-
[COLOR=#a52a2a][B]ג'יי-[/B]
[RIGHT]"היי, זה לא נחמד!" אתה אומר במהירות ומשחרר את שלושת הפוקימונים שלך. "חזקים על חלשים, מה? בואו נראה אתכם מסתדרים נגד זה!" אתה מוסיף. טורצ'יק ממקד את האנרגיה שלו ויורה גחלת חזקה על רטייקייט שנכווה ורץ לאחור, אך חוזר ותוקף את טורצ'יק במתקפה מהירה חזקה. לומברה רץ וטוען אגרוף עוצמתי שפוגע בלודרד, אך לודרד הודף את המכה ודוחף את לומברה לאחור, מתחיל לצעוק בעוצמה ומכאיב לכל האוזניים של כולם! לאחר שהוא מפסיק הוא תוקף באגרוף קרח את לומברה שנהדף לאחור. טראיפנץ' מכתר את מקוהיטה בסלעים ופוגע בו בעוצמה. מקוהיטה שובר את הסלעים באמצעות ידיו השמנמנות ופוגע בטראפינץ' בעזרת שבירת לבנים עוצמתית. זוג הסקיטי וג'יגליפאף מריעים לפוקימונים שלך, אם כי הקרב אינו נגמר כלל. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"היי, זה לא נחמד!" אתה אומר במהירות ומשחרר את שלושת הפוקימונים שלך. "חזקים על חלשים, מה? בואו נראה אתכם מסתדרים נגד זה!" אתה מוסיף. טורצ'יק ממקד את האנרגיה שלו ויורה גחלת חזקה על רטייקייט שנכווה ורץ לאחור, אך חוזר ותוקף את טורצ'יק במתקפה מהירה חזקה. לומברה רץ וטוען אגרוף עוצמתי שפוגע בלודרד, אך לודרד הודף את המכה ודוחף את לומברה לאחור, מתחיל לצעוק בעוצמה ומכאיב לכל האוזניים של כולם! לאחר שהוא מפסיק הוא תוקף באגרוף קרח את לומברה שנהדף לאחור. טראיפנץ' מכתר את מקוהיטה בסלעים ופוגע בו בעוצמה. מקוהיטה שובר את הסלעים באמצעות ידיו השמנמנות ופוגע בטראפינץ' בעזרת שבירת לבנים עוצמתית. זוג הסקיטי וג'יגליפאף מריעים לפוקימונים שלך, אם כי הקרב אינו נגמר כלל. מה תעשה?[/QUOTE]
"ככה, מה?" אומר ואחשוב בזריזות. "אין בעיה, אנחנו משנים טקטיקה, חברים!" טראפינץ', אני רוצה שתשתמש בחפירה ותיצור בור גדול שלתוכו ייפלו שלושת הפוקימונים. לומברה וטורציק, אני דוחפים אותם אל תוך הבור באמצעות הגחלת ואקדחי המים העוצמתיים שלכם! אחרי שהם נופלים, טראפינץ', תשתמש בקבר אבן ותכלא שם את שלושתם!"
-
[QUOTE]
מאט-
לא סתם אבל.. בכל מקרה שלח
"מאצ׳וק בוא נראה לו ממה אנחנו עשויים!" אתה קורא נרגש. "פיקוס אנרגיה, אז השתמש בבעיטה נמוכה ושבירת לבנים! צא!" אתה מוסיף והקרב מתחיל. מאצ'וק לוקח נשימה עמוקה ויוצא לקרב. הוא ממקד את כוחו ומתחיל לרוץ לכיוונו של מנקטריק כשרגלו שלופה לבעיטה חזקה וכואבת, "מנקטריק התחמק" וואטסון קורא ומנקטריק רץ במהירות אדירה הצידה, מתחמק מהמתפקה של מאצ'וק. "ניב קרח!" וואטסון קורא ומנקטריק פותח את פיו ושבבי קרח מתחילים לצאת ממנו, מנקטריק קופץ על מאצ'וק ונושך אותו בעוצמה, מקפיא לחלוטין את ידו הימנית בה עמד לתקוף, מאצ'וק החכם פועל במהירות ומחליט לפגוע במנקטריק ביד הקפואה, להוסיף עוצמה למכה. כך הוא עושה. גוש הקרח סביב ידו של מאצ'וק פוגע במנקטריק ובולם אותו לקרקע, את שאר הקרה מאצ'וק שובר בעזרת ידו השמאלית. מנקטריק מעט מתנשם אך מתעשת במהירות, "מהלך מאוד חכם של מאצ'וק. אהבתי את היצירתיות" וואטסון אומר בחיוך, "קדימה מנקטריק. מתקפה מהירה ותשלב את זה עם מכת ברק!" וואטסון פוקד על מנקטריק. מה תעשה?
[/QUOTE]
אני חייב למצוא דרך להפוך את המהירות שלו לטובתי. ואז זה הכה בי. כשמישהו רץ לעבר הקיר, עד כמה שהוא מהיר זה עד כמה שהמכה חזקה!
"מאצ׳וק רוץ נגדו בקונטרה ובעט בו בעיטה נמוכה!" אצעק בכל הכח תקטיל אותו שיפול ואז סיים אותו עם זריקת ססמית!"
