טרינר מכיר מטאליום?
Printable View
טרינר מכיר מטאליום?
אין לי צורך לעשות לו טרולינג. הוא משתגע לבד בלי שאני אעזור לו.
[quote=ワンピース;1325970]סלח לי, אבל לדעתי תוכי שיודע לגרגר גרגרי אורז שעליהם כתוב שאני חשוב יותר, ראוי ליותר כבוד[/quote]
סליחה עם כל הכבוד, השכן שלי רוצה לעלות על הבמה ולשאת דברים. דוד, הבמה שלך.
[QUOTE=triner;1325977]סליחה עם כל הכבוד, השכן שלי רוצה לעלות על הבמה ולשאת דברים. דוד, הבמה שלך.[/QUOTE]
רק שתדע לך שבוב הבנאי לצידי בעניין הזה
[QUOTE=Hit Man;1325976]אין לי צורך לעשות לו טרולינג. הוא משתגע לבד בלי שאני אעזור לו.[/QUOTE]
ואני מת לדעת על מי את מדבר, עליי?
אוף יש לי מחר מתכונת בלשון.. אין לי כוח.. טוב כנראה שאני אלך לישון.. לילה טוב..
היטמן, אני לא זוכר אם אני שונא אותך או אוהב אותך... אני פשוט אתן לך להחליט..
אם אתה זוכר אני הייתי buizel שולט..
אני זוכר. אומנם אני זקן, אבל אני לא סנילי.
טוב לראות אותך שוב.
דניס דיי תשב בצד ושתוק!!
נמאס הריבים שלך אם אין לך משהוא יותר טוה לעשות אז תעוף מפה אנשים כאלה שרק רבים לא רצויים פה!!
[QUOTE=~prinny;1325971]איך אני רוצה פקח נאצי.. מפחיד כזה שאף אחד לא רוצה לעבור על החוקים..
איזה כיף זה שאחרי שקראתי את המנגה של נארוטו שיפודן אני רואה את מה שקראתי באנימה..:) וואו אבל רק עכשיו אני מבין איך הם מורחים הכל... מה שקרה ב5 עמודים קרה בפרק שלם חח..[/QUOTE]
מה....? Oס
[QUOTE=Amitlv;1325974]״כל מה שאנכנו אומרים זה: תנו לשלום סיכוי!!״ - ג׳ון לנון ז״ל[/QUOTE]
שלום זה המצאה של שמאלנים מסריחים אטאיסטים שמאמינים בחזירים וישו שהלך על הכביש בלי להדרס!1111111111111111
[QUOTE=ワンピース;1325975]טרינר מכיר מטאליום?[/QUOTE]
לא...
[QUOTE=Hit Man;1325976]אין לי צורך לעשות לו טרולינג. הוא משתגע לבד בלי שאני אעזור לו.[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני חולה על קטעים כאלה, לי תמיד מצליח XD
[QUOTE=ワンピース;1325978]רק שתדע לך שבוב הבנאי לצידי בעניין הזה[/QUOTE]
רק שתדע שמועצת הלול איתי, ואני מזהיר אותך כי כל מה שהם עושים כל היום זה לבלבל ת'ביצים.
[QUOTE=Amitlv;1325982]דניס דיי תשב בצד ושתוק!!
נמאס הריבים שלך אם אין לך משהוא יותר טוה לעשות אז תעוף מפה אנשים כאלה שרק רבים לא רצויים פה!![/QUOTE]
תראו תראו מי מדבר.
[QUOTE=triner;1325973]כה אבל מי!? XDDD
שיו את אחת הגרועות XD
היטמן, עכשיו זה הזמן שאתה עושה לאיתי טרולינג :D[/QUOTE
לא יודעת בסדר?2XDD
אין לי מושג האמת
אני מוצאת שיר שמוצא חן בעייני->מורידה->שומעת
לא אכפת לי מי שרXDDDDDDDDDDD
[QUOTE=triner;1325983]מה....? Oס
שלום זה המצאה של שמאלנים מסריחים אטאיסטים שמאמינים בחזירים וישו שהלך על הכביש בלי להדרס!1111111111111111
לא...
רק שתדע שמועצת הלול איתי, ואני מזהיר אותך כי כל מה שהם עושים כל היום זה לבלבל ת'ביצים.[/QUOTE]
שיר של מטאליום:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=wIJB7KrHuoU[/YOUTUBE]
ולתגובתך, לפי המורה שלי לביולוגיה רק לבחורות יש ביצים, ואני לא בחורה Your argument is invalid
[quote=Amitlv;1325974]״כל מה שאנכנו אומרים זה: תנו לשלום סיכוי!!״ - ג׳ון לנון ז״ל[/quote]
אנחנו*
[quote=Amitlv;1325982]דניס דיי תשב בצד ושתוק!!
נמאס הריבים שלך אם אין לך משהוא יותר טוה לעשות אז תעוף מפה אנשים כאלה שרק רבים לא רצויים פה!![/quote]
עמית, תתאר לך היו אומרים לך כזה דבר לפני חודש בריב הענקי שלך עם אוהד..
אתה לא היית יותר טוב אז, תאמין לי.
[QUOTE=triner;1325983]מה....? Oס
לא...
רק שתדע שמועצת הלול איתי, ואני מזהיר אותך כי כל מה שהם עושים כל היום זה לבלבל ת'ביצים.[/QUOTE]
לידיעתך ג׳ון לנון לאביה נוצרי הוא לא האמין בשום דת הוא היה סוג של אתאיסט
[QUOTE=triner;1325983]
[/QUOTE]
אה לא ישו בכלל הלך על מי הכינרת בלי שנכנסו בו ערסים עם אופנוע ים!!