-
[quote=The Saw;1041381][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"כן נכון הם ממש טובים למסע"אומרת תמי בצפייה על מעשיך תוך כדי שהיא מחזירה את טוקסיקרוק שלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מוציא פוקדור מהכיס שלך, זורק על הגליסקור הימיני והוא הופך לאדום תוך כדי שהוא נכנס אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הפוקדור נופל על האדמה, מתנדנד לו כמה פעמים ובדיוק שהוא נעצר גליסקור יוצא החוצה במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"גלי גלי!"אומר הגליסקור במהירות ואז הוא תוקף אותך במספרי X שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"אני לא יכולה לעזור לך, סליחה"אומרת תמי במהירות ואז יושבת על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר גרוטל, צא החוצה!" אני קורא ומוציא אותו "השתמש מהר בכדור אנרגיה וחסום את ההתקפה!" אני מצווה עליו.
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][U][SIZE="3"]Kogarasumaru[/SIZE][/U]
אתה מוציא את גרוטל החוצה והוא ישר משתמש בכדור אנרגיה.
מהפה של גרוטל יוצא כדור בצבע ירוק לעבר המספרי הX של גליסקור ונוצר פיצוץ אבל קטן.
לאחר מכן גליסקור ישר עף לעבר גרוטל בניב אש במהירות.
גרוטל מתכונן לדבריך אבל הוא קצת חושש מהגליסקור הפראי.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1041383][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה מוציא את גרוטל החוצה והוא ישר משתמש בכדור אנרגיה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מהפה של גרוטל יוצא כדור בצבע ירוק לעבר המספרי הX של גליסקור ונוצר פיצוץ אבל קטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]לאחר מכן גליסקור ישר עף לעבר גרוטל בניב אש במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גרוטל מתכונן לדבריך אבל הוא קצת חושש מהגליסקור הפראי.[/COLOR][/B]
"השתמש בקלי זרעים אל עבר הקרקע שלפניך תוך כדי ריצה כדי שתגרום לו לחטוף אבק לפנים ולבלום את ההתקפה! לאחר מכן תקוף עם דחיפה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE]⎈YamiYugi⎈
אתה מעודד את מונפרנו לקום אבל הוא לא קם ופוגע בו הכדור אנרגיה קשות.
מונפרנו יוצא מהשפעה של השינה, קם אבל פתאום הוא מתעלף על הדשא.
"עשית טעות שבחרת נגדי פוקימון לחימה בגלל שקדברה הוא על-חושי"אומרת בורמה ואז היא מחזירה את קדברה תוך כדי שהיא הולכת.
לאחר מכן מונפרנו קם, מאוכזב והוא הולך כמה צעדים לעץ, היד שלו הופכת להיות לבנה ואז הוא שובר את העץ.
"יכול להיות למד שבירת לבנים"אומרת לך בורמה מרחוק אבל אתה לא רואה אותה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"מונפרנו-חזור!" אומר למונרפנו ואחזיר אותו לפוכדור.
"אני בכל זאת יכול לעבור?" אשאל את בורמה.
-
[quote=The Saw;1041370][B][COLOR=darkgreen][U][SIZE=3]DarkTiger[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה פוקד עליהם לחזור והם חוזרים במהירות בבישנות בגלל שצעקת אליהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מוציא מהתיק שלך מטבע ואתה רואה שיש לך שני מטבעות של 1000$(אני יודע שזה מוזר אבל תזרום)ושטר של 3000$.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מראה להרקרוס ולפליים את העץ ואת הפלי ואז מעיף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה לא מצליח לתפוס אותו והוא נופל על האגם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה רואה שמהאגם יוצא פסיידק [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/bb194ce70e42842275be8b2d4f4bedea.png[/IMG][/URL] עצבני ואז אתה רואה את המטבע על ראשו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
אני לא אהיה מחמישי עד שני [לא כולל שני] מסיבות אישיות
---
"סליחה?" אתקרב אליו בשקט ואקח ממנו את המטבע כמה שיותר מהר, אך אשתדל לא להבהיל אותו.
-
[B][COLOR="DarkGreen"][U][SIZE="3"]DarkTiger[/SIZE][/U]
אוקיי...
-------------------
"פסיי!"צועק פסיידק תוך כדי שאתה מושיט את ידיך אליו ואז מוציא מהפה שלו זרם מים שפוגע בך.
אתה נופל על האדמה הירוקה אבל לא קורה לך כלום אלה קצת כאב בטוסיק.
"פסיי, פסיי, פסיידק!"צועק פסיידק ברשעות, זורק את המטבע לאגם ואז קופץ על האדמה ומסמן שהוא רוצה קרב.
