ערב טוב
כינוי חדש+תת כותרת חדשה+שינוי הכל בטיגרארו באקסמן טים בחתימה
Printable View
ערב טוב
כינוי חדש+תת כותרת חדשה+שינוי הכל בטיגרארו באקסמן טים בחתימה
[quote=ita;1259210]ערב טוב
כינוי חדש+תת כותרת חדשה+שינוי הכל בטיגרארו באקסמן טים בחתימה[/quote]
יפה לך... (:
והיי פרנסיס השני מה קורה?
מי זה פרנסיס השני, גזר-גמדי-שלא-עושה-כלום-בפורום-שהוא-מנהל?
[QUOTE=PizzaBlaster;1259206]רעיונות כמו לכתוב מנקודת מבט של פוקימון :sunglasses: או מה יש מתחת לדיגלט!!!
אה, אז תשכח ממה שאמרתי. אם הוא לא רוצה שתדעו, אז עזבו את זה.
קראתי את ההקדמה ופרקים 1 ו-2[/QUOTE]
פששש
אשמח אם תגיב גם :)
הלכתי להגיב במשחק שלי
[quote=ita;1259218]הלכתי להגיב במשחק שלי[/quote]
סוף סוף יא מלך
חכה אני אבדוק אם גם אני הגבתי
אתה הגבת, אני זוכר
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1258784#post1258784"]מוזר חשבתי שיתנו לי באן ליוצר מ24 שעות
כנראה שהנהלה לא ראתה שבנוסף לפרסום תמונה בוטה ופגיעה בדתיים גם קיללתי אוטתם אבל כנראה על זה לא אקבל באן[/URL]
[QUOTE=Madara Uchiha;1259221][URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1258784#post1258784"]מוזר חשבתי שיתנו לי באן ליוצר מ24 שעות
כנראה שהנהלה לא ראתה שבנוסף לפרסום תמונה בוטה ופגיעה בדתיים גם קיללתי אוטתם אבל כנראה על זה לא אקבל באן[/URL][/QUOTE]
למה אתה פשוט לא פורש?
[QUOTE=sandslash;1259223]למה אתה פשוט לא פורש?[/QUOTE]
קודם אני מקבל באן
מה זה באן?
למה אתה מקלל את הדתיים? מה יש לך נגדם? אחת מהמצוות שאני תמיד שומר עליה היא: אוכל כשר. זה לא שאני דתי, אין לי גם בעיה עם דתיים, אחד החברים הטובים שלי הוא דתי, ובמקרה כל המאכלים הלא קשרים לא טעימים לי. אז היה רק יום אחד בחיי שלא אכלתי בו קשר, וזה כשחבר שלי מאמריקה שם לי בייקון בכריך שלקחתי לטיול במפלי הניאגרה... ובאותו יום גם אכלתי נקניקיות חזיר, שני הדברים האלה דוחים לגמרי. שרימפס אני גם לא אטעם, כי אני שונא פירות ים.
מי פה מכיר את סמוש?
סיימתי המשך אחד..
[QUOTE=Madara Uchiha;1259224]קודם אני מקבל באן[/QUOTE]
פשוט תבקש באן...
[QUOTE=PizzaBlaster;1259225]מה זה באן?
למה אתה מקלל את הדתיים? מה יש לך נגדם? אחת מהמצוות שאני תמיד שומר עליה היא: אוכל כשר. זה לא שאני דתי, אין לי גם בעיה עם דתיים, אחד החברים הטובים שלי הוא דתי, ובמקרה כל המאכלים הלא קשרים לא טעימים לי. אז היה רק יום אחד בחיי שלא אכלתי בו קשר, וזה כשחבר שלי מאמריקה שם לי בייקון בכריך שלקחתי לטיול במפלי הניאגרה... ובאותו יום גם אכלתי נקניקיות חזיר, שני הדברים האלה דוחים לגמרי. שרימפס אני גם לא אטעם, כי אני שונא פירות ים.
מי פה מכיר את סמוש?[/QUOTE]
אני דתי ד"א,
אני מכיר את סמוש, למה?
סיימתי שניים..
[QUOTE=sandslash;1259199]תסדר כבר ת'חתימה הזאת שלך, נמאס לי לדפדף שנה בגללה[/QUOTE]
זה עדיין בגבול.
אני הולך לשנות ל
HeavySnorlax