-
[U][COLOR=royalblue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=royalblue][B]אתה הולך אחריו לתוך היער ופתאום אתה מאבד אותו,אבל אתה רואה אור שמגיע מסוף היער.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]אתה רץ לשם אבל לפתע פוקימון שחור גדול חוסם אותך.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkred][B]"לא..אין מצב שהיא הולכת עכשיו לעיר..היא בטח הולכת לבסיס שלהם..נגיד לפרופ' שהיא התקדמה שלב.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ואז הוא מתקשר אליו ואומר לו על המקרה, אתם ממשיכים ללכת ואתה רואה את היציאה.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkorange][B]ליאנה אומרת "אל תדאג..תזכור שפתליל הוא רק תינוק..וגם מנטייק הוא רק..תינוקת ! ! ! " היא אומרת בבהלה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"הרגע שמתי לב שמנטייק הייא בת ולא בן..בגלל אחד מהסימנים על הגוף שלה..בכל מקרה אני כבר רואה שם את היציאה הנה היא כאן ! " ואתה רואה שלט ענק "העיר ליונלי"[/B][/COLOR]
[U][COLOR=navy][B]לוקאס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=navy][B]אתה מבין שאת מגבי וסקארגי הוא לא צד..אבל בעזרתם הוא צד..לפניי שאתה מחזיר את הרקרוס אתה מוציא את הפוכדור ופתאום הוא נעלם לך ביד ! ! אתה מבין שהפוכדור שמיו נתן לך היה זמני .. אתה רואה מרחוק את העיר והמעבדה בעוד החיילים מסתלקים..הרקרוס נשאר שוכב מעולף.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=red][B]קווין אומר "אני דווקא יותר אוהב את הערפל..זה נראה מיסתורי וממש ממש מגניב..אז הלכתי ! ניפגש בעיר הבאה חבר ! " הוא אומר ואתם נפרדים,אתה נכנס ליער ורואה מולך המון יהלומים מנצנצים שלפתע אתה קולט משהו ! זה לא יהלומים אלו עיניים של פוקימונים ![/B][/COLOR]
[U][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=olive][B]הסווידל מתבייש מעט אבל מודה שכן..אתה זורק עליו פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]נידנוד 1..נדינוד 2..נידנוד 3... ונתפס ! ארון שמח מאוד .[/B][/COLOR]
[U][B][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=teal]*עוד לא זרקת על וורמפל פוכדור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע את רואה שטוגפי יוצא מהפוכדור שלו ולא רוצה לחזור..את מבינה שהוא לא רוצה להיות בפוכדור(כמו פיקצ'ו) ואת מחזירה את השאר וורמפל עומד עלייך כי אין לו פוכדור עדיין..רם אומר "יש לי עוד פוקימון..הנה..." והוא מראה לך פכדור צהוב.."רק שהוא עלול להיות מסוכן.." הוא אומר בחשש..[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אתה קורא להם והם בטוחים יותר אך עדיין עומדים ליפול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]גם אתה בודק את המתקפות שלו :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]שם: קטרפי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]סוג: חרק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]יודע: יריית-חוט,נגיחה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray][/COLOR][/B]
[COLOR=darkslategray][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1044078][U][COLOR=royalblue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=royalblue][B]אתה הולך אחריו לתוך היער ופתאום אתה מאבד אותו,אבל אתה רואה אור שמגיע מסוף היער.[/B][/COLOR]
[COLOR=royalblue][B]אתה רץ לשם אבל לפתע פוקימון שחור גדול חוסם אותך.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"היי מי אתה?"אשאל את הפוקימון ואתכונן לאוציא את דסקול לקרב כדי שהפוקימון שחוסם את היציאה אתן לי להמשיך אל היציאה.
