-
כינוי:nehorai308
שם במשחק:חג'אג' יוסף
תמונה:[IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6995/siraarontrainerspriteby.png[/IMG]
פוקימון התחלתי:טרטויג
פוקימונים:לאלגעת
תגי מכון:לא לגעת.
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה של המחוז,תיק ברים,אוכל פוקימונים,אוכל לבני אדם.
בקשות:ללכוד זורואה וגיבל
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;858851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את נחשולי האופל של שאדו-לוגיה מתקרבים במהירות רבה מאוד לכיוונו של אלקיד שלך,אתה רואה את שאדו מסתכל עליך בצורה עוינת למדי ואתה רואה משהו מוזר מאוד בעיניו השמאלית,אתה שם לב שהברקים האלה מתנדפים באוויר,אתה שומע את שאדו אומר לשאדו-לוגיה שלו:"שאדו-לוגיה סיים את זה בעזרת סיום-שאדו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש מסתכל עליך בצורה מאוד מוזרה ואתה שומע את עצמו אומר לעצמו:"הוא כמו פול",אתה רואה את קורא מסתכל עליך בפליאה מאוד עצובה,אתה רואה אותו מזיל דמעה קטנה על הדשא של העיר ג'ול-ריו הגדולה,אתה רואה את אש אומר לאינפרנייפ שלו:"סיים את זה עכשיו ואל תיתן לשום פוקימון שלו להתקיף אותך ברור לך?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שמתקפת העל-חושי של דבורן שלך לא מצליחה לשלוט בקרן האופל של הדבורן הזוהר,לון צוחק בצחוק מרושע ואומר לך:"כמו שעל-חושי לא פועל על אופל אז גם מתקפות העל-חושי לא יצליחו לעזור על מתקפות אופל,הבנת?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]נדנוד ראשון,חזרה לידך,אתה רואה את הונטר קם ואיתו גם מיסדרבוס וגם גסטלי שהצטרף לקרב,אתה רואה עוד שלושה פוקימוני רוח מצטרפים,אתה רואה שזה גנגר עוד גנגר וגם מיסמגוס אחד וזוהר,אתה רואה את הילד שלידך מתחיל לפחד באופן שמעורר חשד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial]Spamer Girl[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial]קלירו מחייכת והיא אומרת לך:"אני מעדיפה להיות עוזרת לפוקימונים אך להיות באותו זמן מאסטרית קרבות פוקימון,ההתמחות שלי היא קרב זוגות של כוחות מנוגדים למשל אופל ועל-חושי או מים ואש,הבנת?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "כן הבנתי אבל על חושי פועל על זה, עכשיו דבורן תשתמש בעל חושי על העץ ותעיף את העצך על הדבורן הזוהר של לון".
-
[quote=מאסטר אספיון;858851][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את נחשולי האופל של שאדו-לוגיה מתקרבים במהירות רבה מאוד לכיוונו של אלקיד שלך,אתה רואה את שאדו מסתכל עליך בצורה עוינת למדי ואתה רואה משהו מוזר מאוד בעיניו השמאלית,אתה שם לב שהברקים האלה מתנדפים באוויר,אתה שומע את שאדו אומר לשאדו-לוגיה שלו:"שאדו-לוגיה סיים את זה בעזרת סיום-שאדו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"לא,אני מפסיק את זה כאן ועכשיו" אומר לו ואחזיר את אלקיד לפוקדור "לא משנה כבר יש לי בעיות אחרות" אומר לו בעצב והלך לי ביער לחפש פוקימוני חרק חזקים
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר:"אתה לא לוקאס,איסטרנק שאדוס!",אתה רואה שמין הרצפה עולות להבות שחורות ומסוכנות שלא נותנות לך לברוח מין הקרב,שאדו אומר לך:"עד שאחד הצדדים מנצח אי אפשר לברוח מין הקרב לא משנה מה,עכשיו שאדו-לוגיה אתה מוכן לסיים את המשחק הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שהעץ לא מוכן להתנתק מין שורשיו,אתה רואה את הדבורן הזוהר של לון משתמש במתקפת על-חושי נגדית שהודפת את מתקפת העל-חושי שלך,לון אומר לך:"טוב אויבי,יריבי ומאמן לא יוצלח בוא נסיים את זה עכשיו או אחר-כך?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;859132][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר:"אתה לא לוקאס,איסטרנק שאדוס!",אתה רואה שמין הרצפה עולות להבות שחורות ומסוכנות שלא נותנות לך לברוח מין הקרב,שאדו אומר לך:"עד שאחד הצדדים מנצח אי אפשר לברוח מין הקרב לא משנה מה,עכשיו שאדו-לוגיה אתה מוכן לסיים את המשחק הזה?".[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"נו באמת" אומר לו והוציא את אלקיד "מכת ברק!" אומר לו ואחכה לתגובה אך אחשוב לעצמי:'דיאוקסיס אני מצטער אך זה מה שרציתה אז זה מה שתקבל'
