[quote=גרודון;843425]אתה לא רצני נכון
תיתביש[/quote]
אני רציני מאוד,אתם מוזמנים ללוויה שלו בנחל דן,הוא תמיד רצה להיות שם,מחר בשעה 16:00.
Printable View
[quote=גרודון;843425]אתה לא רצני נכון
תיתביש[/quote]
אני רציני מאוד,אתם מוזמנים ללוויה שלו בנחל דן,הוא תמיד רצה להיות שם,מחר בשעה 16:00.
[QUOTE=nilasak;843422]מצטער,אני לא עושה רקע ואני מתעב את המילה.[/QUOTE]
עם כך אז אתה לא תאהב את ההודעה הבאה שלי:
רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,רקע,ו-[SIZE="7"]רקע![/SIZE]
יעקב אחימאיר למרגול בתעלות של החמאס
[QUOTE=nilasak;843426]מי עוזר לי לעשות 48 דפי דמות?[/QUOTE]
אני בתנאי שתצרף אותי
אני
ליאור מזל טוב 5 בטופ
תנו לי להבין אני מתאבל על החיה שלי ואתם בפאן שלכם ]:
[QUOTE=Safta;843430]יעקב אחימאיר למרגול בתעלות של החמאס[/QUOTE]
מה?
[quote=מאסטר פלריון;843435]תנו לי להבין אני מתאבל על החיה שלי ואתם בפאן שלכם ]:[/quote]
כן
[QUOTE=nilasak;843422]מצטער,אני לא עושה רקע ואני מתעב את המילה.[/QUOTE]
אל תעשה רקע-זה לא ממש איכפת לי אני פשוט רוצה להיות מסורתי...
[quote=יגאל;843438]כן[/quote]
אתה חתיכת ה**ו
[quote=גרודון;843432]אני בתנאי שתצרף אותי[/quote]
תבין,אני יכול להדריך לבד,שיניתי את כל העלילה והרקע,עכשיו עזוב אותי מזה,ושכח את זה!.
[QUOTE=מאסטר פלריון;843428]אני רציני מאוד,אתם מוזמנים ללוויה שלו בנחל דן,הוא תמיד רצה להיות שם,מחר בשעה 16:00.[/QUOTE]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: אתה לא רציני נכון:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
מי בא מחר לנחל הדן בשעה 16:00 הלוויה מתחילה ב-16:30 אורי אני מאוד רציני לצערי הרב,או למה הקב''ה לוקח את הטובים ביותר
[QUOTE=מאסטר פלריון;843440]אתה חתיכת ה**ו[/QUOTE]
איך אתה יודע?:embarrassed::embarrassed: