[COLOR="DarkOrange"][B]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/B]
אתה מנסה לחפש את מקור היללה ולא מאתר אותה.
לפתע אתה מבחין באופק במספר גדול של צלליות שחורות.
יצורים שמוכרים לך איכשהו, אבל אתה לא מצליח לזהות למה, האור ירח לא מספיק חזק.[/COLOR]
Printable View
[COLOR="DarkOrange"][B]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/B]
יצורים שמוכרים לך איכשהו, אבל אתה לא מצליח לזהות למה, האור ירח לא מספיק חזק.[/COLOR]
[quote=Tigraro;1227320][COLOR=darkgreen][B]אלמוג~רוברט ברני-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''הם לא קשורים אליך'' הוא מגרד בראשו ''זה אמצאי שאפשר לראות בעזרתו מה קורה בכל העולם''.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]''תקשורת.. אני לא בטוח אם אתה בא ממימד מפותח מספיק שיש בו תקשורת, אבל אם אתה מפותח מספיק אני בטוח שתבין''.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אהה... בטח יש אצלי בעולם מספר מכשירי תקשורת." אני אומר ומוסיף "אוקי אז תודה על העזרה, אני חושב, עכשיו אני יכול לחזור הביתה." אני מנפנף לו לשלום יוצא מביתו ומתחיל לחפש דרך לחזור לביתי.
[QUOTE=Tigraro;1227335][COLOR="DarkOrange"][B]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/B]
יצורים שמוכרים לך איכשהו, אבל אתה לא מצליח לזהות למה, האור ירח לא מספיק חזק.[/COLOR][/QUOTE]
אני לא מסתכן ובורח במהירות כדי להסתתר מאוחורי אחת הדיונות.
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
''אני לא מבינה למה אתה מתכוון'' היא משיבה, עדיין בהלם ''לאן אתה מתכוון שנלך?''
אתה מאתר את המגן הזהוב של אבי בפינת החדר.
מה תעשה?[/quote]
"למקום בו יצאנו מהמשגר." אומר לסאלי, אקח את המגן של אבי ואלך לאותו המקום.
[quote=Tigraro;1226987]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"אהה,אז תגיד חיות שאוכלים אותם בסוף,וגם יש לי עוד שאלה,איפה אני יכול למצוא את האוכל הזה?" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=teal]"גוויות נחשב אוכל מהמקום שבאת ממנו?" ארוו מביט בך בגועל "הם מלאים מחלות, אתה יודע".[/COLOR]
[COLOR=teal]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
[COLOR=red].[/COLOR][/quote]
אני אומר לו:"לבני האדם,זאת אומרת יצורים כמו מה שאני באתי ממנו לא אוכלים נוולות,אוכלים פירות,ירקות ועוד כמה דברים,חלק מהחיות כמו עורב שאני עכשיו כמוהו אוכלים נוולות,ואני לא יכול לשלוט בעורב שבי,אם תלמד אותי לשלוט בו,תודה"
[QUOTE=Tigraro;1226094]ההמשכים לא יהיו מושקעים כי הם נמחקו לי..
