-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 13 2009, 10:51 PM
[b] אני רוצה להירשם למשחק השני שלך אבל אתה כרגיל תגיד לי שאני לא מספיק טוב [/b][/quote]
זה תלוי כמה תשקיע, הטופס יהיה אותו טופס, אולי שינוי של סעיף אחד, אז תכין אותו בלי הרקע כי אם העלילה משתנה הרקע משתנה, ותשקיע בכל מה שכבר יש.
כשאני אפרסם את המשחק תשב שעה-שתיים על הרקע ובאמת תשקיע, ואתה מסודר
-
אמבראון ראיתי שנרשמת אבל לא אישרת באימיל לפי מה שאני רואה פה, זה נחשב כאילו לא עשית כלום..
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 13 2009, 11:01 PM
[b] זה תלוי כמה תשקיע, הטופס יהיה אותו טופס, אולי שינוי של סעיף אחד, אז תכין אותו בלי הרקע כי אם העלילה משתנה הרקע משתנה, ותשקיע בכל מה שכבר יש.
כשאני אפרסם את המשחק תשב שעה-שתיים על הרקע ובאמת תשקיע, ואתה מסודר [/b][/quote]
אני גם רוצה להירשם...
אבל הגזמת...שעה שעתיים?!
-
[quote][i]Originally posted by DarkLucario[/i]@Jul 13 2009, 11:03 PM
[b] אמבראון ראיתי שנרשמת אבל לא אישרת באימיל לפי מה שאני רואה פה, זה נחשב כאילו לא עשית כלום.. [/b][/quote]
עכשיו זה טוב?
-
[quote][i]Originally posted by Mightyena[/i]@Jul 13 2009, 11:03 PM
[b] אני גם רוצה להירשם...
אבל הגזמת...שעה שעתיים?! [/b][/quote]
הוא טוען שאני לא מקבל אותו, יש כאלה שצריכים שעה שעתיים, יש כאלה שצריכים חמש עשר דקות, תלוי ברמת הכתיבה והיצירתיות, וגם במוזה שיש באותו רגע.
ובאמת לא ממזל"טים על זה ששברתי שיא, אף-על פי ששברתי אותו לפני כמעט עשרים עמ' ופשוט לא תרחתי לבדוק.
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 13 2009, 11:09 PM
[b] הוא טוען שאני לא מקבל אותו, יש כאלה שצריכים שעה שעתיים, יש כאלה שצריכים חמש עשר דקות, תלוי ברמת הכתיבה והיצירתיות, וגם במוזה שיש באותו רגע.
ובאמת לא ממזל"טים על זה ששברתי שיא, אף-על פי ששברתי אותו לפני כמעט עשרים עמ' ופשוט לא תרחתי לבדוק. [/b][/quote]
רואים שאתה ממש משקיע במשחק שלך אבל אל תישקח את המישתמשים במשחק הם פעילים וביזכותם אתה הצלחתה לעסות את זה
-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 13 2009, 11:11 PM
[b] רואים שאתה ממש משקיע במשחק שלך אבל אל תישקח את המישתמשים במשחק הם פעילים וביזכותם אתה הצלחתה לעסות את זה [/b][/quote]
תראה, קודם כל עם אתה רוצה למשחק החדש, כשאתה מגיב במשחק/שולח את הטופס תעבור על התגובה לתקן שגיאות כתיב, עצה ידידותית כדי שיהיה לך קל יותר להתקבל.
ודבר שני, אני לא שוכח, ולומר את האמת יש בדיוק שני משתמשים שפעילים כל הזמן ברמה גבוהה, האחרים קצת פחות.
ואני לא שוכח אותם, הבעיה היא שכל הפורום שוכח אותי, ואז אין מי שיזכור אותם
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 13 2009, 11:09 PM
[b] הוא טוען שאני לא מקבל אותו, יש כאלה שצריכים שעה שעתיים, יש כאלה שצריכים חמש עשר דקות, תלוי ברמת הכתיבה והיצירתיות, וגם במוזה שיש באותו רגע.
ובאמת לא ממזל"טים על זה ששברתי שיא, אף-על פי ששברתי אותו לפני כמעט עשרים עמ' ופשוט לא תרחתי לבדוק. [/b][/quote]
סליחה סליחה סליחה..
מזלט..באמת המשחק הכי מושקע..
-
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 13 2009, 11:13 PM
[b] תראה, קודם כל עם אתה רוצה למשחק החדש, כשאתה מגיב במשחק/שולח את הטופס תעבור על התגובה לתקן שגיאות כתיב, עצה ידידותית כדי שיהיה לך קל יותר להתקבל.
ודבר שני, אני לא שוכח, ולומר את האמת יש בדיוק שני משתמשים שפעילים כל הזמן ברמה גבוהה, האחרים קצת פחות.
ואני לא שוכח אותם, הבעיה היא שכל הפורום שוכח אותי, ואז אין מי שיזכור אותם [/b][/quote]
תקשיב לי אין בעיה שיתקנו לי את הגיעות כתיב שלי זה אפילו עוזר
וכן אני ממש רוצה להיות רשום
------------------------------------
ישששש ההודעה ה 900 שלי עוד 100 הקדשה!
-
[quote][i]Originally posted by אמבראון[/i]@Jul 13 2009, 11:16 PM
[b] ------------------------------------
ישששש ההודעה ה 900 שלי עוד 100 הקדשה! [/b][/quote]
תזכור אותי!!
-
Right About Now! The Funk Soul Brother!
-