-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 12:01 PM
[b] עומר-
"כן" אומר פיליפ. גסטלי עומד לתקוף אבל אז נשמע קול האומר מרחוק "עזבו אותו", האיש מתקרב ואתם רואים שזה רובי-[img]http://i40.tinypic.com/amfy55.png[/img]. "זה הג'יאודוד שלי" הוא אומר בהיתנשפות
לורן-
בקרוב
--------------------
"ראשיית זן" אומר ברוק. קריינידוס מתנגש בארון, ולמרות השיריון של ארון הגודל קובע וקריינידוס מעיף אותו
מיכה-
אתה מוציא את גלייסכור, אך פתאום כל הזובטים קופצים על ונושכים אותו
ארתור-
טרטוויג חוזר מאוכזב. נוספאס פוגע חזק בבלדום בעזרת הכוח העתיק, ולאחר מכן נוספאס פוגע בחישמול שלא ממש משפיע. נוספאס זורק אבנים אך בלדום שובר אותם בעזרת הנחתה [/b][/quote]
"ניב אש על כולם ביחד!"
-
עומר-
"מי אמר לכם זאת?" שואל רובי בחשש
ניב-
הונצ'קרוו מהנהן, אך מתחיל לרדת גשם. "אפילו אני לא אנסה לעוף עכשיו" אומרת טורה
מיכה-
גלייסכור מנסה, אם הם רבים ומכאיבים לא כך שאינו יכול לתקוף
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 03:02 PM
[b] ניב-
הונצ'קרוו מהנהן, אך מתחיל לרדת גשם. "אפילו אני לא אנסה לעוף עכשיו" אומרת טורה [/b][/quote]
"זה בסדר, אני לא רוצה לעוף בגשם.
בואי נמצא מקום מסתור לחכות בו עד שהגשם יפסק, ולתת לפוקימונים שלנו לנוח קצת, ולאכול"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 03:02 PM
[b] עומר-
"מי אמר לכם זאת?" שואל רובי בחשש
ניב-
הונצ'קרוו מהנהן, אך מתחיל לרדת גשם. "אפילו אני לא אנסה לעוף עכשיו" אומרת טורה
מיכה-
גלייסכור מנסה, אם הם רבים ומכאיבים לא כך שאינו יכול לתקוף [/b][/quote]
אז אחזיר אותו וארוץ בחזרה החוצה
-
[b] עומר-
"מי אמר לכם זאת?" שואל רובי בחשש [/b][/quote]
"מישהו שעמד בחוץ, לא יודע את השם שלו הוא אמר שיש כניסה סודית לדרך 4 דרך המערה ושיש שם המון פוקימוני אופל, אתה לא יודע על זה כלום?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 01:50 PM
[b] ארתור-
הפוכדור מתחיל להתנדנד.... ברכותיי! תפסת בלדום! "היי אחוק, בוא תראה" קורא אליך מנהיג השלישייה [/b][/quote]
אני הולך למנהיג השלישייה לאיפה שהוא קרא לי
-
מיכה-
למה לא הלכת למגדל הקרב?
---------------------------
"אז מה? הישתפנת?" שואל האיש שפגשת מקודם ומתחיל לצחוק
עומר-
"איש או אנשים?" שואל רובי "אני צריך פרטים מדוייקים"
ניב-
"אתה יודע" מתחילה לדבר טורה "בפיושה נמצא הבית שלי, רוצה לבקר שם?"
ארתור-
אתה עולה לפסגת הגבעה ורואה שם אזלף-(מצטער שאין תמונה) ישן לו
-
[quote][b]לון-
טוטודייל מנסה... הוא מצליח להוצי פעימה! אך היא מתפוצצת באמצע [/b][/quote]
"טוטודייל, נסה שוב, נסה שוב!" אני אומר בלהט
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 04:03 PM
[b] ניב-
"אתה יודע" מתחילה לדבר טורה "בפיושה נמצא הבית שלי, רוצה לבקר שם?" [/b][/quote]
"אני אשמח לבקר שם.
