-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140780][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]פיונה אומר לך קצת בבושה:"צוות די הארור מחפש אגדיים,אני לא נחשב אגדי אני פוקימון נדיר לא פוקימון אגדי,ולכן צוות די לא יחפש אותי,הוא יחפש את מאנפי נסיך הים ולא אותי" רד אומר לפיונה:"זה לא משנה אם אתה אגדי או לא,אתה בצד של הטובים אז זה מה שחשוב,אני מוכן לקבל את עזרתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה לא מבין שאתה נחנק?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מאנפי מחייך חיוך קר ואומר לך:"פגשת את מלך הים הגדול,הצחקת אותי,קיוגר נעלם לפני חמש שנים יחד עם גראודון ואני ולא שום פוקימון מים במחוז הזה יצטרף אליך,אתה תנסה אבל לא תצליח ועכשיו להתראות" אתה מרגיש שכבר אין לך אוויר,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר את רואה שאתה צף על פני האגם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אייס אומר לך:"אל תדאג,אני לא מהרעים,אני נשמה אבודה שהמשימה שלי כדי להגיע סוף כול סוף למנוחה היא לעזור למאמן מתחיל שהפוקימון הראשון שלו זה באלבזור להגיע לגדולות,אם תקשיב לי אתה תהיה המאמן הכי חזק במחוז".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להתחמק מהזובאט ובהצלחה,אך אתה מגלה שאתה נכנסת למערה קטנה שמובילה לעוד חמש מאורות קטנות נוספות,אתה גם שם לב שאתה וג'ון התפצלתם בטעות,אתה מנסה לקרוא לו אבל אתה לא שומע שוב תגובה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והסוכן פלטינה ממשיכים ללכת במנהרה הארוכה והצרה הזו,אתה חושב על זה שככול שאתה והסוכן פלטינה יותר מתקרבים אל המפקדה ככה פלטינה נעשה יותר ויותר תוקפני,אתה רואה שהוא מוציא משהו מהחגורה שלו אבל אתה לא רואה מה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]Woodpecker[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*טעות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]צ'רמנדר שוב משתמש במתקפת ציפורן האש שלו אך הפעם צ'יקוריטה מתחמקת,צ'יקוריטה משתמשת בקרן סולרית ואיתה בעלי תער מה שיוצר קרן עלי תער חזקים במיוחד שפוגעים בצ'רמנדר שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"אמרתי לך שיש לך צ'אנס אחד".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
רציתי להגיד משהו בנושא החגורה אבל עצרתי את עצמי כדי שלא אפריע למה שהוא עושה, לכן, זרמתי עם הקטע של החגורה ולא שאלתי שאלות.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע בראש שלך את קולו של מאנפי שאומר לך:"בחיים לא!"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מרגיש שוב את אותה תחושת חנק מוזרה שהרגשת באגם,מאנפי אומר לך:"אני הולך לשחרר אותך אבל שתדע שבחיים לא תצליח לתפוס שום פוקימון מים!" ותחושת החנק נעלמת.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטוטודייל מעט עצוב מכך שחברו הלך,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה צ'ימצ'אר קטן ונחמד שמסתכל עליך ועל טוטודייל שלך בחיבה רבה,הוא משתמש בגלגל להבה בשביל להגיע אליכם במהירות,אחרי שהוא מגיע הוא מפסיק עם הלהבה ומסתכל עליך מקרוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*טוב שהזכרת לי,תגיע לרוסטבורו ואז היא תבקע...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את המפה שבפוקדע ורואה שהעיר רוסטבורו אחרי יער פטלבורג הקרוב במרחק כמה דקות הליכה מאיפה שאתה,אתה שומע את אייס אומר לך:"אם תראה מאמן בעל גלימה שחורה ומסיכה אדומה תתרחק ממנו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Born This Way[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"זורא יכול להשתנות רק לפוקימונים שהוא ראה בעברו,ידעת את זה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה מסתובב ואתה לא רואה אף מאמן או מאמנת,זורא מנסה להשתנות לקרובט אך הוא אינו יכול להשתנות.