-
מקס-אתה מוציא את הפוקדע שאומר ''באדו, פוקימון העשב אשר מתפתח בסופו של דבר לרוזרייד החזר, באדו יודע עלי תער עלים קסומים ודחיפה'', אתה מחליט לוותר על באדו וממשיך בדרכך, לפתע אתה רואה תזוזה באחד השיחים אתה מסתכל טוב יור ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/027.png[/IMG]
סקוט-מישל ומאי מסכימות איתך ומישל שואלת עם היא יכולה לעשות איתך קרב\ יש לה מבט נחוש בעיינים
-
[QUOTE=ttrrtte;1277235]מקס-אתה מוציא את הפוקדע שאומר ''באדו, פוקימון העשב אשר מתפתח בסופו של דבר לרוזרייד החזר, באדו יודע עלי תער עלים קסומים ודחיפה'', אתה מחליט לוותר על באדו וממשיך בדרכך, לפתע אתה רואה תזוזה באחד השיחים אתה מסתכל טוב יור ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/027.png[/IMG][/QUOTE]
"יואו זה סנדשרו!" אני אומר ומוציא את הפוקדע
"צ'ארמנדר, אתה מוכן לקרב?" אני אומר וצ'ארמנדר מהנהן ונעמד מול סנדשרו
"צ'ארמנדר, השתמש בשריטה ואז גחלת כדי להכניע את סנדשרו!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1277159]מקס-סוזי מחייכת חיוך נעים והולכת, פרופסור אוק בא מאחורייך ואומר ''הנה קח'' הוא מושיט לך תיק כחול עם ציור פוקדור עליו ופסים צהובים, אתה פותח את התיק ורואה בפנים חמישה פוקדורים ומכשיר כחול מוזר, פרופסור אוק רואה את מבטךך המשתאה ואומר ''זהו פוקדע, בכל פעם שתראה פוקימון לא מוכר כוון אליו את הפוקדע והפוקדע ייתן לך עליו מידע.
אתה מהנהן ולוקח את התיק בכוונה ללכת ''קדימה לך לדרכך'' מאחל לך פרופסור אוק, אתה יוצא החוצה ומיד מגיע לדרך 1 אתה מבחין מיד שהדרך עוברת דרך יער ענק, ''אוקיי מוכן חבר?'' אתה שואל את צ'ארמנדר, הוא מהנהן ואתה צועד אל תוך הדרך, לא עובר הרבה זמן ואתה שומע רחש, אתה מסתובב לאחור ורואה-
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/406.png[/IMG]
מרקוס- ''לא!'' אומרת מאיה בשפת הפוקימונים והודפת אותך הצידה, המכות ממשיכות לפגוע בא והיא אומרת ''אל תיתפסף תאמין לי, אתה לא...לא רוצה'' היא אומרת, ''תום חמוד תישאר מאחוריי'' היא ממשיכה לומר בפוקימונית, ''טוב..'' ממלמל טום גם הוא, ''דירלינג!!!!!!!!'' היא צווחת מכאב אך לא נכנעת ונאמדת כולה מלאה כוויות וחתכים, ''לעולם לא אכנע'' היא אומרת בפוקימונית, ''וואוו..'' אומרת הילדה, ''היא ממש אוהבת את המאדקיפ הקטן הזה..'', ''צ'ארמנדר שוב פעם אחרונה!'', מאיה משתמשת בעלים קסומים במטרה להדוף את הלהביור אשר שורף את העלים, ''מרקוס לך!'' היא צועקת בעודה מנסה לשרוד את הלהביור[/QUOTE]
"שיגור!!!!!" אומר ואשגר את טום ומאיה ליער ואותי אל המתקפות.
-
[QUOTE=ttrrtte;1276593]
ג'ינה-בואי רק נאמר, שעם הם יתפסו אותך תהפכי לזואי, יותר מזה לא אוממר'' והוא שותק ואת מבינה שזה כל מה שהוא יגיד לך על הנושא הזה ולכן מחליטה להרפות מן הנושא, ''תראי כבר שקיע, את רוצה לשכור חדר?'' שואל אותך טום בשמחה על העברת הנושא[/QUOTE]
"אוקיי" אגיד בחיוך ואלך לחפש אכסנייה או פונדק.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277042]מקס-רשום תגיב להתחלה
דרייק=''אאוץ...'' אומרת שרלין כאשר הכלוב נופל, ''אתה יודע...יכולת פשוט ללחוץ על הכפתור'' היא אומר ואתה שם לב לכפתור ירוק (עכשיו מרוסק) בפינת הכלוב, ''מי זה?'' היא שואלת עדיין מחזיקה את ראשה בכאב ומצביע על מייק
[/QUOTE]
"תכירי, זה מייק (נכון? לא שחכתי את השם?). מייק, זו שרלין, גם עלייה עשו ניסוי..." אני אומר. "הממ... שרלין, נראה לך שהפוקמונים שלי יזכרו אותי?" אני שואל בתקווה, ומחפש עם מבטי את החברים שלי.