ראית פעם פוקימון דרקון בסאפרי? אני הולך לפיושיה כדי למצוא שם אחד או שניים"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 04:03 PM
[b]
עומר-
"איש או אנשים?" שואל רובי "אני צריך פרטים מדוייקים" [/b][/quote]
"איש אחד אבל היו שם כמה אנשים"
-
[b] ארתור-
אתה עולה לפסגת הגבעה ורואה שם אזלף-(מצטער שאין תמונה) ישן לו [/b][/quote]
רציתי אוקסי:( סתם אני שונא את אוקסי כשאמרתי אוקסי זה היה בצחוק לאוקסי יש פנים עגולות כמו בצל וזה מעצבן אותי את אוקסי אני הכי שונא מכולם בתכלס את אזלף אני הכי אוהב אחרי זה את מספריט ורק אז את אוקסי אז אזלף הוא הכי טוב בבקשה
_______________________________________________________________-
"אזלף" אומר לעצמי בחיוך ואז אומר "הוא שלי צא נוזפאס חישמון זריקת אבנים ומיד אחרי זה כוח עתיק בשיא הכוח"
___________-
אתה צריך לעדכן לי את בלדום
-
לון-
טוטודייל מנסה שוב, זה כמעט מצליח אך שוב מתפוצץ
ניב-
שחכתי לאמר, אבל מזל"ט על המשחק-הוא הגיע ל100 מהר מאוד
-------------------------------------
"אני אף פעם לא הייתי בסאפרי" אומרת טורה "אין שם פוקימוני ציפור"
ארתור-
אחד החברים תופס אותך, "אל תיגע בו" הוא אומר
עומר-
"מה שחשבתי" אומר רובי "הגנבים!"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 04:07 PM
[b] ניב-
שחכתי לאמר, אבל מזל"ט על המשחק-הוא הגיע ל100 מהר מאוד
-------------------------------------
"אני אף פעם לא הייתי בסאפרי" אומרת טורה "אין שם פוקימוני ציפור" [/b][/quote]
"יש שם כמה לא?
נו טוב, את אוהבת פוקימוני ציפור, ואני דרקון. אני מקווה שהסופה תירגע ומהר"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 04:07 PM
[b] לון-
טוטודייל מנסה שוב, זה כמעט מצליח אך שוב מתפוצץ [/b][/quote]
"תנסה שוב! תנסה שוב! תנסה שוב!" אני אומר בלהט
-
[b]
עומר-
"מה שחשבתי" אומר רובי "הגנבים!" [/b][/quote]
"אילו גנבים?" אני שואל בפליאה
-
[b] ארתור-
אחד החברים תופס אותך, "אל תיגע בו" הוא אומר [/b][/quote]
"אל תדאג" אומר לו "אני לא מתכוון ללכוד אותו כי זה ייפר את התחושה והאיזון של העוללם :blink: אני רק מתכוון להילחם בו כדי לראות את הכוח שלו"
-
ניב-
לא, הוא רק רואה
----------------------
"פוקימוני ציפור שולטים, תסמוך עלי" אומרת טורה בשמחה
לון-
טוטודייל מנסה שוב והפעם יוצאת לו פעימת מים קצת רוטטת-אבל פעימת מים
עומר-
"יש גנבים בדרך 3 שגורמים לאנשים להיכנס למערה, במערה באמת יש חלק חשוך אך הוא מלא במלכודות. כאשר אתה נתפס הם לוקחים לך את הפוקימונים ובורחים" אומר רובי "מספרים שהם שייכים לצוות רוקט"
ארתור-
"אתה לא רואה?" אומר האיש בזעם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 04:14 PM
[b] ניב-
לא, הוא רק רואה
----------------------
"פוקימוני ציפור שולטים, תסמוך עלי" אומרת טורה בשמחה [/b][/quote]
"כמה שאת טועה, פוקימוני דרקון הם הכי טובים, בייחוד דרגונייר"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 04:14 PM
[b]
עומר-
"יש גנבים בדרך 3 שגורמים לאנשים להיכנס למערה, במערה באמת יש חלק חשוך אך הוא מלא במלכודות. כאשר אתה נתפס הם לוקחים לך את הפוקימונים ובורחים" אומר רובי "מספרים שהם שייכים לצוות רוקט" [/b][/quote]
"O: וואו איזה מזל שפגשנו אותך! תודה רובי, אז איך נעצור אותם?"
-
[b] ארתור-
"אתה לא רואה?" אומר האיש בזעם [/b][/quote]
"לא רואה את מה?" אענה לו בפרצוףף לא מבין
-
[b] לון-
טוטודייל מנסה שוב והפעם יוצאת לו פעימת מים קצת רוטטת-אבל פעימת מים [/b][/quote]
"יש!" אני צוהל
-
[b] מיכה-
למה לא הלכת למגדל הקרב?
---------------------------
"אז מה? הישתפנת?" שואל האיש שפגשת מקודם ומתחיל לצחוק
עומר-
"איש או אנשים?" שואל רובי "אני צריך פרטים מדוייקים"
ניב-
"אתה יודע" מתחילה לדבר טורה "בפיושה נמצא הבית שלי, רוצה לבקר שם?"
ארתור-
אתה עולה לפסגת הגבעה ורואה שם אזלף-(מצטער שאין תמונה) ישן לו [/b][/quote]
אני לא הלכתי לשם כדי להתאמן בישביל זה
------------
"אני רק ילד! אני לא אמור למות בגיל כזה צעיר!!"