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה ופלטינה ממשיכים בדרככם,פלטינה אומר לך:"טוב,כאן אני חייב ללכת,תחכה פה כמה דקות לסוכנת יהלום,אוקיי?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה את החפץ המסתורי של פלטינה,זהו בעצם פוכדור,מהפוכדור יוצא נינדוקינג גדול וחזק ויחד עם פלטינה הוא חופר מנהרה קטנה ונעלם.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחכה כמה דקות ואתה רואה נערה בערך בגילו של פלטינה,היא שואלת אותך:"אתה מי שפלטינה הביא איתו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סווינב משתמש במתקפת רסיסי קרח שהודפים את מתקפת הגחלת של סינדוקוויל שלך,סינדוקוויל מתעצבן ויוצא למתקפה ישירה של גלגל להבה,סווינב משתמש במתקפת משב רוח שמפסיק את מתקפת גלגל הלהבה של סינדווקויל ומחליש קצת את האש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטיני שרואה את צ'רמנדר מתקרב אליו משתמש במתקפת על חושי שהודפת את צ'רמנדר שלך,ויקטיני מסתכל עליך ואומר לך בטלפתיה:"אני מתחנן לפניך,אנא ממך אל תילחם מולי,עברתי דרך קשה מאוד ונפגשתי מפוקימונים חזקים מאוד אני מותש,אני מתחנן אל תאלץ אותי להשתמש בכוחות מסוכנים מדי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Born This Way
אתה שומע קול שאומר לך:"זורא יכול להשתנות רק לפוקימונים שהוא ראה בעברו,ידעת את זה?"אתה מסתובב ואתה לא רואה אף מאמן או מאמנת,זורא מנסה להשתנות לקרובט אך הוא אינו יכול להשתנות.[/QUOTE]
"זוראה אתה יכול להשתנות למארקרוו?" אשאל את זוראה ואם הוא יצליח אפקוד על לנסות לבדוק בעזרת הראייה שלו איפה קרובט.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1140182][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להשיג את פיקאצ'ו שלך אבל אתה לא מצליח בגלל שפיקאצ'ו רץ מאוד,אתה רואה שווטורטל משתמש במתקפת אקדח מים,שני הסילונים הראשונים מפספסים את פיקאצ'ו אך הסילון האחרון פוגע ישירות בפיקאצ'ו ומפסיק לרוץ,הוא שולח מתקפת מכת ברק שפוגעת בווטורטל.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר אל פיקאצ'ו: "כל הכבוד פיקאצ'ו, עכשיו תשתמש שוב במכת ברק ואז במהירות הכי חזקים שלך וכמובן בדרך תתחמק מכל המתקפות שלו" ואז אני מחכה למהלך.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1141583][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע בראש שלך את קולו של מאנפי שאומר לך:"בחיים לא!"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מרגיש שוב את אותה תחושת חנק מוזרה שהרגשת באגם,מאנפי אומר לך:"אני הולך לשחרר אותך אבל שתדע שבחיים לא תצליח לתפוס שום פוקימון מים!" ותחושת החנק נעלמת.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]KaKashi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטוטודייל מעט עצוב מכך שחברו הלך,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה צ'ימצ'אר קטן ונחמד שמסתכל עליך ועל טוטודייל שלך בחיבה רבה,הוא משתמש בגלגל להבה בשביל להגיע אליכם במהירות,אחרי שהוא מגיע הוא מפסיק עם הלהבה ומסתכל עליך מקרוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*טוב שהזכרת לי,תגיע לרוסטבורו ואז היא תבקע...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את המפה שבפוקדע ורואה שהעיר רוסטבורו אחרי יער פטלבורג הקרוב במרחק כמה דקות הליכה מאיפה שאתה,אתה שומע את אייס אומר לך:"אם תראה מאמן בעל גלימה שחורה ומסיכה אדומה תתרחק ממנו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"זורא יכול להשתנות רק לפוקימונים שהוא ראה בעברו,ידעת את זה?