-
[quote=charmander;1434826][b][color=magenta]
[color=olive]דילן ~
אתה מגיע מרכז הפוקימונים מבחוץ ואתה רואה המון שוטרים. בניהם אתה רוא את השוטרת ג'ני שאתה מכיר כה היטב מהעיר ורידיאן. היא ממהרת לעברך "שלום, אני מצטערת אך המקום נמצא בסכנה. יש בפנים פורץ וארבעה בני ארובה. לא אוכל להרשות לך להיכנס." גראולייט מתיישב על ידך ומיילל בעצב.
[/color] [/color][/color][/color][/b][/quote]
"אז איך אוכל לעזור?" אשאל את השוטרת ג'יני במהירות ואחכה לתשובתה,אלטף את ראשו של גראוליט ואנסה לנחם אותו, "אני בטוח יכול לעזור איך שהוא!" אוסיף מיד ואנסה לשכנע אותה לעזור גם.
-
[quote=charmander;1434811][b][color=purple]לונדון ~
אתה ממהר לעבר האחות ג'וי ורואה כי מאריפ מתנשפת בכבדות, היא מסתכלת עליך ומפחדת, דמעות עולות בעיניה ונראה שהיא זקוקה לתמיכה. דרטיני החל להילחם בארבוק, הוא שלח טוויסטר רציני לעברו מה שגרם לו לאבד שיווי משקל ולעוף לעבר רחבת הכניסה. "ארבוק ניבי קרח!" פקד לבוש השחורים. הוא זינק לעבר דרטיני כשניביו הפכו תכולים... ארבוק היה מהיר כחץ.
בנתיים, סקווירטל פער את האדמה כדי לדחוף את הרגל השניה שלו כלפי מטה, אך הוא דרך עליו בכל הכח וניסה לשחרר את רגלו השניה.סקווירטל לא ויתר וזינק במהירות לעבר הרגל השניה וכלא אותה בהצלחה.
[/color][/color][/color][/color][/color][/b][/quote]
"סקווירטל תשלח על האיש הזה בועות בשביל להשתיק אותו! דרטיני אל תוותר ותנסה לשלוח את הלהביור שעבדנו עליו, אם אתה לא מצליח תשלח עליו שוב טוויסטר!" אתדרך את הפוקימונים שלי ואז אפנה לאחות ג'וי "אני יכול לעזור לך במשהו?" אשאל בחשש
-
[color=magenta][b]ג'ייק ~
"שאלת את עצמך איך הילד הגיע לשם בכלל?" ענה ברודי "ומניין לך שלא ניסיתי לחלץ אותו? אני מבטיח לך שהיה בכוונתי לחלץ אותו, הוא רדף אחרי הפוליוואג הזה ונכנס לאיזור מסוכן. אני הייתי באמצע לחלץ אותו כשראיתי את שניכם... אני מציע שתרפא את הפוקימונים שלך ותחזור לפה, חבל לך ללכת עד למרכז הפוקימונים, אחראי המכון יכול לרפא אותם בשבילך. אנחנו נסגור את הויכוח הזה בקרב!"
[color=olive]דילן ~
"אני לא חושבת שלי יש דרך לעזור להם כרגע. זה נגד חוקי השוטרים פשוט לפרוץ פנימה והמצב שם נראה די רגיש, נראה כי אחד מבני הארובה נלחם שם נגד הפורץ..." אומרת השוטרת ג'ני בבילבול. "כל מה שאני יכולה לעשות זה לדאוג שאיש מהצוות שלו לא יתקרב לפה, אם הוא יקבל תגבורת זה עלול להגמר באסון, מנסיוני, זה עשוי לקרות."
