מי רוצה להרעיד את אמות הסיפים של נשמתי? ):
Printable View
מי רוצה להרעיד את אמות הסיפים של נשמתי? ):
לא רוצים לדבר איתך כי העלבת את ספיידרמן >:
כל משתתפי המ"ת שלי. ירח אדום התחיל ותתכוננו למשחק מלא בקרבות ובדרמה,מלא מתים ומוות של ליאור(הוא רוצה את זה ואני מצאתי דרך שתגרום לו להציל את העולם כשהוא מת.)
[QUOTE=Spider Man!;1356383]כל משתתפי המ"ת שלי. ירח אדום התחיל ותתכוננו למשחק מלא בקרבות ובדרמה,מלא מתים ומוות של ליאור(הוא רוצה את זה ואני מצאתי דרך שתגרום לו להציל את העולם כשהוא מת.)[/QUOTE]
מי בפורום שלנו GAY FISH?
ומה זה ירח אדום?
[quote=ホミカ;1356385]מי בפורום שלנו Gay Fish?
ומה זה ירח אדום?[/quote]
תירשם למ"ת שלי ותראה
[QUOTE=Spider Man!;1356386]תירשם למ"ת שלי ותראה[/QUOTE]
אחי סיפרתי לך זוכר?
לא טוב בקטע
אבל למרות שהייתי מאוד אבל מאוד שמח לנסות
אני ידפק
אני צריך עזרה~
(לא לומד ספרות שונא ספרות!)
[QUOTE=Spider Man!;1356383]כל משתתפי המ"ת שלי. ירח אדום התחיל ותתכוננו למשחק מלא בקרבות ובדרמה,מלא מתים ומוות של ליאור(הוא רוצה את זה ואני מצאתי דרך שתגרום לו להציל את העולם כשהוא מת.)[/QUOTE]
יאי מלא מתים! תהרוג את טנזין הזובי הזה!
[QUOTE=ホミカ;1356379]O_O
איזה רשע אתה!!!!!
למה לא מדברים איתי T-T?[/QUOTE]
תודה על המחמאה:embarrassed:
מ אמר שאנ רוצה להציל את העולם? מצידי שהעולם ימות כמוני. אני רק רוצה להשיג את טנשי ולממוד כשפות שמש. אם אין ברירה ואני חייב אז אני אציל את העולם.
כי אף אחד לא ילך למשוב-
עוד בעיה! אני פשוט עייף מזה וכבר לא מסוגל!
לא יכול ללחוץ על שום כפתור שעושה דברים לתגובה, בין אם סימון בולט, סמיילי, להגדיל טקסט, לשנות צבע טקסט וכו', פשוט זה לא נלחץ! מה עושים!@#?!@#?!@#?
[QUOTE=Spider Man;1356390]יאי מלא מתים! תהרוג את טנזין הזובי הזה![/QUOTE]
למה להרוג אוןתו?
ליאור,אתה חייב. אבל אל תסתכל על זה כלהציל את העולם,אלא כלחסל את האנשים הכי קשוחים ביקום ולהפוך להכי חזק שקיים(אני יכול להישבע שיש אנימה על זה)
[QUOTE=Rias Gremory;1356391]תודה על המחמאה:embarrassed:
מ אמר שאנ רוצה להציל את העולם? מצידי שהעולם ימות כמוני. אני רק רוצה להשיג את טנשי ולממוד כשפות שמש. אם אין ברירה ואני חייב אז אני אציל את העולם.[/QUOTE]
בבקשה כפרע שלי נשמה שליי מוח שלי לב שלי
ריאות שלי עצמות שלי !
[QUOTE=Rias Gremory;1356391]תודה על המחמאה:embarrassed:
מ אמר שאנ רוצה להציל את העולם? מצידי שהעולם ימות כמוני. אני רק רוצה להשיג את טנשי ולממוד כשפות שמש. אם אין ברירה ואני חייב אז אני אציל את העולם.[/QUOTE]
איזה דרך אתה רוצה למות? O:
[QUOTE=X-Drake;1356392]כי אף אחד לא ילך למשוב-
עוד בעיה! אני פשוט עייף מזה וכבר לא מסוגל!
לא יכול ללחוץ על שום כפתור שעושה דברים לתגובה, בין אם סימון בולט, סמיילי, להגדיל טקסט, לשנות צבע טקסט וכו', פשוט זה לא נלחץ! מה עושים!@#?!@#?!@#?[/QUOTE]
תחליף דפדפן O:
בטח אתה בכרום, תלך לאקספלורר
[QUOTE=Spider Man;1356396]איזה דרך אתה רוצה למות? O:
תחליף דפדפן O:
בטח אתה בכרום, תלך לאקספלורר[/QUOTE]
הדרך הכי טובה
לך לשירותים תוריד את המים
תשתה תמות :punch:
BITCH ליאון סתכל מה כתבתי לך O_O
[QUOTE=Spider Man!;1356394]למה להרוג אוןתו?
ליאור,אתה חייב. אבל אל תסתכל על זה כלהציל את העולם,אלא כלחסל את האנשים הכי קשוחים ביקום ולהפוך להכי חזק שקיים(אני יכול להישבע שיש אנימה על זה)[/QUOTE]
כי זה או הוא או את חברים שלי >:
בסדר תהרוג אותם מיהם בכלל לא עזרו לי ובאו אליי שהיה לי משעמם במקדש האוויר לא קפצו לומר שלום עומר מה נשמע עומר אתה סקסי עומר..
בני זבבירים.. ):
[QUOTE=Spider Man;1356398]כי זה או הוא או את חברים שלי >:
בסדר תהרוג אותם מיהם בכלל לא עזרו לי ובאו אליי שהיה לי משעמם במקדש האוויר לא קפצו לומר שלום עומר מה נשמע עומר אתה סקסי עומר..
בני זבבירים.. ):[/QUOTE]
מה זה השפה הזאת
עם אתה מיקלל תעשה בבקשה @#$!@$
:D
תודה!