-
[quote]ניר
חבל
-----------------------------------------------------
אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו לפני שיפגע מהרעידת האדמה של קרוקודיל.אייינריימפ מצליח בזמן להתחמק מהרעידת האדמה.אתה מוציא את מאצאסוין לקרב.ממאסווין משתמש גם הוא ברעידת אדמה שמרעידה את הזירה.שני הרעידת האדמה מתנגשות אחת בשניה ומבטלת את השניה.כתוצאה מהתנגשות נוצר סדק ענק בזירה.קרוקודיל רץ לעבר מאמאסווין בנשיכה קטלמנית מאוד. [/quote]
אני אומר למאמאסווין: "עכשיו סופר כוח כדי להפיל אותו לחור!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1025930][B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' וטטרטויג מסתובבים וכך הם מצליחים להתחמק ממשאבת הידרו ש קראודנט.טראטויג משתמש בשוטי גפן.הוא תופס את טראפינץ' עם השוטים שלו ואז הוא מעיף אותו לעבר קראודנט.טראפינץ' עף לעבר קראודנט ומנסה לנשוך אותו.אך העור של קראודנט קשה ואי אפשר לנשוך אותו.ליאו אומר"קרודאנט גמור את טראפינץ' בופק אפל".קראודנט יורה דופק אפל לעבר טראפינץ'.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מהר טראפינץ' כנס לתוך האדמה! בחפירה, ואתה טרטוייג קדימה תשתמש בעלי תער בכל הכוח!" אגיד לשניהם בעידוד
-
[quote]ברוס
אתה מזהיר את הסידרלים שהם היו בסכנה גדולה עוד מעט.אתה מוציא את מגבי שלך החוצה.מגבי יוצא החוצה ליער הגדול.מגבי מתחיל קצת לפחוד מהבידרלים אך הוא מצליח לגבור על הפחד שלו.הבידרלים במהירות יורים עליו עוקץ רעל.מגבי מצליח להתחמק מהעוקץ רעל שלהם.הוא משתמש בגחלת עליהם.הגחלת פוגעת בהם אך לא מביסה אותם.הבידרלים עוזבים אותך במנוחה ועפים לדרכם ביער הגדול.מגבי שמח שעזר לך.
[/quote]
"תודה רבה מגבי!" אומר ואחזיר אותו לפוכדור.
לאחר מכן אמשיך בדרכי ביער הגדול.
-
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה מחזיר את מגבי שלך לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת ביער הגדול עד היציאה.ברך שאתה הולך אתה רואה הרבה פוימוני חרק שגרים ביער,משחקים להם עם פוקימוני החרק האחרים.לאחר 4 דקות של הליכה ביער אתה רואה את היציאה מן היער.אתה רץ מהר לעבר היציאה של היער.אתה יוצא מן היער.באופק אתה רואה את העיר בג שם נמצא המכון השני במחוז המים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
בר
טראפינץ' במהירות משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס לבור שחפר.טראפינץ' מצליח להתחמק מהדופק האפל של קראודנט.אתה רואה שהדופק האפל הולך ישר לעבר טארטויג.טארטויג לא מצליח להתחמק מהדופק האפל ונפגע קשה.טארטויג מתאושש מהפגיעה שספג ואז הוא משתמש בעלי טער.הוא משליח עלי טער לער קראודנט.קראודנט משתמש בהתקשחות.קראודנט נפגע קצת מהעלי הטער.קראודנט משתמש בדופק אפל על טארטויג וטראפינץ'.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין רץ לער קרוקודיל במתקפת סופר כוח.סופר הכוח נותן הרבה כוחח למאמאסווין.מאמאסווין מצליח להתחמק מןהנשיכה של קרוקודיל בקלות.הוא תוקף את קרוקודיל בסופר כוח.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מהסופר הכוח של מאמאווין ועף לבור שנוצר מהרעידת האדמה שלו.קרוקדיל נוחת בבור ל הזירה ונפגע קשה.קרוקדיל מצליח לצאת מן הבור.הוא תוקף בזנב דרקון את מאמאסווין שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור הוא יורה להביור לעבר קרן הסולארית של מולטרס.הלהביור מחסל את קרן הסולארית.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות את מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.קיבאגו תוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבניםעל הונדום.הונום הפעם מתחמק מזה.הונדום משתמש בערפיח.הערפיח מכסה את כול האיזור שאתם נלחמים בו.אתם לא רואים כלום בתוך הערפיח.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1026266][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש בלהביור הוא יורה להביור לעבר קרן הסולארית של מולטרס.הלהביור מחסל את קרן הסולארית.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות את מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קצת.קיבאגו תוקף בציפורן דרקון ובשבירת לבניםעל הונדום.הונום הפעם מתחמק מזה.הונדום משתמש בערפיח.הערפיח מכסה את כול האיזור שאתם נלחמים בו.אתם לא רואים כלום בתוך הערפיח.[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]"צ'אריזארד תשתמש בלהביור כדי לשרוף את ערפיח ומתי שתראה את מולטרס תשתמש באגרוף חשמל!ובאותו זמן קיבאגו תשתמש בחפירה ואז שתראה את הונדום תשתמש בשבירת לבנים אליו!ואתה כרטוס תשתמש במשאבת הידרו כדי להעיף את ערפיח למולטרס ואז תשתמש שוב במשאבת הידרו אבל עם אבנים חדות שיקבלו תעוצה שתעלף את מולטרס וגם את הונדום המסכן!"אצעק לקיבאגו,צ'אריזארד ולכרטוס בתקווה שיצליחו להעלף את הונדום ואת מולטרס.[/B]
-
[quote]ניר
מאמאסווין רץ לער קרוקודיל במתקפת סופר כוח.סופר הכוח נותן הרבה כוחח למאמאסווין.מאמאסווין מצליח להתחמק מןהנשיכה של קרוקודיל בקלות.הוא תוקף את קרוקודיל בסופר כוח.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מהסופר הכוח של מאמאווין ועף לבור שנוצר מהרעידת האדמה שלו.קרוקדיל נוחת בבור ל הזירה ונפגע קשה.קרוקדיל מצליח לצאת מן הבור.הוא תוקף בזנב דרקון את מאמאסווין שלך.[/quote]
אני אומר לו: "רסיסי ואז קרן קרח.."