-
מקס-אתה מוציא את הפוקדע של ו מכוון על סאנדשרו ''סאנדשרו, פוקימון החולות סאנדשרו מסתובבים בדרך כלל באזור חולי כמו המדבר, הם עוטים לגופם דיריון אשר מגן על גופם''
צ'ארמנדר נעמד מול סאנדשרו שמסכל עלייך במבט תמוהה, ''צ'ארמנדר גחלת על סאנדשרו!'' אתה אומר לצ'ארמנדר אשר יוצא בגחלת, סאנדשרו, עדיין במבט תמוהה מתחמק ויוצא בקבר חול
מרקוס- אתה משתמש בשיגור אך המתקפות שלך עדיין חלשות מפני שאין לך הרבה ניסיון, ומאיה וטום משתגרים רק כמה סנטימטרים ממקומם הקודם, ואתה נמצא באש המקפות, אתה מרגיש כאילו אתה עולה בלהבות, שאתה נחתך בכ100 חתכים שונים שנפערים יותא וניותר מצד אחד ומצד שני גופך נמס, ''או....לא אתה לא!'' אומרת מאיה בפוקימונית, ''תראה מה גרמת לי לעשות...'' היא ממשיכה ''על החיים ועל המוות, תום תישאר מאחוריי'', היא פונה אל הילדה, ואומרת ''מצטערת חמודה'' בפוקימונית ומשתמשת בדחיפה על הילדה שעפה לאחור ובוכה, שני הילדים האחרים והפוקימונים מפסיקים לתקוף ובאים אל הילדה הקטנה ובודקים עם היא בסדר, מאיה באה אלייך ואומר בפוקימונית ''השתגעת?!''
ג'ינה-אתם הולכים אל האחות ג'וי ושוכרים חדר, אתם נכנסים ולפתע ום מתחיל לזהור ''נו באמת...'' הוא אומר ונהפך לפלאריון, ''תופעת לוואי בשלהעובדה שחזרתי לבן-אדם מהר...'' האו אומר בביאוס, ונשכב על אחת משתי המיטות שבחדר בהתכרבלות, ''לילה טוב..'' הוא אומר בביאוס ואת מאחלת לו לילה טוב גם, את קמה למשמע קול נפץ עז, כל החדר הפוך והפוקימונים שלך משתוללים ורצים בכל החדר
דרייק-לא חכמה כתוב בציטוט ''ומצביע על מייק''
''כן, כמובן'' אומרת לך שרלין ושורק, כל הפוקימונים שלך יוצאים מבין השיחים ומחבקים אותך, ''הם לא זזו מכאן כמו שביקשתי מהם'' אומת שרלין בחיוך, אתה רואה שלפוקימונים קצת קשה לראות אותך כפוקימון וצ'ינטר מתגלגל מצחוק, ''כן כן תצחק..'' אתה אומ לו בציניות מאוסה, והוא מפסיק.
''מה עכשיו?'' שואלת אותך שרלין
-
[QUOTE=ttrrtte;1277296]
''כן, כמובן'' אומרת לך שרלין ושורק, כל הפוקימונים שלך יוצאים מבין השיחים ומחבקים אותך, ''הם לא זזו מכאן כמו שביקשתי מהם'' אומת שרלין בחיוך, אתה רואה שלפוקימונים קצת קשה לראות אותך כפוקימון וצ'ינטר מתגלגל מצחוק, ''כן כן תצחק..'' אתה אומ לו בציניות מאוסה, והוא מפסיק.