-
[RIGHT]"ככה, מה?" אתה אומר ומשנה טקטיקה. טראפינץ' מקשיב למה שאתה אומר ונראה מעט חושש, הוא לא יכול ליצור בור כל כך גדול בשביל להכיל בו את שלושת הפוקימונים האלו, אך הוא מנסה בכל זאת. טראפינץ' מתחפר עמוק באדמה בעוד טורצ'יק ולומברה ממשיכים להילחם ברטיקייט ובלודרד. כעבור כמה דקות האדמה רועדת ומתרסקת לבור בגובה של שני מטרים. לומברה יורה אקדח מים חזק במיוחד וטורצ'יק ביחד איתו תוקף בגחלת חזקה. שניהם מצליחים להפיל את הפוקימונים לתוך הבור. כולכם שמחים אך השמחה עוד מוקדמת. קבר האבן שטראפינץ' השתמש כדי לכתר את הפוקימונים נשבר הודות לשבירת הלבנים של מקוהיטה, ולודרד זורק את שני החברים שלו החוצה כשהוא עצמו קופץ גבוה וחוזר לקרקע המקורית. כולכם חוששים שמה התוכנית לא צלחה במיוחד, והקרבות ממשיכים להתנהל כסדרם. טראפינץ' נושך את מקוהיטה בידו אך נהדף אחורנית, אם כי מקוהיטה מקבל נזק סביר. לודרד ולומברה מנהלים קרבות אגרופים קולניים ואילו טורצ'יק ורטיקייט נלחמים ביריבות גדולה מאוד. טורצ'יק התחרותי שורט את פרצופו של רטיקייט ומוסיף ניקור לפרצופו וממהר להתחמק ממתקפת הנשיכה שלו. טורצ'יק קופץ על גבו של רטיקייט ומשגר גחלת שמעלפת את רטיקייט במקום. טורצ'יק שמח על הניצחון אך הוא מביט בלומברה שנפל על הקרקע מנסה להתגונן מאגרוף קרח נוסף של לודרד, נחוש להגן על חברו לצוות טורצ'יק עט במהירות לכיוונו של לודרד כציפור טרף עד שלפתע קורה דבר מופלא! גופו של טורצ'יק מתחיל בבת אחת לזהור! כולם עוצרים את הקרבות שלהם ובוהים בטורצ'יק המשתנה! [B]טורצ'יק מתפתח! [/B]אתה מוסיף לבהות על המתרחש בהפתעה גמורה, אתה מבחין שידיים גדלות, ואילו גופו של טורצ'יק גדל גם הוא! לבסוף עומד מולכם פוקימון חדש [/RIGHT][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/256.gif[/IMG] "קומבאסקין!" צועק הפוקימון שעמד במקום בו טורצ'יק עמד, אתה סורק את הפוקידע ומבין כי מדובר בהתפתחות של טורצ'יק, קומבאסקין. ציפורני ידו הימנית של קומבאסקין זוהרים בכחול כשהוא עט לכיוונו של לודרד ומכה בו מלמטה ומעיף אותו כמה מטרים אחורנית. [B]קומבאסקין למד חיתוך שמיים! [/B](sky uppercut) קומבאסקין [B]למד בעיטה כפולה! [/B]לודרד ומקוהיטה בורחים מהמקום, כשקומבסקין יורק לעברם מטח חם ולוהט של אש! [B]קומבאסקין למד להביור! [/B]טראפינץ' ולומברה נראים נרגשים בשביל חבר הצוות שלהם שהתפתח, ואילו קומבאסקין נראה חזק מאוד! מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#800080][B]מאט-
מה הקטע בלרשום סיים אותו? הקרב רק התחיל למה נראה לך שהוא ייגמר כל כך מהר?
[/B][RIGHT]"מאצ׳וק רוץ נגדו בקונטרה ובעט בו בעיטה נמוכה!" אצעק בכל הכח תקטיל אותו שיפול ואז סיים אותו עם זריקת ססמית!" אתה קורא. מאצ'וק רץ במהירות לכיוונו של מנקטריק אך נפגע מהמתקפה המהירה, מאצ'וק אינו מאבד את העשתונות ובועט במנקטריק ומצליח להסב לו נזק, אך מנקטריק מתעלם מן הכאב ונושך את מאצ'וק ומשתמש תוך כדי במכת ברק, שמחשמלת את מאצ'וק לחלוטין ומעלפת אותו. "מנקטריק!" נובח פוקימון הזאב וחוזר למול וואטסון, מחכה ליריב הבא שלו. יש לך שתי אפשרויות, או סוובלו או מרשטומפ. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#a52a2a][/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"ככה, מה?" אתה אומר ומשנה טקטיקה. טראפינץ' מקשיב למה שאתה אומר ונראה מעט חושש, הוא לא יכול ליצור בור כל כך גדול בשביל להכיל בו את שלושת הפוקימונים האלו, אך הוא מנסה בכל זאת. טראפינץ' מתחפר עמוק באדמה בעוד טורצ'יק ולומברה ממשיכים להילחם ברטיקייט ובלודרד. כעבור כמה דקות האדמה רועדת ומתרסקת לבור בגובה של שני מטרים. לומברה יורה אקדח מים חזק במיוחד וטורצ'יק ביחד איתו תוקף בגחלת חזקה. שניהם מצליחים להפיל את הפוקימונים לתוך הבור. כולכם שמחים אך השמחה עוד מוקדמת. קבר האבן שטראפינץ' השתמש כדי לכתר את הפוקימונים נשבר הודות לשבירת הלבנים של מקוהיטה, ולודרד זורק את שני החברים שלו החוצה כשהוא עצמו קופץ גבוה וחוזר לקרקע המקורית. כולכם חוששים שמה