-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו מתגלגל ומתחמק, האיגליפאף מתנפח, הוא מסתער בגלגול לעבר סטריו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סטאריו תוקף בבועות, אך איגליפאף מזגזג וחומק בקלות, הוא ממשיך להתגלגל אל עבר הסטאריו שלך.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתה זורק את הפוקדור לאוויר ואודיש מזנקת, היא מתעלפת בעודה באוויר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]רשת דיג מתעופפת אליה ותופסת אותה, אודיש נמשכת ונעלמת בג'ונגל האפל בעודך המום.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- *אפשר לדעת למה אתה בקושי מגיב?*[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אההו" אומר הזקן "האי רחוק מכאן איש צעיר, תיאלץ לעבור בכמה וכמה מקומות כדי להגיע אליו".[/COLOR]
[COLOR=navy][B]דן[/B]- אתה משוטט שם ולא מוצא אף פוקימון שלא ראית קודם, אתה שומע מישהו פונה אליך "היי אתה! רוצה קרב?".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;797908][COLOR=red][B]
[COLOR=navy][B]דן[/B]- אתה משוטט שם ולא מוצא אף פוקימון שלא ראית קודם, אתה שומע מישהו פונה אליך "היי אתה! רוצה קרב?".[/COLOR][/QUOTE]
מסתובב ומחפש את מי שפנה עלי
חושב לעצמי "לא באלי להילחם כרגע אבל אני רוצה לראות איפה פוקימונים יש לו"
-
[QUOTE=DarkTiger;797908][COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו מתגלגל ומתחמק, האיגליפאף מתנפח, הוא מסתער בגלגול לעבר סטריו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סטאריו תוקף בבועות, אך איגליפאף מזגזג וחומק בקלות, הוא ממשיך להתגלגל אל עבר הסטאריו שלך.[/COLOR]
[[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לסטאריו"אל תוותר שוב בועות על איגליפאף"
-
[quote=DarkTiger;797908]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- *אפשר לדעת למה אתה בקושי מגיב?*[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"אההו" אומר הזקן "האי רחוק מכאן איש צעיר, תיאלץ לעבור בכמה וכמה מקומות כדי להגיע אליו".[/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR][/quote]
חשבתי שהמשחק נסגר כי אמרת פתאום אני רואה שהוא בראש הרשימה.
אני אומר לו: "תודה", ואכנס ליער אתפס על עץ ואשקיף כדי למצוא כמה פוקימונים
-
[QUOTE=TheSkyRuby;790680]"סלבי ,האם אתה יכול לקחת אותי לסילבורג?" אני שואלת בכל רם .
"אני לא אתן שיפגעו בך ." אני אומרת שידע שאף אחד לא יפגע בו.[/QUOTE]
מה הקטע שאתה מדלג עליי ?
-
מצטער, אני עמוס מאוד בלימודים.
המשחק נסגר, אולי בעתיד הוא יפתח מחדש..
~נעול~
-
תרשמו לי פה עד יום שישי אם אתם ממשיכים במשחק, אם לא תרשמו לי פה אני אעיף אותכם מהמשחק.
אני קצת עמוס אז אני לא אגיב בקביעות, לכן אל תציקו לי עם ה"פ כדוגמאת זה: "מתי תגיב?", כי אני לא אענה לכם.
בר- אני מצטער שדילגתי עלייך.. לא ראיתי את התגובה שלך..
אז תאשרו לי, אני אמשיך לכל אחד מיד לאחר שיאשר
-
-
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו נפגע אך לא מאבד את העשתונות, הוא יורה מטר בועות שמרחיקות וגורמות נזק לאיגליפאף.[/COLOR]
[COLOR=red]איגליפאף מביט בזעם בסטאריו, הוא שואף שאיפה ארוכה ומתחיל לשיר, גלי קול מגיעים אל סטאריו ולאט לאט הוא צונח על האדמה שקוע בשינה עמוקה.[/COLOR]
-
-
[QUOTE=DarkTiger;839699][COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו נפגע אך לא מאבד את העשתונות, הוא יורה מטר בועות שמרחיקות וגורמות נזק לאיגליפאף.[/COLOR]
[COLOR=red]איגליפאף מביט בזעם בסטאריו, הוא שואף שאיפה ארוכה ומתחיל לשיר, גלי קול מגיעים אל סטאריו ולאט לאט הוא צונח על האדמה שקוע בשינה עמוקה.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר סטריו"תנסה לבטל את השפעת השירה של איגליפף.תנסה להתרכז באיגלאפף ולא בשירה.אולי כך השירה לא תשפיע עליך"
-
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- תגיב להמשך שלך.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו אינו מגיב אליך, הוא שקוע בתרדמת עמוקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מנהיגת המכון מחייכת אל איגליפאף, אתה נזכר שמותר לך להחליף פוקימונים בקרב המכון.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;797908][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתה זורק את הפוקדור לאוויר ואודיש מזנקת, היא מתעלפת בעודה באוויר.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]רשת דיג מתעופפת אליה ותופסת אותה, אודיש נמשכת ונעלמת בג'ונגל האפל בעודך המום.[/COLOR]
[/quote]
אני אומר לאנה: "מה קרה עכשיו, אנחנו חייבים להחזיר את אודיש שלי מהרשת הדיג הזאת מהר" ואז אני רץ מהר אל הרשת.
-
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "תוציא את כל הפוקימונים שלך" היא אומרת לך ומתקרבת אל המקום שממנו זנקה הרשת.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"צא" היא זורקת פוקדור לאוויר ומופיע מתוכו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/396.png[/IMG] "סטארלי, סריקה".[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;839743]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- סטאריו אינו מגיב אליך, הוא שקוע בתרדמת עמוקה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מנהיגת המכון מחייכת אל איגליפאף, אתה נזכר שמותר לך להחליף פוקימונים בקרב המכון.[/COLOR][/quote]
אני מחזיר לפוכדור את סטריו ומוציא במקומו את מינון ואומר לו"ברק הלם על איגליפאף"