-
ירין
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr271.png[/img]
--
טנטאקול כבר עדף את כדור הצל בזרוע שלו, שים לב לתגובות שלי. בעקבות כך הוא לא יכול להעיף את כדור הצל אל סטארלי, כי הוא ספג אותו בעצמו!
טנטאקול שולח אקדח מים אל מיסדרווס, ומידרווס נפגע. סטארלי בינתיים מתקרב ומנקר את טטנטאקול מה שגורם לו להפסיק. בינתייים מיסדרווס משתמש בצל לילה. אקדח המים של לוטאד שעדיין יורה עליך מתחיל להציק. תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, כי אפילו אני לא חשבתי איך הוא עוזר לך (להפריע זה גם סוג של עזרה).
ניתאי
"רטיקייט התחמק במהירות, והשתמש אחר כך בנישיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחמק מהלהביור ולאחר מכן הוא נושך את מגבי ונפגע מגלגל הלהבה.
מקס
ההתנגשות שלהם היא רגעית, לפחות יותר רגעית ממה שזה יקח עד שספירו יבין מה אתה רוצה ממנו.
--
ספירו משתמש ברוח, אך רטיקייט נופל בעזרת כדור הארץ, ולבסוף נוחת על הרצפה, ספירו משתמש בניקור.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט משליך את עצמו לעבר ספירו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 02:37 PM
[b] מקס
ההתנגשות שלהם היא רגעית, לפחות יותר רגעית ממה שזה יקח עד שספירו יבין מה אתה רוצה ממנו.
--
ספירו משתמש ברוח, אך רטיקייט נופל בעזרת כדור הארץ, ולבסוף נוחת על הרצפה, ספירו משתמש בניקור.
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי, ורטיקייט משליך את עצמו לעבר ספירו. [/b][/quote]
XDD ניסיתי
--
"ספירו, תעוף למעלה כדי שהוא יפספס ואז תשתמש ברוח כדי להפיל אותו ותשתמש בדחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 02:37 PM
[b] ירין
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr271.png[/img]
--
טנטאקול כבר עדף את כדור הצל בזרוע שלו, שים לב לתגובות שלי. בעקבות כך הוא לא יכול להעיף את כדור הצל אל סטארלי, כי הוא ספג אותו בעצמו!
טנטאקול שולח אקדח מים אל מיסדרווס, ומידרווס נפגע. סטארלי בינתיים מתקרב ומנקר את טטנטאקול מה שגורם לו להפסיק. בינתייים מיסדרווס משתמש בצל לילה. אקדח המים של לוטאד שעדיין יורה עליך מתחיל להציק. תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה, כי אפילו אני לא חשבתי איך הוא עוזר לך (להפריע זה גם סוג של עזרה).
[/b][/quote]
א ני יכול לעצור בצד?
-----------
"היי לוטאדים אני יעזור לכם! רק תשפריצו אקדחי מים על סטארלי ועל מיסדרווס! וטנטקול עוקץ רעל על סטארלי ועל מיסדרווס!!!" אני אומר
-
מקס
"תנחת היטב, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף כשהוא דוחף אותך!" אומר פול מורפי, רטיקייט מתחשב ברוח בחישובים פיסיקליים מסובכים ביותר, ונוחת בשלום. לאחר מכן הוא קופץ אל ספירו כדי להשתמש בחבטת גוף.
ירין
אחי, אתה הרגת את אח של הלוטד הזה, אתה מצפה שהוא יעזוב אותך? ואם אתה עוצר בצד, לצערי אני לא חושב שאני אוכל להמשיך לך עוד.
--
סטארלי ומיסדרווס מתחמקים, וגם אתה מספיק לברוח (יחד עם טנטקול) מצל הלילה. מיסדרווס משתמש בכדור צל וסטארלי משתמש ברוח כדי להעיף עליכם מים. זמן משוער למפל: 2 דקות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 03:16 PM
[b] ירין
אחי, אתה הרגת את אח של הלוטד הזה, אתה מצפה שהוא יעזוב אותך? ואם אתה עוצר בצד, לצערי אני לא חושב שאני אוכל להמשיך לך עוד.
