-
[QUOTE=LordAbizi;1118777]קיימים כמה שרק בא לי, לכל n טבעי, קיים המרחב R^n שהוא ממימד n. קיים מרחב מעצמה 0א והוא מרחב הפולינומים מעל הממשיים. קיים מרחב מעצמה א והוא מרחב הפונקציות הממשיות. אם אני ממש ארצה, אני אוכל להמשיך לחפש.
חוץ מזה, אני לא צריך לבוא אל האלים כדי להרוג אותם. אני אשתמש במלכודת כדי למשוך אליי את מלאך המוות, ואז להרוג אותו.
כל עוד האלים קיימים בני האדם ימשיכו לשקר למען המטרות שלהם. כדי להביא שלום עולמי צריך להרוג את האלים!![/QUOTE]
בוא נתחיל מזה שהאלים לא אחראיים למימד שלנו. בשנת בראית האדם הם נתנו למלך השדים האסטרליים את המימד הזה לשליטתו. ככה שכל טענה או מענה לך למינסטרק, מלך השדים האסטרליים.
ורק נדמה לבני האדם שהם מבינים את תורת המימדים. למען האמת, לבני התמותה אין חצי מושג בזה. רק חלק קטן יודעים שיש רק ארבעה ולא יותר מזה.
ומי שלא מבין בזה- שדים אסטרליים הם עם של יצורים יהירים ודומים מעט לבני אדם. למרות זאת, הם לא מרושעים ואוהדים את האלים.
-
-
קודק-מה קורה.?
ראול-אני אחלה...
ליאור-נחמד.. אז בעצם אף פעם לא הפסקת לראות את זה מאז שגילית את הסדרה...
-
עומר כמה מורים לכישוף יש לך?
-
-
[quote=cladino;1118794]בוא נתחיל מזה שהאלים לא אחראיים למימד שלנו. בשנת בראית האדם הם נתנו למלך השדים האסטרליים את המימד הזה לשליטתו. ככה שכל טענה או מענה לך למינסטרק, מלך השדים האסטרליים.
ורק נדמה לבני האדם שהם מבינים את תורת המימדים. למען האמת, לבני התמותה אין חצי מושג בזה. רק חלק קטן יודעים שיש רק ארבעה ולא יותר מזה.
ומי שלא מבין בזה- שדים אסטרליים הם עם של יצורים יהירים ודומים מעט לבני אדם. למרות זאת, הם לא מרושעים ואוהדים את האלים.[/quote]
אתה לוקח את המונחים שלך מהמציאות! אבל המציאות היא שקר! המציאות האמיתית נמצאת בראש! ואם אני יכול מאקסיומות תורת הקבוצות, להוכיח לך שקיים מרחב ממימד n לכל n טבעי, סימן שזה נכון!
מהי כוחה של המציאות האידיוטית, כנגד כוחה של האמת המוחלטת שנכונה בכל מציאות? עליך להבין, שטענה יכולה להיות נכונה, גם אף אחד לא יכול לדעת את זה!
ובנוגע לאלים, חייב להיות אל כלשהו שלוקח בני אדם כשהם מתים. אף מיתולוגיה אינה שלמה בלי זה. יהא האל הזה אשר יהא, הוא יהיה הקורבן הראשון שלי.
-
[QUOTE=Druddigon man;1118796]קודק-מה קורה.?
ראול-אני אחלה...
ליאור-נחמד.. אז בעצם אף פעם לא הפסקת לראות את זה מאז שגילית את הסדרה...[/QUOTE]
בעיקרון כן ואני גם קורא תמנגה
-
[center][size=5]מי ראה את גוגל?[/size]
[size=5]עם גיטרה![/size][/center]
-
[QUOTE=DarKodak;1118805][center][size=5]מי ראה את גוגל?[/size]
[size=5]עם גיטרה![/size][/center][/QUOTE]
אני איזה מגניב זה
כתבתי לך המשך
הגבתי במשחק שלי
-
-
[quote=Woodpecker;1118808]אני איזה מגניב זה
כתבתי לך המשך[/quote]
נכון? חחח..
יופי,אני כבר מגיב.
-
[QUOTE=DarKodak;1118805][center][size=5]מי ראה את גוגל?[/size]
[size=5]עם גיטרה![/size][/center][/QUOTE]
אני ראיתי..
ואלון למה גילית את השם שלך רק בהקדשת 5K
-
[QUOTE=cladino;1118799]עומר כמה מורים לכישוף יש לך?[/QUOTE]
4...
מורגנה,בוקישס,קוני וקלאריסה...
בנתיים פיירושי זאת המתקפה העוצמתית שמישהו לימד אותי! זה העלה אותי 4 רמות!!! אני ברמה 18!! :)
כמו שליאור יודע-פיירושי זאת מין מערבולת אש באדמה,נוצר סדק באדמה ומתוכה פורצת מערבולת אש אימתנית ומרהיבה...
-
[QUOTE=LordAbizi;1118802]אתה לוקח את המונחים שלך מהמציאות! אבל המציאות היא שקר! המציאות האמיתית נמצאת בראש! ואם אני יכול מאקסיומות תורת הקבוצות, להוכיח לך שקיים מרחב ממימד n לכל n טבעי, סימן שזה נכון!
מהי כוחה של המציאות האידיוטית, כנגד כוחה של האמת המוחלטת שנכונה בכל מציאות? עליך להבין, שטענה יכולה להיות נכונה, גם אף אחד לא יכול לדעת את זה!
ובנוגע לאלים, חייב להיות אל כלשהו שלוקח בני אדם כשהם מתים. אף מיתולוגיה אינה שלמה בלי זה. יהא האל הזה אשר יהא, הוא יהיה הקורבן הראשון שלי.[/QUOTE]
האל הזהז הוא שד אסטרלי זוטר, שאפילו אני עולה עליו בכוחותיי.
והמציאות כפי ש[B]בני האדם[/B] מכירים אותה היא שקר. המכשפים ניחנו לראות את היקומים בצרות האמיתית והמוחלטת.
ועובדה שיש ארבעה מימדים. בכל היקומים יש רק כניסות לארבעה: המימד שלנו, המימד האחר, המימד האסטרלי, ומימד השאול.
אם אנחנו מדברים על יקומים, אז יש לפחות כמה מאות אלפים, בכל אחד ארבעה מימדים
-
[QUOTE=DarKodak;1118810]נכון? חחח..
יופי,אני כבר מגיב.[/QUOTE]
אוקי אחכה שתגיב