[color=purple]לונדון ~
ארבוק מגיע עד לדרטיני ונעץ בו את ניבי הקרח שלו, גופו של דרטיני התכסה בקרח עבה והוטח בדלפק המרכז, נשאר כגוף קרח, ארבוק ניגש לטפל בסקווירטל כשניביו בהקו באור מחשמל. ארבוק ידע בדיוק מה שהוא עושה, גם כשלמעשה הפורץ לא פקד לו באיזו מתקפה לבחור. ניביו ננעצו בסקווירטל וברקים פרצו מגופו, סקווירטל קרס תחת משקלו וארבוק השליך אותו לעבר דרטיני. ארבוק זינק לעברך וירה חומצה כשאקנס ספג את כל כולה לפתע, מגיח משום מקום. החומצה נספגה בגופו והוא קרס. הציל את חייך.
בשניות הללו אתה מרגיש שהכל אבוד, המאמן שנלחם לצדך הה עסוק מדי בלהילחם נגד אוניקס אימתני שהפורץ שלך ולך לכמה שניות פשוט לא היה מה לעשות. אקנס לפתע בהק באור מסנוור שהסב את כולם להביט לכיוונו, הוא התארך וטפח עד שהגיע למימדים עצומים, הוא התפתח לארבוק אימתני. הוא ליחשש וליחשש לעבר הארבוק היריב ועיניו רשפו מזעם. ארבוק שלך למד ניב חשמלי, ניב אש וניב קרח. הוא היה גדול מימדים הרבה יותר מארבוק של יריבך...
האחות ג'וי חבשה את מאריפ ומיד ניגשה לטפל בסקווירטל ודרטיני שלך. הם לא יכלו להילחם יותר, אך נראה שהם יצאו מכלל סכנה. "התרכז בקרב מאמן אמיץ, הצל אותנו!"
[/color][/color][/b][/color]
-
[quote=charmander;1434858][color=magenta][b]ג'ייק ~
"שאלת את עצמך איך הילד הגיע לשם בכלל?" ענה ברודי "ומניין לך שלא ניסיתי לחלץ אותו? אני מבטיח לך שהיה בכוונתי לחלץ אותו, הוא רדף אחרי הפוליוואג הזה ונכנס לאיזור מסוכן. אני הייתי באמצע לחלץ אותו כשראיתי את שניכם... אני מציע שתרפא את הפוקימונים שלך ותחזור לפה, חבל לך ללכת עד למרכז הפוקימונים, אחראי המכון יכול לרפא אותם בשבילך. אנחנו נסגור את הויכוח הזה בקרב!"
[/quote]
אלך אל אחראי המכון וארפא את הצוות, ואז אחזור ואגיד לברודי: "שאלה אחרונה. אתה יודע מה גרם למפולת?" ולאחר מכאן אחכה שיספר על חוקי הקרב.
-
[color=darkgreen][b]אנדי ~
בזמן שאתה מחלק את כל הפקודות הללו אוניקס ממהר לחבוט בזנבו לעבר פוניטה שמתעלף מעוצמת המכה. הוא בא לעשות את אותו הדבר לבלבאזור, אך זור חובט בגפנים בקרקע ועף לתקרת החדר, חומק מאוניקס שמתעצבן ושואג. זור מביט בך בפחד ומחכה לפקודה ממך וכשאתה אומר לו לעשות את החלק הראשון הוא מציית ובוהק לשנייה, הוא למד אבקת רעל בצורה מושלמת, הוא יורה את הזרע ומפזר רעל, ברגע שהזרע נפתח סביב אוניקס אבקת רעל יוצאת יחד איתו והוא שואג מכאב, כשהזרע מתחיל לשאוב ממנו את האנרגיה. זור לא מסתפק בכך והוא מנחית את שני הגפנים שלו בפניו של אוניקס שכמעט מתעלף מהעוצמה. זור בוהק לכמה שניות פעם נוספת והפקעת שלו מתמלאת באבקה נוספת, אבקת שיתוק. זור ממהר לפרוק את המטען החדש, אוניקס המשותק יכול רק להביט בו מסיים את המלאכה ונוחת על ראשו של אוניקס המעולף בגאווה.
