-
[quote=The Saw;1040427][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"מה לעשות ככה אני!"צועק דיאלגיה בכעס ואז אתה פוקד על איווי להשתמש במתקפה מהירה לעבר דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]איווי רץ במהירות במתקפה מהירה ופוגע בדיאלגיה אבל במקום שדיאלגיה יפגע איווי נפגע מהברזל שעל דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה שולח לעבר איווי זעם דרקון, שתופס את איווי והוא נפגע קשות ונופל על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]איווי מתחיל להיות תשוש אבל פתאום הוא מתחיל לזהור לו.אחרי כמה שניות אתה רואה אמבריון [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/98b1538f1dfbbd666e0a25992df27c38.png[/IMG][/URL] יפהפה מלקק את ידו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"זה לא הגיוני!איך הוא התפתח?!"צועק דיאלגיה ואז אמבריון שולח קווים ענקיים שפוגעים בדיאלגיה קשות.אמבריון למד שיסוע לילה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"טוב אז נכסח אותו בצורה שונה"אומר דיאלגיה ואז שולח פיצוץ ממוקד לעבר אמבריון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש אמבריאון, התפתחת! עכשיו התחמק עם מתקפה מהירה מהפיצוץ הממוקד של דיאלגיה, ולאחר מכן תקוף עם שיסוע לילה!" אני מצווה עליו.
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
אתה שמח בגלל שאמבריון התפתח ואז מצווה אליו להשתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק מהפיצוץ ממוקד.
אמבריון רץ במהירות לעבר דיאלגיה וכך מתחמק מהפיצוץ ממוקד של דיאלגיה.
לאחר מכן הוא שולח שיסוע לילה אבל השיסוע לילה הזה לא קורה אלה יוצא מלא עיגולים שפוגעים בדיאלגיה ואז מרדימים אותו.אמבריון למד היפנוזה!
פתאום הפוקדור חוזר ואז אמבריון משתמש במתקפה מהירה ותפוס אותו במהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
דורנט משתמש בבאג באז שמפוצץ את כול הכדורי צל של דראקאי ואז הוא רץ במהירות לעבר דראקאי בראש ברזל.
דראקאי לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע ממנה קשות אבל הוא לא מתעלף.
"גרררררר."אאומר דראקאי ואז הוא שולח מלא כדורי צל עם שיסוע לילה ענקי במיוחד לעבר דורנט.[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1040459][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה שמח בגלל שאמבריון התפתח ואז מצווה אליו להשתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק מהפיצוץ ממוקד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אמבריון רץ במהירות לעבר דיאלגיה וכך מתחמק מהפיצוץ ממוקד של דיאלגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]לאחר מכן הוא שולח שיסוע לילה אבל השיסוע לילה הזה לא קורה אלה יוצא מלא עיגולים שפוגעים בדיאלגיה ואז מרדימים אותו.אמבריון למד היפנוזה![/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פתאום הפוקדור חוזר ואז אמבריון משתמש במתקפה מהירה ותפוס אותו במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש אמבריאון, כל הכבוד!" אני קורא, רץ לעברו ולוקח ממנו את הפוכדור. אני ממהר ומשליך אותו לעבר דיאלגיה הישן, בתקווה שהוא יתפס.
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
"עין רעה קדברה!"צועקת בורמה ואז עין ענקית פוגעת במונפרנו ואז אתה לא מצליח להחזיר אותו לפוקדור שלו.
"עין רעה זה מתקפה שהם מישהו רוצה להחליף פוקימון הוא לא יכול עד שהוא לא מתעלף..."אומרת בורמה בקשיחות
ואז מונפרנו נפגע מהכדור צל של קדברה אבל הוא לא מתעלף אלה הוא עדיין יושן.
"קדברה תסיים את הקרב בכדור אנרגיה!"צועקת בורמה ואז קדברה שולח כדור בצבע ירוק לעבר מונפרנו.