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הירח המלא יוצא אך הוא לא לבן זורח כמו תמיד אלא שחור בוהק חזק ואפל,אתה רואה את השאדו-לוגיה של שאדו מתרומם אל עבר אותו ירח שחור וממנו יוצאים אלפי כוכבים שחורים כמו הלילה והירח של שאדו שעומדים לפגוע בך ובבטרי.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;858881][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שקורא משתמש בניקור מקדחה חזק מאוד שפוגע באינפרנייפ שנפגע מכול ניקור שלו,אתה רואה אותו מתמוטט על הקרקע והוא מפסיד בקרב,אש מחזיר את אינפרנייפ ומוציא במקומו את הפיקאצ'ו הנאמן שלו,אתה רואה את אש די לחוץ מין הפוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הבסת את האינפרנייפ של אש![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לקורא"יופי עכשיו גמור את הפיקאצ'ו הזה.במתקפת ניקור מקדחה ביחד.אני מצפה שתביס את פיקאצ'ו הלוזר הזה"
-
[quote=מאסטר אספיון;859585][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הירח המלא יוצא אך הוא לא לבן זורח כמו תמיד אלא שחור בוהק חזק ואפל,אתה רואה את השאדו-לוגיה של שאדו מתרומם אל עבר אותו ירח שחור וממנו יוצאים אלפי כוכבים שחורים כמו הלילה והירח של שאדו שעומדים לפגוע בך ובבטרי.[/FONT][/COLOR][/quote]
"בטרי תיזהר!" אצעק אליו ואחזיק אותו בידיים ואשמור עליו עם גופי "אל תדאג" אומר לו בעודי מרגיש את הכאבים בגב
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;859132][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר:"אתה לא לוקאס,איסטרנק שאדוס!",אתה רואה שמין הרצפה עולות להבות שחורות ומסוכנות שלא נותנות לך לברוח מין הקרב,שאדו אומר לך:"עד שאחד הצדדים מנצח אי אפשר לברוח מין הקרב לא משנה מה,עכשיו שאדו-לוגיה אתה מוכן לסיים את המשחק הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה שהעץ לא מוכן להתנתק מין שורשיו,אתה רואה את הדבורן הזוהר של לון משתמש במתקפת על-חושי נגדית שהודפת את מתקפת העל-חושי שלך,לון אומר לך:"טוב אויבי,יריבי ומאמן לא יוצלח בוא נסיים את זה עכשיו או אחר-כך?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד ללון: "לא ניראה לי שתסיים את זזה עכשיו, דבורן חברי אל תתיאש תשתמש מתקפה עתידית עכשיו ולאחר מכן תשתמש בעל חושי על דבורן הזוהר של לון!!!"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-לוגיה מתקרב אליך ואתה לא מרגיש כלום,אתה רואה את שאדו-לוגיה נלחם מול ישות דומה לו אתה רואה את לוגיה האמיתי,אתה רואה את שניהם נלחמים בקרב של אור נגד אופל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש אומר בזעם כה רב שאפילו צ'רלס נבהל:"פיקאצ'ו עכשיו הוא הגזים,מכת וולט ותשלב את זה יחד עם זנב ברזל,מתקפת מהירות ומכת ברק תיצור זנב מהירות ברק הוולט!",אתה רואה הדף ברקים חזק מאוד ואתה מרגיש רע מאוד ואתה מתעלף,שאתה מתעורר אתה רואה את צ'רלס רוקן מעליך הוא יחד עם קורא השדה כבר מושמד אש ופיקאצ'ו נעלמו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]אש קאצ'ם נעלם מין הקרב![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה ברק עובר למימד אחר אך אתה רואה במהירות רבה ברק נוסף משתגר מין יקום אחר,אתה נזכר את אחד מין המתקפות ששלחת על וולקנר,אתה רואה את דבורן משתמש בעל-חושי על המתקפה שלך והוא שולח אותה אל עבר הדבורן שלך.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;859941][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-לוגיה מתקרב אליך ואתה לא מרגיש כלום,אתה רואה את שאדו-לוגיה נלחם מול ישות דומה לו אתה רואה את לוגיה האמיתי,אתה רואה את שניהם נלחמים בקרב של אור נגד אופל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