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#99cc00][FONT=Arial]אתה מסתובב ואתה לא רואה אף מאמן או מאמנת,זורא מנסה להשתנות לקרובט אך הוא אינו יכול להשתנות.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה ופלטינה ממשיכים בדרככם,פלטינה אומר לך:"טוב,כאן אני חייב ללכת,תחכה פה כמה דקות לסוכנת יהלום,אוקיי?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial]אתה רואה את החפץ המסתורי של פלטינה,זהו בעצם פוכדור,מהפוכדור יוצא נינדוקינג גדול וחזק ויחד עם פלטינה הוא חופר מנהרה קטנה ונעלם.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחכה כמה דקות ואתה רואה נערה בערך בגילו של פלטינה,היא שואלת אותך:"אתה מי שפלטינה הביא איתו?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]Real Spartan[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סווינב משתמש במתקפת רסיסי קרח שהודפים את מתקפת הגחלת של סינדוקוויל שלך,סינדוקוויל מתעצבן ויוצא למתקפה ישירה של גלגל להבה,סווינב משתמש במתקפת משב רוח שמפסיק את מתקפת גלגל הלהבה של סינדווקויל ומחליש קצת את האש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטיני שרואה את צ'רמנדר מתקרב אליו משתמש במתקפת על חושי שהודפת את צ'רמנדר שלך,ויקטיני מסתכל עליך ואומר לך בטלפתיה:"אני מתחנן לפניך,אנא ממך אל תילחם מולי,עברתי דרך קשה מאוד ונפגשתי מפוקימונים חזקים מאוד אני מותש,אני מתחנן אל תאלץ אותי להשתמש בכוחות מסוכנים מדי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן.." אשיב לה. "ואת סוכנת יהלום?" אשאל.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1141583][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטיני שרואה את צ'רמנדר מתקרב אליו משתמש במתקפת על חושי שהודפת את צ'רמנדר שלך,ויקטיני מסתכל עליך ואומר לך בטלפתיה:"אני מתחנן לפניך,אנא ממך אל תילחם מולי,עברתי דרך קשה מאוד ונפגשתי מפוקימונים חזקים מאוד אני מותש,אני מתחנן אל תאלץ אותי להשתמש בכוחות מסוכנים מדי".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמנדאר " תפסיק לתקוף את ויקטני המסכן " אני אומר לויקטני " טוב אני מבין אותך.אני לא אפגע בך. אה רוצה שאעזור לך להגיע למרכז הפוקימונים הקרוב כדי שהאחו ג'וי תרפא לך את הפצעים? ואז תשוב להיות בריא
-
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש רעידת אדמה שנמשכת חמש דקות ואז הנערה אומרת לך:"כן אני הסוכנת יהלום,אתה יודע מה הייתה רעידת האדמה הזו או שאני צריכה להסביר לך עליה" בזמן שאתם ממשיכים להיכנס עמוק יותר במנהרה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת בוורטורטל שמגיב במתקפת קרן בועות שפוגעת בפיקאצ'ו וטיפה מתישה אותו,אתה רואה מישהו חדש מצטרף לקרב,טריקו הוא שולח כדור ירוק לכיוונו של וווטורטל שבורח מזה,טריקו מסתכל על פיקאצ'ו בחשש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטיני מפסיק את מתקפת העל חושי ואומר לך:"לא תודה,אני לא צריך את האחות אני צריך שתיתן את הדבר הזה לפרופסור אוק,הוא ידע מה לעשות עם זה,תגיד לו שאני ניסיתי אבל לא הצלחתי" הוא מושיט לך כדור אדום-סגול הוא אומר לך:"זהו הכוח שלי,תשמור עליו מכול משמר ותיתן אותו רק לפרופסור אוק,בסדר?" אתה רואה שויקטיני מתחיל להתפוגג באוויר ואז הוא נעלם,אתה מרגיש רעידת אדמה שנמשכת חמש דקות שלמות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1141620][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש רעידת אדמה שנמשכת חמש דקות ואז הנערה אומרת לך:"כן אני הסוכנת יהלום,אתה יודע מה הייתה רעידת האדמה הזו או שאני צריכה להסביר לך עליה" בזמן שאתם ממשיכים להיכנס עמוק יותר במנהרה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Ronaldo7[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שולח