-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אינפרנייפ משתמש בלהביור עוצמתי למדי שפוגע בקורא שמצליח להדוף חלק קטן מאוד מין מתקפת האש של אינפרנייפ בעזרת מתקפת ניקור חזקה מאוד,אתה רואה את אינפרנייפ משתמש באגרוף מך שהולך ומתקרב לקורא שלך.[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;857003][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את אינפרנייפ משתמש בלהביור עוצמתי למדי שפוגע בקורא שמצליח להדוף חלק קטן מאוד מין מתקפת האש של אינפרנייפ בעזרת מתקפת ניקור חזקה מאוד,אתה רואה את אינפרנייפ משתמש באגרוף מך שהולך ומתקרב לקורא שלך.[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לורא"תתחמקי מהאגרוף המאך במהירות רבה ואז מתקפת מקדחה וניקור עעל אינפרימפ של אש.גמרי אוחתו"
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'רלס צופה בקרב שלך נגד אש,אתה רואה אותו מתפעל מאוד מין יכולותיו של האינפרנייפ של אש,אתה רואה את קורא מתחמק מין אגרוף המך של אינפרנייפ של אש אך אתה רואה אותו נפגע מין גחלת די חלשה ועלובה שאינפרנייפ שלח. [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;857027][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'רלס צופה בקרב שלך נגד אש,אתה רואה אותו מתפעל מאוד מין יכולותיו של האינפרנייפ של אש,אתה רואה את קורא מתחמק מין אגרוף המך של אינפרנייפ של אש אך אתה רואה אותו נפגע מין גחלת די חלשה ועלובה שאינפרנייפ שלח. [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקורא"תתאוש ועוף אל השמים כמו ציפור ואז משם עוףך אל אינפרימפ ותשתמש במתקפת מקדחה.בזמן שאתה שהוט אל איינפרימפ ומדתמש במקדחה תסתובב באתו הזמן.ותפגע בבטן של איינפרימפ"
-
[quote=מאסטר אספיון;851443]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את ספיריטוב משתמש בדופק אפל חזק מאוד אפילו די מפחיד שמגרש את שלושת פוקימוני הרוח מין האזור,אתה רואה את סינת'יה מחזירה את הספיריטוב שלה והיא ממשיכה בדרכה.[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו הפוקימון הזה ממש חזק" אני אומר לסינת'יה "אני חייב להילחם איתך מתישהו" אני אומר לה וממשיך בדרכי
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;855728][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"מצטער ילד אתה לבד עכשיו",אתה שומע את קולו של שאדו שאומר ללוגיה האפל שלו:"לוגיה תשתמש בשאדו-וולט!",אתה רואה ברקים שחורים בדיוק כמו הלוגיה האפל יוצאים מגופו והם משתגרים לכול עבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]המאמן אומר לך די ברוגז:"נעים מאוד אש,אש קאצ'ם המאמן החלש שאתה המאמן המתחיל יותר חזק ממנו,ואתה מי אתה בדיוק ואני,אני רוצה קרב קצר של שלוש על שלוש,הפיקאצ'ו,גיבל ועוד פוקימון שלי נגד הגיבל,המונפרנו והשיימין שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]לון מחזיק פוכדור והוא אומר לך ולפוכדור:"עכשיו המשחק האמיתי מתחיל צא דבורן אני בוחר בך!",אתה רואה דבורן בדיוק כמו שלך אך בצבעים אחרים אתה רואה מבט אפל בעיניו של לון,אתה מבין שהדבורן שלו הוא דבורן זוהר ודי חזק.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#003366][FONT=Arial]ללון יש דבורן זוהר![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו אומרת לך:"שיט נעקצת מווידל את צריכה לבוא איתי מהר מאוד למרכז הפוקימון אחרת זה יתפתח לזיהום קשה וזה יכאב לך מאוד",את רואה סימן סגול מוזר ו-ווידל ליד הרגל שלך איפה שכואב לך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לדבורן שלי: "את תידאג אתה יותר חזק מהדבורן שלו זה שהדבורן שלו בצבעים שונים זה לא אומר כלום אז עכשיו צא לראיית העתיד"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מה המתקפה הזאת עושה ראיית העתיד?
