-
[QUOTE=LordAbizi;759606]אני לא יכול לפתור את המשוואה הזו, כי היא כללית מדי. אין דרך כללית לפתור משוואה דיפרנציאלית מסדר. תן לי מקרה פרטי ואני אנסה.
ואני לא יודע מה הכיתה שלי לומדת, אבל מעגל הם בטוח למדו (עוד בכיתה ח) וגיאומטריה אנליטית הם אמורים ללמוד השנה. אבל אני לא ממש בקיא בחומר של הכיתה שלי, כי כל שיעורי מתמטיקה בבית הספר אני נמצא בספרייה.[/QUOTE]
לא לומדים מעגל בכיתה ח', אני התכוונתי בקטע של משיקים, זווית היקפית וכדומה.
אני השנה למדתי בכיתה ח' (אני עולה לט'), והתחלנו ללמוד גיאומטריה רק בחצי השני של השנה וגם אז למדנו רק על משולשים.
למה אתה לא לומד עם כיתתך? ויותר מכך, למה אתה מבלה את זמנך הפנוי בספריה? אם כבר, אז תעבוד כדי להשלים את התואר הראשון שלך (אמרת שיש לך 1/3 תואר כבר, לא?).
-
[QUOTE=monster;759604]תביא[/QUOTE]
זה שאלה בקומבינטוריקה שהייתי אומר שזה לילדים כיתה ד'
ליגאל מספר כבשים
וליוסי מספר כבשים
אם יגאל יתן ליוסי 2 כבשים,מס' הכבשים שלהם היה שווה
אם יוסי יתן ליגאל 2 כבשים
ליגאל היה פי 2 כבשים מיוסי
זה ממש קל.
-
-
[quote=pokedex;759611]לא לומדים מעגל בכיתה ח', אני התכוונתי בקטע של משיקים, זווית היקפית וכדומה.
למה אתה לא לומד עם כיתתך? ויותר מכך, למה אתה מבלה את זמנך הפנוי בספריה? אם כבר, אז תעבוד כדי להשלים את התואר הראשון שלך (אמרת שיש לך 1/3 תואר כבר, לא?).[/quote]
אני לא לומד עם הכיתה כי סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה ט'. והכיתה שלי למדה מעגל בגיאומטריה בכיתה ח', אני יודע, הייתי שם.
ומה נראה לך אני עושה בספרייה? לומד מתמטיקה. (אלא אם כן איזה נודניק רוצה שאני אלמד אותו מתמטיקה)
@nilasak
זה לא קומבינטוריקה, קומבינטוריקה זה:
בכמה דרכים ניתן לחלק 5 כדורים אדומים 3 לבנים וארבעה כחולים לחמש תיבות זהות. (לא ממש התעמקתי במה אני כותב, אז אל תתפלא אם אין לי מושג כמה זה יוצא)
-
[QUOTE=nilasak;759612]זה שאלה בקומבינטוריקה שהייתי אומר שזה לילדים כיתה ד'
ליגאל מספר כבשים
וליוסי מספר כבשים
זה ממש קל.[/QUOTE]
*תוספת*
ליוסי יש 2 כבשים פחות מליגאל
יודע אביזי,לימדו אותנו שאלות כאלה בשיעור אחד.
-
[QUOTE=nilasak;759612]זה שאלה בקומבינטוריקה שהייתי אומר שזה לילדים כיתה ד'
ליגאל מספר כבשים
וליוסי מספר כבשים
זה ממש קל.[/QUOTE]
לא למדתי קומבינטוריקה
-
[QUOTE=LordAbizi;759614]אני לא לומד עם הכיתה כי סיימתי בגרות במתמטיקה בכיתה ט'. והכיתה שלי למדה מעגל בגיאומטריה בכיתה ח', אני יודע, הייתי שם.
ומה נראה לך אני עושה בספרייה? לומד מתמטיקה. (אלא אם כן איזה נודניק רוצה שאני אלמד אותו מתמטיקה)
@nilasak
זה לא קומבינטוריקה, קומבינטוריקה זה:
בכמה דרכים ניתן לחלק 5 כדורים אדומים 3 לבנים וארבעה כחולים לחמש תיבות זהות. (לא ממש התעמקתי במה אני כותב, אז אל תתפלא אם אין לי מושג כמה זה יוצא)[/QUOTE]
אתה טועה. מעגלים בצורה הזו לומדים בכיתה י' ולא בכיתה ח', והתכנית הכי מתקדמת נותנת לך לגמור בגרות גם כן בכיתה י' ולא בכיתה ט'.
אתה במסגרת של סופר-דופן-מחוננים?
ניר, ניסיתי לפתור את זה בדרך מתמטית ויצא לי שלאחד מהם יש -2 כבשים S:
-
-
[quote=DarkTiger;759622]סיימתי להגיב במשחק[/quote]
גם אני הגבתי חזרה.
-
[QUOTE=monster;759618]לא למדתי קומבינטוריקה[/QUOTE]
ליגאל יש 10 ליוסי 8
אביזי טעה!
*תיקון* אביזי לא טעה כי הוא לא הגיב
איתי טעה
-
[quote=pokedex;759621]אתה טועה. מעגלים בצורה הזו לומדים בכיתה י' ולא בכיתה ח', והתכנית הכי מתקדמת נותנת לך לגמור בגרות גם כן בכיתה י' ולא בכיתה ט'.
אתה במסגרת של סופר-דופן-מחוננים?
ניר, ניסיתי לפתור את זה בדרך מתמטית ויצא לי שלאחד מהם יש -2 כבשים S:[/quote]
אני לא יכול לטעות, כי כל הדברים שציינתי הם עובדות שקרו.
הכיתה שלי התחילה ללמוד גיאומטריה בכיתה ז', בכיתה ח' למדה מעגלית, ובתחילת ט' סיימה גיאומטריה.
אני סיימתי בגרות בכיתה ט', כי אני התחלתי את התכנית לנוער מוכשר במתמטיקה של בר אילן בכיתה ז', וכמובן בגלל זה הבגרות הייתה מותנית בעינוי פיזי ארוך וממשך שקוראים לו "השלוחה האקסטרנית של פתח תקווה".
וכן, אני לומד בכיתת מחוננים (נורמלית לחלוטין עד כמה שידוע לי)
-
-
-
-
[QUOTE=nilasak;759626]ליגאל יש 10 ליוסי 8
אביזי טעה!
*תיקון* אביזי לא טעה כי הוא לא הגיב
איתי טעה[/QUOTE]
עשיתי חישוב מחדש,
ליגאל יש 14 כבשים ויוסי 10.
אתה טעית P:
דניאל, אני הייתי השנה בתכנית של בר אילן, אך אני לא אמשיך לשנה הבאה (לא עברתי את הבחינת סוף והחלטתי לא לקחת מועד ב', זה פשוט עיצבן אותי כל הקטע של התכנית הזו).
כיתה ז'? יפה לך... איך הסתדרת עם העומס העצום?
ולאיזה כיתה אתה עולה?