''מה עכשיו?'' שואלת אותך שרלין[/QUOTE]
"איך את הצלחת לחזור לצורת בן האדם שלך?" אני שואל את שרלין. אחרי שהיא עונה לי, אני אומר "קדימה כולם, צריך למצוא מקום לישון בו בלילה!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1277296]מקס-אתה מוציא את הפוקדע של ו מכוון על סאנדשרו ''סאנדשרו, פוקימון החולות סאנדשרו מסתובבים בדרך כלל באזור חולי כמו המדבר, הם עוטים לגופם דיריון אשר מגן על גופם''
צ'ארמנדר נעמד מול סאנדשרו שמסכל עלייך במבט תמוהה, ''צ'ארמנדר גחלת על סאנדשרו!'' אתה אומר לצ'ארמנדר אשר יוצא בגחלת, סאנדשרו, עדיין במבט תמוהה מתחמק ויוצא בקבר חול
מרקוס- אתה משתמש בשיגור אך המתקפות שלך עדיין חלשות מפני שאין לך הרבה ניסיון, ומאיה וטום משתגרים רק כמה סנטימטרים ממקומם הקודם, ואתה נמצא באש המקפות, אתה מרגיש כאילו אתה עולה בלהבות, שאתה נחתך בכ100 חתכים שונים שנפערים יותא וניותר מצד אחד ומצד שני גופך נמס, ''או....לא אתה לא!'' אומרת מאיה בפוקימונית, ''תראה מה גרמת לי לעשות...'' היא ממשיכה ''על החיים ועל המוות, תום תישאר מאחוריי'', היא פונה אל הילדה, ואומרת ''מצטערת חמודה'' בפוקימונית ומשתמשת בדחיפה על הילדה שעפה לאחור ובוכה, שני הילדים האחרים והפוקימונים מפסיקים לתקוף ובאים אל הילדה הקטנה ובודקים עם היא בסדר, מאיה באה אלייך ואומר בפוקימונית ''השתגעת?!''
ג'ינה-אתם הולכים אל האחות ג'וי ושוכרים חדר, אתם נכנסים ולפתע ום מתחיל לזהור ''נו באמת...'' הוא אומר ונהפך לפלאריון, ''תופעת לוואי בשלהעובדה שחזרתי לבן-אדם מהר...'' האו אומר בביאוס, ונשכב על אחת משתי המיטות שבחדר בהתכרבלות, ''לילה טוב..'' הוא אומר בביאוס ואת מאחלת לו לילה טוב גם, את קמה למשמע קול נפץ עז, כל החדר הפוך והפוקימונים שלך משתוללים ורצים בכל החדר
"מה קורה פה?!" אצעק ואנסה לרסן את הפוקימונים שלי
-
דרייק-אני מדלגת עלייך עד שתענה לה''פ שלי
ג'ינה-את מנסה לרסן את כל הפוקימונים שלך שמשתתקים מיד ברגע שאת קמה ומתחילים כולם להסמיק כולל טום אשר עוד יושב על המיטה כפלאריון, ''לא אני'' הוא אומר
-
[QUOTE=ttrrtte;1277296]מקס-אתה מוציא את הפוקדע של ו מכוון על סאנדשרו ''סאנדשרו, פוקימון החולות סאנדשרו מסתובבים בדרך כלל באזור חולי כמו המדבר, הם עוטים לגופם דיריון אשר מגן על גופם''
"לא.." אומר בחולשה ואתעלף.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277300]דרייק-אני מדלגת עלייך עד שתענה לה''פ שלי
ג'ינה-את מנסה לרסן את כל הפוקימונים שלך שמשתתקים מיד ברגע שאת קמה ומתחילים כולם להסמיק כולל טום אשר עוד יושב על המיטה כפלאריון, ''לא אני'' הוא אומר[/QUOTE]
"אולי הם אלו עלייך, אני חושבת שעדיף שלא תדבר בזמן הקרוב חוץ מ"פלאר, פאלריון" וכאלה" אגיד בחשש "בינתיים עדיף שאני אכניס את צ'ארמנדר, פטיש וגלסיון הם מכירים אותם" אגיד ואכניס את שלושתם "בוא!" אגיד ואקפוץ יחד עם טום על הידרגדון "תעוף, תברח מכאן!" אגיד לו.
-
דרייק- ''כרגעץץץעם לא ניתפס ניצטרך לחכות בסביבות השבוע'' אומרת לך שרלין, לפתע נשמע קול צעדים, ''או או'' אומרת שרלין ואומרת לכולכם להסתתר, אתם מתחבאים בין השיחים וקבוצת מאמנים עוברת שם ''שמעתי שיש פה מלא פוקימונים טובים!'' אומר אחד, ''כה, צ'ינטר, גיבל, איווי ומה לא!'', ''אני אתפוס אותם!'' אומר שוב הראשון
מרקוס-'ביינתים בזמן שאתה מעולף..-
'יש!'' אומר המאמן שגרם לעילפונך, וזורק פוקדור ''טום חומד תישאר כאן בבקשה'' אומרת מאיה לטום, ומשתמשת בעלי תער בכדי לשבור את הפוקדור שנזרק לעברך, ''וואוו...זאת חתיכת דירלינג'', ''אני יודעת'' אומרת הילדה שמאיה היכתה אותה, ''היא ממש פצועה'' אומר שוב הילד, ''צודק! צ'ארמנדר גלגל להבה!'' אומרת המאמנת, ''לא!'' אומרת מאיה בפוקימונית בדיוק שגלגל הלהבה פוגע בא, מאיה שוכבת ללא תזוזה, היא מנסה לקום אך נופלת פעם אחר פעם, ''תברח טום חמוד...תברח'' אונרת מאיה לפני שהיא מתעלפת,''יש!'' אומרת הילדה וזורקת פוקדור על מאיה שנתפסת בקלות בגלל חולשתה הרבה, ''כנ''ל!'' אומר הילד השני וזורק עלייך פוקדור, 'נתפס!'' הוא אומר בשמחה, ''וגם שלי!'' אומר הילד שתפס את תום לפני שהספיק להתחמק.