התוכנית לא צלחה במיוחד, והקרבות ממשיכים להתנהל כסדרם. טראפינץ' נושך את מקוהיטה בידו אך נהדף אחורנית, אם כי מקוהיטה מקבל נזק סביר. לודרד ולומברה מנהלים קרבות אגרופים קולניים ואילו טורצ'יק ורטיקייט נלחמים ביריבות גדולה מאוד. טורצ'יק התחרותי שורט את פרצופו של רטיקייט ומוסיף ניקור לפרצופו וממהר להתחמק ממתקפת הנשיכה שלו. טורצ'יק קופץ על גבו של רטיקייט ומשגר גחלת שמעלפת את רטיקייט במקום. טורצ'יק שמח על הניצחון אך הוא מביט בלומברה שנפל על הקרקע מנסה להתגונן מאגרוף קרח נוסף של לודרד, נחוש להגן על חברו לצוות טורצ'יק עט במהירות לכיוונו של לודרד כציפור טרף עד שלפתע קורה דבר מופלא! גופו של טורצ'יק מתחיל בבת אחת לזהור! כולם עוצרים את הקרבות שלהם ובוהים בטורצ'יק המשתנה! טורצ'יק מתפתח! אתה מוסיף לבהות על המתרחש בהפתעה גמורה, אתה מבחין שידיים גדלות, ואילו גופו של טורצ'יק גדל גם הוא! לבסוף עומד מולכם פוקימון חדש
"קומבאסקין!" צועק הפוקימון שעמד במקום בו טורצ'יק עמד, אתה סורק את הפוקידע ומבין כי מדובר בהתפתחות של טורצ'יק, קומבאסקין. ציפורני ידו הימנית של קומבאסקין זוהרים בכחול כשהוא עט לכיוונו של לודרד ומכה בו מלמטה ומעיף אותו כמה מטרים אחורנית. קומבאסקין למד חיתוך שמיים! (sky uppercut) קומבאסקין למד בעיטה כפולה! לודרד ומקוהיטה בורחים מהמקום, כשקומבסקין יורק לעברם מטח חם ולוהט של אש! קומבאסקין למד להביור! טראפינץ' ולומברה נראים נרגשים בשביל חבר הצוות שלהם שהתפתח, ואילו קומבאסקין נראה חזק מאוד! מה תעשה?[/QUOTE]
ָעצה קטנה, כשאחד השחקנים במ"ת מנהל קרב של שניים מול שניים ומעלה זה מאוד יעזור אם תרשום למטה בסוף התגובה אילו פוקימונים התעלפו ואילו עדיין בקרב.
------------------------------------------------------------------------------------------
ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אקרא לעבר לודראד ומקוהיטה. "על זה אני מדבר!" אקרא בשמחה ואחייך לעבר קומבאסקין. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אומר בשמחה ואחזיר את שלושתם לפוקדורים על מנת שינוחו מן הקרב. "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו" אומר ואחייך לעבר שלושת הפוקימונים. "אני לא חושב שהם יחזרו. ואם כן... אני אחזור לכאן כדי לטפל בהם." אומר לשלושת הפוקימונים ואמשיך להתקדם.
-
[QUOTE]אט-
מה הקטע בלרשום סיים אותו? הקרב רק התחיל למה נראה לך שהוא ייגמר כל כך מהר?
"מאצ׳וק רוץ נגדו בקונטרה ובעט בו בעיטה נמוכה!" אצעק בכל הכח תקטיל אותו שיפול ואז סיים אותו עם זריקת ססמית!" אתה קורא. מאצ'וק רץ במהירות לכיוונו של מנקטריק אך נפגע מהמתקפה המהירה, מאצ'וק אינו מאבד את העשתונות ובועט במנקטריק ומצליח להסב לו נזק, אך מנקטריק מתעלם מן הכאב ונושך את מאצ'וק ומשתמש תוך כדי במכת ברק, שמחשמלת את מאצ'וק לחלוטין ומעלפת אותו. "מנקטריק!" נובח פוקימון הזאב וחוזר למול וואטסון, מחכה ליריב הבא שלו. יש לך שתי אפשרויות, או סוובלו או מרשטומפ. מה תעשה? [/QUOTE]
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אקרא במהירות ואחזיר את מאצ׳וק. "לחמת היטב." אלחש ספק לו ספק לי. אני עוצם את עיניי. מארשטומפ הוא פוקימון חזק ביותר ואני סומך עליו להפגין עוצמה בקרב. אבל אני לא רוצה לפעול רק בכוח. צריך אסטרטגיה. מארשטומפ חסין ממתקפות חשמל עצם היותו פוקימון אדמה, מה שמקנה לו את היכולת לירות בוץ בכמות אדירה. בוץ מבודד חשמל וחלקלק.
אני מקליק באצבעותי וקורא בהתרגשות. יש לי תכנית. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!"
-
[QUOTE=Sharpedo;1501826][COLOR=#800080][B][/COLOR][COLOR=#006400][B]פטריק-[/B]
[/COLOR][RIGHT][COLOR=#006400]"אני פה לטובתך בוויזל" אתה אומר לו ומושיט את ידייך קדימה, למקרה ויתקוף אותך. בוויזל, תרצה להתאמן עם סטארביה? היא מהירה מאוד ותוכל לעזור לך לחזק את האגרופים" אתה מציע בנחמדות, בוויזל לא נראה מתרשם בקלות, הוא מנופף את ידו בלגלוג. "בווי בווי". הוא מסתובב וחוזר להתאגרף בידיו, אתה לא יודע מה לעשות.
