[QUOTE=Rias Gremory;1363220]אל תדאג לפעמים כשאבא שלי מסיים את המשמרת שלו הוא הולך לעשות קניות בשופרסל- החנות שנמצאת 2 מטר מהחנות שבה הוא עובדXD.
שפורסל זה אחלה חנות.[/QUOTE]
lol
זה כמו שעובד סוני ישחק באקסבוקס..
Printable View
[QUOTE=Rias Gremory;1363220]אל תדאג לפעמים כשאבא שלי מסיים את המשמרת שלו הוא הולך לעשות קניות בשופרסל- החנות שנמצאת 2 מטר מהחנות שבה הוא עובדXD.
שפורסל זה אחלה חנות.[/QUOTE]
lol
זה כמו שעובד סוני ישחק באקסבוקס..
[QUOTE=Spider Man;1363225]אה אביזי פגשת את ארווין ומור?[/QUOTE]
הוא הכיר את מור בעבר אבל הוא לא מדבר על זה )):
ואף אחד לא אמר לי כלום על הסמל :-(
אני הייתי אומר אבל אתה מתעלם ממני\חוסם אותי
מזל טוב ללורד איבזי הלוא הוא בן 18 בעוד 3 ימים!!!
אתה לא יודע שלא אומרים מזל טוב מראש? זה עלול לגרום לתרנגולים ליפול עליי מהשמים (שזה אגב, משהו שאני לא כל כך אתנגד לו במצבי הנוכחי)
[QUOTE=LordAbizi;1363226]פגישות חד צדדיות. ד"ר פרופסור פטריק טוען שהוא למד איתי באותו בית ספר יסודי, ושהוא הפיל אותי מכיסא ושמע חפירות שלי על נהג המרוצים מיכאל שומאכר, ואלו דברים שנשמעים די אמינים, אם כי אין לי שום זכרון של תלמיד בשם "מור" מהתקופה ההיא.
לגבי ארווין, אותו פגשתי מדי פעם בזמן שהלכתי מבית הספר הביתה, ומהאופי המסתורי שלי ומהעובדה שאין לי תמונה בפורום, אני רק הייתי מזהה אותו, זוכר את המקום ואת השעה, ואז שולח לו ה"פ בפורום האם הוא נכח בשעה הספיציפית במקום הספיציפי.[/QUOTE]
אולי השם שלו בפורום בדוי..?
[quote=Spider Man;1363237]אולי השם שלו בפורום בדוי..?[/quote]
או שאולי אביזי פשוט הדחיק אותו
למה שידחיק? כי הוא הפיל אותו מהכיסא? Lol
[quote=Spider Man;1363237]אולי השם שלו בפורום בדוי..?[/quote]
הוא ניסה לגרום לי להזכר בו. אם השם שלו בפורום היה בדוי, לשאול אותי אם אני זוכר "מור" מהתקופה ההיא לא תועיל לו במטרה הזו.
Wtf אביזי בן 17 O.o חשבתי שהוא בן 20 לפחות........ אז הוא בגיל שלי!
תגיד אביזי יש לך קשר עם זה שנקרא בפורום גלואה (שאגב למדתי מי זה...)
לא יודע,אני מדחיק את כל הילדים שהיו איתי ביסודי גם חברים שלי
[quote=Ilan;1363242]Wtf אביזי בן 17 O.o חשבתי שהוא בן 20 לפחות........ אז הוא בגיל שלי!
תגיד אביזי יש לך קשר עם זה שנקרא בפורום גלואה (שאגב למדתי מי זה...)[/quote]
לא. פעם הוספתי אותו למסנג'ר שלי, אך הוא לא התחבר די הרבה זמן.
רק שתדע אביזי,מכל האנשים בפורום אני הכי רוצה לדעת מי זה STM אבל אחרי זה אותך,פשוט שתי תופעות מוזרות מאוד :oing:
[QUOTE=Gamatatsu;1363243]לא יודע,אני מדחיק את כל הילדים שהיו איתי ביסודי גם חברים שלי[/QUOTE]
למה..?
זה נוסטלגי לראות איזה תמים היית, לפחות לדעתי.