-
[quote]ברוס
אתה מחזיר את מגבי שלך לפוכדור שלו.אתה ממשיך ללכת ביער הגדול עד היציאה.ברך שאתה הולך אתה רואה הרבה פוימוני חרק שגרים ביער,משחקים להם עם פוקימוני החרק האחרים.לאחר 4 דקות של הליכה ביער אתה רואה את היציאה מן היער.אתה רץ מהר לעבר היציאה של היער.אתה יוצא מן היער.באופק אתה רואה את העיר בג שם נמצא המכון השני במחוז המים.[/quote]
אני ארוץ אל העיר בג וארפא את הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1026266]
[B][COLOR="Green"]
בר
טראפינץ' במהירות משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס לבור שחפר.טראפינץ' מצליח להתחמק מהדופק האפל של קראודנט.אתה רואה שהדופק האפל הולך ישר לעבר טארטויג.טארטויג לא מצליח להתחמק מהדופק האפל ונפגע קשה.טארטויג מתאושש מהפגיעה שספג ואז הוא משתמש בעלי טער.הוא משליח עלי טער לער קראודנט.קראודנט משתמש בהתקשחות.קראודנט נפגע קצת מהעלי הטער.קראודנט משתמש בדופק אפל על טארטויג וטראפינץ'.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה חברים הגיע הזמן להראות כמה אתם מהירים שניכם תשתמשו בנשיכה כפולה שאפילו התקשחות לא תעזור ותעברו בתוך העיגולים של הדופק האפל (דופק אפל יש עיגולים) קדימה אתם תצליח" אגיד לעם בעידוד
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1022024]
[B][COLOR="Olive"]אייס
צ'יקו משתמש במהירות במסך אור.מסך האור של צ'יקו מגן על צ'יקו מן סופת החול של סאנד.סופת החול חוזרת אל סאנד ומתבטלת.צ'יקו מרכז את האנרגיה ואז מנסה לשחרר עלי טער עם אנרגיה כך שהוא ילממד עלים קסומים.אך צ'יקו לא מצליח להוציא עלי טער עם אנרגיה.רק עלי טער רגילים.העלי הטער פוגעים בסאנד קשה.סאנד מתאושת מהפגיעה ומשתמשת בגילגול על צ'יקו [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
״תשבור עליו מסך אור כדי לעצור אותו!״ אורה לצ׳יקו ״תשתמש בשריטה!״
-
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו מייצר מסך אור שיעצור את הגילגול של סאנד.לאחר שהוא מייצר מסך אור צ'יקו דופק את המסך האור על סאנד.מסך האור פוגע בסאנד ועוצר את מתקפת הגילגול שלה.צ'יקו רץ לעבר סאנד ואז כשהוא קרוב אליה הוא משתמש עליה בשריטה.סאנד לא מצליחה להתחמק מן השירטה של צ'יקו ונפגעת.סאנד מתעלפת ומפסידה בקרב.סאלי מחזירה את סאנד לפוכדור שלה ואז אומרת לך"אני חושבת שצ'יקו מוכן לקרב המכון שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
טארטויג וטראפינץ' רצים לעבר קרודנט.הם מצליחים להיכנס בתוך העיגולים של דופק אפל וכך להתחמק מימנו.לאחר זאת הם רצים במהירות לעבר קראודנט.כשהם קרובים לקרודנאט הם משתמשים עליו בנשיכה חזקה מאוד.קראודנט נפגע מן הנשיכה ככפולה שלהם.אתה שם לב שקרואדנט כבר תשוש מהקרב.קראודנט יורה משאבת הידרו על טארטויג וטראפינץ'[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה רץ במהירות לעבר הכניסה של העיר בג.אתה מגיע לעיר בג ואז אתה נכנס לעיר בג.שם אתה רואה מלא עצים שלידם נמצאים ביתי התושבים.אתה רואה שרוב העיר הרוסה כאילו טורנדו הרס את העיר.אתה מתהלך בעיר עד למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.האחות ג'וי אומרת לך"תרצה להשתתף בתחרות החרק שנערכת בעיר.יש פרסים.אפילו שאין לך פוקימון חרק תוכל להשתתף.מה דעתך?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין לא מצליח להתחמק מזנב הדרקון של קרוקודיל ונפגגע קצצת.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של מאמאסווין ונפגע קצת.לאחר מכן מאמאסווין משתמש בקרן קרח ויורה על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצצליח להתחמק גם מקרן הקרח של מאמאסווין.קרן הקרח קופאת לגמרי את קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח לזוז.קרוקודיל לא מצליח לתקוף כשהוא כלו בגוש הקרח שקפא אותו מאמאסווין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד יורה בלהביור על הערפיח.הלהביור מצליח להעלים את הערפיח מזירת הקרב שלכם.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על מולטרס.מולטרס מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'אריזארד.קיבאגו משתמש בחפירה.בבור שהוא חפר הוא נכנס אליו ואז כשהוא מוצא את הונדום הוא תוקף אותו בשבירת לבנים.הונדום לא מצליח להתחמק משבירתת הלבנים של קיבאגו.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות על מולטרס והונדום.מולטרס מצליח להתחמק מזה.הונדום לא מצצליח להתחמק מזה.מולטרס והונדום יורים להביור לעבר הפוקימונים שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1026895][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד יורה בלהביור על הערפיח.הלהביור מצליח להעלים את הערפיח מזירת הקרב שלכם.צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל על מולטרס.מולטרס מצליח להתחמק מאגרוף החשמל של צ'אריזארד.קיבאגו משתמש בחפירה.בבור שהוא חפר הוא נכנס אליו ואז כשהוא מוצא את הונדום הוא תוקף אותו בשבירת לבנים.הונדום לא מצליח להתחמק משבירתת הלבנים של קיבאגו.כרטוס משתמש במשאבת הידרו ובאבנים חדות על מולטרס והונדום.מולטרס מצליח להתחמק מזה.הונדום לא מצצליח להתחמק מזה.מולטרס והונדום יורים להביור לעבר הפוקימונים שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשאב את המתקפה בעזרת אגרוף חשמל ואז תתקוף את מולטרס ואת הונדום!"אצעק לצ'אריזארד ואשתלב עם כרטוס ואשתמש במשאבת הידרו עם אבנים חדות תוך כדי שאני אומר לקיבאגו:"קיבאגו תשתמש בשבירת לבנים על הונדום המסכן!"