-
[quote]לוקאס
אתה מבין שאת מגבי וסקארגי הוא לא צד..אבל בעזרתם הוא צד..לפניי שאתה מחזיר את הרקרוס אתה מוציא את הפוכדור ופתאום הוא נעלם לך ביד ! ! אתה מבין שהפוכדור שמיו נתן לך היה זמני .. אתה רואה מרחוק את העיר והמעבדה בעוד החיילים מסתלקים..הרקרוס נשאר שוכב מעולף.[/quote]
"בו הרקרוס" אומר ואסחב אותו על גבי, אתחיל ללכת למעבדה "אתה פוקימון טוב" אומר לו ואגביר מהירות
-
[U][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את דסקול שפתאום אתה רואה שמולך עומד הידרייגון עצבני ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/48/635.png[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דסקול נבהל ממנו וחוזר לפוכדור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע בא אלייך אקורווס ושואל "מה קרה ? ומי זה ?! "[/COLOR][/B]
[U][B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=navy]אחריי המון דקות אתה מגיע אל אולם מעבדה אתה נכנס ואתה רואה איש[IMG]http://www.israup.net/images/5b062913820f7aae973a719647bad8b6.bmp[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]"שלום לך! אתה בטח לוקאס ! קח את אלו ! " הוא אומר ונותן לך פוקטץ' פוקדקס ו5 פוכדורים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
אתה קורא להם והם בטוחים יותר אך עדיין עומדים ליפול.
גם אתה בודק את המתקפות שלו :
שם: קטרפי
סוג: חרק
יודע: יריית-חוט,נגיחה[/quote]
"קאטרפי-תשתמשי ביריית חוט לכיווני!" אומר לקאטרפי.
-
[B][COLOR=darkslategray][U]יוגי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]קטרפי יורה חוט עבה לכיוונך ואתה תופס,אתה מושך אותו אך מחליק ונופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אדם ולמפנט שלו מנסים לעזור לכם אך הוא לא מצליח ונופל, הוא מנסה להחזיק אם ידו באבן בינתיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]היחידים שאתה רואה למעלה הם חבורת המורקרוו .[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044105][B][COLOR=darkslategray][U]יוגי[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]קטרפי יורה חוט עבה לכיוונך ואתה תופס,אתה מושך אותו אך מחליק ונופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]אדם ולמפנט שלו מנסים לעזור לכם אך הוא לא מצליח ונופל, הוא מנסה להחזיק אם ידו באבן בינתיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkslategray]היחידים שאתה רואה למעלה הם חבורת המורקרוו .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי מרקרואים!" אצעק לעבר המרקרואים בחשש למצבי ולמצב הפוקימונים "אתה יכולים לעזור לנו בבקשה?" ואנסה להחזיק באדם ובלמפנט שלו.
-
[QUOTE=KoDaK;1044078][U][COLOR=royalblue][B]
[COLOR=olive][B]הסווידל מתבייש מעט אבל מודה שכן..אתה זורק עליו פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]נידנוד 1..נדינוד 2..נידנוד 3... ונתפס ! ארון שמח מאוד .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][/COLOR][/QUOTE]
אני בודק את ארון ואת סווידל בבודק פוקימונים הזה ואז אני מתחיל להתקדם לעבר העיר
-
[quote]לוקאס
אחריי המון דקות אתה מגיע אל אולם מעבדה אתה נכנס ואתה רואה איש
"שלום לך! אתה בטח לוקאס ! קח את אלו ! " הוא אומר ונותן לך פוקטץ' פוקדקס ו5 פוכדורים..[/quote]
"יופי פוקדור צא!" אומר ואשלח פוקדור על הרקרוס המעולף "אדוני אתה יודע איפה יש חנות? או מכון אני רוצה להילחם וללכוד פוקימונים!"
