-
[COLOR="DarkGreen"][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
אתה לא מחליט שאתה לא תצליח..
וד''א זה לא פצעים כל כך קשים.
---
אתה נכנס למערה, היא מוארת מבפנים.
הכל בוהק באור זהוב, אתה רואה שיש שם מעין הולוגרמה שמקרינה כל מני יצורים מוזרים שלא ראית מימיך.
כיסא עשוי מקש, בצורה של קן של ציפורים, מונח במרכז המערה.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227070][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה לא מחליט שאתה לא תצליח..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]וד''א זה לא פצעים כל כך קשים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה נכנס למערה, היא מוארת מבפנים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הכל בוהק באור זהוב, אתה רואה שיש שם מעין הולוגרמה שמקרינה כל מני יצורים מוזרים שלא ראית מימיך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]כיסא עשוי מקש, בצורה של קן של ציפורים, מונח במרכז המערה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
'אני מתבייש על כיסא הקש וחושב לעצמי 'מעניין מי זה היצורים המוזרים שמוקרנים על ההולגרמה. אולי חייזרים?' ואני מתחיל לנמנם.
-
[COLOR="DarkGreen"][b]אלמוג~רוברט ברני-[/b]
''ומי אתה?'' שואל קול נינוח בדיוק כאשר אתה מתיישב על כיסא הקש.
''אני לייף, טיטאן החיים'' הוא אומר ואתה מסתובב, מולך עומד אדם לבוש בבגדים עשויים מצמחים.
שיערו דקיק ובגוון של חציר וציפור מקננת שם, לא נראה שזה מפריע לו.
אתה שם לב שהוא לא בן אדם, גוון עורו לבן, בוהק, בנוסף צבע עינייו ירוקות.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227074][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''ומי אתה?'' שואל קול נינוח בדיוק כאשר אתה מתיישב על כיסא הקש.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''אני לייף, טיטאן החיים'' הוא אומר ואתה מסתובב, מולך עומד אדם לבוש בבגדים עשויים מצמחים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]שיערו דקיק ובגוון של חציר וציפור מקננת שם, לא נראה שזה מפריע לו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה שם לב שהוא לא בן אדם, גוון עורו לבן, בוהק, בנוסף צבע עינייו ירוקות.[/COLOR][/quote]
"אני רוברט ברני.דרך אגב תחפושת מעולה אחי! איפה קנית?" אני אומר לו. בעודי חושב 'איזה שטוית הוא מדבר. כבר סיפרו לי אלף פעם שלא קיימים טיטאנים בעולם'
-
''תחפושת?'' הוא שואל בתמיהה והציפור מצייצת '' זה אמיתי, הכל אמיתי''.
הוא מביט לכיוונך ואישוניו נעלמים לרגע, הפצעים בגבך נרפאים והבגדים הקרועים נתפרים עם צמחים.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227077][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''תחפושת?'' הוא שואל בתמיהה והציפור מצייצת '' זה אמיתי, הכל אמיתי''.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא מביט לכיוונך ואישוניו נעלמים לרגע, הפצעים בגבך נרפאים והבגדים הקרועים נתפרים עם צמחים.[/COLOR][/quote]
"אוקי..." אני אומר לפני שהוא מרפא אותי. לאחר מכן אני ממשיך "וואו אתה בטח רופא טוב. דרך אגב טיטאנים זה לא אגדות?"
-
''לא הטיטאנים האלו'' הוא אומר ''ואני לא מרפא, הטיטאנים האלו, שאתה מדבר עליהם הם אגדות''.
''אבל אני כאן, קיים'' הוא ממשיך, הפצעים שלך נרפאים לגמרי.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227082][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''לא הטיטאנים האלו'' הוא אומר ''ואני לא מרפא, הטיטאנים האלו, שאתה מדבר עליהם הם אגדות''.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''אבל אני כאן, קיים'' הוא ממשיך, הפצעים שלך נרפאים לגמרי.[/COLOR][/quote]
"אוקי.. אני לא מבין על מה אתה מדבר. תוכל להסביר לי למה אתה מתכוון?" אני שואל אותו בנימוס.
