די לרדת עליו... זה לא שאתה חסיד אומות העולם כן?
Printable View
די לרדת עליו... זה לא שאתה חסיד אומות העולם כן?
חססססססססההההההההההההההההההההההההההההההההה @:
[QUOTE=Gamatatsu;1371008]מה שאין לך,חוסר בשגיאות כתיב[/QUOTE]
אני אוהב וגאה בשגיעות שלי כי אני לא מושלם ואני שלם עם זה זה שאתה לא מסוגל להודות בפגמים שלך זה עצוב ותראה לאן השגיעות הובילו אותי דמות ראשונה חדשה בסיפור של הסופר הכי טוב בפורום הזה אדם אז כן אני כותב כמו ילד בן 5 למורת שאני בן 15 וכם אני ADHD ואני גאה בזה ולא הייתי מסוגל לחיות בלי זה וכן יש לי את כל סוגי הדיסלקציה ואני שלם עם זה וזה משהו שאתם הרגילים בחיים לא תבינו
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1370994]+1
חח ת'כלס צודק, זה די עלוב אתם נשמעים ממש כמו ילדים קטנים שאף פעם לא ראו פורנו..:sunglasses:[/QUOTE]
אבל ראיתי אני ייתן לך אתרים אם אתה רוצה ):
[quote=טלי;1371010]די לרדת עליו... זה לא שאתה חסיד אומות העולם כן?[/quote]
כמה זמן את פה?24 שעות?מה שאני עושה לעמית או כמו שהוא מכונה על ידי רבים 'עמיטריד' זה קצת מאוד ממה שאני עשיתי בפורום,אז לא רק שאני לא חסיד אומות העולם,אני ההפך הגמור מזה
Adhd זה הפרעת קשב וריכוז חמוד
זה לא דיסלקציה
עמית באמת שזה מפגר מה שרשמת
אדם לא הסופר הכי גדול בפורום, דמות ראשית בהגשמה זה לא כ''כ מדהים ><, כי תכל'ס הסיפור יורד עליך
[QUOTE=Brook;1371016]עמית באמת שזה מפגר מה שרשמת
אדם לא הסופר הכי גדול בפורום, דמות ראשית בהגשמה זה לא כ''כ מדהים ><, כי תכל'ס הסיפור יורד עליך[/QUOTE]
אדם הוא כן הסופר הכי טוב שהיה ויהיה בפורום העלוב הזה
ואתה יודע יש משפט אל תרד על אחרים עד שאתה לא יורד על עצמך ונהנה מזה כיף לראות את הצורה שאדם מציג אותי בה
[QUOTE=טלי;1371015]Adhd זה הפרעת קשב וריכוז חמוד
זה לא דיסלקציה[/QUOTE]
את יודעת שלרום מי שיש לו ADHD אז יש לו גם דיסלקציה למרות שזה שתי דברים נפרדים
[QUOTE=Gamatatsu;1371002]עמית,תפסיק לחוש,בטח יש לך מיקרו בולבולון של חצי סנטימטר,אמרת שאתה מחונן ואי אפשר להיות בכיתת מחוננים עם דיסלקציה ו-adhd אז תפסיק עם זה[/QUOTE]
עומר סתום תפה.
[quote=טלי;1371015]Adhd זה הפרעת קשב וריכוז חמוד
זה לא דיסלקציה[/quote]
מה יש לך עם ה'חמוד' הזה כל הזמן?ולו יש גם וגם מה שהופך אותו גם למעצבן וגם למציק
[quote=Brook;1371016]עמית באמת שזה מפגר מה שרשמת
אדם לא הסופר הכי גדול בפורום, דמות ראשית בהגשמה זה לא כ''כ מדהים ><, כי תכל'ס הסיפור יורד עליך[/quote]
+1
[QUOTE=Gamatatsu;1371014]כמה זמן את פה?24 שעות?מה שאני עושה לעמית או כמו שהוא מכונה על ידי רבים 'עמיטריד' זה קצת מאוד ממה שאני עשיתי בפורום,אז לא רק שאני לא חסיד אומות העולם,אני ההפך הגמור מזה[/QUOTE]
פחות.
ועדיין, אין לך כל זכות לרדת עליו.
<<
ספפפפפפפפגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגטטטטטטטטטטטטטטטטטייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
[QUOTE=Brook;1370995]חחחח
הקטע הוא שרק דיברתי עם עומר בצחוק על האפונה הקטנה שלו ואתם חושבים שזה דיון רציני ><[/QUOTE]
אה זה היה בצחוק?
סתם LOL
אדם זה לא יכול להיות אני אתה תשמע ממני על הטרדה רשתית אני יילך עם זה רחוק ):
[quote=טלי;1371020]פחות.
ועדיין, אין לך כל זכות לרדת עליו.[/quote]
ולרוצחים אין זכות לרצוח,זה מפריע להם לרצוח?
[quote=ヒトカゲ;1371018]עומר סתום תפה.[/quote]
וואה וואה אדם צ'רמנדר מנהל פורום ספרות הדגול אומר לי לסתום ת'פה איזה פחד!
בסדר
אז הוא מציק ומעצבן
יש לך בעיה עם ה״חמוד״?
תדחוף אותה לתחת.