הדבר הבא הוא שאתה קם בחצר כלשהי מלאה דשא ירוק מטופח ופרחים צבועוניים בשיא פריחתם,
ולידך מאיה ישנה ולידה טום צמוד, מלקק אותה בניסיון להעיר אותה, ''אז התעוררת...חברה שלך נלחמה היטב..'' אתה שומע קול אנושי, אתה מסתובב ורואה את הילד שלכד אותך מושיט יד ללטף אותך
______
הגזמתי אייל לא? Xd
ג'ינה-באמת...לא הבנת שהפוקימונים השתוללו?!
[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/027.png[/IMG]סקוט-מישל ומאי מסכימות איתך ומישל שואלת עם היא יכולה לעשות איתך קרב\ יש לה מבט נחוש בעיינים[/QUOTE]
"כן.בטח.צי'מצ'אר,אתה מוכן?" אני שואל את צ'ימצ'אר.אם הוא מוכן אני מחכה שהיא תוציא את טורצ'יק,ואז אני פוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה משולבת עם שריטה ואז לנסות להביור.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277349]דרייק- ''כרגעץץץעם לא ניתפס ניצטרך לחכות בסביבות השבוע'' אומרת לך שרלין, לפתע נשמע קול צעדים, ''או או'' אומרת שרלין ואומרת לכולכם להסתתר, אתם מתחבאים בין השיחים וקבוצת מאמנים עוברת שם ''שמעתי שיש פה מלא פוקימונים טובים!'' אומר אחד, ''כה, צ'ינטר, גיבל, איווי ומה לא!'', ''אני אתפוס אותם!'' אומר שוב הראשון
[/QUOTE]
"נראה לי שה'פוקימונים המעולים' יוכלו לגבור על כמה אנשים עלובים" אני לוחש.
-
[QUOTE=ttrrtte;1277349]דרייק- ''כרגעץץץעם לא ניתפס ניצטרך לחכות בסביבות השבוע'' אומרת לך שרלין, לפתע נשמע קול צעדים, ''או או'' אומרת שרלין ואומרת לכולכם להסתתר, אתם מתחבאים בין השיחים וקבוצת מאמנים עוברת שם ''שמעתי שיש פה מלא פוקימונים טובים!'' אומר אחד, ''כה, צ'ינטר, גיבל, איווי ומה לא!'', ''אני אתפוס אותם!'' אומר שוב הראשון
מרקוס-'ביינתים בזמן שאתה מעולף..-
'יש!'' אומר המאמן שגרם לעילפונך, וזורק פוקדור ''טום חומד תישאר כאן בבקשה'' אומרת מאיה לטום, ומשתמשת בעלי תער בכדי לשבור את הפוקדור שנזרק לעברך, ''וואוו...זאת חתיכת דירלינג'', ''אני יודעת'' אומרת הילדה שמאיה היכתה אותה, ''היא ממש פצועה'' אומר שוב הילד, ''צודק! צ'ארמנדר גלגל להבה!'' אומרת המאמנת, ''לא!'' אומרת מאיה בפוקימונית בדיוק שגלגל הלהבה פוגע בא, מאיה שוכבת ללא תזוזה, היא מנסה לקום אך נופלת פעם אחר פעם, ''תברח טום חמוד...תברח'' אונרת מאיה לפני שהיא מתעלפת,''יש!'' אומרת הילדה וזורקת פוקדור על מאיה שנתפסת בקלות בגלל חולשתה הרבה, ''כנ''ל!'' אומר הילד השני וזורק עלייך פוקדור, 'נתפס!'' הוא אומר בשמחה, ''וגם שלי!'' אומר הילד שתפס את תום לפני שהספיק להתחמק.
הדבר הבא הוא שאתה קם בחצר כלשהי מלאה דשא ירוק מטופח ופרחים צבועוניים בשיא פריחתם,
ולידך מאיה ישנה ולידה טום צמוד, מלקק אותה בניסיון להעיר אותה, ''אז התעוררת...חברה שלך נלחמה היטב..'' אתה שומע קול אנושי, אתה מסתובב ורואה את הילד שלכד אותך מושיט יד ללטף אותך
______
הגזמתי אייל לא? Xd
ג'ינה-באמת...לא הבנת שהפוקימונים השתוללו?!