--
סטארלי ומיסדרווס מתחמקים, וגם אתה מספיק לברוח (יחד עם טנטקול) מצל הלילה. מיסדרווס משתמש בכדור צל וסטארלי משתמש ברוח כדי להעיף עליכם מים. זמן משוער למפל: 2 דקות. [/b][/quote]
"אלקטרבז צא! עמוד מאחורי ותשתמש במכת ברק בכל הכח על סטארלי ומיסדרווס! טנטקול תשלב אקדח מים עם המכת חשמל!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 03:16 PM
[b] מקס
"תנחת היטב, ולאחר מכן השתמש בחבטת גוף כשהוא דוחף אותך!" אומר פול מורפי, רטיקייט מתחשב ברוח בחישובים פיסיקליים מסובכים ביותר, ונוחת בשלום. לאחר מכן הוא קופץ אל ספירו כדי להשתמש בחבטת גוף.
[/b][/quote]
סתם מתייחס לסיפור של ירין: לוטאד זה לא ההתפתחות הראשונה של מה שהבאת?(התמונה)
--
"ספירו, תשתמש בניקור!"
-
ירין
סטארלי משתמש ברוח שהודפת את אקדח מים, ומיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את החשמל. לוטאד מתעייף מאקדח המים, אז הוא בינתיים הפסיק.
מקס
שניהם נפגעים, ורטיקייט נוחת על הרצפה, וספירו עדיין מתעופף.
"רטיקייט השתמש בניב על!!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 04:04 PM
[b] ירין
סטארלי משתמש ברוח שהודפת את אקדח מים, ומיסדרווס משתמש בצל לילה שעוצר את החשמל. לוטאד מתעייף מאקדח המים, אז הוא בינתיים הפסיק.
[/b][/quote]
"אלקטראבאז תמשיך על המכת חשמל והחשמליור! וטנטקול חומצה(הוא יודע נכון?)!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 04:04 PM
[b] מקס
שניהם נפגעים, ורטיקייט נוחת על הרצפה, וספירו עדיין מתעופף.
"רטיקייט השתמש בניב על!!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"ספירו, תתחמק ותגע בו עם ניקור, אחר כך תשתמש ברוח!"
-
ירין
כנראה
--
סטארלי משתמש ברוח שעוצרת את החומצה, ומיסדרווס בצל לילה שמתנגש עם החשמליור, אבל בסוף החשמליור גובר ופוגע במיסדרווס. זמן הגעה למפל: דקה.
מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, והחזק את מקומך כשהוא משתמש ברוח!" אומר פול מורפי. שניהם נפגעים מהניקור וחבטת הגוף, ולאחר מכן כשספירו משתמש ברוח, רטיקייט נאחז ברצפה ונשאר במקומו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 06:17 PM
[b] מקס
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, והחזק את מקומך כשהוא משתמש ברוח!" אומר פול מורפי. שניהם נפגעים מהניקור וחבטת הגוף, ולאחר מכן כשספירו משתמש ברוח, רטיקייט נאחז ברצפה ונשאר במקומו. [/b][/quote]
"ספירו! אל תוותר, תמשיך ברוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 17 2009, 07:39 PM
[b] ניתאי ודודי אתם נגד רטיקייט, תתחילו מהלך כרצונכם.
[/b][/quote]
"נשיכה ואז עלי טער!"
-
מקס
"רטיקייט אחוז באדמה בכל מה שיש לך!" אומר פול מורפי. ספירו מגביר את הרוח ורטיקייט מחזיק עוד יותר את הרצפה, אבל הוא מתחיל לנוע מעט בכיוון הרוח שספירו מייצר.
דודי
"רטיקייט, גם אתה תנשוך אותו!" אומר פול מורפי. טורטוויג ורטיקייט נושכים זה את זה "עדוף את עלי התער עם ניב על!". טורטוויג יורה עלי תער, ורטיקייט חותך אותם עם ניב העל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:02 PM
[b] דודי
"רטיקייט, גם אתה תנשוך אותו!" אומר פול מורפי. טורטוויג ורטיקייט נושכים זה את זה "עדוף את עלי התער עם ניב על!". טורטוויג יורה עלי תער, ורטיקייט חותך אותם עם ניב העל. [/b][/quote]
"דחוף אותו ואז שוב עלי טער"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 18 2009, 08:02 PM
[b] מקס
"רטיקייט אחוז באדמה בכל מה שיש לך!" אומר פול מורפי. ספירו מגביר את הרוח ורטיקייט מחזיק עוד יותר את הרצפה, אבל הוא מתחיל לנוע מעט בכיוון הרוח שספירו מייצר.
[/b][/quote]
"ספירו! אתה מצליח! תמשיך עם הרוח!"