מה תעשה?[/QUOTE]
"מונפרנו-לא!קום!" אצעק למונפרנו בתקווה שיקשיב לי "אתה חייב לקום!" אגיד לו שוב ושוב עד שיתעורר.
-
[QUOTE]KillerBee
אתה מוציא את קומבי ואז פוקד אליה להשתמש בבאז באז על סקיטי.
אתה סותם את האוזניים ואז קומבי צועקת בקולות של חרק שפוגעים בסקיטי שמעיפים אותה.
לאחר מכן קומבי שולחת עוקץ רעל לעבר סקיטי אבל סקיטי קמה במהירות ומתחמקת מהמתקפה.
"סקיטי תשתמשי במתקפה מהירה ואז בסיוע"צועק קורי ואז סקיטי רצה במהירות, פוגעת בקומבי ואז בגלל הסיוע היא שולחת גחלת לעבר קומבי.
מה תעשה?[/QUOTE]
"נחמד אבל קומבי התחמקי ואז תתקרבי ממש לידה ותשתמשי בעוקץ רעל שירעיל אותה, שהיא פגועה מהרעל תשתמשי בבאג באז פעם נוספת" אומר ואתכונן לאטום את אוזני
-
[quote=The Saw;1039998][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הם בפוקדורים שלהם...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]----------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא את פוקס, פליים ואת באגי ושואל אותם לאן הם רוצים ללכת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]פוקס מסמן לך שהוא רוצה ללכת לאגם השקט, פליים ליער אטרנה ולבאגי לא אכפת לאן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה את פוקס הולך לאגם ומתחיל לשתות ממנו קצת מים ופוקס הולך לו לאט ליער.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אמרתי שהם הולכים איתי בחוץ קודם..
---
"תעצרו!" אגיד לשניהם "תחזרו הנה"
"נעשה הגרלה" אגיד להם, אקח מטבע ואגיד "פאלי זה ליער אטרנה ועץ זה לאגם השקט"
אטיל את המטבע ואחכה לראות מה התוצאה.
-
[QUOTE=The Saw;1040227]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
תקרא חוקים של המשחק.
עברת על חוק שחייבים לעשות ' כשחושבים...
לא עשית את זה אז יש לך אזהרה אחת!
ומתי שעוברים על חוק מקבלים תגובה לא מושקעת...
וגם שתדע יש לך את הנוצ'אקרו....
-------------------
אתה צועק בעיר אורבורג שאתה צריך טרמפ אבל אף-אחד לא מקשיב לך והולך משם.
אתה הולך לך ומחפש אנשים שיסכימו לקחת אותך אבל אף אחד לא מסכים.
מה תעשה?
[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יש לי רעיון, אשתמש בהוצ'אקרוו, קדימה הוצ'אקרוו צא אחוצה" אגיד והוציא את הונצ'אקרוו.
"תקשיב אני צריך שתיקח אותי לג'ובילייף, אתה הרי מספיק חזק לקחת אותי קדימה בוא נזוז" אגיד לו והעלה עליו
- - - - - - - - -
אוי כדי שתוריד את החוק הזה, זה חוק דיי מפגר לא הבנתי מה הקטע בו, נוראי לרשום עם " במקום עם '?
