-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 06:37 PM
[b]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מסיים את השיחה שלך עם ליאו, אתה רואה אותו מדבר עם ברנדון ורוני ואת הבעות הפנים שלהם, אתה מבין שהמצב חמור.
אתה פונה לרוני עם הבקשה לעבוד במועדון שלך, ומחכה לתשובה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
עומר ענה לי בהודעה אז זה בסדר?
~~~
"תודה" אומר לרוני.
"אז מה עלייי לעשות?" אשאל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 30 2009, 11:03 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
''חוששני סטיב, אך יום העבודה נגמר, אבל אני חושב שעבדת מצויין היום!'' אומר מייק בחיוך ונותן לך אלף דולר! אתה לוקח את הכסף והוא אומר, ''זאת המשכורת שלך, מחר אין יום עבודה, אז תוכל לנוח בבית, אך אני מקווה שתחזור בעוד יומיים חרוץ ועם הרגשה טובה!'' אומר מייק בעליזות, מארגן את הדברים שלו ונועל את הבניין, אתה בחוץ.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"תודה מייק ולילה טוב" אגיד ואלך לטייל בעיר , אני מעוניין בחליפה חדשה .
אלך לחפש חנות בגדים שפתוחה עכשיו .
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, רוני וברנדון-
ברנדון ומפייר אומר שהוא רוצה לעבוד אצל רוני, רוני אתה אומר לו שזה בסדר ואז הוא שואל מה הוא צריך לעשות שם.
בנתיים, ברנדון אומר שאולי כדאי שתעלו את רמת הכוח שלכם ליותר גבוהה, ליאו מהנהן אבל אומר, ''כדי לנטרל את השד במהירות, ואם הצלחנו לחסל את קול, למנוע מהמתגשמים לעשות אוטופיה לעולם..בטח שנצליח לחסל שד מדרגה גבוהה לא? למרות שאולי אתה צודק, בניין שלם מלא בשדים מרמה נמוכה וגבוהה, זה סיכון גדול.'' אומר ליאו, לפתע רוני אומר שאולי תקרא למנקים האלה שנראה מה הם יוכלו לעשות, אך ליאו אומר, ''הם כבר עשו, הכל בסדר אל תדאג רוני, סטיב פשוט צריך לחזור לאחוזה ושנסביר לו לא לחשוף את הכוח שלו יותר.'' אומר ליאו ומהנהן בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה נפרד ממייק בברכת לילה טוב והוא מחייך אליך וגם מוסר לך ברכת לילה טוב, הוא הולך לכיוון המכונית שלו ונוסע משם לכיוון ביתו.
אתה מתחיל ללכת ומחפש חנות בגדים, אתה מוצא חנות בגדים יפה ושפתוחה עכשיו, אתה נכנס ומוצא חליפות ממש יפות, אתה מוצא אחת ממש יפה ושעולה 2000 דולר! אך אתה מוצא חליפה פחות יפה אך שעולה 1000 דולר.[/b][/color][/SIZE]
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
טוב, אתה שד, אז אתה מקבל כוחות של שד, ולא כוח של מכושף.
הרקע לא ממש תואם לשד, אבל בסדר, את הכוחות שלך תוכל למצוא בטופס שלך בדף הרשומים.
----
אתה מתעורר לך בחדר בעולם התחתון, כנראה ישנת על האדמה הקשה, אתה רואה שד מרמה נמוכה עם חרב עומד ליד הפתח של החדר.
''אדוני? התעוררת?'' הוא אומר ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 31 2009, 09:29 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, רוני וברנדון-
ברנדון ומפייר אומר שהוא רוצה לעבוד אצל רוני, רוני אתה אומר לו שזה בסדר ואז הוא שואל מה הוא צריך לעשות שם.