[color=magenta]ג'ייק ~
"הגורם למפולת הינה קרוב לודאי הדונפנים שנלחמו במעלה ההר שמעל לכניסה לעיר, אחד מהם תקף בחרס קרח ופגע בכמה סלעים כנראה. אני מניח שאתה מוכן לקרב. אנחנו נלחם קרב שתיים על שתיים, כמו בכל קרב מכון רשמי לי אין זכות להחליף פוקימון בעוד לך מותר בכל עת. זכור, אני גם מאמן מכון וגם מדריך פוקימונים כך שאני קרוב לודאי מספר רמות מעליך, אך כמנהיג מכון של מאמנים מתחילים לרוב אני אקל עליך מעט, עם זאת, אתן לך מספר טיפים לקרב ולצורת הקרב שלי, אתה לא חייב לקבל אותם כמובן, אלו עצות בלבד. אני מוכן כשאתה מוכן, אתן לך את העונג להתחיל."
[color=blue]ג'ון ~
אברה מכה באגרוף שאיבה את הגפנים של טנגלה, אך הוא לא משחרר בקלות, הוא מעיף את אברה ומסחרר אותו באוויר. אברה מסתובב סחור סחור מספר שניות ומתקשה למצוא את המיקום שלו, הוא משתגר לכל מיני מקומות שהוא לא התכוון להשתגר אליהם ולבסוף הוא נרגע לשניה ומנסה לחשוב ולנסות ללמוד את ההתקפה החדשה, אך ללא הצלחה. טנגלה מנצל את ההזדמנות ומצליף באברה, שנראה חלש ועייף לפתע...
[/color] [/color][/b][/color]
-
"אתה מדהים!" אגיד לו 'הוא זוהר יותר מידי' אשוב 'אני חושב שזה הזמן' אשוב ואז אפנה אל באלבזור שלי "באלבזור יש לי שאלה" אגיד רגוע "איך אתה תרגיש אם אני אציא לך אפשרות להישאר בצורה הזו לתמיד ולא להתפתח?" אשאל אותו ואכבה שיענה את מה שארצה "בזן שאתה חושב על זה אני אתן כמה פקודות לאחרים" אגיד לו ואשאיר אותו לחשוב "פוני את מסוגלת להמשיך?" אשאל את פוני "אם רק תוכלי לזרוק לתו הבור גלת זה יהיה מדהים!" אגיד לה "נידורן לך תגן על האחות גוי והפוקימון הפוצוע" אגיד לנידו "תעזור כמה ששאתה יכול" אגיד לו ואז אביט בזור ואחכה לתשובתו
-
[quote=charmander;1434858][color=magenta][b]ג'ייק ~
[color=olive]דילן ~
"אני לא חושבת שלי יש דרך לעזור להם כרגע. זה נגד חוקי השוטרים פשוט לפרוץ פנימה והמצב שם נראה די רגיש, נראה כי אחד מבני הארובה נלחם שם נגד הפורץ..." אומרת השוטרת ג'ני בבילבול. "כל מה שאני יכולה לעשות זה לדאוג שאיש מהצוות שלו לא יתקרב לפה, אם הוא יקבל תגבורת זה עלול להגמר באסון, מנסיוני, זה עשוי לקרות."
[color=purple]לונדון ~
ארבוק מגיע עד לדרטיני ונעץ בו את ניבי הקרח שלו, גופו של דרטיני התכסה בקרח עבה והוטח בדלפק המרכז, נשאר כגוף קרח, ארבוק ניגש לטפל בסקווירטל כשניביו בהקו באור מחשמל. ארבוק ידע בדיוק מה שהוא עושה, גם כשלמעשה הפורץ לא פקד לו באיזו מתקפה לבחור. ניביו ננעצו בסקווירטל וברקים פרצו מגופו, סקווירטל קרס תחת משקלו וארבוק השליך אותו לעבר דרטיני. ארבוק זינק לעברך וירה חומצה כשאקנס ספג את כל כולה לפתע, מגיח משום מקום. החומצה נספגה בגופו והוא קרס. הציל את חייך.