-
[quote]ניר
מאמאסווין לא מצליח להתחמק מזנב הדרקון של קרוקודיל ונפגגע קצצת.מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח של מאמאסווין ונפגע קצת.לאחר מכן מאמאסווין משתמש בקרן קרח ויורה על קרוקודיל.קרוקודיל לא מצצליח להתחמק גם מקרן הקרח של מאמאסווין.קרן הקרח קופאת לגמרי את קרוקודיל.קרוקודיל לא מצליח לזוז.קרוקודיל לא מצליח לתקוף כשהוא כלו בגוש הקרח שקפא אותו מאמאסווין.[/quote]
אני אומר למאמאסווין: "סופר כוח, שהוא יפול לבור וימות!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש בסופר כוח על קרוקודיל.סופר הכוח שלו נותן לו יותר כוח לתקוף.הוא רץ במהירות לעבר קרוקודיל הקפוא.הוא מתנגש בו בעוצמה רבה ואז מעיף אותו לבור שהעיף אותו מקודם.קרוקודיל נופל לבור ושם גוש הקרח שכולא אותו נשבר.אור אדוםם מקיף את קרוקודיל.מלך האופל החזיר את קרוקודיל לפוכדור שלו.דאקראי אומר"ניר ניצח בעוד סיבוב.עוד פוקימון 1 מלך האופל מפסיד." מלך האופל אומר לך"אתה חזק יותר ממה שחשבתי שהיה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד שואב את הלהביור שמולטרס והונדום שולחים לעברכם.הלהביור מחזק את כוח האש של צ'איזארד.האגרוף של צ'איזארד הופך לצהוב.הוא משתמש באגרוף חשמל על מולטרס ועל הונדום.מולטרס מצליח להתחמק והונדום לא מצליח.אתה משתלב עם כרטוס.אתה תוקף במשאבת הידרו ואבנים חדות על הונדום.קיבאגו תוקף בשבירת לבנים את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מכול התקפות ומפסיד בקרב.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1026919][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד שואב את הלהביור שמולטרס והונדום שולחים לעברכם.הלהביור מחזק את כוח האש של צ'איזארד.האגרוף של צ'איזארד הופך לצהוב.הוא משתמש באגרוף חשמל על מולטרס ועל הונדום.מולטרס מצליח להתחמק והונדום לא מצליח.אתה משתלב עם כרטוס.אתה תוקף במשאבת הידרו ואבנים חדות על הונדום.קיבאגו תוקף בשבירת לבנים את הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מכול התקפות ומפסיד בקרב.טריס מחזיר את הונדום לפוכדור שלו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל עם להביור על מולטרס,קיבאגו תשתמש בשבירת לבנים מהצד השני של מולטרס וגם בציפורני דרקון!"אצעק לקיבאגו ולצ'אריזארד ובאותו זמן אשתמש במשאבת הידרו כדי להזיז את מולטרס ואז אשתמש באבנים חדות.
-
[quote]ניר
מאמאסווין משתמש בסופר כוח על קרוקודיל.סופר הכוח שלו נותן לו יותר כוח לתקוף.הוא רץ במהירות לעבר קרוקודיל הקפוא.הוא מתנגש בו בעוצמה רבה ואז מעיף אותו לבור שהעיף אותו מקודם.קרוקודיל נופל לבור ושם גוש הקרח שכולא אותו נשבר.אור אדוםם מקיף את קרוקודיל.מלך האופל החזיר את קרוקודיל לפוכדור שלו.דאקראי אומר"ניר ניצח בעוד סיבוב.עוד פוקימון 1 מלך האופל מפסיד." מלך האופל אומר לך"אתה חזק יותר ממה שחשבתי שהיה"[/quote]
"תהיה בשקט, ותוציא כבר את הפוקימון הבא שלך!" אגיד לו בזעם ואוציא את הפוקימון שיש לו יתרון על הפוקימון שהוא מוציא.
--
אני יכול פשוט כמה כוחות אחרים במקום כוחות חשמל?
יש 3 דברים שאני רוצה..