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את קורא מנסה לעוף אך הוא לא יכול בגלל שהוא לא יודע לעוף,אתה רואה את אש צוחק עליך:"יש לך פוקימון מסוג כנף שלא יודע לעוף ואתה קורא לי לוזר אתה יותר גרוע משחשבתי ונכון הפסדתי בארבע ליגות אך בהאורטלון אני מלך".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*היא תוקפת בעוד מספר דקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן שלך משתמש בראיית העתיד והוא משגר רעם גדול שמגיע לשמיים בצורה מוזרה בדיוק כמו בקרב נגד וולקנר,אתה רואה את לון אומר לדבורן הזוהר שלו:"דבורן אל תקשיב לילד הזה אני גידלתי אותך מאפס עכשיו תחזיר לי את ההשקעה שנתתי לך,קרן אופל!",אתה רואה מתקפה שחורה כמו הלילה מתקרב לדבורן שלך.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה מהנהנת והיא הולכת לדרכה,אתה רואה את שלושת פוקימוני הרוח מעולפים להם על הרצפה,אתה רואה שלושה פוקימוני עשב שהם צ'יקוריטה,אודיש וגם גלום מטיילים להם בחשש משלושת פוקימוני הרוח.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;856803][
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מוציאה שלושה ברים אחד כחול וירוק אחד לבן כולו ואחד סגול וצהוב,את רואה שקלירו מערבבת את שלושת הברים בתוך קערת עץ חומה ויוצרת מין עיסה אפורה,היא מורחת את העיסה המוזרה הזו על המקום הנגוע ברעל הווידל,ואת מרגישה יותר טוב.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה קלירו " אני אומרת לה בחיוך קטן .
"את ממש צריכה להיות מגדלת פוקימונים "אני אומרת לה .
"אני הולכת למרכז הפוקימונים לבדוק אם יש עוד משהו שם " אני אומרת לה ,מסתכלת על הרגל והולכת.
-
[quote=מאסטר אספיון;857151]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה מהנהנת והיא הולכת לדרכה,אתה רואה את שלושת פוקימוני הרוח מעולפים להם על הרצפה,אתה רואה שלושה פוקימוני עשב שהם צ'יקוריטה,אודיש וגם גלום מטיילים להם בחשש משלושת פוקימוני הרוח.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מיסתכל אל פוקימוני הרוח שבידי פוכדור "הנה זה בא" אני זורק את הפוכדור על האונטר ומקווה שהוא יתפס
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;857151][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את קורא מנסה לעוף אך הוא לא יכול בגלל שהוא לא יודע לעוף,אתה רואה את אש צוחק עליך:"יש לך פוקימון מסוג כנף שלא יודע לעוף ואתה קורא לי לוזר אתה יותר גרוע משחשבתי ונכון הפסדתי בארבע ליגות אך בהאורטלון אני מלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]*היא תוקפת בעוד מספר דקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]הדבורן שלך משתמש בראיית העתיד והוא משגר רעם גדול שמגיע לשמיים בצורה מוזרה בדיוק כמו בקרב נגד וולקנר,אתה רואה את לון אומר לדבורן הזוהר שלו:"דבורן אל תקשיב לילד הזה אני גידלתי אותך מאפס עכשיו תחזיר לי את ההשקעה שנתתי לך,קרן אופל!",אתה רואה מתקפה שחורה כמו הלילה מתקרב לדבורן שלך.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]סינת'יה מהנהנת והיא הולכת לדרכה,אתה רואה את שלושת פוקימוני הרוח מעולפים להם על הרצפה,אתה רואה שלושה פוקימוני עשב שהם צ'יקוריטה,אודיש וגם גלום מטיילים להם בחשש משלושת פוקימוני הרוח.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לדבורן: "תשתמש בעל חושי על הקרן ותשלוט בא, שאתה שולט בא תחזיר על הדבורן הזהור של לון את הקרון והעל חושי ביחד!!!"
