טל-
סוזי מאחלת לך בהצלחה ואת רואה שדיוקסיס משתנה לצורה ההתקיפתית ומתקיף את העיר
ואז את רואה את ג'ק גם שם מנסה לעצור את דיוקסיס
Printable View
טל-
סוזי מאחלת לך בהצלחה ואת רואה שדיוקסיס משתנה לצורה ההתקיפתית ומתקיף את העיר
ואז את רואה את ג'ק גם שם מנסה לעצור את דיוקסיס
אני אלך לעבר דיוקסיס ואומר בקול הכי מרגיע שלי ''דאוקיסיס למה אתה תק את העיר? משהו קרה? תעצור אולי אני אוכל לעזור לך '' ואראה עם אני יכולה להבין מה הוא אומר כי אולי בגלל הכוחות קיבלתי יכולת הבנת פוקימונים
[QUOTE=shakofek;1226717]ג'ק-
סוזי מאחלת לך בהצלחה ואתה רואה שדיוקסיס משתנה לצורה ההתקיפתית ומתקיף את העיר[/QUOTE]
אוי לא צאו כולם, גרוטל כדור קפוא, פלוסל רעם, קווגסייר רעידת אדמה, דרגונייט קרן על, סלגמה להביור וופיג'י רוח(יש לי פיג'י נכון כן).
טל-
דיוקסיס אומר לך
"יש משהו שמפר את האיזון בעיר הזאת אני מנסה לאתר איפה הוא אני מרגיש אותו הוא ממש קרוב"
ג'ק-
כולם עושים ממה שאמרת להם ודיוקסיס לא שם לב ואתה רואה שהוא מדבר עם טל
חברה תפסיקו הוא מדבר עם טל שנדמה לי שרק גרוטל מכיר והיא מדברת עם דיוקסיס אני אומר ורץ אליה.
בוא אני יעזור לך למצא מה קורה דרך אגב יש איש ממש רשע שרוצה לילכוד אותך ועם אני יעזור לך האם תצטר אליי?
טל-
דיוקסיס אומר לך שהוא מסכים ואז אתם מחפשים את מה שמפריע לאיזון ואז את רואה שג'ק מגיע אלייך
ג'ק-
אתה הולך ומגיע אל טל
[QUOTE=shakofek;1226731]טל-
דיוקסיס אומר לך שהוא מסכים ואז אתם מחפשים את מה שמפריע לאיזון ואז את רואה שג'ק מגיע אלייך
ג'ק-
אתה הולך ומגיע אל טל[/QUOTE]
טל מה קורה הרבה זמן לא התריאנו ואז אני קולט שדיוקסיס ממש לידנו ומפסיק לדבר.
שלום ג'ק!! מה נשמע אני עוזרת לדיאוקסיס למצא מה מפריע לאוזון רוצה לעזור?
טל וג'ק-
אתם הולכים עם דיוקסיס למצוא מה מפיר את האיזון ובאמצע דיוקסיס אומר שזה קשור לאיזה שהו חיביר או משהו כזה"
חיביר? למה שחיביר יפר את האיזון? רגע.... אתה יכול לחוש את סוג הכוחות של החיביר?
טל-
דיוקסיס אומר לך "כן אני יכול זה סוג של חיביר דשא עשב אופל משהו משלושת אלה
מ.. אז זאת לא אני אני רק עשב.... אז איפה אתה חש את זה?
טל-
"אמרתי לך כבר זה קרוב לפה"
[QUOTE=shakofek;1226739]טל וג'ק-
אתם הולכים עם דיוקסיס למצוא מה מפיר את האיזון ובאמצע דיוקסיס אומר שזה קשור לאיזה שהו חיביר או משהו כזה"[/QUOTE]
חיביר, מעניין מי זה.