-
[quote]ברוס
אתה רץ במהירות לעבר הכניסה של העיר בג.אתה מגיע לעיר בג ואז אתה נכנס לעיר בג.שם אתה רואה מלא עצים שלידם נמצאים ביתי התושבים.אתה רואה שרוב העיר הרוסה כאילו טורנדו הרס את העיר.אתה מתהלך בעיר עד למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.האחות ג'וי אומרת לך"תרצה להשתתף בתחרות החרק שנערכת בעיר.יש פרסים.אפילו שאין לך פוקימון חרק תוכל להשתתף.מה דעתך?"[/quote]
"מהי תחרות החרק?" אשאל בזמן שאקח את הפוכדורים שלי ואשים אותם בתיק.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה לוקח את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי ושם אותם בתיק שלך.האחות ג'וי אומרת לך"טוב מיד חודש נערכת בעיר בג תחרות.שבה מאמנים עם פוקימוני חרק נלחמים נגד מאמנים עם פוקימוני חרק אחרים.ובסופו של דבר הזוכה זוכה בביצה נדירה ופרס כספי.כדי לך להירשם לזה.אם אין לך פוקימון חרק אז תוכל לתפוס ביער הגדול או פשוט להלות מן התחרות.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב ולידו ערימת פוכדורים שנמצאים בהם פוקימוני חרק.תירשם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
איזה דברים אתה רוצה
מלףך האופל אומר לך"אוקי אוצי א תפוקימון האחרון שלי צא הידרוגן שלי לקרב".מלך האופל מוציא את הפוכדור האחרון שלו ומן הפוכדור יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/635.png[/IMG] הידרוגין של מלך האופל.תה רואה שסוג הקרח של מאמאסווין חזק עליו פי 2אז אתה משאיר אותו בקרב.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"זעם דרקון על מאמאסווין".הידרוגן פותח את הפה שלו ונושם זעם דרקון חזק ביותר על מאמאסווין שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על מולטרס.מולטרס מתעופףף במהירות ומצליח להתחמק מן שתי המתקפות של צ'איזארד.קיבאגו קופץ על מולטרס ותוקף אותו בשבירת לבנים ובציפורני דרקון.מולטרס לא מצליח להתחמ'ק משני המתקפות ונפגע קצת.אתה יורה משאבת הידרו ואבנים חדות על מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.טריס עולה על מולטרס ואז מולטרס עף לעבר היציאה מהר געש.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
אתה לוקח את הפוכדורים שלך מהאחות ג'וי ושם אותם בתיק שלך.האחות ג'וי אומרת לך"טוב מיד חודש נערכת בעיר בג תחרות.שבה מאמנים עם פוקימוני חרק נלחמים נגד מאמנים עם פוקימוני חרק אחרים.ובסופו של דבר הזוכה זוכה בביצה נדירה ופרס כספי.כדי לך להירשם לזה.אם אין לך פוקימון חרק אז תוכל לתפוס ביער הגדול או פשוט להלות מן התחרות.דוכן הרשמה נמצא פה קרוב ולידו ערימת פוכדורים שנמצאים בהם פוקימוני חרק.תירשם?"[/quote][
"אני מעדיף ללכוד קודם פוקימון חרק ביער הגדול, אני ארשם עוד מעט!" אומר לאחות ג'וי ולאחר מכן אצא לכיוון היער הגדול לחפש לי פוקימון חרק ללכידה.
-
[quote]ניר
איזה דברים אתה רוצה
מלףך האופל אומר לך"אוקי אוצי א תפוקימון האחרון שלי צא הידרוגן שלי לקרב".מלך האופל מוציא את הפוכדור האחרון שלו ומן הפוכדור יוצא הידרוגין של מלך האופל.תה רואה שסוג הקרח של מאמאסווין חזק עליו פי 2אז אתה משאיר אותו בקרב.מלך האופל אומר להידרוגן שלו"זעם דרקון על מאמאסווין".הידרוגן פותח את הפה שלו ונושם זעם דרקון חזק ביותר על מאמאסווין שלך.[/quote]
אני מחזיר את מאמאסווין ומוציא את סאלמנס. אני אומר לו: "תפעיל פלי כדי להתחמק, ואז זעם דרקון כדי להפיל אותו מתחת לבור המוות!"
--
פיצוץ- טווח של 5 סמ"ר לכל שלב במשחק- אני חושב שעכשיו אני בשלב של 20 סמ"ר... בכל מקרה אני יכול לקבוע את רמת הפיצוץ ו20 סמ"ר זה המקס'. ככה כל שלב תגיד לי מתי נוספים לי ה-5 סמ"ר
שיגור- עד 2 קילומטים- "
מציאת\פירוק עצמים.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1026983][B][COLOR="Navy"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד משתמש באגרוף חשמל משולב עם להביור על מולטרס.מולטרס מתעופףף במהירות ומצליח להתחמק מן שתי המתקפות של צ'איזארד.קיבאגו קופץ על מולטרס ותוקף אותו בשבירת לבנים ובציפורני דרקון.מולטרס לא מצליח להתחמ'ק משני המתקפות ונפגע קצת.אתה יורה משאבת הידרו ואבנים חדות על מולטרס.מולטרס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.טריס עולה על מולטרס ואז מולטרס עף לעבר היציאה מהר געש.