בשניות הללו אתה מרגיש שהכל אבוד, המאמן שנלחם לצדך הה עסוק מדי בלהילחם נגד אוניקס אימתני שהפורץ שלך ולך לכמה שניות פשוט לא היה מה לעשות. אקנס לפתע בהק באור מסנוור שהסב את כולם להביט לכיוונו, הוא התארך וטפח עד שהגיע למימדים עצומים, הוא התפתח לארבוק אימתני. הוא ליחשש וליחשש לעבר הארבוק היריב ועיניו רשפו מזעם. ארבוק שלך למד ניב חשמלי, ניב אש וניב קרח. הוא היה גדול מימדים הרבה יותר מארבוק של יריבך...
האחות ג'וי חבשה את מאריפ ומיד ניגשה לטפל בסקווירטל ודרטיני שלך. הם לא יכלו להילחם יותר, אך נראה שהם יצאו מכלל סכנה. "התרכז בקרב מאמן אמיץ, הצל אותנו!"
[/color][/color][/b][/color][/quote]
״אם כך אז אין בברירה...״ אומר בתסכול ואתיישב על באשמה ליד גראוליט ואלטף את ראשו,אקווה שהכל יהיה בסדר, ״יש לי אוניקס״ אומר לשוטרת ג׳ני, ״והוא חזק לפוקימון שלא תפסתי מזמן והוא די גדול,אולי הוא יוכל לעזור?״ אשאל את השוטרת ג׳ני בניסיון למצוא דרך שאוכל לעזור למצב
-
[quote=charmander;1434858][color=magenta][b]
[color=purple]לונדון ~
[/color][/color][/b][/color][/quote]
כן גיברתי הנאווה האחות ג'וי!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקי וואו ארבוק!" אקרא בהתלהבות "זנב אקווה עליו ואז תשתמש בניב חשמלי בשביל לעשות נזק גדול יותר" אומר לו ברצינות ואפזול לראות מה עם שאר הפוקימונים שלי. 'איפה גראולייט?"' אחשוב לפתע בפליאה ואחפש אותו עם עייני
-
[quote=charmander;1434861][color=darkgreen][b]
[color=blue]ג'ון ~
אברה מכה באגרוף שאיבה את הגפנים של טנגלה, אך הוא לא משחרר בקלות, הוא מעיף את אברה ומסחרר אותו באוויר. אברה מסתובב סחור סחור מספר שניות ומתקשה למצוא את המיקום שלו, הוא משתגר לכל מיני מקומות שהוא לא התכוון להשתגר אליהם ולבסוף הוא נרגע לשניה ומנסה לחשוב ולנסות ללמוד את ההתקפה החדשה, אך ללא הצלחה. טנגלה מנצל את ההזדמנות ומצליף באברה, שנראה חלש ועייף לפתע...
[/color] [/color][/b][/color][/quote]
'טוב נראה שהוא עוד לא מוכן ללמוד עוד מתקפה' אחשוב באכזבה.
"אברה אתה עושה עבודה טובה" אומר בניסיון לרומם את רוחו , "עכשיו תשתמש עוד פעם באגרוף שאיבה"
'אגרוף השאיבה אמור לתת לו עוד מעט כוחות, אני מקווה שזה יספיק כדי לנצח בקרב.' המשיך בחששותיי והצפה במתרחש.
-
[quote]טוני ~
צ'ימצ'אר יוצא החוצה ומביט בך בפרצוף חמוץ, אז הוא מסתכל על פיקאצ'ו ומגלגל עיניים. פיקאצ'ו מתחיל במתקפה מהירה, הוא זינק לעבר צ'ימצ'אר במהירות מסחררת. ניכר כי הוא ברמה גבוהה מאוד.
[/quote]
אני נבהל למספר שניות עקב המהירות הרבה של פיקצ'ו, למספר שניות אני ממש שוכח שאני נמצא באמצע קרב, לאחר מכן אני מסתכל לעבר צ'ימצ'אר בשנית, וקורא צ'ימצ'אר, "צ'ימצ'אר השתמש גחלת לעבר האוויר ותמנע לפיקצ'ו להתקרב לעברך." אני קורא בקול
-
[color=darkgreen][b]אנדי ~
נידורן ממהר לעבר האחות ג'וי שטיפלה במרץ בכמה פוקימונים פצועים של המאמן השני. היתה לו שישיה מרהיבה והרגשת עד כמה חזק הוא, בזמן שהארבוק שלו נלחמה מול הארבוק של הפורץ. ההתפתחות היתה מעוררת השראה. זור מביט בך בעצב לשניה ואז מהר מסיט את מבטו. הוא מתאפס על עצמו ומחייך לעברך.