-
[U][COLOR=darkred][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkred][B]"לא..אין מצב שהיא הולכת עכשיו לעיר..היא בטח הולכת לבסיס שלהם..נגיד לפרופ' שהיא התקדמה שלב.."[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ואז הוא מתקשר אליו ואומר לו על המקרה, אתם ממשיכים ללכת ואתה רואה את היציאה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][/COLOR][/QUOTE]
''לאון שמע אני לא מבין כלום בנוגע לרעים האלו צוות ''o'' ,אבל דבר אחד אני יודע יש פה יציאה'',
אומר ללאון מצביע לכיוון היציאה,
''יאללה בוא החוצה'',אומר ללאון רץ לכיוון היציאה מהיער.
-
[quote=KoDaK;1043728][SIZE=4][COLOR=indigo][B]נל[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=indigo][IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=561[/IMG]סיגילייפ-על-חושי,מעופף[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo][IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=313[/IMG]וולביט-חרק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo]ואין לאף אחד סופת-חול..יש מכת-חול[/COLOR][/B]
[COLOR=indigo][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]דירלינג משתמש בבעיטה נמוכה על סקרמורי שנבהל ועף מהמקום , לפתע הוא חוזר עם אס אווירי חזק ומעיף את דילרינג אחורה מעלף אותו ,סקרמורי עף משם כלא היה..[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]אייפום משתמש במכת חול ודיטו לא מבין מה זה.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]הוא משתנה ל[IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=227[/IMG]ומעיף את החול משם שעף על אייפום.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]אייפום משתמש בהנפת זנב שמתברר כי הוא לא רע בזה ודווקא אוהב להשתמש במתקפה זו..[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]אייפום משתמש באגרוף ממוקד,חלק אבל טוב .[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]הוא פוגע בדיטו שעדיין לא בטוח כיצד להתחמק מהורדת הדיוק.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]דיטו עף גבוה ללמעלה ולא מתבלבל מהריצה של אייפום.[/B][/COLOR]
[COLOR=indigo][B]הוא משתמש בניקור ופוגע בו חזק.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=indigo]מה תעשי?[/COLOR][/B][COLOR=teal][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד דירלינג ואייפום!" אקרא להם בעידוד. "דירלינג ואייפום, תשתמשו במכת חול באותו זמן ותסתובבו אל עבר דיטו! אחר כך, אייפום, תנסה להתקיף במתקפת מהירות! תרכז את כ לכח המהירות שלך והחוזק שלך בזנב ואז תשחרר את הכח בצורת כוכבים! דירלינג, תשתמשי על דיטו בזרע עלוקה ואם הוא תוקף אותך תברחי ותשתמשי בבעיטה כפולה!" אקרא להם בעידוד ואוסיף: "כדי להוסיף כח למכה, אייפום יעלה על דירלינג ויקפוץ על סקרמורי בזמן שדירלינג מתחתיו!" אומר להם בתקווה שזה יצליח. 'אתם יכולים! אני סומכת עליכם!' אחשוב לי בשמחה. "צאו לדרך, חברים!" אומר להם בעידוד וביטחון.