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אצא מהשילוב שלי ושל כרטוס,אחזיר אותו לפוקדור וגם את קיבאגו ואז אשתלב עם צ'אריזארד ואעוף איתו בחשאיות עד לאיפה שמגיע טריס עם מולטרס.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה יוצא מהשילוב שלך ושל כרטוס ואז אתה מחזיר את כרטוס ואת קיבאגו לפוכדורים שלהם.אתה משתלב עם צ'איזארד ומתחיל לעקוב אחרי מולטרס וטריס לאן שהם עפים.לאחר כמה דקות טריס שם לב שאתה עוקהב אחריו והוא אומר לך"כול כך עליך עכשיו.ברוך הבא לעלומינו.משם כבר תמות".מולטרס יורב לקרקע הוא יורה להביור על הקרקע.נוצר חור ענק באדמה.מולטרס נכנס לבור וגם אתה נכנס לבור.כשאתה נכנס אתה רואה הרבה חורים ואתה לא יודע לאיזה חור פנה מולטרס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר במהירות את ממאסווין שלך לפני שיפגע.במקום מאמאסווין אתה מוציא את סלאמנס שלך לקרב.סאלאמנס יוצא לקרב נגד הידרוגין.הוא מפעיל פלי ועף גבוה כך הוא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בזעם דרקון.הידרוגין מתעופףף בזירה וכך מצליח להתחמק מהתקפה של סאלאמנס.הידרוגין תוקף בזנב דרקון חזק ביותר את סאלאמנס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מחליט לתפוס פוקימון חרק בשביל פוקימוני תחרות פוקימוני החרק.אתה מודה לאחות ג'וי על המידע שנתנה לך ואז אתה יוצא מהמרכז לפווקימונים.אתה יוצא מהעיר בג ומגיע שוב ליער הגדול.ביער הגדול אתה מחפש לך פוקימון חרק.לאחר כמה שניות של חיפוש אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/123.png[/IMG] סייטר מולך.הסייטר מתאמן על העצים של היער במתקפת חיתוך חזקה ביותר.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027010][B][COLOR="Red"]תומר
אתה יוצא מהשילוב שלך ושל כרטוס ואז אתה מחזיר את כרטוס ואת קיבאגו לפוכדורים שלהם.אתה משתלב עם צ'איזארד ומתחיל לעקוב אחרי מולטרס וטריס לאן שהם עפים.לאחר כמה דקות טריס שם לב שאתה עוקהב אחריו והוא אומר לך"כול כך עליך עכשיו.ברוך הבא לעלומינו.משם כבר תמות".מולטרס יורב לקרקע הוא יורה להביור על הקרקע.נוצר חור ענק באדמה.מולטרס נכנס לבור וגם אתה נכנס לבור.כשאתה נכנס אתה רואה הרבה חורים ואתה לא יודע לאיזה חור פנה מולטרס.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אברח מהמקום ואם אני לא אצליח אשתמש בלהביור כדי לבדוק לאן ללכת.
-
[quote]ניר
אתה מחזיר במהירות את ממאסווין שלך לפני שיפגע.במקום מאמאסווין אתה מוציא את סלאמנס שלך לקרב.סאלאמנס יוצא לקרב נגד הידרוגין.הוא מפעיל פלי ועף גבוה כך הוא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בזעם דרקון.הידרוגין מתעופףף בזירה וכך מצליח להתחמק מהתקפה של סאלאמנס.הידרוגין תוקף בזנב דרקון את סאלאמנס שלך.[/quote]
אני אומר לו: "תנשוך לו את הזנב, תזרוק אותו על הבור ואז דראכו מטאור שיכנס לתוכו!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס נושך את זנב הדרקון של הידרוגין וכך מבטל לו את המתקפה.לאחר מכן סאלאמנס מעיף את הידרוגין לעבר הבור שבאמצע הזירה.הידרוגין משתמש ביכולת שלו ומתחיל לרחף מעל הבור שבאמצע הזירה.סאלאמנס תוקף במהירות בדראכו מטאור את הידרוגין.סאלאמנס פוגגע בהידרוגין ומצליח להעיף אותו לעבר הבור..הידרוגין משתמש ביכולת שלו וניצל ממות.הוא תוקף בדופק אפל את סאלאמנס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מנסה לצאת מן המקום שאתה נמצא בו אך אתה לא מוצא את היציאה.אתה רואה שלט"ברוכים הבאים לארץ השמיים אנה הצטיידו בפוקימון מעופףף.".אתה נכנס דרך אחד הבורות ועף בבור.לאחר כמה שניות את מצליח לצאת מן הבור מולך נגלה משהו מדהיים ביותר.אי מעופף בשמיים בשום מקום.אתה רואה על האי מבנים רבים ואנשים שגרים שם.אתה לא רואה שם את מולטרס ואת טריס.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027041][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מנסה לצאת מן המקום שאתה נמצא בו אך אתה לא מוצא את היציאה.אתה רואה שלט"ברוכים הבאים לארץ השמיים אנה הצטיידו בפוקימון מעופףף.".אתה נכנס דרך אחד הבורות ועף בבור.לאחר כמה שניות את מצליח לצאת מן הבור מולך נגלה משהו מדהיים ביותר.אי מעופף בשמיים בשום מקום.אתה רואה על האי מבנים רבים ואנשים שגרים שם.אתה לא רואה שם את מולטרס ואת טריס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אטוס על האי ושאני אגיע לאי,אנחת אליו,אתפרק מהשילוב ואז אשאל את האנשים:"איפה אני נמצא?"