[/COLOR][/QUOTE]
אני עומד ומחכה איפה שאני. 'בוויזל בורח מהמאמנת שלו כמו מאש. נראה לי שהגיע הזמן שאני אנהל איתה שיחה קצרה' אחשוב ואחכה לה. ארוץ קצת במקום כיד להיראות מיודע ומותש עד שהיא תבוא. כשהיא תבוא, אתנשף ואומר:"את גם מחפשת את הבוויזל? היצור החמקמק הזה! ברח לי מהידיים לפני שנייה! אני לא יכול לתאר כמה אומללה המאמנת שלו מרגישה בלעדיו..." אומר בעצב משוחק היטב ואחשוב 'בוא נקווה שהיא תקנה את זה. למיטב זכרוני, אני אל שחקן עד כדי כך גרוע...'.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501833]
[/COLOR][COLOR=#0000cd][B]דרו-
חחחחח נו אז מה!! ליבאני חזק! וזה שרשמתי שזה גרם לו הרבה נזק לא אומר שהוא התעלף, פשוט שזה גרם לו הרבה נזק! חחח[/B]
[RIGHT]״ווירליפד השתמש בטיל סיכות בכל הכוח וכך תחליש ותעקב מעט את הקרן הסולרית, בזמן הזה השתמש בהגנת ברזל.״ אתה קורא במהירות, מחזיק לווירליפד אצבעות שיצליח לצאת ממכשול החוטים של ליבאני. ווירליפד יורה טילי סיכות מהירים וחדים שחותכים במהירות את חוטי המשי של ליבאני ויוצרים התנגשות גדולה בקרן הסולארית שבכל זאת מצליחה לפגוע בווירליפד. עשן נוצר במקום אך הוא מתפזר במהרה. וורליפד התחסן בהגנת ברזל ונראה שלא נפגע כמעט בכלל. ״עכשיו ווירליפד מתקפת מחבש, קרע מעלייך את כל החוטים, עמוד וצא לדרוס אותו בכל העוצמה כשתגיע אליו עמוד עליו והסתחרר עם מחבש בלי רחמים!״ אתה מוסיף במהירות ווירליפד מתחיל להסתחרר ולהתגלגל, לנוע במהירות וקורע לחלוטין את חוטי המשי של ליבאני! ווירליפד מתעורר לחיים ומתחיל להתגלגל במהירות לכיוונו של ליבאני במתקפת מחבש מטורפת ומצליח לפגוע בו בעוצמה אדיר! ווירליפד לא נע מליבאני שמתקשה לקום ולהשיב מלחמה, ווירליפד מצדו ממשיך להתגלגל בעוצמה. "ליבאני לא!" בארג' צועק בדאגה אך ללא הועיל. ווירליפד ממשיך להתגלגל עד שהוא חושב שמספיק. ליבאני שוכב על הקרקע ושרוע עליה. מעולף לחלוטין!!! "ליבאני לא יכול להילחם. ווירליפד הוא המנצח!" השופט קורא בקול רציני ואתה קופץ באושר וצועק הידד לשמיים! בארג' משיב את ליבאני לפוכדור שלו ומוחא לך כפיים כשהוא מתקרב אליך. "זה היה קרב מדהים. אני כל כך נהניתי. אתה מאמן כל כך מוכשר, ואני מצפה ממך לגדולות בליגה של אונובה. אני גאה בך כל כך!" בארג' מחמיא לך בחיוך מאוזן לאוזן כשהוא שולף מכיסו תג ירוק ונוצץ [/RIGHT]
[IMG]http://www.interload.co.il/upload/8333562.png[/IMG] "הנה לך דרו שלבי. אני גאה להעניק לך את תג החרק של העיר קסטיליה. נשארו לך לצבור רק עוד חמישה כאלו בדרך לליגת אונובה הגדולה!" בארג' אומר בחיוך ואתה, נרגש לחלוטין מניח את התג בנרתיק התגים שלך, ליד שני התגים שכבר הספקת לצבור. ווירליפד מביט בך בחיוך, הוא מתגלגל ברחבי הזירה מאושר מהניצחון. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אקרא אל ווירליפד להתגלגל אליי אניח יד עליו ואלטף בזהירות את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתכופף ואלחש לו, כשאני מאושר עד השמיים.
אודה לבארג׳ ושוב אלחץ את ידו ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אסביר את עצמי קורן מהתלהבות. אחזיר את כולם לנוח ואצא מן המכון מנופף לו לשלום. מסמס לניקולס ולהוריי סלפי שלי עם תג במכון החדש ושורה ״השלישי בידי!״ ומחכ אולי להודעה מניקולס מה לעשות. אלך לשבת בצל בנתיים על איזה ספסל להרגע מעט.