-
[COLOR=red][B]קווין אומר "אני דווקא יותר אוהב את הערפל..זה נראה מיסתורי וממש ממש מגניב..אז הלכתי ! ניפגש בעיר הבאה חבר ! " הוא אומר ואתם נפרדים,אתה נכנס ליער ורואה מולך המון יהלומים מנצנצים שלפתע אתה קולט משהו ! זה לא יהלומים אלו עיניים של פוקימונים ![/B][/COLOR]
/QUOTE]
אני מתעלם מן הפוקימונים שצופים בי וממשיך ללכת בדרך עד סופה.עד שאני אגיע לעיר הבאה.אני נזהר בדרך מן הסכנות שהיו לי
-
[U][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkslategray][B]המורקרוו באים לעזרתכם ומצליחים להעלות אתכם עד שגם הם כמעט נופלים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]לפתע אתה רואה איש אחד [IMG]http://www.israup.net/images/b30d55bcce16a03c903541396a7fca0c.bmp[/IMG]הוא מרים אתכם בעזרת הפוקימונים שלו:[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]סקארפטי ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=560[/IMG]) והריאמה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=297[/IMG])[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#2f4f4f]אדם מודה לו על עזרתו.[/COLOR][/B]
[COLOR=olive][B]אתה בודק אותם :[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]שם: ארון[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]סוג: מתכת / אבן[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]יודע: בלימה,התקשות[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]----[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]שם:סווידל[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]סוג: חרק / עשב[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]מין: זכר[/B][/COLOR]
[COLOR=olive][B]יודע: יריית חוט,בלימה[/B][/COLOR]
[U][COLOR=navy][B]לוקאס[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=navy][B]הוא אומר "החנות נמצאת פה מימין למרכז הפוקימונים הזה , המכון נמצא אחריי הנהר וצומת הדרכים איפה שהעיר הבאה..וכדי לך לתפוס פוקימונים בצומת בדרכים או בנהר ! תלוי מאוד מי אתה רוצה ! טוב אני צריך לזוז..ביי לבינתיים ! " והוא הולך.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=sienna][B]אתה יוצא מהעיר ורואה עיר ענקית בגודלה שכתוב בשלט "העיר ליונלי" בגדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה נכנס ורואה מכון,מרכז לריפוי הפוקימונים,חנות,תחנת אימון פוקימונים וכמה ילדים נלחמים בינהם.[/B][/COLOR]
[U][COLOR=darkslateblue][B]נל[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=darkslateblue][B]*דירלינג התעלף את לא קראת? [/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]אייפום משתמש במתק' חול אך זה לא משפיע על סקרמורי שעף ללמעלה, הוא לא מצליח ליצור מהירות (כשהוא יילמד הוא יילמד..) ודיטו מנצל את הרגע ומשתמש בניקור שוב ושוב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][B]הוא מעיף אותו אחורה ואת רואה שאייפום כבר מותש (לא מעולף אלה מותש..עייף מלנסות לנצח..)[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתה ממשיך בדרכך שלפתע אתה שומע יללה,אתה מנסה לזוז מהנתיב וללכת בנתיב אחר אבל עדיין אתה שומע,שלפתע אתה רואה מאחורייך פוצ'יאנה זוהר קטן ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=261&shiny=1[/IMG]) מיילל ומכשכש בזנבו, אתה רואה שהוא מעט מחבב אותך.[/B][/COLOR]
-
[quote]לוקאס
הוא אומר "החנות נמצאת פה מימין למרכז הפוקימונים הזה , המכון נמצא אחריי הנהר וצומת הדרכים איפה שהעיר הבאה..וכדי לך לתפוס פוקימונים בצומת בדרכים או בנהר ! תלוי מאוד מי אתה רוצה ! טוב אני צריך לזוז..ביי לבינתיים ! " והוא הולך.[/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים ומרפא אותם, חושב לעצמי 'נראלי אני אלכוד פוקימון מים, קרח או אופל אז אני אלך לנהר'
כשאצא מהמרכז עם פוקימונים בריאים אני אלך לחנות (בשביל האוונט) לקנות קצת ציוד
-
[QUOTE=KoDaK;1044171][U][COLOR=darkslategray][B]
[U][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=sienna][B]אתה יוצא מהעיר ורואה עיר ענקית בגודלה שכתוב בשלט "העיר ליונלי" בגדול.[/B][/COLOR]
[COLOR=sienna][B]אתה נכנס ורואה מכון,מרכז לריפוי הפוקימונים,חנות,תחנת אימון פוקימונים וכמה ילדים נלחמים בינהם.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
*יפריע לך אם אני מתייחס לזה כאילו דרומקה כל הזמן לידי ולא בפוקדור שלו??
----------------------
''ואוו שווה לאון מה נעשה קודם??,ברור שאני חייב לאתגר את מנהיגת המכון אבל אני גם אצטרך להתאמן,
נראה לי עדיף שקודם נלך למרכז פוקימונים'',
אומר ללאון רץ למרכז הפוקימונים חושב על מה לעשות בעיר הזאת.