-
[quote=הראשון מהסוף;596944][COLOR=red][B]סטיב ומר- [/B][/COLOR]
[COLOR=red][spoiler][B]יכול להיות שאנחנו מתקדמים לאנשהו? תמשיכו![/B]:)[/spoiler][/COLOR]
[/quote]
[SPOILER]"סטיב, תבדוק את הגב שלך לרגע..." אומר לסטיב בחשד שקרה לו משהו דומה לשלי.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;596944][COLOR=Red][B]סטיב ומר- [/B][/COLOR]
[COLOR=Red][spoiler][B]יכול להיות שאנחנו מתקדמים לאנשהו? תמשיכו![/B]:)[/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]"הוא אומר שאנשים באים ללמוד, והגישה שלי מבריחה אותם..."[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אהה. עכשיו הבנתי,זה לא שהגישה שלך שאת לא נחמדה מבריחה אותם. זה הגישה שלך שאפשר לומר שאת רוצה מהם יותר מדי. כלומר את מצפה שהם יהיו טובים כמוך. ואז כשהם מפסידים לך הם מתעצבנים והולכים."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597073][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR]
[spoiler]"אתה הולך סחור סחור מייקל. למה באמת אני אוסף כוחות מאינפרנלים? לא בשביל שיהיה לי כוח.... אם יהיו לי 12 כוחות, אני אהיה טיפוס חזק ומגניב במיוחד, אבל 13 כוחות, ואז נהיה מעניין. בגלל זה לא עניין של למי יש יותר, זה עניין של למי יש את הכול."[/spoiler][/quote]
"ותן לי לנחש אתה צריך רק את מתת האש בשביל להשלים את זה נכון ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[SIZE=3][COLOR=Red][B]סטיב ואריאל-
[/B][/COLOR][/SIZE][SPOILER]סטיב בודק את הגב שלו ורואה שני חתכים מאונכים ודקים מהם יוצא חומר לבן שמרגיש כמו נוצות.[/SPOILER][SIZE=3][COLOR=Red][B]
[COLOR=Purple][SIZE=2]אנדרו- [/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][SPOILER]היא מהרהרת במה שאתה אומר בזמן שאתם מגיעים למסעדה. היא אמנם שינתה את מיקומה, אבל היא בדיוק כפי שאתה זוכר אותה, עם אותו תפריט שאהבת. אתם מתיישבים ומסתכלים בתפריט. "נו אז מה שווה פה?" היא שואלת אותך[/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][SPOILER]"אם זה היה המקרה, לא הייתי מבזבז זמן בלדבר איתך. הייתי ישר הולך אליו והורג אותו. לא, יש לי זמן לבידור." הוא אומר. הוא מוציא מהיד שלו חומר שמתגבש לחרב גדולה. "אז איזו יד תאבד ראשונה...."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597162][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B]
[spoiler]"אם זה היה המקרה, לא הייתי מבזבז זמן בלדבר איתך. הייתי ישר הולך אליו והורג אותו. לא, יש לי זמן לבידור." הוא אומר. הוא מוציא מהיד שלו חומר שמתגבש לחרב גדולה. "אז איזו יד תאבד ראשונה...."[/spoiler][/quote]
אנסה להוציא את קצה הקנה של האקדח (ככה שהקנה לא בולט דרך החולצה)ואירה וברגע הנכון אירה כדור לבטן שלו ואז ישר לראש .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray] חלק מהחולצה שלך נכנסת לתוך הגוף ובחור שנוצר בחזה שלך יוצא הקנה של האקדח, אתה מפתיע אותו ואז אתה מרגיש שהשתחררת. אתה מתחיל לירות אבל שני הכדורים שלך נעצרים באוויר ומוסתים לרצפה. "מייקל מייקל מייקל..." הוא אומר בזלזול, "...לא נחמד..." הוא עוצר כשהוא מעווה את פניו בכאב. הפנים שלו נעשות אדומות והוא מתחיל להעלות עשן. אתה מסיט את המבט ורואה את אייס בכניסה לבית החולים. "ג'ייקוב." הוא אומר. "Long Time no Seen"[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597169][B][COLOR=dimgray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray] חלק מהחולצה שלך נכנסת לתוך הגוף ובחור שנוצר בחזה שלך יוצא הקנה של האקדח, אתה מפתיע אותו ואז אתה מרגיש שהשתחררת. אתה מתחיל לירות אבל שני הכדורים שלך נעצרים באוויר ומוסתים לרצפה. "מייקל מייקל מייקל..." הוא אומר בזלזול, "...לא נחמד..." הוא עוצר כשהוא מעווה את פניו בכאב. הפנים שלו נעשות אדומות והוא מתחיל להעלות עשן. אתה מסיט את המבט ורואה את אייס בכניסה לבית החולים. "ג'ייקוב." הוא אומר. "Long Time no Seen"[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