-
''בעולם שממנו באת אלו אגדות, כאשר המעמד הזה נוצר, המימד שלך נשאב למימד קטן, המקור של המימד הזה. כאן, אני טיטאן, אבל לא כמו באותם אגדות, כאן זהו עולם שונה, נוצרתי כשהעולם נוצר, ואני קיים''.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227086][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''בעולם שממנו באת אלו אגדות, כאשר המעמד הזה נוצר, המימד שלך נשאב למימד קטן, המקור של המימד הזה. כאן, אני טיטאן, אבל לא כמו באותם אגדות, כאן זהו עולם שונה, נוצרתי כשהעולם נוצר, ואני קיים''.[/COLOR][/quote]
'יש עוד עולם? איזה? מה יש בו? מי אלו אותם טיטאנים? איך היצורים בהולגרמה קשורים לו? והשאלה הכי חשוב, היא איך אני קשור לזה בכלל?!' אני חושב.
ושואל אותו "נניח שכל מה שאמרת אמת, מה אתה בדיוק רוצה ממני?!"
-
''אתה ההוא שנכנס אל מפתח ביתי'' הוא אומר.
''שמתי לב שאתה מסתכל הרבה על ההולוגרמה, למה?''[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1227088][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''אתה ההוא שנכנס אל מפתח ביתי'' הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''שמתי לב שאתה מסתכל הרבה על ההולוגרמה, למה?''[/COLOR][/quote]
"מה כל כך מיוחד בפתח ביתך?" אני שואל אותו ומיד מוסיף "אני מסתכל על ההולגרמה כי היא מעניית אותי, כפי שאתה בטח יכול לשער אחת מהשאלות שמטרידות אותי הן: מי היצורים המוזרים האלה? ואיך בדיוק הם קשורות אלי?"
-
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
אתם מתחילים ללכת בזהירות, לא קורה כלום.
אתה מתקרב לאבן ונוגע בזכוכית ולפתע *ווש!* הרצפה נפערת תחתיכם.
"חשבתם שיהיה כל כך קל לקחת את האבן?" נשמע קול עמוק, מהדהד בצינות שאתם נופלים דרכו.
אתם נוחתים במרתף שאבי החביא בו את המגן שלו, משם הלכתם לפתחי האוורור.
"מי שדיבר איתנו.." סאלי אומרת בהלם "זה היה הטיטאן, הוא יודע שאנחנו כאן".
השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך בחוץ ולהיות קר.[/quote]
"קדימה סאלי, בואי נרוץ מהר אל המקום ממנו הגענו כדי שנלך לשם." אומר לסאלי, אך קודם אחפש את המגן של אבי.
-
[COLOR="red"][B]עמית~קיבה ג'ונסון-[/B]
''אני לא מבינה למה אתה מתכוון'' היא משיבה, עדיין בהלם ''לאן אתה מתכוון שנלך?''
אתה מאתר את המגן הזהוב של אבי בפינת החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"]
[B]אלמוג~רוברט ברני-[/B]
''הם לא קשורים אליך'' הוא מגרד בראשו ''זה אמצאי שאפשר לראות בעזרתו מה קורה בכל העולם''.
''תקשורת.. אני לא בטוח אם אתה בא ממימד מפותח מספיק שיש בו תקשורת, אבל אם אתה מפותח מספיק אני בטוח שתבין''.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1226987][B][COLOR=darkorange]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]'אולי מה שקרה גם העיף אותו מהאיזור' אתה חושב בהקלה על הברדלס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]יללה מצמררת זוקרת את השערות בעורף שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה מנסה למצוא את מקור היללה, אך אתה לא רואה דבר מלבד חול.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מחפש את מקור היללה במהירות עקב רד הלילה.
כשדעתי עדיין מבולבלת בגלל שאני במקום לא ידוע.