[QUOTE=Stranger in a Strange Land;835896]ליאור, אתה חרשן שזה מפחיד. אין לך משהו יותר טוב לעשות?[/QUOTE]
לא אב בקרוב אלך לראות הפיג'מות
Printable View
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;835896]ליאור, אתה חרשן שזה מפחיד. אין לך משהו יותר טוב לעשות?[/QUOTE]
לא אב בקרוב אלך לראות הפיג'מות
[QUOTE=DoR_RoD;835897]איך אתם לא שמים לב אף פעם לעזאזל?!:oing::what::what::(:cry:[/QUOTE]
היי >:
[quote=Akainu;835893]עוד 100 ומשהו הודעות עוקף את יסי טופ 5 אני באה[/quote]
בהצלחה, וואו יוסי יהיה מקום 7 עוד כמה ימים ואפילו פחות, אני שמעתי שהוא היה אפילו מקום 1 פעם.
[QUOTE=hgss1234;835882]לא יסיימו, לפי מה שהבנתי יש להם מראש איזה 1000 פוקימונים (כולל אלו שעד עכשיו יצאו).[/QUOTE]
שחור ולבן זה בשביל לסמן את יינג וינג,וכבר בעונה הראשונה סאט'ושי אמר שיש להם מעל ל-1500,אבל השאלה זה כמה מהם באמת יצליחו לעבור את הישיבות שעושים לפני פתיחתו של כל דור...
[QUOTE=TheSkyRuby;835894]אוף ..
אני מצוננת ><[/QUOTE]
תשתי תה עם לימון!
אני חולה ולכן לא הלכתי למשמרת!
אני שתיתי תה פטל קר,הכי טעים!
[QUOTE=TheSkyRuby;835900]היי >:[/QUOTE]
ממש מלאכית... סוף סוף מישהו שם לב ><"
מה קורה?
[QUOTE=Avi;835902]בהצלחה, וואו יוסי יהיה מקום 7 עוד כמה ימים ואפילו פחות, אני שמעתי שהוא היה אפילו מקום 1 פעם.[/QUOTE]
תודה
[QUOTE=nilasak;835906]תשתי תה עם לימון!
אני חולה ולכן לא הלכתי למשמרת!
אני שתיתי תה פטל קר,הכי טעים![/QUOTE]
אין לנו לימון :um_face:
החלמה מהירה, בר,
בבקשה ליאור.
[QUOTE=Raptor;835899]טוב נראה לי אני באמת צריכה להגיד ביי למקום הראשון
והשני
והשלישי
לא נורא
25,000 הודעות זה מכובד
ומתי הקדשתי?
אתמול או שלשום?[/QUOTE]
אתמול.
[QUOTE=ido12;835905]שחור ולבן זה בשביל לסמן את יינג וינג,וכבר בעונה הראשונה סאט'ושי אמר שיש להם מעל ל-1500,אבל השאלה זה כמה מהם באמת יצליחו לעבור את הישיבות שעושים לפני פתיחתו של כל דור...[/QUOTE]
לא יהיו ישיבות בדור הבא, כל הדור יהיה מלא בפוקימונים שמבוססים על צואה ועל פלופי.
תגיבו לי בהקדשה
[QUOTE=TheSkyRuby;835913]אין לנו לימון :um_face:[/QUOTE]
אה! קטע,לי יש שני עצי לימון...XD
[QUOTE=ido12;835905]שחור ולבן זה בשביל לסמן את יינג וינג,וכבר בעונה הראשונה סאט'ושי אמר שיש להם מעל ל-1500,אבל השאלה זה כמה מהם באמת יצליחו לעבור את הישיבות שעושים לפני פתיחתו של כל דור...[/QUOTE]
לפי מה שהבנתי יש 1000 שכבר מוכנים (כולל הנוכחיים) ועברו את כל הבדיקות והאישורים...
מי שלא הגיב בהקדשה שלי שבבקשה יגיב.