-
ניב-
"אני הצלחתי להיתמודד עם היריב הכי קשוח שהיה לי בחיים עם פוקימוני ציפור" אומרת טורה בגאווה
עומר-
"אנחנו נתקדם לאזור החושך ונצא בתקיפה כדי להרוס את המלכודות אומר רובי. אתם ממשיכים בדרך, פיליפ מושך לך בשרוול ואומר "מאיפה אתה מכיר את האלוף?"
ארתור-
"אזלף שומר על הדרך הזאת ניסתרת, הוא עושה זאת כדי להגן על כל הפוקימונים שפה. אז אם תפריע לו הדרך תיחשף ואנשים יילכדו את הפוקימונים בחופשיות
לון-
"כל הכבוד" אומר גולד "אתה לא מוותר" הוא עונה.
מיכה-
"למות.." צוחק האיש "מה כבר קרה?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 05:03 PM
[b]
עומר-
"אנחנו נתקדם לאזור החושך ונצא בתקיפה כדי להרוס את המלכודות אומר רובי. אתם ממשיכים בדרך, פיליפ מושך לך בשרוול ואומר "מאיפה אתה מכיר את האלוף?" [/b][/quote]
"זה סיפור ארוך אבל בקצרה הוא הציל אותי כמה פעמים והוא מהעיר שלי" אני אומר לו בלחש
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 05:03 PM
[b] ארתור-
"אזלף שומר על הדרך הזאת ניסתרת, הוא עושה זאת כדי להגן על כל הפוקימונים שפה. אז אם תפריע לו הדרך תיחשף ואנשים יילכדו את הפוקימונים בחופשיות [/b][/quote]
"אהה" אענה לו בקול מתעניין ואז אומר לו "אם ככה אז אסור לי לתקוף אותו כי אני יכול להרוס פה משהו ולכן כדאי לי פשוט להתקדם לדרך האסורה ולתפוס לי פוקימון רעל אתם רוצים לבוא איתי או שאני יילך לבד?אומר לאנשים שבאו איתי לדרך 4"
-
[b] ניב-
"אני הצלחתי להיתמודד עם היריב הכי קשוח שהיה לי בחיים עם פוקימוני ציפור" אומרת טורה בגאווה [/b][/quote]
"כן, ומי זה?"
-
ניב-
"מיסטר גראונד" אומרת טורה בגאווה
עומר-
"טוב" אומר רובי "כדי שנעצור כאן כי אני עייף. ואולי נעשה כמה אימונים עם קומבסקין שלך"
ארתור-
"אנחנו רוצים להישאר כאן לנצח" אומרים השלישייה כפה אחד "ולצערך הרב גם אתה תתקע כאן" אומר המנהיג ומצביע אל קצה דרך 4. אתה מסתכל לשם ורואה שכל הגבעה חסומה במין שדה אנרגייה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 05:11 PM
[b] ארתור-
"אנחנו רוצים להישאר כאן לנצח" אומרים השלישייה כפה אחד "ולצערך הרב גם אתה תתקע כאן" אומר המנהיג ומצביע אל קצה דרך 4. אתה מסתכל לשם ורואה שכל הגבעה חסומה במין שדה אנרגייה [/b][/quote]
"חמודים שלי אני לא הולך להישאר פה לנצח אני הולך להמשך של דרך 4 לאזור מחוץ לתחום וכשאני יחזור הדרך הזאתי תהיה פתוחה ואם היא לא תהיה פתוחה אני אפתח אותה אל תדאגו" אומר להם ואתחיל ללכת לדרך 4 שמחוץלתחום
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 05:11 PM
[b]
עומר-
"טוב" אומר רובי "כדי שנעצור כאן כי אני עייף. ואולי נעשה כמה אימונים עם קומבסקין שלך"
[/b][/quote]
"אוקי סבבה תוכל אולי לנסות ללמד אותו בעיטה כפולה?" אני שואל אותו
-
[b] ניב-
"מיסטר גראונד" אומרת טורה בגאווה [/b][/quote]
"מי זה מיסטר גראונד?"
-
עומר-
"בדיוק על זה רציתי לעבוד איתך" אומר רובי "אתה יודע מהם חמשת ייסודות המאמן?"