[color=olive]דילן ~
אתה מתיישב ביאוש כשלפתע גראולייט מזדקף, אוזניו נעות בטירוף והוא מתחיל לגרגר. גראולייט לפתע פתח בריצה אל עבר היער מבלי לחכות לך כלל. לפתע אתה מבחין בנקודה שחורה בורחת מהגראולייט שלך וגראולייט סטה ממסלולו, ברגע מלחיץ אחד אתה פתאום רואה שגראולייט נשכב ולא זז. ידעת שמשהו קרה לו. ג'ני היתה כה מרוכזת בצפיה במרכז, שהיא כלל לא שמה לב לזה.
[color=purple]לונדון ~
ארבוק שלך קידם את זנבו מול פניו וקצה זנבו בהק באור כחול ושני טבעות מים עוצמתיות הופיעו שם וחשף את ניביו אל זרם המים, שילוב המים עם החשמל יצר מתקפה חזקה ביותר שהוטחה בארבוק של הפורץ בעוצמה רבה, ארבוק קרס תחת ההתקפה ואז זינק אל מתחת לאדמה, משתמש בחפירה. האדמה רעדה לשנייה ואז, דממה. אתה מחפש את גראוייט בעיניך ואתה רואה אותו מלקק את פניה של מאריפ המתנשפת.
[color=blue]ג'ון ~
אברה מנסה להחטיף אגרוף שאיבה בכל כוחו בטנגלה שחומק ודוחף את אברה, דבר שגרם לעלפונו של אברה המסכן. אתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור ולרוץ לעבר המעבדה של פרופסור אוק. אתה נכנס לשם ומחפש אחריו הוא מרפא למענך את אברה. "מה קרה? הפסדת בקרב?" הוא שואל אותך.
[color=darkred]טוני ~
צ'ימצ'אר פולט גחלת אך מהירותו העצומה של פיקאצ'ו גרמה להתנגשות חזיתית בגחלת שצ'ימצ'אר יצר. צ'ימצ'ארנועף לאחור וכך גם פיקאצ'ו. צ'ימצ'אר הביט לעברך בהלם למספר שניות ואז הוא חייך חיוך גדול "צ'אר! צימצ'אר!" הוא קרא בעוצמה. הוא נראה מעוניין בקרב הרבה יותר ממקודם!
"אתה רואה טוני?" קרא אש ועודד אותך "נראה שהקרב מעניין את צ'ימצ'אר יותר מכל! אמרתי לכם שאין כמו קרב טוב לחיזוק היחסים! אבל אל תנוח לרגע כי זה תורנו, פיקאצ'ו כדור חשמלי!"
פיקאצ'ו החל לטעון את הכדור החשמלי בקצה זנבו וצ'ימצ'אר קמץ את אגרופיו.
[/color]
[/color][/color][/color][/b][/color]
-
[quote=charmander;1434974][color=darkgreen][b]אנדי ~
נידורן ממהר לעבר האחות ג'וי שטיפלה במרץ בכמה פוקימונים פצועים של המאמן השני. היתה לו שישיה מרהיבה והרגשת עד כמה חזק הוא, בזמן שהארבוק שלו נלחמה מול הארבוק של הפורץ. ההתפתחות היתה מעוררת השראה. זור מביט בך בעצב לשניה ואז מהר מסיט את מבטו. הוא מתאפס על עצמו ומחייך לעברך.