[COLOR=teal]"יש מצב" הוא עונה "בחווה יש מגפה שהורגת את הקאוסטרילות, רעב?"[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אלמוג~רוברט ברני-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]אתה מביט לרגליך, צמח טורף גורר אותך, ענפייו קוצניים כרוכים סביב רגליך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]פנייו הם רק פה ענק וירוק, עם שיניים חדות, וסביבו עלי כותרת אדומים כדם.[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה נכנס דרך החלון, אין נפש חיה בחדר.[/COLOR]
[COLOR=red]האבן הכסופה בוהקת בתוך מיכל זכוכית שעשוי מאותה מתכת שהחלון עשוי ממנה.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"כנראה-אתה-אמור-להגיע-לקיק" ההולוגרמה אומרת בטון הממוחשב של קולה.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]אוהד~צ'אז אנטיפאקט-[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]אתה מרים את הנמלה ולפתע בוהק לבן מתפשט בחדר.[/COLOR]
[COLOR=blue]פיצוץ נוצר ואתה עוצם את עינייך, כשאתה פותח אותן אתה נמצא ביער.[/COLOR]
[COLOR=blue]היער חשוך, העצים חוסמים את האור ולכן ישנו רק אור עמום.[/COLOR]
[COLOR=blue]יללה מצמררת נשמעת ביער, אתה נמצא בקרחת יער, שיערך סומר באימה.[/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]יונתן~אשיוס רמנדו פלין-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]אתה פוגש בברדלס בטיול ומנסה לחזור כשהברדלס נראה ישן, אך כיסא הגלגלים שלך שובר ענף ומעיר את הברדלס.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הברדלס מזנק עליך בתוקפנות, לפתע פיצוץ לבן נוצר ואתה עוצם את עינייך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]כשאתה פותח אותם אתה בגובה 2 מטר באוויר ונופל על האדמה הקשה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]האדמה חמה, עשרות- אם לא מאות דיונות נראות באופק.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה באמצע מדבר, החול החם גורם לכוויות בכפות רגליך עקב נעליך שנהרסו.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]הברדלס נעלם.[/COLOR][/QUOTE]
'מה אני עושה כאן?' אני חושב לעצמי.
אני מתחיל לחפש ביער רמזים, לסיבה שבגללה איכשהוא הגעתי ליער.
[QUOTE=Tigraro;1226987][B][COLOR=darkorange]
[B][COLOR=purple]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]"אייס מזמן לא התראינו. תוכל להביא אותי לקיק? איפה שזה לא יהיה... הולגרמת סטאדים אמרה לי ללכת אל קיק" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=purple]"אתה מתכוון לרסטאם?" אייס שואל "איזו הולוגרמה?"[/COLOR]
[COLOR=purple]השעה היא שעת ערב, מתחיל להחשיך ולהיות קר.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאייס" הולגרמת בצורת ראסטם אמרה לי שאתה תעזור לי להגיע לקיק.איפה שזה לא היה .אז תוכל להביא אותי לשם ?"
אני פונה אל הולגרמה ואומר לה" אפשר לישון בבית שלך הערב ?"
[QUOTE=Tigraro;1225262][B][COLOR=sienna]דוד~דיוויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"כל הזמן שולחים אותי מפה לפה, מזה לזה. אני רוצה להבין מה אני עושה פה ואיך הגעתי לכאן, אתה מדבר איתי על 'הקרב הגדול' כשאני בכללל לא יודע איפה אני" אתה צועק.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לאחר מכן משתופף "סליחה שצעקתי" אתה ממלמל ולא מוצא מילים לתאר את מצבך "אני פשוט..."[/COLOR]
[COLOR=sienna]"זה בסדר" עינייו של רסטאם נוצצות "אתה במימד ששמו אנימלנד".[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אנימלנד הוא עולם שנוצר באמצעות המיזוג בין המימדים.[/COLOR]
[COLOR=sienna]רוב התושבים התמזגו עם בעלי חיים, ישנם בודדים אשר לא התמזגו" רסטאם מספר.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"אומנם אנימלנד נוצר במיזוג, אך היה מימד קטן ממנו אך דומה לו לפני המיזוג, כאשר במיזוג העולמות התמזגו לתוך אותו מימד".[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR] [/QUOTE]
אני מגרד את מצחי, מנסה להבין. "בוא נומר שהבנתי..." אני ממלמל "אבל איך הגעתי לכאן? זאב קפץ עלי ואז" אני משתתק כשבראשי עולה מחשבה נוספת 'איך הזאב הגיע לתוך העיר באמת? הרי היו שמים לב אם הוא היה נכנס. כנראה המיזוג גרם לכך' אני חושב ואז שם לב להיכן שאני נמצא ולרסטאם "סליחה שהפסקתי לדבר בפתאומיות כזו. פשוט, חשבתי על משהו" אני אומר לו.