"צ'ראמנדר, צ'ראמנדר..."אומר לך צ'ראמנדר והוא מסמן לך שהוא רוצה להילחם נגד פסיידק.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
אתה מחזיר את מונפרנו חזרה לפוקדור שלך ואז ושואל את בורמה עם הוא יכול ללכת.
אחרי כמה שניות אתה לא שומע תשובה ואז העצים זזים להם ונותנים לך לעבור.
לפי מה שאתה רואה אחרי העצים יש שם שלושה ילדים מטושטשים שמשחקים להם בכדור ליד אגם שקופצים ממנו פוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
גרוטל משתמש בקליע זרעים על האדמה וכך נוצר מלא אבק בזירה.
גרוטל רץ במהירות לעבר גליסקור והאבק משתלב איתו וכך גליסקור המסתנוור ויוצא מהמסלול שלו.
גליסקור נופל על האדמה במהירות ואז גרוטל פוגע בו בדחיפה אבל הוא לא מתעלף.
גליסקור קם במהירות כאילו שלא פגעו בו ואז עף לעבר גרוטל במכת כנף.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1041414]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גרוטל משתמש בקליע זרעים על האדמה וכך נוצר מלא אבק בזירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גרוטל רץ במהירות לעבר גליסקור והאבק משתלב איתו וכך גליסקור המסתנוור ויוצא מהמסלול שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גליסקור נופל על האדמה במהירות ואז גרוטל פוגע בו בדחיפה אבל הוא לא מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גליסקור קם במהירות כאילו שלא פגעו בו ואז עף לעבר גרוטל במכת כנף.[/COLOR][/B]
"אוקיי גרוטל אני רוצה שתטען כמה כדורי אנרגיה ושלח אותם לעבר גלייסקור, בשלושה כיוונים שונים! ככה שהוא ינסה לחמוק בסוף הוא יפגע מאחד מהם" אני אומר לגרוטל, ממתין לראות מה יקרה.
-
גרוטל טוען כשלושה כדורי אנרגיה אבל גליסקור מקדים אותו ופוגע בו קשות בגב.
פתאום גרוטל נופל על הרגליים בגלל הכאב אבל הוא לא מתעלף ישר.
לאחר מכן גרוטל שוב קם על רגליו ושולח כדור אנרגיה לעבר גליסקור שפוגע לו בכנף הימנית.
גליסקור נופל על האדמה בכאב אבל הוא לא מתעלף.
"נו תגמור כבר את הקרב הזה!"צועקת תמי בעצבים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1041427][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גרוטל טוען כשלושה כדורי אנרגיה אבל גליסקור מקדים אותו ופוגע בו קשות בגב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]פתאום גרוטל נופל על הרגליים בגלל הכאב אבל הוא לא מתעלף ישר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]לאחר מכן גרוטל שוב קם על רגליו ושולח כדור אנרגיה לעבר גליסקור שפוגע לו בכנף הימנית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גליסקור נופל על האדמה בכאב אבל הוא לא מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"נו תגמור כבר את הקרב הזה!"צועקת תמי בעצבים.[/COLOR][/B]
"שתקי, חופרת" אני אומר לה בכעס "קדימה גרוטל, עלי תער וקליע זרעים!" אני מצווה עליו.
-
"טוב מה שתגיד..."אומרת לך תמי ואז היא יושבת על האדמה שוב.
אתה פוקד על גרוטל להשתמש בעלי תער עם קליע זרעים על גליסקור ואז הוא שולח מלא זרעים שמשתלבים על עלי תער ענקיים.
המתקפה הזאת פוגעת בגליסקור קשות ואז הוא מתעלף ישר.
"אוי סוף סוף ניצחת אותו!"אומרת תמי בשמחה רבה תוך כדי קפיצה מהישיבה על האדמה.
מה תעשה?תתפוס אותו כמו שתיכננת?[/COLOR][/B]
-
[quote]עמית~
אתה מצווה על טנטקול להשתמש בעוקצי רגל על אבן אחד ועל הרקרוס לתקוף את השנייה עם חתך לילה. שני הפוקימונים שלך מבצעים את המהלכים, אך אתה רואה שכמעט ולא נגרם נזק לאבנים.
מה תעשה?[/quote]
"מה זה שם?" אומר ואלך לכיוון האגם.