-
[quote=The Saw;1040459]
[B][COLOR=royalblue][U][SIZE=3]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]דורנט משתמש בבאג באז שמפוצץ את כול הכדורי צל של דראקאי ואז הוא רץ במהירות לעבר דראקאי בראש ברזל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]דראקאי לא מצליח להתחמק מהמתקפה ונפגע ממנה קשות אבל הוא לא מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]"גרררררר."אאומר דראקאי ואז הוא שולח מלא כדורי צל עם שיסוע לילה ענקי במיוחד לעבר דורנט.[/COLOR][/B][/quote]
[B]"דורנט! אני מאמין בך! תתחמק ותשתמש שוב בבאג באז! מיד אחר כך תשתמש בראש ברזל! קדימב! בכל הכוח!" אני אומר לדורנט[/B]
-
[quote=The Saw;1040227]
[B][COLOR=teal][U][SIZE=3]The Pearl[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]צ'יקוריטה מתחמק מהפצצת בוץ של וופר אבל נפגע בהפתעה מהמתקפה של סטאריו קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]צ'יקוריטה שולח עלי תער לעבר וופר וסטאריו, פוגע בהם אבל וופר מתעלף לו וסטאריו לא.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]צ'יקוירטה רץ בדחיפה לעבר סטאריו אבל פתאום הוא עולה באוויר בגלל סטאריו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סטאריו שולח לעברו אקדח מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לצ'יקוריטה: "צ'יקוריטה תתחמק מהר מהאקדח מים של סטראיו ואז תשתמש בעלי תער הכי חזקים שלך ואז בדחיפה הכי חזקה שלך כדי שנוכל לנצח את הקרב הזה".
-
[quote=The Saw;1038446]
[B][COLOR=Blue][U][SIZE=3]MarshMellow[/SIZE][/U]
כי לפעמים אתם לא עושים את מה שאתם צריכים לעשות...
-----------------
את מוציאה את סניזל בשמחה ופוקדת אליו להשתמש ברסיסי קרח עם כדור צל בכול הכוח.
סניזל מקשיב לך ואז הוא שולח כדור צל ענקי לעבר רוסרייד אבל מוסיף לו רסיסי קרח ובגלל זה נוצר כדור צל קרח שפוגע קשות ברוסרייד.
"לא!רוסרייד תשתמש באגרוף רעל!"צועק ארוין ואז רוסרייד קופץ על רגליו ורץ עם אגרוף עם רעל חזק במיוחד.
"זאת מתקפה חדשה שאני המצאתי!אפשר ללמד את סניזל את המתקפה!"צועק ארוין בשמחה.
מה תעשי? [/COLOR][/B][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
"מהר, סניזל, קפוץ גבוה ותתחמק מהמתקפה שלו! תנחת ישר על רוסרייד עם שיסוע לילה בכל הכח!" אני פוקדת עליו במהירות.
-
[B][SIZE="5"]האיוונט יהיה עד 15.3.2011![/SIZE][/B]
[B][COLOR="Blue"][U][SIZE="3"]MarshMellow[/SIZE][/U]
למה לא הגבת מלא זמן?
והאיוונט שלך מתחיל עכשיו
----------------------------
את מעודדת את סניזל שיקוץ כדי להתחמק והוא קופץ וכך מתחמק מהמתקפה של רוסרייד.
סניזל נוחת ישר על רוסרייד בשיסוע לילה ורוסרייד לא מצליח להתחמק, נופל על האדמה מעולף.
"אוי לא הפסדתי..."אומר לך ארוין תוך כדי שהוא מחזיר את רוסרייד לפוקדור שלו.
פתאום נוצר חור ענקי ששואב אותך ואת סניזל אבל הוא חוזר לפוקדור שלו במהירות.
"היט...היטראן!"אומר מישהו ואז אתה קמה בגללו.את רואה את [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/1c1a534e1249f000fab7ff6c254eb81f.png[/IMG][/URL] .
את רואה אור מתחיל לנצוץ משמיים ואז הוא אומר האור:"היטראן לא יכול לדבר אז אני אדבר במקומו אז תוציאי את הפוקימון שלך שיהיה נגדי כדי שתתפסי את היטראן"
מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"][U][SIZE="3"]The Pearl[/SIZE][/U]
צ'יקוריטה מתחמק בקלות מהמתקפה של סטאריו ושולח עלי תער חדים על סטאריו שפוגעים בו אבל הוא לא מתעלף.
לאחר מכן צ'יקוריטה תוקף בדחיפה במהירות ופוגע בסטאריו שנופל על האדמה, מעולף.