-
[quote]ניר
סאלאמנס נושך את זנב הדרקון של הידרוגין וכך מבטל לו את המתקפה.לאחר מכן סאלאמנס מעיף את הידרוגין לעבר הבור שבאמצע הזירה.הידרוגין משתמש ביכולת שלו ומתחיל לרחף מעל הבור שבאמצע הזירה.סאלאמנס תוקף במהירות בדראכו מטאור את הידרוגין.סאלאמנס פוגגע בהידרוגין ומצליח להעיף אותו לעבר הבור..הידרוגין משתמש ביכולת שלו וניצל ממות.הוא תוקף בדופק אפל את סאלאמנס שלך.[/quote]
אני אומר לסאלמנס: "זה באוויר, עוף לצד ואז תכנס בו עם ראשייה וככה תגמור את הקרב!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1026895]
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
טארטויג וטראפינץ' רצים לעבר קרודנט.הם מצליחים להיכנס בתוך העיגולים של דופק אפל וכך להתחמק מימנו.לאחר זאת הם רצים במהירות לעבר קראודנט.כשהם קרובים לקרודנאט הם משתמשים עליו בנשיכה חזקה מאוד.קראודנט נפגע מן הנשיכה ככפולה שלהם.אתה שם לב שקרואדנט כבר תשוש מהקרב.קראודנט יורה משאבת הידרו על טארטויג וטראפינץ'[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"חברים הגיע הזמן לגמור את הקרב הזה, טרטוייג תשתמש בעלי תער ואתה טראפינץ' בפצצות בוץ שישתלבו ויצרו עלי בוץ שיחסלו את המשאבת הידרו ואת קרואדנט, קדימה חברים אתם תצליחו" אגיד להם בעידוד
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מחליט לסיים את הקרב הזה.טארטויג משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער על קראודנט.טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על קראודנט.עלי הטער ופצצות הבוץ נשלחות לעבר קראודנט התשוש.קראודנט לא מצליח להתחמק משני המתקפות שנשלחות לעברו.קראודנט נפגע קשה ומתעללף.ליאו מחזיר את קראודנט לפוכדור שלו ואומר לך"היה לך מזל שניצחת אותי.אז ביי".ליאו מסתלק מהמקום.[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"][B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס עף לצד וכך מצליח להתחמק מהדופק האפל של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בראשיה.הידרוגין לא מצליח להתחמק מהראשיה.הוא נפגע מהראשיה ועף לעבר הזירה ומתרסק בה חזק.עוצמת הריסוק יוצרת מכתש קטן בזירה.מלך האופל אומר"הידרוגין אל תותר לסלאמנס.תקוף אותו בבלהביור".הידרוגין משתמש בלהביור על סאלאמנס.הוא יורה עליו להביור חזק ביותר./COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]תומר
אתה עף לעבר האי המעופףף ואז נוחת עליו.אתה יוצא משילוב עם צ'איזארד.אתה שואל תושב איפה אתה?.התושב אומר לך"אתה באי המעופף גלפו.זה אי מיוחד שעומד על האוויר.אתה נמצא 50 מטר מתחת למחוז האש.אי גלופי או אחד בין הרבה אים מעופים במדינה האוויר..לא הרבה אנשים שמעו על מדינת האוויר.אם אתה לא יודע מה זה מדינת האוויר.או מה זה מדינה ?.רוצצה שאסביר לך עליהם בכמה דקות?"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE][color="Blue"]ניר
סאלאמנס עף לצד וכך מצליח להתחמק מהדופק האפל של הידרוגין.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין ומשתמש עליו בראשיה.הידרוגין לא מצליח להתחמק מהראשיה.הוא נפגע מהראשיה ועף לעבר הזירה ומתרסק בה חזק.עוצמת הריסוק יוצרת מכתש קטן בזירה.מלך האופל אומר"הידרוגין אל תותר לסלאמנס.תקוף אותו בבלהביור".הידרוגין משתמש בלהביור על סאלאמנס.הוא יורה עליו להביור חזק ביותר./COLOR][/QUOTE]
"ראשיה, ואז זה היה ראשיה בוערת שתנצח בקרב!" אגיד ואצחק.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027084][B][COLOR="Green"][COLOR="Red"][B]תומר
אתה עף לעבר האי המעופףף ואז נוחת עליו.אתה יוצא משילוב עם צ'איזארד.אתה שואל תושב איפה אתה?.התושב אומר לך"אתה באי המעופף גלפו.זה אי מיוחד שעומד על האוויר.אתה נמצא 50 מטר מתחת למחוז האש.אי גלופי או אחד בין הרבה אים מעופים במדינה האוויר..לא הרבה אנשים שמעו על מדינת האוויר.אם אתה לא יודע מה זה מדינת האוויר.או מה זה מדינה ?.רוצצה שאסביר לך עליהם בכמה דקות?"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"תודה שאתה גוזל מזמנך זמן בשבילי ותוכל להסביר לי מה יש כאן?ואיך הוא מעופף?"אשאל את התושב הנכבד
-
[B][COLOR="Red"]תומר
התושב אומר לך"אני שמח לחלוק את המידע שלי עם אחרים.טוב על האי הזה גרים הרבה פוקימוני דרקון.לאנשים שגרים במדינה האוויר יש להם כנפיים.כך אנחנו יכולים לעבור מאי לאי בלי פוקימון מעופף.לאיים של מדינת האוויר יש כוח מיוחד להם.הם יכולים לרחף באוויר וגם לזוז כך הם עפים באוויר.עכשיו אסביר לך על המדינות.כמו שאתה יודע יש בעולמנו 3 מחוזות יש עוד 3 אבל הם בעולם הבא.אבל מה שאתה לא יודע .מתחת ל3 המחוזות נמצאות 7 מדינות גדולות.מדינת האוויר,מדינת האופל,מדינת האש,מדינת הברק,מדינת האדמה,מדינה המים ומדינת העשב.לכול מדינה יש מאפינים משלהם.לכול מדינה יש גם מכוןן רשמי ויש ליגה משותפת ל7 המדינות.כדי להשתפף בה צריכים להביס את כול הבמכונים בכול המדינות.שאלות?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס משתמש בראשיה על הלהביור של הידרוגין.הראשיה של סאלאמנס שואבת את הלהביור של הידרוגין.הראשיה שלו הופכת לראשית אש.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין בראשית אש.ראשית האש פוגעת קשה בהידרוגין.הידרוגין מתאושש מהפגיעה שספג.מלך האופל אומר"הידגרוגין תשתמש בלהביור שוב על סאלאמנס שלו".הידרגין שוב משתמש בלהביור על סאלאמנס שלך.נראה שסאלאמנס עומד להיפגע מהלהביור של הידרוגין.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027157][B][COLOR="Red"]תומר
התושב אומר לך"אני שמח לחלוק את המידע שלי עם אחרים.טוב על האי הזה גרים הרבה פוקימוני דרקון.לאנשים שגרים במדינה האוויר יש להם כנפיים.כך אנחנו יכולים לעבור מאי לאי בלי פוקימון מעופף.לאיים של מדינת האוויר יש כוח מיוחד להם.הם יכולים לרחף באוויר וגם לזוז כך הם עפים באוויר.עכשיו אסביר לך על המדינות.כמו שאתה יודע יש בעולמנו 3 מחוזות יש עוד 3 אבל הם בעולם הבא.אבל מה שאתה לא יודע .מתחת ל3 המחוזות נמצאות 7 מדינות גדולות.מדינת האוויר,מדינת האופל,מדינת האש,מדינת הברק,מדינת האדמה,מדינה המים ומדינת העשב.לכול מדינה יש מאפינים משלהם.לכול מדינה יש גם מכוןן רשמי ויש ליגה משותפת ל7 המדינות.כדי להשתפף בה צריכים להביס את כול הבמכונים בכול המדינות.שאלות?"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש לי שני שאלות שהם:איפה המכון של העיר הזה והוא מכון אוויר?"אשאל את האיש ואחרי שהוא יענה לי אוסיף:"והשאלה השניה היא איפה נמצאים הדרקונים שאפשר לתפוס?"