בנתיים, ברנדון אומר שאולי כדאי שתעלו את רמת הכוח שלכם ליותר גבוהה, ליאו מהנהן אבל אומר, ''כדי לנטרל את השד במהירות, ואם הצלחנו לחסל את קול, למנוע מהמתגשמים לעשות אוטופיה לעולם..בטח שנצליח לחסל שד מדרגה גבוהה לא? למרות שאולי אתה צודק, בניין שלם מלא בשדים מרמה נמוכה וגבוהה, זה סיכון גדול.'' אומר ליאו, לפתע רוני אומר שאולי תקרא למנקים האלה שנראה מה הם יוכלו לעשות, אך ליאו אומר, ''הם כבר עשו, הכל בסדר אל תדאג רוני, סטיב פשוט צריך לחזור לאחוזה ושנסביר לו לא לחשוף את הכוח שלו יותר.'' אומר ליאו ומהנהן בחיוך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" אני שוב חושב שצריך שנחזק את הכוח, או שנשלב אותו אני ורוני, רוני יקפיא אותם ואז ישבור אותם על קיר והם פשוט יעלמו. " אומר בשמחה
-
בנתיים, ברנדון אומר שאולי כדאי שתעלו את רמת הכוח שלכם ליותר גבוהה, ליאו מהנהן אבל אומר, ''כדי לנטרל את השד במהירות, ואם הצלחנו לחסל את קול, למנוע מהמתגשמים לעשות אוטופיה לעולם..בטח שנצליח לחסל שד מדרגה גבוהה לא? למרות שאולי אתה צודק, בניין שלם מלא בשדים מרמה נמוכה וגבוהה, זה סיכון גדול.'' אומר ליאו, לפתע רוני אומר שאולי תקרא למנקים האלה שנראה מה הם יוכלו לעשות, אך ליאו אומר, ''הם כבר עשו, הכל בסדר אל תדאג רוני, סטיב פשוט צריך לחזור לאחוזה ושנסביר לו לא לחשוף את הכוח שלו יותר.'' אומר ליאו ומהנהן בחיוך.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"אני אעזור לכם,מתי אתם הולכים?,אני אצטרף אליכם אחר כך אני פשוט רוצה לחפש את שוק השדים" אומר להם.
אצא מהאחוזה ואנסה לחפש שד שמסתובב לבדו.
-
[/b][/quote]
"שיהיה" אומר ואתיישב על הספה "ליאו אולי תבזיק לנו איה לחם ונקניק" אומר לו
-
אתה נפרד ממייק בברכת לילה טוב והוא מחייך אליך וגם מוסר לך ברכת לילה טוב, הוא הולך לכיוון המכונית שלו ונוסע משם לכיוון ביתו.
אתה מתחיל ללכת ומחפש חנות בגדים, אתה מוצא חנות בגדים יפה ושפתוחה עכשיו, אתה נכנס ומוצא חליפות ממש יפות, אתה מוצא אחת ממש יפה ושעולה 2000 דולר! אך אתה מוצא חליפה פחות יפה אך שעולה 1000 דולר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אגש למוכרת (אני רוצה מוכרת O: !)
"שלום , שמי סטיב . אני כאן לגבי החליפה שעולה 2000$ , אתאר לך אותה , ג'קט ארך שעובר את האגן בצבע שחור מעור ומכנס הזהה לו . בכיסי יש לי רק 1000$ אבל בעוד יומיים יהיו לי 2000$ , תוכלי בבקשה לשמור אותה בשבילי ?" אשאל ואנסה להיראות אדיש ורציני .
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון-
ליאו מחייך ואומר, ''ברנדון אל תדאג, יש לנו פה את כוח השלוש, חצי שד, ומאיר לבן, אני בטוח שאיכשהו נצליח להרוג את השדים ואת גוסט, המנהיג שלהם וזה שגנב לרוני את האלפיים שקל.'' אומר ליאו.
רוני אומר שאולי ליאו יבזיק לכם נקניק ולחם, אך ליאו מהנהן בשלילה ואומר, ''מצטער רוני, אין לי מאיפה להבזיק לכם, ואני לא רוצה לגנוב מאנשים ולהסתכן אצל הבכירים.'' אומר ליאו, ''אבל בטח יש משכורת לסטיב, לא?'' מוסיף ליאו ומחייך.
לפתע, ברנדון ומפייר אומר שהוא יעזור לכם בקרב ואז אומר משהו שהוא צריך לחפש את שוק השדים, הוא מיד מהבהב מן האחוזה.
''טוב, חייבים לחכות לסטיב.'' אומר ליאו.[/b][/color][/SIZE]
אתה שומע אותם מדברים על תוכנית הקרב, אתה חושב לעצמך לחזק את הכוחות שלך בעזרת השוק לשדים, אתה מהבהב משם במהירות ומוצא את עצמך בעולם התחתון!
