אדם בהצלחה במשחק שלכם
Printable View
אדם בהצלחה במשחק שלכם
תודה אבל אין לי מושג איך להתחיל בכלל חחח
ביצירת קלפים
כן אני לא יודע על מה לעשות תן עצה
כאילו מפלצות זה לא בעיה קלפי קסם ומלכודת כן
אני לא ממש מבין במשחק תסתכלאת הסרה ואולי היה לך רעיון
[quote=Eustass Kid;670593]אני לא ממש מבין במשחק תסתכלאת הסרה ואולי היה לך רעיון[/quote]
אני מכיר את הסדרה טוב מאוד אבל אין לי רעיון לקלפי קסם וגם מאיפה אני מביא תמונות חח
רוצה אני יכין קלף ויראה לך? ותגיד איך הוא?
פשוט תמצא אתר שמביא קלפים אמיתים ופשוט תעתיק והיהלךהלפים
[quote=Eustass Kid;670597]פשוט תמצא אתר שמביא קלפים אמיתים ופשוט תעתיק והיהלךהלפים[/quote]
לא ענית על השאלה...
רוצה אני יכין קלף ותגיד לי איך הוא?
תראה, גם לי אין יותר מדי קלפי קסם ומלכודת, אבל יש לי כמה רעיונות, פשוט מבחינת סדר לא הגעתי.
ואיך נלחמים? כדאי שתכין לעצמך כרטיסיות שעל כל כרטיסיה יש מספר שמייצג קלף שהכנת. אז אתה במציאות מערבב את הכרטיסיות ושולף אותם. אני עושה אותו דבר.
לאחר מכן משחקים רגיל, רק שמים תמונה של הקלף שמשתמשים בו, ובוסף כל תור כותבים מה המצב בזירה בצד שלך, וכמה קלפים יש. כדאי גם שתדע את החוקים טוב, כי אלמגוסי למשל רצה להקריב למפלצת רמה 4...
בנוגע לתמונות... להכנת קלפים של מייפל יש דרך מאוד קלה, הסימולטור BannedStory. לפי מה שקראתי בפורום של Yugioh Card Maker אנשים לוקחים תמונות מDevianArt או משהו כזה.
[quote=LordAbizi;670602]תראה, גם לי אין יותר מדי קלפי קסם ומלכודת, אבל יש לי כמה רעיונות, פשוט מבחינת סדר לא הגעתי.
ואיך נלחמים? כדאי שתכין לעצמך כרטיסיות שעל כל כרטיסיה יש מספר שמייצג קלף שהכנת. אז אתה במציאות מערבב את הכרטיסיות ושולף אותם. אני עושה אותו דבר.
לאחר מכן משחקים רגיל, רק שמים תמונה של הקלף שמשתמשים בו, ובוסף כל תור כותבים מה המצב בזירה בצד שלך, וכמה קלפים יש. כדאי גם שתדע את החוקים טוב, כי אלמגוסי למשל רצה להקריב למפלצת רמה 4...
בנוגע לתמונות... להכנת קלפים של מייפל יש דרך מאוד קלה, הסימולטור BannedStory. לפי מה שקראתי בפורום של Yugioh Card Maker אנשים לוקחים תמונות מDevianArt או משהו כזה.[/quote]
תביא לי אתר שאני יקח ממנו תמונות חחח בבקשה
[QUOTE=LordAbizi;670602]כי אלמגוסי למשל רצה להקריב למפלצת רמה 4...
בנוגע לתמונות... להכנת קלפים של מייפל יש דרך מאוד קלה, הסימולטור BannedStory. לפי מה שקראתי בפורום של Yugioh Card Maker אנשים לוקחים תמונות מDevianArt או משהו כזה.[/QUOTE]
למה אלמוג מקריב לרמה4
Dark LuGiA
נראה לי זה האתר הזה, לא בטוח [URL]http://www.deviantart.com/[/URL]
Eustass Kid
כי הוא לא יודע את החוקים...
אה ליאור ליאור שקד חיפש אותך..
אתה הבאת לשני שחקנים במשחק שלך אגדיים,
והוא לא יודע מה לעשות כי הוא לא עובד עם אגדיים..
היי אדם
[quote=Captain_Charisma;670609]אה ליאור ליאור שקד חיפש אותך..
אתה הבאת לשני שחקנים במשחק שלך אגדיים,
והוא לא יודע מה לעשות כי הוא לא עובד עם אגדיים..
היי אדם[/quote]
היי אחי מה קורה
ולורד אביזי אני יעשה קלף ואני יראה לך ותגיד לי איך
[QUOTE=DarK LuGiA;670610]היי אחי מה קורה[/QUOTE]
הכל טוב תודה ששאלת.
אדם תגיב בבקשה על הכתבות שהבאתי אתמול :)