[quote=itayqt;1452387]כל התגובות של השבוע טוב בריבוע, עכשיו ניצחתי מאה אחוז[/quote]
כל התגובות של השבוע טוב כולל שלך בחזקת אינסוף...
Printable View
[quote=itayqt;1452387]כל התגובות של השבוע טוב בריבוע, עכשיו ניצחתי מאה אחוז[/quote]
כל התגובות של השבוע טוב כולל שלך בחזקת אינסוף...
[quote=cho'gath;1452388]כל התגובות של השבוע טוב כולל שלך בחזקת אינסוף...[/quote]
חברים יש לנו פה מנצח!
[quote=itayqt;1452389]חברים יש לנו פה מנצח![/quote]
כן, אתה לא יכול להתעלות על חזקת אינסוף, רק להשוות, וזה נגד החוקים!
[quote=cho'gath;1452383]היה שבוע טוב כמו ששילוב של כוח האבירים המלכותיים+יגדראסיל מדיג'ימון![/quote]
[quote=cho'gath;1452388]כל התגובות של השבוע טוב כולל שלך בחזקת אינסוף...[/quote]
כל התגובות של השבוע טוב אי פעם כולל הכול עם אלוהים פלוס אינסוף בחזקת אינסוף כפול אינסוף 900 פעמים!
[QUOTE=Cho'gath;1452391]כן, אתה לא יכול להתעלות על חזקת אינסוף, רק להשוות, וזה נגד החוקים![/QUOTE]
אם נשווה יהיה תיקו ואז לא נוכל לבחור מנצח, לכן אני נותן לך את הניצחון :punch:
[quote=odin borson;1452392]כל התגובות של השבוע טוב אי פעם כולל הכול עם אלוהים פלוס אינסוף בחזקת אינסוף כפול אינסוף 900 פעמים![/quote]
טיפש, כל דבר בחזקת אינסוף זה אינסוף, ולכן רק השוות אללי, דבר שלא חוקי, כי כבר הוכרזתי כמנצח.
המנצח הוכרז, דבר זה אינו ניתן לערור
[quote=itayqt;1452395]המנצח הוכרז, דבר זה אינו ניתן לערור[/quote]
הוא פקח, הוא יודע על מה הוא מדבר.
[quote=odin borson;1452377]מישהו צופה במופע של כוורת עכשיו?[/quote]
אני לא צריך טלויזיה...
אני הייתי שם ))))):
[quote=peterpan;1452384]אין לי מושג מה הלך פה בכלל במשחק העיירה... הרי אני שומר שבת וחג אז אין לי סיכוי לשחק בכלל (באנגליה יש שני ימים טובים ברצף... כך שהיו שני ימים טובים ושבת מיד לאחר מכן)[/quote]
היטמן מאיים עלי כל הזמן שהוא יתן לי באן )))):
והוא ממציא שטויות כדי שיהיה לו בסיס לזה ))):
למרות שאין לו שום בסיס לתת לי באן ))):
לילה טוב
לילה טוב
שלום
מה קורה טוגפי?
היי לכול מי שעדיין נמצא כאן
תגידי,
יש לך אישור לפעילות שלך בפורום מוזיקה?