אתה הבהבת אל החדר שלך שבו התחלת את כל המסע שלך, אתה רואה לפתע צלליות מפתח הכניסה לחדר, כנראה אלה שדים! אתה רואה מקומות מחבוא בחדר, מתחת לשולחן ומאחורי הארון.[/b][/color][/SIZE]
המוכרת אומרת לך, ''המכנס עולה גם אלפיים דולר, ככה שזה יוצא ביחד ארבעת-אלפים דולר, לשמור לך את המכנס והחליפה?'' אומרת המוכרת ומתכוננת לשים אותם בשמירה, ''ועוד משהו, איך קוראים לך? כדי לשמור את החליפה והמכנס על שימך.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 1 2010, 12:00 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון-
ליאו מחייך ואומר, ''ברנדון אל תדאג, יש לנו פה את כוח השלוש, חצי שד, ומאיר לבן, אני בטוח שאיכשהו נצליח להרוג את השדים ואת גוסט, המנהיג שלהם וזה שגנב לרוני את האלפיים שקל.'' אומר ליאו.
רוני אומר שאולי ליאו יבזיק לכם נקניק ולחם, אך ליאו מהנהן בשלילה ואומר, ''מצטער רוני, אין לי מאיפה להבזיק לכם, ואני לא רוצה לגנוב מאנשים ולהסתכן אצל הבכירים.'' אומר ליאו, ''אבל בטח יש משכורת לסטיב, לא?'' מוסיף ליאו ומחייך.
לפתע, ברנדון ומפייר אומר שהוא יעזור לכם בקרב ואז אומר משהו שהוא צריך לחפש את שוק השדים, הוא מיד מהבהב מן האחוזה.
''טוב, חייבים לחכות לסטיב.'' אומר ליאו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"אבל אני רעב" אקטר "אפשר להישתמש בקצת קסם?" אשאל בחיוך מתחנף
-
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני וברנדון-
''טוב, חייבים לחכות לסטיב.'' אומר ליאו.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" אוקי " אני אומר לליאו ואחכה לסטיב ולאחר מס' דקות אלך לחלון ליראות עם יש משהו בחוץ
-
[b]
אתה שומע אותם מדברים על תוכנית הקרב, אתה חושב לעצמך לחזק את הכוחות שלך בעזרת השוק לשדים, אתה מהבהב משם במהירות ומוצא את עצמך בעולם התחתון!
אתה הבהבת אל החדר שלך שבו התחלת את כל המסע שלך, אתה רואה לפתע צלליות מפתח הכניסה לחדר, כנראה אלה שדים! אתה רואה מקומות מחבוא בחדר, מתחת לשולחן ומאחורי הארון.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
אתחבא מתחת לשולחן ,ואקווה שזה רק אחד ועם שתיים אז שלא יהיו ברמה גבוהה.
-
המוכרת אומרת לך, ''המכנס עולה גם אלפיים דולר, ככה שזה יוצא ביחד ארבעת-אלפים דולר, לשמור לך את המכנס והחליפה?'' אומרת המוכרת ומתכוננת לשים אותם בשמירה, ''ועוד משהו, איך קוראים לך? כדי לשמור את החליפה והמכנס על שימך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"סטיב . אם לא תוכלי לשמור את זה לעוד ארבעה ימים אצטרך לוותר על החליפה , אם תוכלי אני אשמח ואגיע בעוד ארבעה ימים בלי שום קשר לחליפה"
אגיד , אקרוץ לה . אצא מהחנות בצעדים רגועים וכשאהיה מספיק רחוק ארוץ אל האחוזה .
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''מצטער רוני, אבל אני לא יכול לעזור לך, עוד מעט סטיב יבוא ותוכלו ללכת לסופרמרקט או למכולת ולקנות אוכל ושתיה וכל מיני דברים, אני לא צודק? חוץ מזה, אסור להשתמש בקסמים למטרות אישיות, כמה פעמים אמרתי לכם.'' אומר ליאו כאשר הוא פונה אליך.
אתה רואה לפתע את ברנדון הולך לחלון ובוהה ברחוב, לפתע ליאו מרגיש משהו, ''אני מרגיש שסטיב מגיע, מוכנים או לא, עוד מעט נצטרך להתמודד מול הרבה שדים.'' אומר ליאו ומחייך אליך.
לפתע, הדלת נפתחת וסטיב נכנס לאחוזה בחיוך, ליאו ניגש אליו ומדבר איתו על תוכנית לגירוש השד שלקח את הכסף של רוני.[/b][/color][/SIZE]
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה עונה לליאו והוא מחייך, אתה צועד לכיוון החלון ורואה בנתיים שליאו מדבר עם רוני, אתה מסתכל בחלון ורואה את סטיב רץ ברחוב, הוא כנראה בדרכו לאחוזה, ליאו לפתע מרגיש בנוכחות של סטיב ולפתע הדלת נפתחת וסטיב נכנס לאחוזה בחיוך, ליאו מיד ניגש אליו ומדבר איתו על תוכנית לגירוש השד שלקח את הכסף של רוני.[/b][/color][/SIZE]
חרמן קטן XD
---
אתה נותן לה את החליפה והמכנס והיא שומרת את החליפה והמכנס על השם שלה, אתה רואה שיש לה חזה שופע, תחת סקסי, שפתיים עסיסיות.
