-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999223]כן, אני רואה זאת חלק מלימודים.
זה מפתח את החשיבה בהגיון...
אבל אין לי זמן כ"כ להסביר עכשיו...[/quote]
אוקיי.
אם כך אאלץ לקבל זאת בהסכמה, לרדת על ברכיי, לשים את הידיים מאחורי הראש שלי, ולקוות שהאדם בצד השני שמע אי פעם על אמנת ג'נבה, ויתייחס לשבוי מלחמה לפי כל הנהלים. (אין בכך שום ניסיון להעיר הערה צינית או משהו כזה, אני בסך הכל אומר שאף על פי שזה נשמע לי מוזר קצת, אני מקבל את זה)
-
[quote=LordAbizi;999236]אוקיי.
אם כך אאלץ לקבל זאת בהסכמה, לרדת על ברכיי, לשים את הידיים מאחורי הראש שלי, ולקוות שהאדם בצד השני שמע אי פעם על אמנת ג'נבה, ויתייחס לשבוי מלחמה לפי כל הנהלים. (אין בכך שום ניסיון להעיר הערה צינית או משהו כזה, אני בסך הכל אומר שאף על פי שזה נשמע לי מוזר קצת, אני מקבל את זה)[/quote]
אשמח לקבל את דעתך בנושא.
אני לא בנאדם אטום D:
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999238]אשמח לקבל את דעתך בנושא.
אני לא בנאדם אטום D:[/quote]
אין לי דעה, פשוט לטעמי הצפת החידות האלה הייתה ספאמית-משהו, אך אם אתה אומר שיש בכך מן הלמידה, אז אני מסכים.
-
[quote=LordAbizi;999239]אין לי דעה, פשוט לטעמי הצפת החידות האלה הייתה ספאמית-משהו, אך אם אתה אומר שיש בכך מן הלמידה, אז אני מסכים.[/quote]
אתה צודק בקשר לספאמיות ואני בהחלט שוקל לפתוח נושא לכך...
-
[quote=~גלואה Αυολακγ~;999241]אתה צודק בקשר לספאמיות ואני בהחלט שוקל לפתוח נושא לכך...[/quote]
אתה כנראה מתכוון לאמר הצפתית, כי ספאם זה לא קשור לנושא. אם אתה טוען שזה כן קשור לנושא, אז החטא היחידי הניתן לשייך לחידות אלו היא הצפתיות.
-
גילתי עכשיו שגרושתי לסבית><
-
[quote=LordAbizi;999244]אתה כנראה מתכוון לאמר הצפתית, כי ספאם זה לא קשור לנושא. אם אתה טוען שזה כן קשור לנושא, אז החטא היחידי הניתן לשייך לחידות אלו היא הצפתיות.[/quote]
התכוונתי הצפתיות ואכן כאשר תומר החליט לפתוח בנושא נוסף חידות נוספות נעלתי לו את הנושא...
-
-
-
-
-
-
-
אני צריך את כפפות אסרודא!
-