-
[quote=The Saw;1041430][B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"טוב מה שתגיד..."אומרת לך תמי ואז היא יושבת על האדמה שוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה פוקד על גרוטל להשתמש בעלי תער עם קליע זרעים על גליסקור ואז הוא שולח מלא זרעים שמשתלבים על עלי תער ענקיים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]המתקפה הזאת פוגעת בגליסקור קשות ואז הוא מתעלף ישר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"אוי סוף סוף ניצחת אותו!"אומרת תמי בשמחה רבה תוך כדי קפיצה מהישיבה על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?תתפוס אותו כמו שתיכננת?[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר פוכדור, צא!" אני קורא ומשליך פוכדור ריק נוסף לעבר גלייסקור 'קדימה שילכד כבר...' אני חושב לעצמי בתקווה
-
[quote=The Saw;1041370]
[B][COLOR=sienna][U][SIZE=3]KillerBee[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי מנסה להתחמק מהגחלת של סקיטי אבל היא נפגעת קשות מהמתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]קומבי נופלת על האדמה אבל היא קמה ישר ושולחת עוקץ רעל שפוגע בסקיטי שמרעיל אותה קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]סקיטי מתעצבן מי זה ואז משתמש בזנב ברזל במהירות אבל בגלל הרעל היא נערלת ומפסיקה לתקוף במתקפה הזאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לאחר מכן קומבי משתמשת בבאז באז על סקיטי שפוגעת בה, מעיפה אותה ומעלפת אותה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"תחזירי סקיטי ועכשיו תצא מאנצ'לאקס!"צועק קורי תוך כדי שהוא מחזיר את סקיטי לפוקדור שלה ואז הוא מוציא פוקדור שיוצא ממנו מאנצ'לאקס [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/f772d6922e0b91ebb8b38c8d46166073.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"אמממ... מאנצ'לאקס" אחשוב בקול רם "תשתמשי בבאגבאז! ואז תעופי מאחוריו ותשתמשי בעוקץ רעל!"
-
[B][COLOR="Sienna"][U][SIZE="3"]KillerBee[/SIZE][/U]
קומבי משתמש בבאב באז על מאנצ'לאקס והוא נפגע אבל נראה שהוא לא נפגע כלל.
לאחר מכן קומבי שולחת עוקץ רעל אבל מאנצ'לאקס טורף את העוקץ רעל ואז מחזיר אותו ישר לעבר קומבי.
קומבי לא מצליחה להתחמק ואז נפגעת מהמתקפה קשות.
קומבי נופלת על האדמה תשושה אבל היא פתאום הופכת ללבנה.היא גודלת וגודלת ואז אתה רואה וספיקוואין!(אני אעדכן לך אותה בקרוב)
מה תעשה?
---------------------------
מצטער שלא שמתי לה את הספרייט בגלל שאין לי כוח למצוא אותו חח
[/COLOR][/B]
אתה צועק:"פוקדור צא!"ואז אתה משליך את הפוקדור על גליסקור והוא הופך להיות אדום.
גליסקור נכנס לתוך הפוקדור ואז הפוקדור נופל האדמה היבשה.
הפקודור מתנדנד לו כמה שניות ואז נעצר תוך כדי שנשמע קליק.תפסת את גליסקור והפוקדור נשלח לפרופסור!
"אתה בא כבר?ודרך אגב לא שאלתי שמך אז מה שמך ילד?"שואלת תמי באי הבנה ממך תוך כדי הליכה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]⎈YamiYugi⎈[/SIZE][/U]
אתה לא משקיע בתגובות...
תשקיע בתגובות בבקשה...
עוד 3 פעמים בלי השקעה תצא מהמשחק
-------------------------
אתה הולך לכיוון האגם ואז אתה מגיע לאגם השקט ובו שלושה ילדים קטנים משחקים להם בכדור ענקי.
אתה מסתכל על האגם ורואה ככמה גולדינים [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/28d45269ae347778be3bbc13e17d301b.png[/IMG][/URL] שקופצים להם באגם.
לאחר מכן יוצא מהאגם פוקימון מטושטש אבל לאחר מכן אתה רואה שזה טוטדייל [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/f1b7effd73882fc95503022ba556f87e.png[/IMG][/URL] חמוד יוצא לו מהאגם אחרי שחייה שמחה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=The Saw;1041442]
[B][COLOR=deepskyblue][U][SIZE=3]Kogarasumaru[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתה צועק:"פוקדור צא!"ואז אתה משליך את הפוקדור על גליסקור והוא הופך להיות אדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]גליסקור נכנס לתוך הפוקדור ואז הפוקדור נופל האדמה היבשה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]הפקודור מתנדנד לו כמה שניות ואז נעצר תוך כדי שנשמע קליק.תפסת את גליסקור והפוקדור נשלח לפרופסור![/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]"אתה בא כבר?ודרך אגב לא שאלתי שמך אז מה שמך ילד?"שואלת תמי באי הבנה ממך תוך כדי הליכה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"את חסרת סבלנות, אה? את צריכה לשפר את התכונה הזאת אצלך" אני אומר בפרצוף חמוץ "וקוראים יל תומאס" אני מוסיף, בעודי עולה חזרה על אופניי ומתחיל לדווש להמשך הדרך.