-
[quote]ניר
סאלאמנס משתמש בראשיה על הלהביור של הידרוגין.הראשיה של סאלאמנס שואבת את הלהביור של הידרוגין.הראשיה שלו הופכת לראשית אש.סאלאמנס עף לעבר הידרוגין בראשית אש.ראשית האש פוגעת קשה בהידרוגין.הידרוגין מתאושש מהפגיעה שספג.מלך האופל אומר"הידגרוגין תשתמש בלהביור שוב על סאלאמנס שלו".הידרגין שוב משתמש בלהביור על סאלאמנס שלך.נראה שסאלאמנס עומד להיפגע מהלהביור של הידרוגין. [/quote]
אני אומר לסאלמנס: "אותו הטריק.."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס משתמש בראשיה ועף לעבר הידרוגן.סאלאמנס הפעם לא מצליח לשאוב את הלהביור של הידרוגן.הוא נפגע מהלהביור של הידרוגן קשה.לעומת זאת הידרוגן מצליח להתחמק בקלות מן הראשיה של סאלאמנס.מלך האופל"יש לך פוקימון דרקון חזק מאוד.קדימה הידרוגן תשתמש בבניב חשמל על סאלאמנס שלו.תגמור אותו".הירוגן עף לעבר סאלאמנס בניב חשמל.שהשנינים שלו הופכות לברקים ולצבע צהוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"סוג המכון הוא לפי שם המדינה.אתה נמצא במדינת האוויר והמכון הוא אוויר.המכון נמצא באמצע האי.אתה לא תפספס אותו.אני רק רוצה להעביר אם תזכה בתג של מכון זה לא יעזור לך להתקבל לגת מחוז האש.רק לליגת 7 המדינות.פוקימוני דרקון הם נדירים מאוד במדינת האוויר.אך אם היה לך מזל תוכל למצוא פוקימון דרקון ואפילו לתפוס אחד כזה.אז יש לך עוד שאלות לשאול אותי?"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027218][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
האיש אומר לך"סוג המכון הוא לפי שם המדינה.אתה נמצא במדינת האוויר והמכון הוא אוויר.המכון נמצא באמצע האי.אתה לא תפספס אותו.אני רק רוצה להעביר אם תזכה בתג של מכון זה לא יעזור לך להתקבל לגת מחוז האש.רק לליגת 7 המדינות.פוקימוני דרקון הם נדירים מאוד במדינת האוויר.אך אם היה לך מזל תוכל למצוא פוקימון דרקון ואפילו לתפוס אחד כזה.אז יש לך עוד שאלות לשאול אותי?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני יכול להראות לי את הדרך למכון האוויר בבקשה?"אשאל את האיש בנחמדות.
-
[quote]ניר
סאלאמנס משתמש בראשיה ועף לעבר הידרוגן.סאלאמנס הפעם לא מצליח לשאוב את הלהביור של הידרוגן.הוא נפגע מהלהביור של הידרוגן קשה.לעומת זאת הידרוגן מצליח להתחמק בקלות מן הראשיה של סאלאמנס.מלך האופל"יש לך פוקימון דרקון חזק מאוד.קדימה הידרוגן תשתמש בבניב חשמל על סאלאמנס שלו.תגמור אותו".הירוגן עף לעבר סאלאמנס בניב חשמל.שהשנינים שלו הופכות לברקים ולצבע צהוב.[/quote]
אני אומר לסאלמנס: "טוס לעבר הירוגן ואז תפוס לו שני ראשים עם הזנב, תקשור אותם גם עם הזנב ואז תפוצץ את השלישי עם מטאור דרקון! אחרי זה תעיף אותו עם ראשיה שימות.
-
[quote]ברוס
אתה מחליט לתפוס פוקימון חרק בשביל פוקימוני תחרות פוקימוני החרק.אתה מודה לאחות ג'וי על המידע שנתנה לך ואז אתה יוצא מהמרכז לפווקימונים.אתה יוצא מהעיר בג ומגיע שוב ליער הגדול.ביער הגדול אתה מחפש לך פוקימון חרק.לאחר כמה שניות של חיפוש אתה רואה סייטר מולך.הסייטר מתאמן על העצים של היער במתקפת חיתוך חזקה ביותר.[/quote]
"טוב,קדימה-גלייגר!" אומר ואזרוק את הפוכדור של גלייגר באוויר "תקוף את סייטר במספרי אקס!" אומר לגלייגר.