-
"[RIGHT]ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אתה צועק לעבר הפוקימונים המתרחקים. רטייקייט מתעורר מהעילפון ולמראה קומבאסקין החזק הוא מתחיל לנוס אחריהם. אתה מביט בקומבאסקין בהתלהבות, קומבאסקין צוחק ומניף את טפריו מעלה ומטה. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אתה מוסיף והפוקימונים שלך נראים מרוצים מאוד מהאימון הפתאומי שנתקלו בו. אתה משיב את כולם לפוכדורים למנוחה ארוכה, בזמן שאתה פונה לזוג הסקיטי ולגי'גליפאף "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו". שלושת הפוקימונים קופצים מאושר ומודים לך מאוד! זוג הסקיטי והג'יגליפאף מתחילים לרוץ לכיוון העיר מיובייל ואתה אחריהם! כעבור 10 דקות נוספות אוהת סופסוף נכנס לפאתי העיר. העיר כשלעצמה נינוחה מאוד. אתה שומע מעוברי אורח על חוף הים הקטן הנמצא מזרחית לעיר, על המעון היום שנמצא מערבה לה, ועל שדות המאמנים והפוקימונים הנמצאים סביב המעון. העיר עצמה הומה אנשים ופוקימונים. כמובן שאתה מצליח להבחין במכון העיר השלישי בעיר, מכון החשמל. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[B]מא[/B][/COLOR][/RIGHT][COLOR=#800080][RIGHT][B]ט-
שים לב מה מרשטומפ עושה בעדכון הזה. בגלל שהוא פוקימון אדמה זה מן כישרון שהוא קיבל, זה מאוד שימושי[/B]
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אתה קורא במהירות ומצביע על מנקטריק. "מרש מרשטומפ!" מרשטומפ אומר בהתרגשות ועומד איתן מול מנקטריק. אתה משיב את מאצ'וק המעולף לפוכדור, לחמת היטב." אתה לוחש לו, מודה לו על הקרב המצוין שנתן. אתה שוקל את כלל יחסי הכוחות של הקרב, אתה מניח לעצמיך שלמרשטומפ יש יתרון משמעותי, אך אתה לא נותן לזה לזלזל ביריב הלא צפוי שלך. אתה מקיש באצבעותיך כשאתה מחליט על אסטרטגיה. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!". מרשטומפ יוצא למשימה, מרשטומפ פוער את פיו ויורה כמויות אדירות של בוץ' רטוב וסמיך, שאט אט ממלאים את כל הזירה. "מנקטריק! קדימה לפני שתהיה בחיסרון! תשתמש בחפירה!" וואטסון קורא ומנקטריק מתחיל להתחפר בקרקע. מרשטומפ חודל מיריית הבוץ ומצמיד את ידיו לקרקע, מרשטומפ סוג של עומד על 4, אתה שם לב שראשו ממוקד והסנפיר שלראשו זז ימינה ושמאלה. אתה סורק את הפוקידע, לא מבין מה פשר ההתנהגות הזאת, ובעצם מגלה שמרשטומפ מסוגל להרגיש תנועות מתחת לאדמה, הסנפיר שלראשו משמש כמעין סונאר מיוחד שמזהה גופים שונים. מרשטומפ נעמד כשלפתע בור נפער מצדו הימני, מנקטריק קופץ ממנו אך מרשטומפ חזה את ההתקפה והספיק להתחמק ממנה באתלטיות. כעת מרשטומפ ממשיך את ההוראות שלך, הוא יורה אקדח מים ונותן לעצמו דחיפה שמאפשרת לו לדחוף את מנקטריק בעוצמה באמצעות מתקפת בלימה שפוגעת במנקטריק. אתה מתחיל לזהות סימני התעייפות ממנקטריק, אך זה לא עוצר ממנקטריק לתקוף בנשיכה את מרשטומפ שזועק בכאב. מה תעשה?
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-[/B]
אתה עומד במקום, לא רודף אחריי בוויזל ומחליט להישאר במקומך. אתה מבין שלבוויזל ישנה בעיה עם המאמנת שלו, ואתה מרגיש שאתה חייב לדבר איתה. אתה מחכה כמה רגעים ולפתע נערה בגיל 14 רצה אליך וצועקת לשובו של בוויזל. "סליחה! ראית כאן במקרה בוויזל? הוא כל הזמן בורח לי..בפעם האחרונה שהוא עשה זאת מצאתי אותו כאן" הנערה שואלת אותך ואתה מהנהן לאישור, מנסה להיות אמין כמה שיותר. את גם מחפשת את הבוויזל? היצור החמקמק הזה! ברח לי מהידיים לפני שנייה! אני לא יכול לתאר כמה אומללה המאמנת שלו מרגישה בלעדיו..." אתה אומר. הנערה מביטה בך בעיניים פעורות. "באמת? לאן הוא ברח?! אני המאמנת שלו!!" הנערה אומרת בצעקות. "הוא כל הזמן בורח לי..יש לי תחרות סרט עוד יומיים והוא כל הזמן לא רוצה להשתתף! אני מאוד קשורה אליו וקשה לי בלעדיו!" הנערה אומרת, ומתחילה לרוץ במהירות לכיוון בו הלך בוויזל, מתרחקת ממך. מה תעשה?[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#800080][/COLOR][RIGHT][COLOR=#333333]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חחחחח מדמיין אותך שולח סנאפצ'אט לכולם[/B]
ווירליפד מתקרב אליך כשאתה מניח את ידיך בזהירות ומלטף את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתה משבח את הפוקימון שלך שנראה מאוד מסופק מעצמו, אתה לוחש לו שהוא גרם לך להיות מאושר, "ווי ווי ווירליפד!" ווירליפד משיב לך בקול חם ומלטף אותך בעדינות בעזרת מחושיו הארוכים. אתה מודה לבארג' ולוחץ את ידו שנית. ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אתה מחמיא לבארג' שמחייך אליך. "הוא באמת היה מרהיב.." הוא משיב לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקידע ומצלם את עצמיך עם התג השלישי, פעם לבד, פעם עם ווירליפד ופעם אחת אתה, ווירליפד ובארג' וכולכם עושים פרצוף מצחיק למצלמה. אתה יוצא מן המכון ומנופף לבארג' לשלום, לא לפני שהוא נותן לך חיבוק אוהב, "תשמור על עצמיך שם..