-
[quote=Mr.Pizza;1323801]אני מעדיף גיל הגמל המגעיל, אבל בסדר :sunglasses:
אני יודע, בגלל זה הם לא מאותו כפר קטן, חלקם אפילו לא מאותו האי (בהנחה שלא יהיה אכפת לך, הרי רשמת שאין לך בעיה שנמציא שמות של ערים). פשוט רשמתי שכולם מתחילים מאותה העיר, ומצאתי סיבה לכל אחד למה הוא למעשה בכלל הגיע לשם.[/quote]
כפי שאמרתי, לא התעמקתי. תגובה יותר מעמיקה תנתן אחרי השעה 08:04 PM שעות פורום.
עכשיו קראתי את המשחק של The Sir, ועכשיו אני צריך להתהלך ולהרהר מה לא בסדר בו. זה בעיה כששולחים לי משחקים טובים, כי אז אני מרגיש חוסר אונים.
-
חזרתי~ D:
אביזי ראיתי את המשחק שלך נראה ממש טוב! פשוט אין לי כוח לרשום טופס הרשמה Xd
-
[quote=Ritsuka Kun;1323804]חזרתי~ D:
אביזי ראיתי את המשחק שלך נראה ממש טוב! פשוט אין לי כוח לרשום טופס הרשמה Xd[/quote]
כשאני יפתח את שלי, אתה תרשם?
הוא על נארוטו .
-
לא ראיתי נארוטו אז אני דיי קלולס בנושא
-
[quote=Ritsuka Kun;1323806]לא ראיתי נארוטו אז אני דיי קלולס בנושא[/quote]
אל תדאג יש הסבר מפורט על נארוטו במ"ת אתה לא חייב לראות נארוטו כדי להבין אבל זה תורם.
-
[quote=Ritsuka Kun;1323804]חזרתי~ D:
אביזי ראיתי את המשחק שלך נראה ממש טוב! פשוט אין לי כוח לרשום טופס הרשמה Xd[/quote]
המטרה של המשחק שלי היא להרתיע בני אדם מלהרשם אליו. אם אין לך כח לרשום טופס הרשמה, אז המשחק שלי עשה את שלו.
טוב, נשימה עמוקה ולענות למשחק של The Sir!
-
[quote=LordAbizi;1323808]המטרה של המשחק שלי היא להרתיע בני אדם מלהרשם אליו. אם אין לך כח לרשום טופס הרשמה, אז המשחק שלי עשה את שלו.
טוב, נשימה עמוקה ולענות למשחק של The Sir![/quote]
אתה יכול לקרוא לי רומה.
-
לא ממש לא מרתיע אותי המשחק~ אני פשוט עצלן מלכתוב רקע.. לא עשיתי את זה מלא זמן. אבל זה נורא מפתה סוף סוף לשחק במשחק שלך (;
-
[quote=The Sir;1323809]אתה יכול לקרוא לי רומה.[/quote]
לרגע שכחתי מה המילה Sir אומרת באנגלית, ולא הבנתי למה קראת למשתמש שלך "הסיר".
[quote=Ritsuka Kun;1323810]לא ממש לא מרתיע אותי המשחק~ אני פשוט עצלן מלכתוב רקע.. לא עשיתי את זה מלא זמן. אבל זה נורא מפתה סוף סוף לשחק במשחק שלך (;[/quote]
גם אני לא כתבתי מזמן רקע, ותראה איזה נורא יצא לי P:
-
[quote=Ritsuka Kun;1323810]לא ממש לא מרתיע אותי המשחק~ אני פשוט עצלן מלכתוב רקע.. לא עשיתי את זה מלא זמן. אבל זה נורא מפתה סוף סוף לשחק במשחק שלך (;[/quote]
תחכה כמה דקות והמוזה פשוט תגיע. זה בלתי אפשרי לאבד כשרון כמו שלך בלכתוב רקעים.
-
אחרי הרבה זמן שלא כתבתי כלום כנראה יהיה לי קשה אבל אני אנסה חח
-
[quote=Ritsuka Kun;1323813]אחרי הרבה זמן שלא כתבתי כלום כנראה יהיה לי קשה אבל אני אנסה חח[/quote]
תעיף מבט ברקעים של שאר האנשים שנרשמו זה תמיד עוזר ((:
-
עזוב ויתרתי אין לי רעיון אפילו לשם Xd
-
זה לא משנה. אני יודע שהמשחק שלי פועל טוב כל עוד אנשים לא רוצים להרשם אליו. אחרי הכל, כל הטענה שלי היא שאי אפשר לשחק במשחק הזה (ראה שורה ראשונה במשחק!), ולכן אם בני אדם לא נרשמים, תהא הסיבה אשר תהא, למשחק שלי, אז אני יודע שהכל עובד טוב.
[quote=The Sir;1323809]אתה יכול לקרוא לי רומה.[/quote]
אני יכול, אבל אני מעדיף לקרוא לבני אדם בכינוי שלהם, אלא אם הכינוי שלהם מכילה אותיות שאני לא יכול לכתוב (כמו שקד או מר. דוקטור פרופסור פטריק), או אם הם פרשו הרבה זמן ואני לא בטוח בכינוי שלהם או אם מישהו זוכר את הכינוי שלהם, ואז אני אקרא להם בשמם.
-
[quote=LordAbizi;1323800]בינתיים רק משתמשים בצבע זהב נרשמו למשחק שלי...
ו Mr.Pizza אני לא כל כך התעמקתי בטופס שלך, אבל זה לא אמור להיות אפשרי שאנשים מארבע מקצועות שונים באו מאותו כפר קטן. (זה כתוב בהנחיות למיני טופס לחבר צוות) יכול להיות שאתה הסדרת את זה שם באיזשהו טריק, אך לא התעמקתי.
טוב עכשיו נותר רק להתחיל לבדוק את משחק של The Sir, ואני יכול לנשום לרווחה לפחות עד 08:04PM כשאני אצטרך לרשום אנשים ולכתוב להם התחלות... YUCK.[/quote]
אתה לא תהנה לנהל תמשחק?