מכת ברק שפוגעת בוורטורטל שמגיב במתקפת קרן בועות שפוגעת בפיקאצ'ו וטיפה מתישה אותו,אתה רואה מישהו חדש מצטרף לקרב,טריקו הוא שולח כדור ירוק לכיוונו של וווטורטל שבורח מזה,טריקו מסתכל על פיקאצ'ו בחשש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטיני מפסיק את מתקפת העל חושי ואומר לך:"לא תודה,אני לא צריך את האחות אני צריך שתיתן את הדבר הזה לפרופסור אוק,הוא ידע מה לעשות עם זה,תגיד לו שאני ניסיתי אבל לא הצלחתי" הוא מושיט לך כדור אדום-סגול הוא אומר לך:"זהו הכוח שלי,תשמור עליו מכול משמר ותיתן אותו רק לפרופסור אוק,בסדר?" אתה רואה שויקטיני מתחיל להתפוגג באוויר ואז הוא נעלם,אתה מרגיש רעידת אדמה שנמשכת חמש דקות שלמות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"לא כל כך, מה זה?" אשאל אותה בהתעניינות.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1141620][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטיני מפסיק את מתקפת העל חושי ואומר לך:"לא תודה,אני לא צריך את האחות אני צריך שתיתן את הדבר הזה לפרופסור אוק,הוא ידע מה לעשות עם זה,תגיד לו שאני ניסיתי אבל לא הצלחתי" הוא מושיט לך כדור אדום-סגול הוא אומר לך:"זהו הכוח שלי,תשמור עליו מכול משמר ותיתן אותו רק לפרופסור אוק,בסדר?" אתה רואה שויקטיני מתחיל להתפוגג באוויר ואז הוא נעלם,אתה מרגיש רעידת אדמה שנמשכת חמש דקות שלמות.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר" היו זכרו ברוך" אני שם את החפץ שקיבלתי מויקטני בתיק שלי ומחזיר את צ'ארמנדאר לפוכדור שלו. אז אני אני אמשיך ללכת במרץ רב לעיר הקרובה ביותר
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1140780][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]פיונה אומר לך קצת בבושה:"צוות די הארור מחפש אגדיים,אני לא נחשב אגדי אני פוקימון נדיר לא פוקימון אגדי,ולכן צוות די לא יחפש אותי,הוא יחפש את מאנפי נסיך הים ולא אותי" רד אומר לפיונה:"זה לא משנה אם אתה אגדי או לא,אתה בצד של הטובים אז זה מה שחשוב,אני מוכן לקבל את עזרתך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי, אבל אני חושב שתוכל לעזור לנו בשלב מאוחר. תגיד, אתה חושב שתוכל להגיע לאגדי?" אני שואל אותו ומחכה לתשובתו. אחרי שהוא עונה אני אומר:" אוקיי פיונה, רד, בלו, גרין, פרויקט סאנישור יוצא לדרך!" אני אומר בחיוך ושואל אותם:" איך השם? חשבתי בעצמי." אני אומר בחיוך.
-
[QUOTE]KaKashi
אתה רואה שטוטודייל מעט עצוב מכך שחברו הלך,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה צ'ימצ'אר קטן ונחמד שמסתכל עליך ועל טוטודייל שלך בחיבה רבה,הוא משתמש בגלגל להבה בשביל להגיע אליכם במהירות,אחרי שהוא מגיע הוא מפסיק עם הלהבה ומסתכל עליך מקרוב.[/QUOTE]
"וואוו!מי זה הפוקימון הזה!" אשאל את עצמי ואבדוק על הצ'ימצ'אר הפראי מידע בפוקידע.לאחר מכן אשאל אותו:"היי, רוצה קרב נגדי ונגד הטוטודייל שלי?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1141583][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
אני ממשיך ללכת ותוך כדי שואל "מי זה?"ומסתכל בסביבה לבדוק שהוא לא באזור
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"לדעתי השם טוב אבל יהיה קשה מאוד להכין את הדבר הזה תוך כמה שניות,לדעתי אנחנו קודם צריכים ללכת לעיר סאנישור ואחרי זה נצטרך למצוא את רייס" גרין אומר לרד בכעס:"למה אנחנו צריכים את המעצבן הזה רייס?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את הפוקדע שלך ומכוון אותו על צ'ימצ'אר,הפוקדע אומר לך:"צ'ימצ'אר,פוקימון קוף האש,שושלת התפתחות,צ'ימצ'אר,מונפרנו ואינפרנייפ,צ'ימצ'אר הגיע ממחוז סינו,כוחות האש של צ'ימצ'אר חזקים מאוד יחסית לפוקימון בצורתו הראשונה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial]אייס אומר לך:"זהו מפקדו האכזרי של צוות די,[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial],כדי לך להיזהר ממנו,תאמין לי אם תלך איתי האיש האכזרי הזה לעולם לא יצליח להשיג אותך,הוא במרדף אחרי מספר מאמנים שיש לו חשד שהם עובדים בשביל המחתרת".