ארתור-
אתה מנסה לצאת אך השדה המגנטי לא מאפשר לך
ניב-
"הוא האיש ששולט הכי טוב בפוקימוני אדמה, ולמען האמת הוא אביואנחנו בריב" אומרת טורה בעצב
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 05:15 PM
[b] עומר-
"בדיוק על זה רציתי לעבוד איתך" אומר רובי "אתה יודע מהם חמשת ייסודות המאמן?" [/b][/quote]
"לא ממש" :blink:
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 05:15 PM
[b] ארתור-
אתה מנסה לצאת אך השדה המגנטי לא מאפשר לך [/b][/quote]
אני רץ אל אזלף ומתחיל לנענע אותו ואומר לו "אזלף אזלף תתעורר אני צריך שתפתח לי את השער"
-
[b] ניב-
"הוא האיש ששולט הכי טוב בפוקימוני אדמה, ולמען האמת הוא אביואנחנו בריב" אומרת טורה בעצב [/b][/quote]
"אתם בריב? לא נורא, את ניצחת מאמן שיש לו יתרון עצום עליך.
תגידו רוצה להתאמן עד שהגשם יפסיק? אלקיד שלי ישמח לאימון
-
[b] ניב-
"אני הצלחתי להיתמודד עם היריב הכי קשוח שהיה לי בחיים עם פוקימוני ציפור" אומרת טורה בגאווה
עומר-
"אנחנו נתקדם לאזור החושך ונצא בתקיפה כדי להרוס את המלכודות אומר רובי. אתם ממשיכים בדרך, פיליפ מושך לך בשרוול ואומר "מאיפה אתה מכיר את האלוף?"
ארתור-
"אזלף שומר על הדרך הזאת ניסתרת, הוא עושה זאת כדי להגן על כל הפוקימונים שפה. אז אם תפריע לו הדרך תיחשף ואנשים יילכדו את הפוקימונים בחופשיות
לון-
"כל הכבוד" אומר גולד "אתה לא מוותר" הוא עונה.
מיכה-
"למות.." צוחק האיש "מה כבר קרה?" [/b][/quote]
"טיפש..."אומר בשקט
ואלך למרכז פוקימונים אם הם יוכלו לשמור על הספוייניק בזמן שהמאמן שלו נעלם
-
[b]לון-
"כל הכבוד" אומר גולד "אתה לא מוותר" הוא עונה.[/b][/quote]
"אתה רוצה קרב?" אני שואל בהתרגשות "אני רוצה לפתח את טוטודייל לפני מכול פיוטר ואני צריך לאמן אותו בשביל זה! בבקשה?"
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[b][SIZE=2][i]אפשר בבקשה שטוטודייל יתפתח/יראה סימנים שהוא עומד להתפתח בקרב?[/i][/SIZE][/b]
-
עומר-
"אז לא משנה" אומר רובי "אכפת לך אם נילחם במים?"
ארתור-
אתה מנענע את אזלף והוא מתחיל להיתעורר, פתאום מגיע ברונזונג-[img]http://i44.tinypic.com/168v9qo.png[/img] עצבני
ניב-
"האמת שהפסדתי לו, הוא ממש חזק" אומרת טורה ומשפילה את ראשה "ברחתי מהבית והבטחתי שכשאחזור אני איהיה מספיק חזקה כדי לנצח אותו"
מיכה-
ספויינק לא רוצה לעזוב אותך, הוא מחבק אותך חזק ולא מתנתק
לון-
זה ייקרה לא עכשיו, אבל בקרוב
------------------------------
"קרב?" מתפלא גולד "בסדר, צאי סנטרו" אומר גולד ומוציא סנפלורה-[img]http://i40.tinypic.com/23vmfk8.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 08:41 PM
[b] ארתור-
אתה מנענע את אזלף והוא מתחיל להיתעורר, פתאום מגיע ברונזונג-[img]http://i44.tinypic.com/168v9qo.png[/img] עצבני [/b][/quote]
"עוף מפה ברוזנוג" אומר לו בעצבנות ואוסיף "כבר יש לי מתכת על חושי אני לא צריך אותך" ואז אומר לאזלף שהתעורר "אזלף אני צריך שתפתח יל את הדרך החוצה אני צריך לצאת מפה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 15 2009, 08:41 PM
[b] לון-
זה ייקרה לא עכשיו, אבל בקרוב
------------------------------
"קרב?" מתפלא גולד "בסדר, צאי סנטרו" אומר גולד ומוציא סנפלורה-[img]http://i40.tinypic.com/23vmfk8.png[/img] [/b][/quote]
"אוקיי... צא, טיילו!" אני אומר
-
[b] ניב-
"האמת שהפסדתי לו, הוא ממש חזק" אומרת טורה ומשפילה את ראשה "ברחתי מהבית והבטחתי שכשאחזור אני איהיה מספיק חזקה כדי לנצח אותו" [/b][/quote]
"טוב, אז את חייבת להתאמן עכשיו חזק, כי אנחנו הולכים לפיושה.
רוצה 3 על 3?"