[QUOTE=scizor-x;1125334]אני ארשם אבל אתה תעשה את כל החייזרים בתוכנית ובוחרים מתוכם 10? ככה יהיו הרבה יותר רשומים[/QUOTE]
מתחילים עם אחד קבוע לכולם הנרשם הראשון מקבל עוד אחד. (ההתחלתי- אקו אקו מהעונה השנייה, הבונוס- תא אפור מהעשרה הראשונים.)
Printable View
[QUOTE=scizor-x;1125334]אני ארשם אבל אתה תעשה את כל החייזרים בתוכנית ובוחרים מתוכם 10? ככה יהיו הרבה יותר רשומים[/QUOTE]
מתחילים עם אחד קבוע לכולם הנרשם הראשון מקבל עוד אחד. (ההתחלתי- אקו אקו מהעונה השנייה, הבונוס- תא אפור מהעשרה הראשונים.)
[quote=white_angel;1125337]הנה זה מויקיפדייה: אצ'י (ביפנית: エッチ, באנגלית: Echhi), הוא ז'אנר פופולרי במאנגה ואנימציה יפנית, המשמש לרוב ברמיזות מיניות או נושאים אחרים המתאימים למבוגרים לשם אמצעי קומי. אין להתבלבל בין ז'אנר האצ'י להנטאי. סדרות אצ'י רבות לא מציגות עירום מפורש או תכנים אסורים וטאבואים אחרים. למרות זאת, ז'אנר זה לרוב מוגדר לקהל הצפייה הזכרי הבוגר (לרוב 18 ומעלה), למרות שגם הקהל הנשי יכול למצוא סדרות אלו מתאימות לצפיה. אצ'י מובא לרוב ביחד עם עלילות רומנטיות ומדגיש לחצים מיניים, פחדים שונים מהמין השני ואף משמש כזרז ליחסים שונים בין דמויות בעלילה.[/quote]
כמו שאמרתי, בדרך כלל זה לא עירום מלא, אבל יש כמה שכן (:
[QUOTE=cladino;1125339]מתחילים עם אחד קבוע לכולם הנרשם הראשון מקבל עוד אחד. (ההתחלתי- אקו אקו מהעונה השנייה, הבונוס- תא אפור מהעשרה הראשונים.)[/QUOTE]
טוב...
חזרתי אנשים :)
[quote]אני ארשם אבל אתה תעשה את כל החייזרים בתוכנית ובוחרים מתוכם 10? ככה יהיו הרבה יותר רשומים [/quote]
אני זוכר אותך :)
הייתי במ"ת שלך לפני שפרשת!
מה קורה אחי..? חזרת?
[quote=cladino;1125330]ברור שאני אכלול. וזה עם הצורות האולטמטיביות זה בכלל בן 10 אולטימאט אליאן. וגם, כמובן, חייזרים חדשים.[/quote]
איך קוראים לעונה החדשה ביותר? זה עדיין עם האולטימטיבים?
ראיתי איזה כריכה של משחק PSP חדש של בן 10 ולא היו שם אולטימטיבים, אז אני לא יודע O:
בהתחלה חשבתי שכתבת אפצ'י Xddd
[QUOTE=Druddigon man;1125346]חזרתי אנשים :)
אני זוכר אותך :)
הייתי במ"ת שלך לפני שפרשת!
מה קורה אחי..? חזרת?[/QUOTE]
היי עומר,
מה קורה?
[QUOTE=white_angel;1125337]הנה זה מויקיפדייה: אצ'י (ביפנית: エッチ, באנגלית: Echhi), הוא ז'אנר פופולרי במאנגה ואנימציה יפנית, המשמש לרוב ברמיזות מיניות או נושאים אחרים המתאימים למבוגרים לשם אמצעי קומי. אין להתבלבל בין ז'אנר האצ'י להנטאי. סדרות אצ'י רבות לא מציגות עירום מפורש או תכנים אסורים וטאבואים אחרים. למרות זאת, ז'אנר זה לרוב מוגדר לקהל הצפייה הזכרי הבוגר (לרוב 18 ומעלה), למרות שגם הקהל הנשי יכול למצוא סדרות אלו מתאימות לצפיה. אצ'י מובא לרוב ביחד עם עלילות רומנטיות ומדגיש לחצים מיניים, פחדים שונים מהמין השני ואף משמש כזרז ליחסים שונים בין דמויות בעלילה.[/QUOTE]
ויקפדיה צריך לתקן את עצמו
ראיתי מלא דירוגי אנימות אצ'י והם היו מתחת לגיל 18
[quote=cladino;1125339]מתחילים עם אחד קבוע לכולם הנרשם הראשון מקבל עוד אחד. (ההתחלתי- אקו אקו מהעונה השנייה, הבונוס- תא אפור מהעשרה הראשונים.)[/quote]
אקו אקו זה ההוא שמתפצל? או זה הלבן עם האוזניות האלה שצורח?
[QUOTE=AquaDesign;1125349]היי עומר,
מה קורה?[/QUOTE]
אחלה!
אבל אני חולה,זה אומר שמחר אהיה מרותק למיטה כמו היום..
אם שמת לב לא הייתי כל היום,זו הסיבה..
[QUOTE=cladino;1125339]מתחילים עם אחד קבוע לכולם הנרשם הראשון מקבל עוד אחד. (ההתחלתי- אקו אקו מהעונה השנייה, הבונוס- תא אפור מהעשרה הראשונים.)[/QUOTE]
מי זה אקו אקו?
[quote=Woodpecker;1125350]ויקפדיה צריך לתקן את עצמו
ראיתי מלא דירוגי אנימות אצ'י והם היו מתחת לגיל 18[/quote]
ויקיפדיה דבר ראשון לא תמיד אמין.
דבר שני יש דירוגים מוטעים לפעמים באתרים.
דבר שלישי, יש מצב שזה יכול להיות מתחת ל-18 אם זה לא פיפס מהנטאי.
[QUOTE=Druddigon man;1125353]אחלה!
אבל אני חולה,זה אומר שמחר אהיה מרותק למיטה כמו היום..
אם שמת לב לא הייתי כל היום,זו הסיבה..[/QUOTE]
ואם אתה שמתה לב לא הייתי פה יומיים..
תיהיה בריא..
[QUOTE=Naruto;1125351]אקו אקו זה ההוא שמתפצל? או זה הלבן עם האוזניות האלה שצורח?[/QUOTE]
אקו אקו הוא גם מתפצל וגם יש לו יכולות על קוליות.
[QUOTE=Naruto;1125347]איך קוראים לעונה החדשה ביותר? זה עדיין עם האולטימטיבים?
ראיתי איזה כריכה של משחק PSP חדש של בן 10 ולא היו שם אולטימטיבים, אז אני לא יודע O:[/QUOTE]
כי זה משחק מרוץ. אתה יכול להיות גם ווילגאקס. אבל, אם תשים לב, יש אחד חדש: אחד כחול. שמו הוא fasttrack והוא מהעונה החדשהץ
[QUOTE=Woodpecker;1125350]ויקפדיה צריך לתקן את עצמו
ראיתי מלא דירוגי אנימות אצ'י והם היו מתחת לגיל 18[/QUOTE]
רשום "לרוב" אז זה לא קבוע בהכרח.