אני ירה עוד כדור אחד לכיוון הראש בזמן שהוא מתרכז באייס .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=mor15;596891][SPOILER]"אני לא יודע מה אני, אבל יש לי השערה, שמי שיש לו את הכנפיים הוא אחד מן המלאכים הנופלים האלו ויש לו כוח מיוחד כלשהו" אומר לו ואמשיך לנסוע.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מעניין..." אגיד לו ואחכה לסוף הנסיעה .[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]אייס מעסיק אותו היטב [/B][/COLOR][B][COLOR=DimGray]ואתה מנצל את ההזדמנות כדי לירות בו בראש. העובדה שרוב האקדח נמצא בתוך הגוף שלך ויש לו משתיק קול מונעת ממנו להבחין, והוא חוטף אותו ברקה. דם רב ניתז כשהוא נופל לרצפה.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=Green][B]סטיב- פספסת את זה:
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showpost.php?p=597101&postcount=721[/URL]
וזה:
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showpost.php?p=597162&postcount=724[/URL]
[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597162][SIZE=3][COLOR=Red][B]סטיב ואריאל-
[/B][/COLOR][/SIZE][SPOILER]סטיב בודק את הגב שלו ורואה שני חתכים מאונכים ודקים מהם יוצא חומר לבן שמרגיש כמו נוצות.[/SPOILER][SIZE=3][COLOR=Red][B]
[COLOR=Purple][SIZE=2]אנדרו- [/SIZE][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][SPOILER]היא מהרהרת במה שאתה אומר בזמן שאתם מגיעים למסעדה. היא אמנם שינתה את מיקומה, אבל היא בדיוק כפי שאתה זוכר אותה, עם אותו תפריט שאהבת. אתם מתיישבים ומסתכלים בתפריט. "נו אז מה שווה פה?" היא שואלת אותך[/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][SPOILER]"אם זה היה המקרה, לא הייתי מבזבז זמן בלדבר איתך. הייתי ישר הולך אליו והורג אותו. לא, יש לי זמן לבידור." הוא אומר. הוא מוציא מהיד שלו חומר שמתגבש לחרב גדולה. "אז איזו יד תאבד ראשונה...."[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"הממ.." אהרהר ואסתכל בתפריט. "אני אלך על סטייק עם קוויאר ברוטב שמנת ופטריות כמהין,סלט קיסר ולקינוח קרם ברולה. מה תרצי?" אשאל אותה.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][spoiler][B][COLOR=Purple]המבט שלה מזכיר את הסמיילי הזה :what:. "אממממ אתה מזמין נכון? אז מה שאתה לקחת..."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597203][COLOR=Purple][B]אנדרו-
[/B][/COLOR][spoiler][B][COLOR=Purple]המבט שלה מזכיר את הסמיילי הזה :what:. "אממממ אתה מזמין נכון? אז מה שאתה לקחת..."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"ברור, אני מזמין." אגיד ואבקש מהמלצר:"פעמיים סטייק עם קוויאר ברוטב שמנת ופטריות כמהין,סלט קיסר וקרם ברולה." אגיד לו בנימוס.[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]אתם מחכים לאוכל ויש מין שתיקה מביכה כזאת.[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597218][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]אתם מחכים לאוכל ויש מין שתיקה מביכה כזאת.[/B][/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"טוב אני אהיה זה שיעצור את השתיקה המביכה הזו... אני לומד עכשיו באוניברסיטה קרימינולוגיה.." אגיד לה כדי לנסות לעצור את השתיקה המביכה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER]"באמת? זה.... נחמד..." היא אומרת במהירות...[/SPOILER]