אני מאמין שתוכל להגן על עצמיך" בארג' צועק לך בחיוך וחוזר לתוך המכון, כשאתה שולח הודעה לניקולס, שואל אותו לאן להמשיך. עד שניקולס יענה לך אתה מתיישב ליד אחת המזרקות, מביט במים הכחולים ונושם עמוק, מנסה לעכל את אירוע היום. השעה כבר שתיים עשרה בצהריים, ואתה מקבל הודעה מניקולס. "מזל טוב! ידעתי שתצליח. יש לך אור ירוק להמשיך. בהצלחה בדרך 4 ובמדבר המפלט". אתה קם, מוכן לתמיד ויוצא לדרך. אתה מגיע לאחר כרבע שעה לשער המעבר מהעיר קסטליה, מביט בפעם האחרונה בעיר, נושם את האוויר שלה וממשיך הלאה. דרך 4 נפרשת בפניך, מדובר בדרך עירונית, מספר בנייני עירייה עומדים הצידה כשתהלוכה של מאמנים הולכת קדימה. אתה מביט במדבר הנפרש בפניך, שלט הוראות מעץ מקבל את פניך ואתה מעט חושש, אתה מבין שיש לך עד שש בערב להגיע לתחנת הביניים שבאמצע המדבר, לחצות אותו ביום זה לא אפשרי. "פנו לי את הדרך! מאמנת שהשיגה את תג החרק שלה אתמול עוברת לעיר הבאה!" אתה שומע קול צחוק ומתלהב של נערה, שרצה [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/143.gif[/IMG]ביחד עם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/496.gif[/IMG]לצידה. הצמד פשוט פורץ את חומות האנשים ודוחף מעט מהם, חלקם צוחקים עליהם אך לא נראה שלנערה ולסרבין שלה כל כך אכפת. שניהם שועטים לכיוון המדבר. אתה מזהה עמדת מים לידך, עם בחור מבוגר המבקש לתת מים למאמנים, שלא יתביישו באמצע המדבר. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
"
ושלא תעזו לחזור ולהטריד את הפוקימונים המסכנים האלה יותר בחיים!" אתה צועק לעבר הפוקימונים המתרחקים. רטייקייט מתעורר מהעילפון ולמראה קומבאסקין החזק הוא מתחיל לנוס אחריהם. אתה מביט בקומבאסקין בהתלהבות, קומבאסקין צוחק ומניף את טפריו מעלה ומטה. " אני כלכך גאה בך. בכם, בשלושתיכם. עשיתם עבודה מעולה." אתה מוסיף והפוקימונים שלך נראים מרוצים מאוד מהאימון הפתאומי שנתקלו בו. אתה משיב את כולם לפוכדורים למנוחה ארוכה, בזמן שאתה פונה לזוג הסקיטי ולגי'גליפאף "אני מקווה שהכול יהיה בסדר מעכשיו". שלושת הפוקימונים קופצים מאושר ומודים לך מאוד! זוג הסקיטי והג'יגליפאף מתחילים לרוץ לכיוון העיר מיובייל ואתה אחריהם! כעבור 10 דקות נוספות אוהת סופסוף נכנס לפאתי העיר. העיר כשלעצמה נינוחה מאוד. אתה שומע מעוברי אורח על חוף הים הקטן הנמצא מזרחית לעיר, על המעון היום שנמצא מערבה לה, ועל שדות המאמנים והפוקימונים הנמצאים סביב המעון. העיר עצמה הומה אנשים ופוקימונים. כמובן שאתה מצליח להבחין במכון העיר השלישי בעיר, מכון החשמל. מה תעשה?
[/QUOTE]
"וואו, אז זאת מיובייל? היר הזאת גדולה משחשבתי. בהחלט מפצה על סלייטפורט." אומר ואבחין במכון החשמל. "מכון חשמל, מה? נשמע כמו המכון המושלם להשתמש בו בטראפינץ'!" אומר ואצעד בביטחון לעבר המכון.
-
[QUOTE=Sharpedo;1501871][COLO
[/RIGHT][/COLOR][COLOR=#006400][RIGHT][B]פטריק-[/B]]
[/COLOR][/RIGHT][COLOR=#0000cd][RIGHT][B]דרו-
חחחחח מדמיין אותך שולח סנאפצ'אט לכולם[/B]
ווירליפד מתקרב אליך כשאתה מניח את ידיך בזהירות ומלטף את גופו הקשיח. ״כמה התחזקת מאז היית וויניפד קטן. אני גאה מאוד!״ אתה משבח את הפוקימון שלך שנראה מאוד מסופק מעצמו, אתה לוחש לו שהוא גרם לך להיות מאושר, "ווי ווי ווירליפד!" ווירליפד משיב לך בקול חם ומלטף אותך בעדינות בעזרת מחושיו הארוכים. אתה מודה לבארג' ולוחץ את ידו שנית. ״זה היה קרב מרהיב שבאמת הכל היה יכול לקרות בו. תודה רבה, למדתי המון!״ אתה מחמיא לבארג' שמחייך אליך. "הוא באמת היה מרהיב.." הוא משיב לך בחיוך. אתה לוקח את הפוקידע ומצלם את עצמיך עם התג השלישי, פעם לבד, פעם עם ווירליפד ופעם אחת אתה, ווירליפד ובארג' וכולכם עושים פרצוף מצחיק למצלמה. אתה יוצא מן המכון ומנופף לבארג' לשלום, לא לפני שהוא נותן לך חיבוק אוהב, "תשמור על עצמיך שם..אני מאמין שתוכל להגן על עצמיך" בארג' צועק לך בחיוך וחוזר לתוך המכון, כשאתה שולח הודעה לניקולס, שואל אותו לאן להמשיך. עד שניקולס יענה לך אתה מתיישב ליד אחת המזרקות, מביט במים הכחולים ונושם עמוק, מנסה לעכל את אירוע היום. השעה כבר שתיים עשרה בצהריים, ואתה מקבל הודעה מניקולס. "מזל טוב! ידעתי שתצליח. יש לך אור ירוק להמשיך. בהצלחה בדרך 4 ובמדבר המפלט". אתה קם, מוכן לתמיד ויוצא לדרך. אתה מגיע לאחר כרבע שעה לשער המעבר מהעיר קסטליה, מביט בפעם האחרונה בעיר, נושם את האוויר שלה וממשיך הלאה. דרך 4 נפרשת בפניך, מדובר בדרך עירונית, מספר בנייני עירייה עומדים הצידה כשתהלוכה של מאמנים הולכת קדימה. אתה מביט במדבר הנפרש בפניך, שלט הוראות מעץ מקבל את פניך ואתה מעט חושש, אתה מבין שיש לך עד שש בערב להגיע לתחנת הביניים שבאמצע המדבר, לחצות אותו ביום זה לא אפשרי. "פנו לי את הדרך! מאמנת שהשיגה את תג החרק שלה אתמול עוברת לעיר הבאה!" אתה שומע קול צחוק ומתלהב של נערה, שרצה [/RIGHT][IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/143.gif[/IMG]ביחד עם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/496.gif[/IMG]לצידה. הצמד פשוט פורץ את חומות האנשים ודוחף מעט מהם, חלקם צוחקים עליהם אך לא נראה שלנערה ולסרבין שלה כל כך אכפת. שניהם שועטים לכיוון המדבר. אתה מזהה עמדת מים לידך, עם בחור מבוגר המבקש לתת מים למאמנים, שלא יתביישו באמצע המדבר. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אביט בה ואחשוב לעצמי שבדרך ארוכה ומפרכת שכזו אצטרך אגם שיקנה לי קצת תעסוקה ושיחה. אז אעצור את הילדה ואפנה אליה במחמאה כדי למשוך את צומת ליבה ״וואוו כמה ביטחון יש לך, ואיזו סרבין יפה. היא בוודאי מאומנת היטב״ ואקרוץ לה.
