[QUOTE=buizel שולט;1248881]תעזבו אותו, זה הורמונים של גיל העשרה, זה יעבור לו עוד מעט..[/QUOTE]
אני בגיל 14
Printable View
[QUOTE=buizel שולט;1248881]תעזבו אותו, זה הורמונים של גיל העשרה, זה יעבור לו עוד מעט..[/QUOTE]
אני בגיל 14
טוב, הלכתי, ביי.
ליאור, 14 זה גיל העשרה...
[QUOTE=monster;1248887]אני בגיל 14[/QUOTE]
אני יודע וזה בדיוק הגיל..
השלשול הזה זה הדבר הכי מפגר שראיתי >>
[quote=The Flupy;1248903]השלשול הזה זה הדבר הכי מפגר שראיתי >>[/quote]
אהא. אם הפורום הזה ישאר, אני מצהיר מראש שאני לא אעסוק בשום הבט ניהולי שקשור אליו. מבחינתי הפורום הזה לא קיים. (מה לעשות שכתת פורום של חת"ם אני אוטומטית נהיה מנהל שלו...)
[QUOTE=LordAbizi;1248907]אהא. אם הפורום הזה ישאר, אני מצהיר מראש שאני לא אעסוק בשום הבט ניהולי שקשור אליו. מבחינתי הפורום הזה לא קיים. (מה לעשות שכתת פורום של חת"ם אני אוטומטית נהיה מנהל שלו...)[/QUOTE]
כל ההשקעה בשלשול הזה זה טופס ההרשמה המפגר םם
גם אני נגד זה..
הבעיה עם זה היא שזה יצור כלאיים לא מוגדר בעליל.
כי מה שמאפיין משחק זה שיש [b]יוצר יחיד[/b]( מנהל המשחק בחת"ם, מתכנת המשחק במשחקי מחשב), ויש כמה (ממספרים חד ספרתיים של 3, עד למיליונים) [b]סבילים[/b] שרק מגיבים.
ביצור הזה, כולם גם יוצרים, וגם סבילים. לכן זה לא משחק.
מצד שני, אם נבחן את זה, נגלה שזה דומה לסיפור. אבל אם זה סיפור זה סיפור בהמשכים. ואם זה סתם סיפור בהמשכים שכל אחד כותב כמה שורות, זה אמור להיות אסור כסיפור. (הסיפורים בהמשכים שהיו הם סיפורים בהם כל אחד כותב פרק שלם).
לכן זה גם לא סיפור בהמשכים.
לכן זה יצור מוזר שקשה לתת לו שם ולשייך אותו לקבוצה.
[QUOTE=LordAbizi;1248910]הבעיה עם זה היא שזה יצור כלאיים לא מוגדר בעליל.
כי מה שמאפיין משחק זה שיש [b]יוצר יחיד[/b]( מנהל המשחק בחת"ם, מתכנת המשחק במשחקי מחשב), ויש כמה (ממספרים חד ספרתיים של 3, עד למיליונים) [b]סבילים[/b] שרק מגיבים.
ביצור הזה, כולם גם יוצרים, וגם סבילים. לכן זה לא משחק.
מצד שני, אם נבחן את זה, נגלה שזה דומה לסיפור. אבל אם זה סיפור זה סיפור בהמשכים. ואם זה סתם סיפור בהמשכים שכל אחד כותב כמה שורות, זה אמור להיות אסור כסיפור. (הסיפורים בהמשכים שהיו הם סיפורים בהם כל אחד כותב פרק שלם).
לכן זה גם לא סיפור בהמשכים.
לכן זה יצור מוזר שקשה לתת לו שם ולשייך אותו לקבוצה.[/QUOTE]
בקיצור זה מטומטם.
יש מקום בclash of gods, עומר פרש, לא לגמרי ברור למה על ההגבה השניה שלו...
[QUOTE=Artist Ninja;1248878]אוהד (זה השם שלך, סנדשרו, לא?), אני אומר לך- תעזוב את הוויכוח,
אתה לא יכול לעשות כלום נגד זה עכשיו. תאמין לי, אני מכיר את זה.[/QUOTE]
עזבתי :)
[QUOTE=monster;1248887]אני בגיל 14[/QUOTE]
גם אני
וואי איזה סרטים יש עם הדתיים במירוץ למיליון
נקרעתי מצחוק עם החזיר
חחח
הוא מקיא, היא צורחת
מסכנים D:
לילה טוב כולם !!!
אלללה התימניות קרעו אותי!
"שושנה הנסיכה דיאנה" פחחח