-
[quote=שלושה מחוזות;1026895][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו מייצר מסך אור שיעצור את הגילגול של סאנד.לאחר שהוא מייצר מסך אור צ'יקו דופק את המסך האור על סאנד.מסך האור פוגע בסאנד ועוצר את מתקפת הגילגול שלה.צ'יקו רץ לעבר סאנד ואז כשהוא קרוב אליה הוא משתמש עליה בשריטה.סאנד לא מצליחה להתחמק מן השירטה של צ'יקו ונפגעת.סאנד מתעלפת ומפסידה בקרב.סאלי מחזירה את סאנד לפוכדור שלה ואז אומרת לך"אני חושבת שצ'יקו מוכן לקרב המכון שלו"[/COLOR][/B][/quote]
"קרב מעולה" אתן לה חיבוק בביישנות לאחר שאחזיר את סאנד לפוקדור ואשאל "אולי נסתובב קצת במקום, ואז אלך למכון?"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1027084][B][COLOR="Green"]בר
אתה מחליט לסיים את הקרב הזה.טארטויג משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער על קראודנט.טראפינץ' משתמש בפצצות בוץ על קראודנט.עלי הטער ופצצות הבוץ נשלחות לעבר קראודנט התשוש.קראודנט לא מצליח להתחמק משני המתקפות שנשלחות לעברו.קראודנט נפגע קשה ומתעללף.ליאו מחזיר את קראודנט לפוכדור שלו ואומר לך"היה לך מזל שניצחת אותי.אז ביי".ליאו מסתלק מהמקום.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
" היי אנשים אתם בסדר הוא פצע אתכם?" אשאל את האנשים שנפצעו.
"כדי שהלך לעזיק עזרה" אגיד לעצמי והלך לעזיק עזרה בעיר קלרק
-
הכנסתי למשחק שחקן חדש שמתחיל אחרי המכון ה1 פשוט.
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה וטוני יוצאים מהכון שבו הרגעת זכית בתג ה1 שלך.אתה מאושר מאוד.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למרכז הפוקימונים.אתם נכנסים אליו ומבקשים מהאחות ג'וי שתרפא לכם את הפוקימונים.האחות ג'וי לוקחת לכם את הפוקימונים והולכת לרפאה אותם.לאחר דקה היא חוזרת עם הפוכדורים שלכם ומחזירה לכם אותם.אתם לוקחים אותם.לאחר מכן טוני אומר לך"טל תרצה נגדי קרב 1על 1.כדי לראות עד כמה אנחנו חזקים?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]בר
חלק מהאנשים אומרים לך"אנחנו פצועים קשה כדי שתביא לנו עזרה ראשונה.אחרת נמות.אם תעשה את זה בישבילניו אנחנו נודה לך מאוד".אתה רץ במהירות לעבר העיר קלרק לחפש עזרה אנשים שיעזרו לצפועים שפגשת.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנס למרכז ומספר לאחות ג'וי תסיפור שלך.האחות ג'וי אומרת לך"תוביל אותי למקום שבו נמצאים הפצועים.אני ירפא אותם".מן החדר האחורי יוצאים 10 צ'נסי ועוד 5 בליסי שיעזרו לאחות ג'וי לרפא תפצועים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחבק את סאלי בבישנות.סאלי אומרת לך"אתה כזה חמוד.תודה אייס".אתה מחזיר את סאנד שלך לפוכדור שלה שתנוח שם.סאלי אומרת לך"רעין טוב אייס.נראה מה יש בעיר".שניכם בעד הרעיון שלך ואתם מתחילים ללכת קצת בעיר קלרק.בסיור שאתם עושים בעיר אתם רואים את המקדש של העיר קלרק.את מרכז הפוקימונים של העיר.את החנות הקטנה של העיר.לבסוף אתם מגיעים למכון האדמה של העיר קלרק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]
ברוס
אתה זורק לאוויר את הפוכדור של גליגר.הפוכדור נפתח וממנו יוצא גליגר שלך.גליגר מאוד שמח שהוא עומד להילחם.גליגר עף גבוה ואז משלב את ידו בצורת איקס.גליגר משתמש במספרי איקס על סיטר.צורת איקס עפה במהירות לעבר סייטר.סייטר לא מצליח להתחמק בזמן מן מספרי האיקס של גליגר.סייטר נפגע קשה מזה.סייטר מתאווש במהירות מן הפגיעה .הוא רץ במהירות לעבר גליגר במתקפת חיתוך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס עף ישירות לעבר הידרוגן.סאלאמנס תופס עם זנבו את שני הראשיים של הידרוגן.הידרוגן מצליח לפגוע בסאלאמנס עם ניב החשמל שלו.סאלאמנס נפגע קצת מזה.הוא קושר את שני הראשים שלו עם הזנב שלו.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על הראש השלישי.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סאלאמנס תוקף בראשיה את הידרוגן.הידרוגן לא מצליח להתחמק מזה ועף ישירות אל הבור..הידרוגן נופל לתוך הבור ונשמע פיצוץ חזק.הידרוגן משתמש בלהביור מן הבור שלו.אתה מבין שהירוגן חי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
התושב אומר לך"כן אראה לך את מכון האוויר.בוא אחרי".התושב מתחיל ללכת ואתה אחריו.כעבור מס' דקות הוא עוצר.אתה רואה מולך מבנה ענק.בגג של המכון יש שתי כנפיים ענקיות.האיש אומר לך"זה מכון האוויר של מדינת האוויר.אני רק רוצה להגיד לך.המכון הזה קשה בהרבה מהמכונים שעברת במחוז האש.אני לא חושב שתצליח להביס את מנהיגת המכון.למכון הזה יש מנהיגה.אז בהצלחה לך ידי הצעיר"[/COLOR][/B]