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכנת יהלום אומרת לך בצער:"רעידות אדמה כאלה בדרך כלל נדירות,אבל זה קורה בעיקר שפוקימון אגדי איך אני אגיד את זה בצורה נעימה,מאבד את כוחו ומתפוגג".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ בחזרה לכיוון העיירה פאלט ואחרי שאתה מגיע למעבדת פרופסור אוק,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"הלכתי,אחזור בעוד רגע,פרופסור אוק" אתה מרגיש פעימות איטיות מגיעות מהתיק,אתה מוריד את התיק ורואה שהכוח שויקטיני נתן לך פועם,צ'רמנדר נוגע בכדור אך הוא נהדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ואומר כול מי שרוצה להשתתף באיוונט "חזרה בזמן" שיגיד לי,אם לא יהיו לי ארבעה משתתפים לפחות אני לא יעשה יותר איוונטים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1141583][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]DarKodak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע בראש שלך את קולו של מאנפי שאומר לך:"בחיים לא!"[/FONT][/COLOR][COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה מרגיש שוב את אותה תחושת חנק מוזרה שהרגשת באגם,מאנפי אומר לך:"אני הולך לשחרר אותך אבל שתדע שבחיים לא תצליח לתפוס שום פוקימון מים!" ותחושת החנק נעלמת.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/quote]
בכל זאת אלך לחנות ואשאל אם יש שם חכה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1142749][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]רד אומר לך:"לדעתי השם טוב אבל יהיה קשה מאוד להכין את הדבר הזה תוך כמה שניות,לדעתי אנחנו קודם צריכים ללכת לעיר סאנישור ואחרי זה נצטרך למצוא את רייס" גרין אומר לרד בכעס:"למה אנחנו צריכים את המעצבן הזה רייס?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח את הפוקדע שלך ומכוון אותו על צ'ימצ'אר,הפוקדע אומר לך:"צ'ימצ'אר,פוקימון קוף האש,שושלת התפתחות,צ'ימצ'אר,מונפרנו ואינפרנייפ,צ'ימצ'אר הגיע ממחוז סינו,כוחות האש של צ'ימצ'אר חזקים מאוד יחסית לפוקימון בצורתו הראשונה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial]אייס אומר לך:"זהו מפקדו האכזרי של צוות די,[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial]SP[/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial],כדי לך להיזהר ממנו,תאמין לי אם תלך איתי האיש האכזרי הזה לעולם לא יצליח להשיג אותך,הוא במרדף אחרי מספר מאמנים שיש לו חשד שהם עובדים בשביל המחתרת".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הסוכנת יהלום אומרת לך בצער:"רעידות אדמה כאלה בדרך כלל נדירות,אבל זה קורה בעיקר שפוקימון אגדי איך אני אגיד את זה בצורה נעימה,מאבד את כוחו ומתפוגג".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ בחזרה לכיוון העיירה פאלט ואחרי שאתה מגיע למעבדת פרופסור אוק,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"הלכתי,אחזור בעוד רגע,פרופסור אוק" אתה מרגיש פעימות איטיות מגיעות מהתיק,אתה מוריד את התיק ורואה שהכוח שויקטיני נתן לך פועם,צ'רמנדר נוגע בכדור אך הוא נהדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אני חוזר ואומר כול מי שרוצה להשתתף באיוונט "חזרה בזמן" שיגיד לי,אם לא יהיו לי ארבעה משתתפים לפחות אני לא יעשה יותר איוונטים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקי"אני אומר לו ומתחיל לרוץ לעבר רוסטברו