חזרתי
Printable View
חזרתי
[quote=Druddigon man;1171540]חזרתי D:[/quote]
תגיד אחי איך קוראים לך?!? אחת ולתמיד אני רוצה לדעת.. אני כל הזמן קורה לך דוריגון מן.. וזה מציק.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=scP4IWBTjdA&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
זה קרע אותי מצחוק :)
היי ליאור
[QUOTE=NivX10;1171595]תגיד אחי איך קוראים לך?!? אחת ולתמיד אני רוצה לדעת.. אני כל הזמן קורה לך דוריגון מן.. וזה מציק.[/QUOTE]
מה לא שמעת אף פעם איך קוראים לי?
הי גלעד
[QUOTE=monster;1171593]חזרתי[/QUOTE]
איזה מ"ת מהמ"תים שלך הכי אהבת..?
[QUOTE=BlackGroudon;1171596][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=scP4IWBTjdA&feature=player_detailpage[/YOUTUBE]
זה קרע אותי מצחוק :)
היי ליאור[/QUOTE]
[SIZE="5"]לך מפה כבר![/SIZE]
[QUOTE=Druddigon man;1171599]איזה מ"ת מהמ"תים שלך הכי אהבת..?
[SIZE="5"]לך מפה כבר![/SIZE][/QUOTE]
את כולם אהבתי
נו זה לא לבחור בין הילדים שלך Xd
איזה [b]הכי [/b]אהבת?
[QUOTE=Druddigon man;1171599]איזה מ"ת מהמ"תים שלך הכי אהבת..?
[SIZE="5"]לך מפה כבר![/SIZE][/QUOTE]
מה הבעיה שתעקוף אותי בנו''ד אחר?!
[quote=Druddigon man;1171597]מה לא שמעת אף פעם איך קוראים לי?[/quote]
לא, יצא שלא..
[SIZE=5][COLOR=Red][I][B]ח[COLOR=DimGray]ב[/COLOR]ר[COLOR=DimGray]י[/COLOR]ם [COLOR=DimGray]א[/COLOR]נ[COLOR=DimGray]י[/COLOR] צ[COLOR=DimGray]ר[/COLOR]י[COLOR=DimGray]ך[/COLOR] א[COLOR=DimGray]ת[/COLOR] ע[COLOR=DimGray]ז[/COLOR]ר[COLOR=DimGray]ת[/COLOR]כ[COLOR=DimGray]ם[/COLOR]![COLOR=DimGray]![/COLOR]![/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=Druddigon man;1171602]נו זה לא לבחור בין הילדים שלך Xd
איזה [b]הכי [/b]אהבת?[/QUOTE]
בטח תפסיק להספאים בשביל המונה שלך
עניתי לך כבר
מה הבעייה לצאת מהמחשב גלעד?
אתה השתעממת בפורום יומייים שלמים! לא נורא אם לא תגיב כל שנייה וחצי O:
בבקשה, לך Xd
[QUOTE=NivX10;1171604]לא, יצא שלא..
[SIZE=5][COLOR=Red][I][B]ח[COLOR=DimGray]ב[/COLOR]ר[COLOR=DimGray]י[/COLOR]ם [COLOR=DimGray]א[/COLOR]נ[COLOR=DimGray]י[/COLOR] צ[COLOR=DimGray]ר[/COLOR]י[COLOR=DimGray]ך[/COLOR] א[COLOR=DimGray]ת[/COLOR] ע[COLOR=DimGray]ז[/COLOR]ר[COLOR=DimGray]ת[/COLOR]כ[COLOR=DimGray]ם[/COLOR]![COLOR=DimGray]![/COLOR]![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
במה אתה צריך עזרה?
[SIZE=6][COLOR=Red][I][B]ח[COLOR=DimGray]ב[/COLOR]ר[COLOR=DimGray]י[/COLOR]ם [COLOR=DimGray]א[/COLOR]נ[COLOR=DimGray]י[/COLOR] צ[COLOR=DimGray]ר[/COLOR]י[COLOR=DimGray]ך[/COLOR] א[COLOR=DimGray]ת[/COLOR] ע[COLOR=DimGray]ז[/COLOR]ר[COLOR=DimGray]ת[/COLOR]כ[COLOR=DimGray]ם[/COLOR]![COLOR=DimGray]![/COLOR]![/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=Druddigon man;1171606]מה הבעייה לצאת מהמחשב גלעד?
אתה השתעממת בפורום יומייים שלמים! לא נורא אם לא תגיב כל שנייה וחצי O:
בבקשה, לך Xd[/QUOTE]
יודע מה אני הולך עוד מעט סבבה?