[b]בובי[/b] - אתה מודה לרמורייד וממשיך ללכת, ובלי ששמת לב אתה כבר בעיר מאנאקרה!
Printable View
[b]בובי[/b] - אתה מודה לרמורייד וממשיך ללכת, ובלי ששמת לב אתה כבר בעיר מאנאקרה!
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:32 PM
[b] [b]יוסי[/b] - "אין שום בעיה! מצידי אתה יכול להוביל, אני דיי גרוע בהנהגות..." הוא אומר. "אמממ טוב, את קראו כבר הכרת, עכשיו אתה צריך להכיר את מאן!" הוא אומר ומוציא מנטייק [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/b8/458.png[/img].
[/b][/quote]
''צא קקניאה , טיל סיכות ואז אגרוף מחט !''
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 04:43 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה מודה לרמורייד וממשיך ללכת, ובלי ששמת לב אתה כבר בעיר מאנאקרה! [/b][/quote]
אל תישכח את הביצה
----------
אני אלך למכון העיר
[b]בובי[/b] - אתה מוציא את הביצה מתיקך, מנסה ליראות אם יש שיפורים. אתה רואה נער רץ אלייך עם מפתח ביצים. "ילד! אם תמצא את שני הפוקימונים שאבדו לי, אני אפתח את הביצה שלך!" הוא אומר לך בלחץ.
[b]יוסי[/b] - קקניאה יוצא, הוא טוען טיל סיכות אך ישר חוטף התקלה ממנטייק ונופל. "מנטייק, קרן בועות!" הספן אומר ומאן שולח קרן בועות אל קקניאה.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:04 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה מוציא את הביצה מתיקך, מנסה ליראות אם יש שיפורים. אתה רואה נער רץ אלייך עם מפתח ביצים. "ילד! אם תמצא את שני הפוקימונים שאבדו לי, אני אפתח את הביצה שלך!" הוא אומר לך בלחץ.
[b]יוסי[/b] - קקניאה יוצא, הוא טוען טיל סיכות אך ישר חוטף התקלה ממנטייק ונופל. "מנטייק, קרן בועות!" הספן אומר ומאן שולח קרן בועות אל קקניאה. [/b][/quote]
"לא תודה אני מעדיף שהוא יתפתח בטבעיות" אני אומ רלו
ואז אני ממשיך לעבר המכון
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:04 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה יוצא, הוא טוען טיל סיכות אך ישר חוטף התקלה ממנטייק ונופל. "מנטייק, קרן בועות!" הספן אומר ומאן שולח קרן בועות אל קקניאה. [/b][/quote]
''תתחמק ואז מבט מפחיד ! ואז אגרוף מחט !''
[b]בובי[/b] - אתה מגיע למכון ורואה שלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין". אתה הולך ימינה, ורואה את אותו השלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין" וכך שוב הולך ימינה, ושוב ושוב ושוב ושוב אותו שלט, ואתה מוצא את עצמך מקיף את המכון עשרות פעמים. העניין ניראה לך קצת דפוק.
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד ומנטייק עוצם את עיניים בשביל לא להשתתק, ואיך שהוא פותח אותם הוא חוטף אגרוף מחט לפנים. מנטייק מעיף את קקניאה עם קצה כפול.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:13 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה מגיע למכון ורואה שלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין". אתה הולך ימינה, ורואה את אותו השלט "מכון הזרם של אלקטג, הכניסה מימין" וכך שוב הולך ימינה, ושוב ושוב ושוב ושוב אותו שלט, ואתה מוצא את עצמך מקיף את המכון עשרות פעמים. העניין ניראה לך קצת דפוק.
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד ומנטייק עוצם את עיניים בשביל לא להשתתק, ואיך שהוא פותח אותם הוא חוטף אגרוף מחט לפנים. מנטייק מעיף את קקניאה עם קצה כפול. [/b][/quote]
"אני אלך לאנשים ברחובות ואשאל אותם איה הכניסה למכון
[b]בובי[/b] - אתה עובר ברחוב והוא ריק. אתה לא מבין מה קרה היום בעיר הזאת. אתה הולך בכל הפארקים, והם פשוט ריקים. כל המסעדות והחנויות סגורות. משהו רע קורה כאן. לפתע אתה רואה ילד קטן רועד מפחד, מסתתר מאחורי פח זבל, ביחד עם הלודיקולו [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bb/272.png[/img] שלו, שמסתתר בתוך בתוך הפח.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:19 PM
[b] [b]בובי[/b] - אתה עובר ברחוב והוא ריק. אתה לא מבין מה קרה היום בעיר הזאת. אתה הולך בכל הפארקים, והם פשוט ריקים. כל המסעדות והחנויות סגורות. משהו רע קורה כאן. לפתע אתה רואה ילד קטן רועד מפחד, מסתתר מאחורי פח זבל, ביחד עם הלודיקולו שלו, שמסתתר בתוך בתוך הפח [img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/b/bb/272.png[/img]. [/b][/quote]
"שלום לך ילד, מה קרה לעיר הזאת ולמה היה מפוחד ככה" אני שואל אותו
[b]בובי[/b] - "תברח מכאן מהר!" הוא עונה לך ברעד מקור. "צוות טוקסין! הם הולכים להתקיף כל רגע! הם יחריבו את העיר! תברח כל עוד נפשך בך!" הוא צועק ומתחיל לבכות.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:13 PM
[b]
[b]יוסי[/b] - קקניאה משתמש במבט מפחיד ומנטייק עוצם את עיניים בשביל לא להשתתק, ואיך שהוא פותח אותם הוא חוטף אגרוף מחט לפנים. מנטייק מעיף את קקניאה עם קצה כפול. [/b][/quote]
'קדימה קקניאה , תתפתח !'
אני אומר לעצמי .
''קקניאה , טיל סיכות !ואז תשתמש במבט מפחיד , ותסיים את זה עם אגרוף מחט !!!''
[b]יוסי[/b] - קקניאה שולח אליו טיל סיכות שמעיף אותו לאוויר, מנטייק מתכונן לאקדח מים אבל קקניאה משתק אותו עם מבט מפחיד, מחדיר לו אגרוף מחט לבטן ומעיף אותו ישר לאדמה. שענן החול מתפזר רואים שמנטייק הוא בתחתית בור ענק שנוצר כתוצאה מהמתקפה.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:27 PM
[b] [b]יוסי[/b] - קקניאה שולח אליו טיל סיכות שמעיף אותו לאוויר, מנטייק מתכונן לאקדח מים אבל קקניאה משתק אותו עם מבט מפחיד, מחדיר לו אגרוף מחט לבטן ומעיף אותו ישר לאדמה. שענן החול מתפזר רואים שמנטייק הוא בתחתית בור ענק שנוצר כתוצאה מהמתקפה. [/b][/quote]
''עכשיו קקניאה , טיל סיכות ואז אגרוף מחט !''
*תגיד , אני אנקום באלקטג בתקיפה של צוות טוקסין?*
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 9 2009, 05:21 PM
[b] [b]בובי[/b] - "תברח מכאן מהר!" הוא עונה לך ברעד מקור. "צוות טוקסין! הם הולכים להתקיף כל רגע! הם יחריבו את העיר! תברח כל עוד נפשך בך!" הוא צועק ומתחיל לבכות. [/b][/quote]
"צוות טוקסין אה?! אני יראה להם מה זה"
"אני אלחם נגדם" אנמי אומר באומץ