אציג את עצמי ״שמי דרו, ואני מהעיר נומבה. נעים מאוד״ ואוסיף ״הייתי מציע שתצתיידי ליפני במיכל מים לדרך הזו. זה יהיה הכי חכם״ ואומר לה לבוא איתי לקנות אחד. אבקש מהבחור שני מיכלי מים גדולים לדאך ואוסיף לשאול אם ברשותו כובע רחב שוליים לדרך. ואביט בה בתקווה שתציג את עצמה גם ונפתח שיחה קצרה
-
אתה נהנה מהמראה של העיר הנעימה מיובייל, כשמכון החשמל מושך אותך במיוחד. אתה מחליט שהגיע הזמן ללכת לשם, אתה נכנס לתוך המכון אך לצערך וואטסון,מנהיג המכון נמצא בקרב מול מאמן (אדם) נפתחות בפניך שתי אפשרויות: הראשונה היא להמתין עד שהקרב יסתיים ואילו השנייה היא קצת לחקור את העיר ולטייל בה. מה תעשה?
[/COLOR][COLOR=#0000cd]
[B]דרו-[/B]
אתה מביט בנערה התוססת, משהו גורם לך לרצות לדבר איתה, אך לצערך היא כבר נעלמת בין מהאופק. אתה מחליט במקום ללכת ולרכוש שני מיכלי מים גדולים וכובע שוליים רחב. אתה רוכש כובע בצבע ירוק בהיר, ואתה מחליט שאתה מוכן לעשות את הצעד המרגש! אתה נכנסת רשמית למדבר המפלט!. תחילה מסלול ההליכה נראה כשביל אחד גדול, בו כל מי שחפץ להגיע נימבסה צועד לכיוון אופק מדברי רצוף בהרים וברמות באופק. האנשים סביבך הם בעיקר נערים צעירים כמוך, מאמנים שניצחו את בארג' ורוצים להמשיך הלאה. ההליכה המשותפת של כולם [/COLOR]
[COLOR=#0000cd]גורמת לך ליהנות מעט, אך רק להבין כמה תחרות עומדת בפניך. אתה מביט קדימה ולפתע אתה מבחין בלוקאס [IMG]http://www.interload.co.il/upload/2069738.gif[/IMG]ממרחק הולך ליד פוקימון גדול ואדום [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/499.gif[/IMG]אתה סורק את הפוקימון מרחוק ומבין שמדובר בפיגנייט, ההתפתחות של התחלתי האש של אונובה, טפיג. סביב, סוקר את הסביבה שלך, מעבר לשביל מצד ימין ישנם מספר עצים בודדים, גם כמה קקטוסים מאוד ירוקים, מראה לא לא כל כך שגרתי במדבר בו חם כל כך. אתה שותה מים כדי להיות בטוח, אך לפתע אתה מבחין שחלק הקקטוסים זזים! אתה סורק אותם בפוקידע ומגלה שמדובר בכלל בפוקימון עשב [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/556.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/556.gif[/IMG] בשם מרקטוס. אתה מבחין גם במספר [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/331.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/331.gif[/IMG] משחקים בשמש החמה, סופגים שמש. אתה נהנה מהמראה המלבב כשאתה רואה גם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/551.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/551.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/551.gif[/IMG]מהלכים בצידו השמאלי של השביל שלך. אתה הולך כבר חצי שעה, והשמש מאוד קופחת וחמה, רבים מהאנשים סביבך מזיעים מאוד, לבושים בביגוד מתאים ושותים מים רבים בדיוק כמוך, אתה לפתע נזכר באותה נערה ובסרבין שלך וחושב לעצמיך איך זה אפשרי שבחום הזה הם היו מסוגלים פשוט לרוץ למדבר. אחרי שעה של הליכה השעה כבר שעת אמצע צהריים, השביל נכנס לתוך רכס הרים. אתה מנסה למצוא בן אדם מתאים לשיחה, אתה סוקר את האנשים סביבך,לוקאס או הנערה אינם נראים בסביבה אך אתה מתחיל שיחה עם בחור כבן 26 בשם ג'ונס [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/030.gif[/IMG]שמספר לך שהוא בדרך לפגוש לראות את אלאסה מנהיגת המכון, ובכך שהם חברים מאוד טובים. אתם מדברים ויוצרים שיחה עם עוד מספר אנשים, כשג'ונס מנגן על הגיטרה שלו שירים מוכרים ונותן להם טונים מצחיקים בעזרת קולו הקולח והמשוגע. אתה נזכר במה שקרה לך בפעם הקודמת שהתחברת ישר לאנשים..חטפו אותך. אך האנשים סביבך יוצרים רושם מאוד אדיב ונחמד, ג'ונס מראה לך תמונות שלו בליגת אונובה משנה שעברה, כשצפה בקרבות. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]ג'יי-