אתה קורץ לה והיא גם קורצת לך, ''אתה נראה לי ממש ממש טוב...קח את הטלפון, חמוד.'' היא אומרת לך ומכניסה לך את מספר הטלפון שלה תוך כדי שהיא נוגעת קלות באיבר שלך שעומד.
אתה הולך משם ומתחיל לרוץ לאחוזה, אתה מגיע ורואה שברנדון מסתכל בחלון ורואה אותך, אתה נכנס לאחוזה וליאו מיד ניגש אליך, ''סטיב, אנחנו חייבים לצאת למשימה, אנחנו חייבים להשמיד את השד שגנב לרוני את הכסף, אתה מוכן? הבניין שלו מלא בשדים והוא מתחזה לעוזר התובע המחוזי.'' אומר ליאו בזמן שרוני וברנדון מסתכלים עליך.[/b][/color][/SIZE]
אתה רואה שאלה שני שדים מרמה גבוהה, ''תגיד, אתה שמעת על שוק השדים? קניתי משם כדור אש אתמול, זה ממש עובד טוב.'' אומר אחד מהם והשני אומר, ''כדור אש? אני קניתי משם אתמול כדור אנרגיה, כמה עולה אתה חושב הכדור אש של המקור?'' אומר השני ואז הראשון אומר לו, ''הכדור אש שלו לא למכירה, וגם התזוזה בלהבות שלו, זה פשוט דרגות גבוהות מדיי.'' אומר הראשון.
אתה שומע את כל השיחה, והם כנראה נשארים בחדר.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 1 2010, 06:56 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני-
''מצטער רוני, אבל אני לא יכול לעזור לך, עוד מעט סטיב יבוא ותוכלו ללכת לסופרמרקט או למכולת ולקנות אוכל ושתיה וכל מיני דברים, אני לא צודק? חוץ מזה, אסור להשתמש בקסמים למטרות אישיות, כמה פעמים אמרתי לכם.'' אומר ליאו כאשר הוא פונה אליך.
אתה רואה לפתע את ברנדון הולך לחלון ובוהה ברחוב, לפתע ליאו מרגיש משהו, ''אני מרגיש שסטיב מגיע, מוכנים או לא, עוד מעט נצטרך להתמודד מול הרבה שדים.'' אומר ליאו ומחייך אליך.
לפתע, הדלת נפתחת וסטיב נכנס לאחוזה בחיוך, ליאו ניגש אליו ומדבר איתו על תוכנית לגירוש השד שלקח את הכסף של רוני.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
"קודם אוכלים אחר כך אולי נצוד שדים" אומר ואתיישב
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 1 2010, 06:56 PM
חרמן קטן XD
---
אתה נותן לה את החליפה והמכנס והיא שומרת את החליפה והמכנס על השם שלה, אתה רואה שיש לה חזה שופע, תחת סקסי, שפתיים עסיסיות.
אתה קורץ לה והיא גם קורצת לך, ''אתה נראה לי ממש ממש טוב...קח את הטלפון, חמוד.'' היא אומרת לך ומכניסה לך את מספר הטלפון שלה תוך כדי שהיא נוגעת קלות באיבר שלך שעומד.
אתה הולך משם ומתחיל לרוץ לאחוזה, אתה מגיע ורואה שברנדון מסתכל בחלון ורואה אותך, אתה נכנס לאחוזה וליאו מיד ניגש אליך, ''סטיב, אנחנו חייבים לצאת למשימה, אנחנו חייבים להשמיד את השד שגנב לרוני את הכסף, אתה מוכן? הבניין שלו מלא בשדים והוא מתחזה לעוזר התובע המחוזי.'' אומר ליאו בזמן שרוני וברנדון מסתכלים עליך.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
ארוץ ואשים את הפתק של המוכרת בחנות מתחת לכרית שלי כדי שלא אאבד אותו .
אציץ בפתק ואבדוק מהו שמה ומיד ארוץ בחזרה אל ליאו ואגיד "אני מוכן , בואו נצא !"