[color=olive]דילן ~
אתה מתיישב ביאוש כשלפתע גראולייט מזדקף, אוזניו נעות בטירוף והוא מתחיל לגרגר. גראולייט לפתע פתח בריצה אל עבר היער מבל לחכות לך כלל. לפתע אתה מבחין בנקודה שחורה בורחת מהגראולייט שלך וגראולייט סטה ממסלולו, ברגע מלחיץ אחד אתה פתאום רואה גראולייט נשכב ולא זז. ידעת שמשהו קרה לו. ג'ני היתה כה מרוכזת בצפיה במרכז, שהיא כלל לא שמה לב לזה.
[color=purple]לונדון ~
ארבוק שלך קידם את זנבו מול פניו וקצה זנבו בהק באור כחול ושני טבעות מים עוצמתיות הופיעו שם וחשף את ניביו אל זרם המים, שילוב המים עם החשמל יצר מתקפה חזקה ביותר שהוטחה בארבוק של הפורץ בעוצמה רבה, ארבוק קרס תחת ההתקפה ואז זינק אל מתחת לאדמה, משתמש בחפירה. האדמה רעדה לשנייה ואז, דממה. אתה מחפש את גראוייט בעיניך ואתה רואה אותו מלקק את פניה של מאריפ המתנשפת.
[color=blue]ג'ון ~
אברה מנסה להחטיף אגרוף שאיבה בכל כוחו בטנגלה שחומק ודוחף את אברה, דבר שגרם לעלפונו של אברה המסכן. אתה ממהר להחזיר אותו לפוקדור ולרוץ לעבר המעבדה של פרופסור אוק. אתה נכנס לשם ומחפש אחריו הוא מרפא למענך את אברה. "מה קרה? הפסדת בקרב?" הוא שואל אותך.
[color=darkred]טוני ~
צ'ימצ'אר פולט גחלת אך מהירותו העצומה של פיקאצ'ו גרמה להתנגשות חזיתית בגחלת שצ'ימצ'אר יצר. צ'ימצ'ארנועף לאחור וכך גם פיקאצ'ו. צ'ימצ'אר הביט לעברך בהלם למספר שניות ואז הוא חייך חיוך גדול "צ'אר! צימצ'אר!" הוא קרא בעוצמה. הוא נראה מעוניין בקרב הרבה יותר ממקודם!
"אתה רואה טוני?" קרא אש ועודד אותך "נראה שהקרב מעניין את צ'ימצ'אר יותר מכל! אמרתי לכם שאין כמו קרב טוב לחיזוק היחסים! אבל אל תנוח לרגע כי זה תורנו, פיקאצ'ו כדור חשמלי!"
[/color]
[/color][/color][/color][/b][/color][/quote]
אהפוך טת הגראוליט על גבו ואנסה להעירו, ״גראוליט אנחנו צריכים להחזיר אותו לשוטרת ג׳ני״ אומר לגראוליט שלי ואנזה להרים את גראוליט בכל כוחי ואסלב אותו בחזרה למרכז הפוקימונים
-
״אז מה אתה אומר?״ אשאל את זור ״נשארים או מתפתחים״ אשאל ואחכה לחיוך שעינה חיוב או לניענוע הראש שיביא שלילה ״הי ילד״ אשאל את המאמן השני ״צריך עזרה?״ אשאל אותו
-
[quote]טוני ~
[/quote]
"צ'ימצ'אר אל דאגה, זה שלנו!" אני קורא בקול שמשרה על צ'ימצ'אר ביטחון. "צ'ימצ'אר, השתמש בגחלת על האדמה בכדי שפיקצ'ו לא יוכל להתרכז והאדמה תתחמם וזה יפריע לו במהלך המתקפה, לאחר מכן קפוץ והשתמש בשריטות בכל הכוח!"
-
[quote=charmander;1434974][color=darkgreen][b]
[color=purple]לונדון ~
[/color][/color][/color][/b][/color][/quote]
"האחות ג'וי קדימה תתקפלי מפה מהר! הפוקימונים שלי יעזרו לך במה שהם יכולים!" אורה לה ואזרז אותה לצאת מהמרכז "ארבוק תתרכז טוב טוב תנועה אחת ותזוז במהירות הצידה תתכונן עם ניש קרח בפיך ובשנייה שהוא יוצא הכה בו בעצמה!"