"צ'יקו צ'יקו!"אומר צ'יקוריטה בשמחה בגלל שהוא ניצח את סטאריו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"][U][SIZE="3"]♣DarkBoy♣[/SIZE][/U]
דורנט לא מתחמק מהמתקפה בגלל שהכדורי צל פוגעים בו לפני הפקודה שלך והוא נפגע קשות.
לאחר מכן דורנט משתמש בבאג באז אבל דראקאי מתחמק מהמתקפה בקלות אבל דורנט רץ לעברו בראש ברזל שפוגע בו קשות.
"תנסה עכשיו לתפוס אותי..."אומר דראקאי בלחש ואז לידך פתאום נהיה פוקדור מוזר [IMG]http://www.israup.net/images/7b9f38fa419043833676beeacc695499.bmp[/IMG] .
"אתה צריך לתפוס את הפוקדור הזה..."מוסיף דראקאי בקושי.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Orange"][U][SIZE="3"]TheMasterBar[/SIZE][/U]
זה החוק מה לעשות צריך לשים לב...
----------------------------------------
אתה מוציא את הונצ'אקרו בתקווה שהוא יקח אותך לעיר ג'ובילייף.
הונצ'אקרו יוצא מהפוקדור שלו בשמחה רבה אבל קצת חושש אבל הוא עדיין נשאר איתך.
אתה מסביר לו שיקח אותך לעיר ג'ובילייף אבל הוא לא מבין מה זה ונשאר במקום.
"הונצ'אקרו לא יודע מה זה העיר ג'ובילייף אז אתה תצטרך לקנות מפה"אתה שומע בראשך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
אתה פוקד עליהם לחזור והם חוזרים במהירות בבישנות בגלל שצעקת אליהם.
אתה מוציא מהתיק שלך מטבע ואתה רואה שיש לך שני מטבעות של 1000$(אני יודע שזה מוזר אבל תזרום)ושטר של 3000$.
אתה מראה להרקרוס ולפליים את העץ ואת הפלי ואז מעיף אותו.
אתה לא מצליח לתפוס אותו והוא נופל על האגם.
אתה רואה שמהאגם יוצא פסיידק [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/bb194ce70e42842275be8b2d4f4bedea.png[/IMG][/URL] עצבני ואז אתה רואה את המטבע על ראשו.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
קומבי מנסה להתחמק מהגחלת של סקיטי אבל היא נפגעת קשות מהמתקפה.
קומבי נופלת על האדמה אבל היא קמה ישר ושולחת עוקץ רעל שפוגע בסקיטי שמרעיל אותה קשות.
סקיטי מתעצבן מי זה ואז משתמש בזנב ברזל במהירות אבל בגלל הרעל היא נערלת ומפסיקה לתקוף במתקפה הזאת.
לאחר מכן קומבי משתמשת בבאז באז על סקיטי שפוגעת בה, מעיפה אותה ומעלפת אותה.
"תחזירי סקיטי ועכשיו תצא מאנצ'לאקס!"צועק קורי תוך כדי שהוא מחזיר את סקיטי לפוקדור שלה ואז הוא מוציא פוקדור שיוצא ממנו מאנצ'לאקס [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/f772d6922e0b91ebb8b38c8d46166073.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
אתה מעודד את מונפרנו לקום אבל הוא לא קם ופוגע בו הכדור אנרגיה קשות.
מונפרנו יוצא מהשפעה של השינה, קם אבל פתאום הוא מתעלף על הדשא.
"עשית טעות שבחרת נגדי פוקימון לחימה בגלל שקדברה הוא על-חושי"אומרת בורמה ואז היא מחזירה את קדברה תוך כדי שהיא הולכת.
לאחר מכן מונפרנו קם, מאוכזב והוא הולך כמה צעדים לעץ, היד שלו הופכת להיות לבנה ואז הוא שובר את העץ.