[B][COLOR=magenta]צורת הזמנים השתנתה, תסתכלו בעמוד הראשי[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"בית?" הוא שואל בהפתעה "אתה לא יכול".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אתה תאלץ להשאר במימד עד שדינאקס יושמד וכל האבנים יאוחדו".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה לא מסתכן, כיסא הגלגלים שלך מסורבל בחול העמוק אבל אתה מצליח להתחבא מאחורי הדיונה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]היללות מתקרבות, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]תיאור מה שיש מסביבך: מנהרה בדיונה, חול, ערמת סלעים ומערה.[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"לא סיימנו את המשימה, צריך להשיג את האבן" סאלי חוסמת את דרכך.[/COLOR]
[COLOR=red]"חוץ מזה, שכחת שהמשגר נעלם?" היא שואלת "מישהו אחר השתמש בו אחרינו".[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה עדיין אדם רגיל.[/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]עיניים אדומות מציצות מהשיחים הסמוכים אליך, אתה בקרחת היער, במקום שרואים קצת יותר טוב.[/COLOR]
[COLOR=blue]זאת שעת שחר, לא מסוכן כמו לילה אך לא בטוח כמו ביום.[/COLOR]
[COLOR=blue]'מה אני עושה כאן?' אתה שואל את עצמך, שקט מוחלט סביבך.[/COLOR]
[COLOR=blue]העיניים מביטות עליך שוב, יותר ויותר עיניים אדומות וצהובות נראות סביבך, במקומות מסתור כמו שיחים וחשכת היער העבות.[/COLOR]
[COLOR=blue]יללה מפלחת את השקט, עוד יללות נשמעות לאוזנך, קרובות יותר, מקרינות כוח.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal]"מאיפה לי איך עושים את זה?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מגיעים לחוות הבקר, גוויה של יצור הדומה לפרה שוכבת בפתח החווה.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"הולגרמת בצורת ראסטם אמרה לי שאתה תעזור לי להגיע לקיק.איפה שזה לא היה .אז תוכל להביא אותי לשם?"[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]ההולוגרמה לא שומעת אותך כנראה, לכן היא לא עונה לשאלת ה""אפשר לישון בבית שלך הערב?"[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"כן אני אביא אותך לשם" אייס תופס עם טפרייו בפרוותך, ומתחיל לעופף בכבדות.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתם מגיעים לשם, אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"יש לך לבחור את האימון להיום" אייס אומר "אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=sienna]דוד~דיוויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]אתה מגרד את מצחך, מנסה להבין.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"בוא נומר שהבנתי..." אתה ממלמל "אבל איך הגעתי לכאן? זאב קפץ עלי ואז..."[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה משתתק כשבראשך עולה מחשבה נוספת 'איך הזאב הגיע לתוך העיר באמת? הרי היו שמים לב אם הוא היה נכנס. כנראה המיזוג גרם לכך'.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"סליחה שהפסקתי לדבר בפתאומיות כזו. פשוט, חשבתי על משהו" אתה אומר לו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"זה בסדר" רסטאם אומר "אז ברצונך להגיע לקיק?"[/COLOR]
[quote=Tigraro;1229608][B][COLOR=magenta]צורת הזמנים השתנתה, תסתכלו בעמוד הראשי[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"בית?" הוא שואל בהפתעה "אתה לא יכול".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אתה תאלץ להשאר במימד עד שדינאקס יושמד וכל האבנים יאוחדו".[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מה?!" אני שואל בתדמה. "מי זה בכלל דיאנקס? ולאיזה שמונה אבנים אתה מתכוון? למשהו כמו שמונת השערים בירושלים?! ומה אני בכלל אמור לעשות עד אז?" ואני חושב 'נראה לי שהוא לא מתכוון לענות לי, כנראה שמה שאני אמור לעשות אם בכלל אני אגלה כבר לבד!"
