[QUOTE=Primo;1182925]אתה מדבר על המשחק של הארי פוטר או הדיג'ימון?[/QUOTE]
דיג'ימון יא פלוץ מרובע P:
Printable View
[QUOTE=Primo;1182925]אתה מדבר על המשחק של הארי פוטר או הדיג'ימון?[/QUOTE]
דיג'ימון יא פלוץ מרובע P:
אני חשבתי שאתה מדבר על הזה של ההארי פוטר בכלל Xd
[QUOTE=Primo;1182927]אני חשבתי שאתה מדבר על הזה של ההארי פוטר בכלל Xd[/QUOTE]
למה אתה לא ממשיך את ההארי פוטר? O:
איזה עונות של דיג'ימון ראית ובאילו משחקים לדי אס שיחקת?
אני שיחקתי ב-Dawn ו-Dusk ראיתי את עונות 1,2 ו-4 וזהו
[QUOTE=Primo;1182929]אני שיחקתי ב-Dawn ו-Dusk ראיתי את עונות 1,2 ו-4 וזהו[/QUOTE]
אוקיי, סבבה, אם אני אצטרך עזרה אני אפנה אליך O:
אני לא ממש מבין גדול בדיג'ימון ובמ''תים אני עוד יותר גרוע,יש לי רעיונות טובים להתחלה אבל בסוף אני תקוע,כמו הסיפורים שלי
חזרתי...
היי יואב מה קורה?
[QUOTE=Primo;1182961]היי יואב מה קורה?[/QUOTE]
היי אחי אני סבבה, הגשתי בקשה לניהול מוזיקה...מה איתך?
אני לא הגשתי בקשה לניהול מוזיקה למה?
אני גם טוב קצת מבואס שיצאתי מהטורניר שיונתן אירגן [על הסיבוב הראשון]
[QUOTE=Primo;1182967]אני לא הגשתי בקשה לניהול מוזיקה למה?
אני גם טוב קצת מבואס שיצאתי מהטורניר שיונתן אירגן [על הסיבוב הראשון][/QUOTE]
וואי וואי וואי מי ניצח אותך?
ניב,הוא השתמש בחפיסת דרגוניטי ואני השתמשתי בחפיסת Vwxyz שלי,לא היה הרעיון הכי טוב שלי
[QUOTE=Primo;1182972]ניב,הוא השתמש בחפיסת דרגוניטי ואני השתמשתי בחפיסת Vwxyz שלי,לא היה הרעיון הכי טוב שלי[/QUOTE]
זה חזק? כי אני התחום הבנה שלי בדרות אמריקאיות מסתכם באווטאר,גנרטור רקס ובן 10 :). ויש שם חפיסת מכונות? אם כן, אני בטוח ארשם עם זה...
הטורניר כבר התחיל,אני הראשון שעף וחפיסת VWXYZ מבוססת על מכונות,וזו אנימה יפנית,עד כמה שידוע לי Cartoon Network גם משדר את יוגי הו,או שאולי זה 4KIND.
דרגוניטי זו חפיסה טובה מאוד,אבל צריך לדעת להשתמש בה אני למשל לא יודע,אם אני אשתמש בה 90% שאני אפסיד.
[QUOTE=Primo;1182981]הטורניר כבר התחיל,אני הראשון שעף וחפיסת VWXYZ מבוססת על מכונות,וזו אנימה יפנית,עד כמה שידוע לי Cartoon Network גם משדר את יוגי הו,או שאולי זה 4KIND.
דרגוניטי זו חפיסה טובה מאוד,אבל צריך לדעת להשתמש בה אני למשל לא יודע,אם אני אשתמש בה 90% שאני אפסיד.[/QUOTE]
יש שם אפשרות להמציא קלפים? כי יש לי רעיון לאחד אדיר...