"יכול להיות למד שבירת לבנים"אומרת לך בורמה מרחוק אבל אתה לא רואה אותה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה לוקח במהירות את הפוקדור שאמבריון הביא לך, זורק על דיאלגיה והוא נכנס אליו במהירות.
דיאלגיה הופך להיות אדום, נכנס לפוקדור ומתנדנד על האדמה.
"קליק!"אתה שומע מהפוקדור, אתה לוקח אותו ואז אתה חוזר למערה ששם נמצאת הילדה עם טוקסיקרוק שלה.
"עזרת לי מאוד ותפסתי גליסקור וגם את אגרום בזכותך"אומרת הילדה, רצה אליך ומחבקת אותה.
"רוצה להיות השותף שלי למסע?יש לי שני סרטים!"מוסיפה הילדה ואז היא שוב מוסיפה:"קוראים לי תמי ואם אמרתי לך שם אחר אז שיקרתי חח"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1041370]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה לוקח במהירות את הפוקדור שאמבריון הביא לך, זורק על דיאלגיה והוא נכנס אליו במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]דיאלגיה הופך להיות אדום, נכנס לפוקדור ומתנדנד על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"קליק!"אתה שומע מהפוקדור, אתה לוקח אותו ואז אתה חוזר למערה ששם נמצאת הילדה עם טוקסיקרוק שלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"עזרת לי מאוד ותפסתי גליסקור וגם את אגרום בזכותך"אומרת הילדה, רצה אליך ומחבקת אותה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"רוצה להיות השותף שלי למסע?יש לי שני סרטים!"מוסיפה הילדה ואז היא שוב מוסיפה:"קוראים לי תמי ואם אמרתי לך שם אחר אז שיקרתי חח"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"ואו... ממ בסדר" אני אומר לה "תגידי, נשאר שם עוד גלייסקור מעולף?" אני שואל אותה ומסתכל הצידה "אולי אני אמצא לו שימוש במהלך המסע" אני מוסיף ומחפש אחר השניים הנותרים.
-
"יש סוף סוף יש לי שותף!וכן יש פה גליסקור מעולף"אומרת תמי בהפתעה.
אתה מחפש במערה גליסקור ואז אתה מוצא את שני הגליסקורים מעולף עדיין על האדמה.
אתה בודק את גלסיקור בפוקגייד והוא אומר:
"פוקימון העטלף.
סוג:מעופף\אדמה
חולשות:קרח, מים
מתקפות:ניב קרח, ניב אש, מספרי X, זנב ברזל, מכת כנף."
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1041376][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"יש סוף סוף יש לי שותף!וכן יש פה גליסקור מעולף"אומרת תמי בהפתעה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מחפש במערה גליסקור ואז אתה מוצא את שני הגליסקורים מעולף עדיין על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה בודק את גלסיקור בפוקגייד והוא אומר:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"פוקימון העטלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]סוג:מעופף\אדמה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]חולשות:קרח, מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מתקפות:ניב קרח, ניב אש, מספרי X, זנב ברזל, מכת כנף."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"הם מאוד חזקים... שווה לתפוס אחד" אני אומר לתמי וזורק פוכדור ריק על גלייסקור הימני.
-
"כן נכון הם ממש טובים למסע"אומרת תמי בצפייה על מעשיך תוך כדי שהיא מחזירה את טוקסיקרוק שלה.
אתה מוציא פוקדור מהכיס שלך, זורק על הגליסקור הימיני והוא הופך לאדום תוך כדי שהוא נכנס אליו.
הפוקדור נופל על האדמה, מתנדנד לו כמה פעמים ובדיוק שהוא נעצר גליסקור יוצא החוצה במהירות.
"גלי גלי!"אומר הגליסקור במהירות ואז הוא תוקף אותך במספרי X שוב.
"אני לא יכולה לעזור לך, סליחה"אומרת תמי במהירות ואז יושבת על האדמה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]