-
[quote=מאסטר אספיון;855728][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של דיאוקסיס שאומר לך:"מצטער ילד אתה לבד עכשיו",אתה שומע את קולו של שאדו שאומר ללוגיה האפל שלו:"לוגיה תשתמש בשאדו-וולט!",אתה רואה ברקים שחורים בדיוק כמו הלוגיה האפל יוצאים מגופו והם משתגרים לכול עבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"תשכח מהעסקה" אני אומר לדיאוקסיס בכעס ואז אומר לבטרי:"אגרוף רעם קדימה!" וחושב לעצמי:'אני לא עוזר לך יותר דיאוקסיס'
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;857151][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקורא"אם לא תלמד בזה הרגע לעוף אחרי הקרב נגד אש את עפה מהשישיה לעד.זה ברור לך?אם כן נסי לעוף עכשיו אני צריך פוקימונים חזקים לא לוזרים"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את נחשולי האופל של שאדו-לוגיה מתקרבים במהירות רבה מאוד לכיוונו של אלקיד שלך,אתה רואה את שאדו מסתכל עליך בצורה עוינת למדי ואתה רואה משהו מוזר מאוד בעיניו השמאלית,אתה שם לב שהברקים האלה מתנדפים באוויר,אתה שומע את שאדו אומר לשאדו-לוגיה שלו:"שאדו-לוגיה סיים את זה בעזרת סיום-שאדו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש מסתכל עליך בצורה מאוד מוזרה ואתה שומע את עצמו אומר לעצמו:"הוא כמו פול",אתה רואה את קורא מסתכל עליך בפליאה מאוד עצובה,אתה רואה אותו מזיל דמעה קטנה על הדשא של העיר ג'ול-ריו הגדולה,אתה רואה את אש אומר לאינפרנייפ שלו:"סיים את זה עכשיו ואל תיתן לשום פוקימון שלו להתקיף אותך ברור לך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שמתקפת העל-חושי של דבורן שלך לא מצליחה לשלוט בקרן האופל של הדבורן הזוהר,לון צוחק בצחוק מרושע ואומר לך:"כמו שעל-חושי לא פועל על אופל אז גם מתקפות העל-חושי לא יצליחו לעזור על מתקפות אופל,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,חזרה לידך,אתה רואה את הונטר קם ואיתו גם מיסדרבוס וגם גסטלי שהצטרף לקרב,אתה רואה עוד שלושה פוקימוני רוח מצטרפים,אתה רואה שזה גנגר עוד גנגר וגם מיסמגוס אחד וזוהר,אתה רואה את הילד שלידך מתחיל לפחד באופן שמעורר חשד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מחייכת והיא אומרת לך:"אני מעדיפה להיות עוזרת לפוקימונים אך להיות באותו זמן מאסטרית קרבות פוקימון,ההתמחות שלי היא קרב זוגות של כוחות מנוגדים למשל אופל ועל-חושי או מים ואש,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;858851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש מסתכל עליך בצורה מאוד מוזרה ואתה שומע את עצמו אומר לעצמו:"הוא כמו פול",אתה רואה את קורא מסתכל עליך בפליאה מאוד עצובה,אתה רואה אותו מזיל דמעה קטנה על הדשא של העיר ג'ול-ריו הגדולה,אתה רואה את אש אומר לאינפרנייפ שלו:"סיים את זה עכשיו ואל תיתן לשום פוקימון שלו להתקיף אותך ברור לך?".[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לקורא"נו מה אתה בוכה אתה ידל קטן.יאלה לך תנסה לעוף או שתסיד כבר בקרב הזה.אל תתחמקי מהתקפה של איינפרמיפ וכך תפיסידי.בי"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שקורא משתמש בניקור מקדחה חזק מאוד שפוגע באינפרנייפ שנפגע מכול ניקור שלו,אתה רואה אותו מתמוטט על הקרקע והוא מפסיד בקרב,אש מחזיר את אינפרנייפ ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה את אש די לחוץ מין הפוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הבסת את האינפרנייפ של אש![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]