[quote=Ace;712859]בוקר טוב לכולם מה קורה?[/quote]
עד עכשיו ישנת ?
Printable View
[quote=Ace;712859]בוקר טוב לכולם מה קורה?[/quote]
עד עכשיו ישנת ?
אני לא טוב בדברים כאלה..
חבל ...
[QUOTE=ErWiN;712863]עד עכשיו ישנת ?[/QUOTE]
לא, ישנתי עד 9 אבל קנינו טלויזיה חדשה אז לא היה זמן להיות פה.
[quote=Ace;712868]לא, ישנתי עד 9 אבל קנינו טלויזיה חדשה אז לא היה זמן להיות פה.[/quote]
כמה אינץ'?
היי מור...
[QUOTE=Blackbeard;712855]אתה תצטרך שיהיה לך על המאפיה ידע בצורה טובה ושתסתכל על המדריך שלי למשל ולא לקחת דוגמא מהסבבים האחרונים שבחלק מהם יש רמזים שבכלל לא קשורים למקור
עריכה: על מה אתה מדבר המאפיה מעולם לא כלל רמזים, לא ראיתי בארץ מעולם משחק אחד של מאפיה עם רמזים כי זו גם לא מטרתו.[/QUOTE]
XDDDDDDDD מה אתה רציני? אז כנראה שאתה לא מתמצא טוב בארץ.
כי אני לא ראיתי אף פעם משחק אחד בלי רמזים. טוב את האמת ראיתי אחד , אבל הוא נסגר כי זה לא כיף ככה.
ונגיד ורק נגיד שמאפיה משחקים בלי רמזים. בלי רמזים זה לא כיף תבין!! כל אחד שנרשם רוצה שיהיה כיף , אחרי שמעיפים אותך בגלל "תחושת בטן" אתה עצבני , מה לא מובן?
[quote=Ace;712868]לא, ישנתי עד 9 אבל קנינו טלויזיה חדשה אז לא היה זמן להיות פה.[/quote]
מזל טוב מור :).
[QUOTE=MatanS23;712870]כמה אינץ'?[/QUOTE]
37 אינץ'
של טושיבה
[QUOTE=Ace;712868]לא, ישנתי עד 9 אבל קנינו טלויזיה חדשה אז לא היה זמן להיות פה.[/QUOTE]
יההה איזה כיף לך.
מור מתי השרדות?
[QUOTE=elbaz2008;712880]מור מתי השרדות?[/QUOTE]
שבוע הבא...
מור אתה יכול לפתוח מאפיה?
[QUOTE=BeHappy;712873]XDDDDDDDD מה אתה רציני? אז כנראה שאתה לא מתמצא טוב בארץ.
כי אני לא ראיתי אף פעם משחק אחד בלי רמזים. טוב את האמת ראיתי אחד , אבל הוא נסגר כי זה לא כיף ככה.
ונגיד ורק נגיד שמאפיה משחקים בלי רמזים. בלי רמזים זה לא כיף תבין!! כל אחד שנרשם רוצה שיהיה כיף , אחרי שמעיפים אותך בגלל "תחושת בטן" אתה עצבני , מה לא מובן?[/QUOTE]
ת'כלס.
זה מפגר, אי אפשר לבסס האשמות על משהו, זה פשוט משחק ניחושים והאשמות חסרות פשר שצריך לשכנע בו כמה שיותר אנשים לעשות כמוך, וזה לא כזה קשה.
יום אחרון בארץ....