[quote=Tigraro;1229608]
[COLOR=teal]"מאיפה לי איך עושים את זה?" הוא שואל אותך.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם מגיעים לחוות הבקר, גוויה של יצור הדומה לפרה שוכבת בפתח החווה.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=sienna]?"[/COLOR][/quote]
אני מסתכל על הגוויה של היצור ואומר לארוו:"טוב,אני ממליץ לך לא להסתכל" ואני אתנפל על גווית הפרה ואוכל אותה.
[QUOTE=Tigraro;1229608][B][COLOR=magenta]
[COLOR=darkorange]אתה לא מסתכן, כיסא הגלגלים שלך מסורבל בחול העמוק אבל אתה מצליח להתחבא מאחורי הדיונה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]היללות מתקרבות, מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]תיאור מה שיש מסביבך: מנהרה בדיונה, חול, ערמת סלעים ומערה.[/COLOR]
"[/QUOTE]
אני מתחיל להילחץ.אני מנסה להסתתר אולי בתוך המנהרה בדיונה בתקווה שיצליח לי להיחלץ מהיללות
[quote]עמית~קיבה ג'ונסון-
"לא סיימנו את המשימה, צריך להשיג את האבן" סאלי חוסמת את דרכך.
"חוץ מזה, שכחת שהמשגר נעלם?" היא שואלת "מישהו אחר השתמש בו אחרינו".
מה תעשה?[/quote]
"נכון." אומר לסאלי. "קדימה, בואי נחזור למעלה." ואלך לכיוון המקום בו היינו.
[QUOTE=Tigraro;1229608][B][COLOR=magenta]צורת הזמנים השתנתה, תסתכלו בעמוד הראשי[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]אתה עדיין אדם רגיל.[/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]עיניים אדומות מציצות מהשיחים הסמוכים אליך, אתה בקרחת היער, במקום שרואים קצת יותר טוב.[/COLOR]
[COLOR=blue]זאת שעת שחר, לא מסוכן כמו לילה אך לא בטוח כמו ביום.[/COLOR]
[COLOR=blue]'מה אני עושה כאן?' אתה שואל את עצמך, שקט מוחלט סביבך.[/COLOR]
[COLOR=blue]העיניים מביטות עליך שוב, יותר ויותר עיניים אדומות וצהובות נראות סביבך, במקומות מסתור כמו שיחים וחשכת היער העבות.[/COLOR]
[COLOR=blue]יללה מפלחת את השקט, עוד יללות נשמעות לאוזנך, קרובות יותר, מקרינות כוח.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"מי זה?!" אני שואל, ומוציא את האולר שבכיס הסווצ'רט שלי, פותח אותו ומתכוון לחתוך את כל מי שינסה להתקרב.
[QUOTE=Tigraro;1229608][B][COLOR=magenta]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"הולגרמת בצורת ראסטם אמרה לי שאתה תעזור לי להגיע לקיק.איפה שזה לא היה .אז תוכל להביא אותי לשם?"[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]ההולוגרמה לא שומעת אותך כנראה, לכן היא לא עונה לשאלת ה""אפשר לישון בבית שלך הערב?"[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"כן אני אביא אותך לשם" אייס תופס עם טפרייו בפרוותך, ומתחיל לעופף בכבדות.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתם מגיעים לשם, אתה מרגיש את הטוהר של המקום, המקום מלא במקדשים, בתים גדולים שאתה מתאר לעצמך שהם מקומות אימון.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"יש לך לבחור את האימון להיום" אייס אומר "אתה יכול ללכת ללמוד לחימה בנשק, לחימה פיזית, לחימה תיאורטית או לבחור נשק ולהתאמן על בובות אימון".[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]מה תעשה?[/COLOR]
"[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאייס" טוב בחרתי בלחימה פיזיתי.באלי לי להתנסות בזה "