[QUOTE=Amitlv;1262967]אוהד אתה לא יכול לבטל את הבית ספר אני לא מרשה לך![/QUOTE]
הוא כבר ביטל... לא ראית שהוא לא בנעוץ?
Printable View
[QUOTE=Amitlv;1262967]אוהד אתה לא יכול לבטל את הבית ספר אני לא מרשה לך![/QUOTE]
הוא כבר ביטל... לא ראית שהוא לא בנעוץ?
בוקר..
בוקר
ארווין מה קורה עם סורגים?
תגידו למה מנשקים את התננ''ך?
אנל'א יודע
51 אלף הודעות? מי אתה לעזאזל? XD
אנשים כנסו ותגיבו!!!!!!!!!!!!!!
פרסום דק חדש מקורי שלי:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1263001#post1263001[/URL]
[QUOTE=Blackbeard;1263002]51 אלף הודעות? מי אתה לעזאזל? XD
אנשים כנסו ותגיבו!!!!!!!!!!!!!!
פרסום דק חדש מקורי שלי:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1263001#post1263001[/URL][/QUOTE]
אנחנו לא מכירים
אבל יצא לנו לדבר כמה פעמיים בנוד
אני האיש שאוהב אנימות ומאנגות
אתה אולי זוכר אותי בכינוי שלי monster או בכינוי הזה Eustass Kid
שלום מישהו מהיכל התהילה!
אני לא מבין כל כך ביוגיהו, אבל ממה שקראתי לא הבנתי כל מילה שנייה D: בכללי, (וזה נראה לי רק בגלל שלא הבנתי כלום...) הוא נראה טוב. (הסוגרים הקודמים הם סתם).
אל תחשוב שהדק טוב רק כי אני אמרתי, אני פעם ניסיתי חבילת בלקווינג של חבר שלי והוא ניצח אותי עם סתם 40 קלפים שהוא דחף לחבילה (לא סתם, אבל אתה יודע למה אני מתכוון...)
ד"א, קוראים לי זיו, אני חדש, המשתמש היה של אח שלי עידן והוא הביא לי אותו.
אה כן אני זוכר אותך לא דיברנו המון באמת, אני מעריך תכינוי של וואן פיס אבל. בכל אופן אתה מטורף כשאני הייתי עם ה10 אלף שלי ועד שהגעתי ל17 אלף הייתי מעל כולםםםםם במלא הודעות ועם השנים נשכחתי Xd
פיזה: חחח אהלן זיו זה בסדר, ברגע שאתה יודע לשחק אז הכל משתנה ם: תודה שהסתכלת לפחות
[QUOTE=Blackbeard;1263007]אה כן אני זוכר אותך לא דיברנו המון באמת, אני מעריך תכינוי של וואן פיס אבל. בכל אופן אתה מטורף כשאני הייתי עם ה10 אלף שלי ועד שהגעתי ל17 אלף הייתי מעל כולםםםםם במלא הודעות ועם השנים נשכחתי Xd[/QUOTE]
כשלא היית פה מלא זמן עקפתי את ניצן ואז דניס עקף אותה
שברתי את "קללת ניצן" "קללת אלכס" XD
בכול מקרה הים אני לא מנסה להיות ספאמר ולהספאים כמה שפחות ולנסות להשקיע קצת בפורוום-בעיקר בפורום אנימה
הסתכלתי בנושא שפתחת לא ממש הבנתי שם משהו
[QUOTE=Blackbeard;1263007]אה כן אני זוכר אותך לא דיברנו המון באמת, אני מעריך תכינוי של וואן פיס אבל. בכל אופן אתה מטורף כשאני הייתי עם ה10 אלף שלי ועד שהגעתי ל17 אלף הייתי מעל כולםםםםם במלא הודעות ועם השנים נשכחתי Xd
פיזה: חחח אהל [B]זיון[/B] זה בסדר, ברגע שאתה יודע לשחק אז הכל משתנה ם: תודה שהסתכלת לפחות[/QUOTE]
ממתי עושים את הפועל המודגש בתוך אוהל? ממתי זה בסדר?! וממתי קוראים לי ככה?!?! אמרתי זיו!
אין בעיה. (כדאי לך לערוך את ההודעה)
חחחחחחח אם היו הרבה שמבינים המצב של פורום יוגיהו היה הרבה יותר טוב אבל תודה שהסתכלת Xd
הכי חשוב להשקיע! זה המפתח ללהיות משתמש טוב ם: למרות שגם הרבה הודעות זה סוג של השקעה, לעזור לנודים לרוץ, שלא יהיה יבש. שלא תחשוב אחרת.
זיו - שיטטטטטטטטטטטט יצא לי זיו* במקום זיו Xddd אגב לא תראה אותי המון בעיקר בפורום יוגיהו, אני פשוט כאן מלפני שנים ומאז הספקתי לעזוב, אבל אני עוד איתכם בעיקר בלבי ם:
[QUOTE=Blackbeard;1263010]חחחחחחח אם היו הרבה שמבינים המצב של פורום יוגיהו היה הרבה יותר טוב אבל תודה שהסתכלת Xd
הכי חשוב להשקיע! זה המפתח ללהיות משתמש טוב ם: למרות שגם הרבה הודעות זה סוג של השקעה, לעזור לנודים לרוץ, שלא יהיה יבש. שלא תחשוב אחרת.
זיו - שיטטטטטטטטטטטט יצא לי זיו* במקום זיו Xddd אגב לא תראה אותי המון בעיקר בפורום יוגיהו, אני פשוט כאן מלפני שנים ומאז הספקתי לעזוב, אבל אני עוד איתכם בעיקר בלבי ם:[/QUOTE]
אני יודע, זה בשביל הצחוקים :) נשכח ונסלח.
אני דווקא מעדיף לא לשכוח חחח
הלכתי לראות וואן פיס תסתדרו בלעדיי