אנ י נזכר שלוגיה יכול לדבר עם בני אדם ואני שואל אותו:"לוגיה איזה מתקפות אתה יודע? אולי הוכל לעזור לך תאמין בי ואני יאמין בך בבקשה אנחנו יכולים לנצח ביחד!" אחכה לתשובה בתחנונים
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע זעקות אימה ופחד מגיעות מין השמיים,אתה רואה את השאדו-לוגיה משתמש מתקפות שלא ראית בחיים שלך ופוגע בלוגיה האמיתי,אתה רואה את הלוגיה האמיתי מתחיל להעלות הילה שחורה ואחריו הוא הופך להיות שאדו-לוגיה נוסף,שאדו זורק פוכדור שחור כמו הלילה אל עבר השאדו-לוגיה החדש והוא לוכד אותו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]שאדו תפס עוד שאדו-לוגיה,הלוגיה האמיתי הפך לשאדו-לוגיה![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;859974][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע זעקות אימה ופחד מגיעות מין השמיים,אתה רואה את השאדו-לוגיה משתמש מתקפות שלא ראית בחיים שלך ופוגע בלוגיה האמיתי,אתה רואה את הלוגיה האמיתי מתחיל להעלות הילה שחורה ואחריו הוא הופך להיות שאדו-לוגיה נוסף,שאדו זורק פוכדור שחור כמו הלילה אל עבר השאדו-לוגיה החדש והוא לוכד אותו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]שאדו תפס עוד שאדו-לוגיה,הלוגיה האמיתי הפך לשאדו-לוגיה![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
*חיים קשים אתה עושה לי אה?:wink:
---------------------------------------
"בטרי תשתמש במכת ברק ובאבל תשתמשי באקדח מים כך שייצא אקדח ברק מהר! אתם חייבים להצליח לעשות את זה בטרי אני בוטח בך!" אצעק בעצב ואחכה ליראות אם הם יצליחו
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש אומר בזעם כה רב שאפילו צ'רלס נבהל:"פיקאצ'ו עכשיו הוא הגזים,מכת וולט ותשלב את זה יחד עם זנב ברזל,מתקפת מהירות ומכת ברק תיצור זנב מהירות ברק הוולט!",אתה רואה הדף ברקים חזק מאוד ואתה מרגיש רע מאוד ואתה מתעלף,שאתה מתעורר אתה רואה את צ'רלס רוקן מעליך הוא יחד עם קורא השדה כבר מושמד אש ופיקאצ'ו נעלמו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]אש קאצ'ם נעלם מין הקרב![/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'רלס"תגיד מה קרה לי?ניצחתי את אש.או שניהיתי לוזר.דרך אגב קוראמ אתה נישאר איתי בשיה רק אם תביס את צ'רלס אם לא אתה עף הבנת"
-
[COLOR=red][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"שמע,אני אומנם משתמש בכוחות האופל בשביל להפוך אותם למשרתי רשע שבבוא היום יפילו את העולם לחיים או למוות,אבל אני גם מאמן הגון אין סיכוי שאתה לא תוכל לנצח שני שאדו-לוגיה,להתראות",שאדו נעלם ואתה לבד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]הקרב נגד שאדו נפסק![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס צוחק והוא אומר לך:"ניצחת אותו יש לך מזל שאתה לא מת הפיצוץ החשמלי של פיקאצ'ו הרס חצי מין העיר,אומנם קורא שלך למרות האיומים שלך הגנן עליך במסך אור עוצמתי למדי במשך שלוש שעות,רק בזכותו אתה חי",אתה רואה את קורא מחייך אליך.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]קורא למד מסך אור![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]