אתה נהנה מהמראה של העיר הנעימה מיובייל, כשמכון החשמל מושך אותך במיוחד. אתה מחליט שהגיע הזמן ללכת לשם, אתה נכנס לתוך המכון אך לצערך וואטסון,מנהיג המכון נמצא בקרב מול מאמן (אדם) נפתחות בפניך שתי אפשרויות: הראשונה היא להמתין עד שהקרב יסתיים ואילו השנייה היא קצת לחקור את העיר ולטייל בה. מה תעשה?[/QUOTE]
"הה, כבר מתנהל כאן קרב?" אומר, מאוכזב מעט. "אם אני אצא עכשיו מהמכון והקרב יסתיים, מישהו עלול להגיע לפניי שוב" אחשוב מעט. "אבל להישאר כאן זה קצת משעמם. אני אצא קצת לחקור את העיר, ואחזור בעוד עשר דקות. זה בטוח מספיק זמן"
-
אתה מתבאס על כך שמנהיג המכון נמצא כרגע בקרב. אתה מחליט שלחכות לו סתם יבזבז לך את הזמן ואתה מחליט לצאת ולטייל בעיר. אתה יוצא מערבה, לכיוון מעון היום. השטח ירוק ויפה נפרש בפניך כששביל בהיר חוצה הכל, מולך מדשאות עם פוקימונים ומאמנים רבים, מגוון פוקימוני פרא מתעופפים לידך אך אתה ממשיך להתקדם, אתה פוגש לפתע במאמנת שמתאמנת ביחד עם [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/044.gif[/IMG] ו-[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/133.gif[/IMG]ונראית די מעוצבנת מהפוקימונים שלה. "אוף! למה אני לא מצליח לבצע את המהלך? אני חייבת להצליח בתחרות הסרט מחר.." המאמנת אומרת בעצבות והפוקימונים שלה נראים מעט מתוסכלים. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
מא
ט-
שים לב מה מרשטומפ עושה בעדכון הזה. בגלל שהוא פוקימון אדמה זה מן כישרון שהוא קיבל, זה מאוד שימושי
"מארשטומפ,כנס לקרב!" אתה קורא במהירות ומצביע על מנקטריק. "מרש מרשטומפ!" מרשטומפ אומר בהתרגשות ועומד איתן מול מנקטריק. אתה משיב את מאצ'וק המעולף לפוכדור, לחמת היטב." אתה לוחש לו, מודה לו על הקרב המצוין שנתן. אתה שוקל את כלל יחסי הכוחות של הקרב, אתה מניח לעצמיך שלמרשטומפ יש יתרון משמעותי, אך אתה לא נותן לזה לזלזל ביריב הלא צפוי שלך. אתה מקיש באצבעותיך כשאתה מחליט על אסטרטגיה. "מארשטומפ, זאת ההזדמנות שלך להראות לי כמה חזק נהיית! השתמש בירי בוץ ישירות על הזירה בכמויות אדירות. אל תפסיק לרגע, פשוט תמלא את הזירה! אחר כך, תירה אקדח מים אחורי וכך תעיף את עצמך כמו סילון ותחליק על הבוץ כדי לתפוס עוד מהירות ואז בהזדמנות הראשונה דחוף את מנקטריק על מנת להפיל אותו! כוון לרגליים!". מרשטומפ יוצא למשימה, מרשטומפ פוער את פיו ויורה כמויות אדירות של בוץ' רטוב וסמיך, שאט אט ממלאים את כל הזירה. "מנקטריק! קדימה לפני שתהיה בחיסרון! תשתמש בחפירה!" וואטסון קורא ומנקטריק מתחיל להתחפר בקרקע. מרשטומפ חודל מיריית הבוץ ומצמיד את ידיו לקרקע, מרשטומפ סוג של עומד על 4, אתה שם לב שראשו ממוקד והסנפיר שלראשו זז ימינה ושמאלה. אתה סורק את הפוקידע, לא מבין מה פשר ההתנהגות הזאת, ובעצם מגלה שמרשטומפ מסוגל להרגיש תנועות מתחת לאדמה, הסנפיר שלראשו משמש כמעין סונאר מיוחד שמזהה גופים שונים. מרשטומפ נעמד כשלפתע בור נפער מצדו הימני, מנקטריק קופץ ממנו אך מרשטומפ חזה את ההתקפה והספיק להתחמק ממנה באתלטיות. כעת מרשטומפ ממשיך את ההוראות שלך, הוא יורה אקדח מים ונותן לעצמו דחיפה שמאפשרת לו לדחוף את מנקטריק בעוצמה באמצעות מתקפת בלימה שפוגעת במנקטריק. אתה מתחיל לזהות סימני התעייפות ממנקטריק, אך זה לא עוצר ממנקטריק לתקוף בנשיכה את מרשטומפ שזועק בכאב. מה תעשה?
[/QUOTE]
Thanks for the tip.
"מארשטומפ הישאר חזק!" אומר בבהלה. מלחיץ אותי לראות את מנטריק נעול על צווארו של מארשטרומפ. אבל לפתע צץ לי רעיון. "בוא ננצל את זה לטובתינו. אחוז את צווארו ושחרר ירי בוץ ישירות על פניו! אחר כך תירה אקדח מים עוצמתי עליו מטווח אפס!" זה אמור לנער אותו.