וואי אני פשוט הפכתי לבן אדם ממש עסוק בזמן האחרון..... לא הייתי בפורום הרבה זמן....
מה קורה?
עריכה: יותר גרוע ועצוב זה שלא ראיתי אנימה הרבה זמן! באלי להשתגע זה כמו סיגריות, מתחילים ואי אפשר להפסיק!
Printable View
וואי אני פשוט הפכתי לבן אדם ממש עסוק בזמן האחרון..... לא הייתי בפורום הרבה זמן....
מה קורה?
עריכה: יותר גרוע ועצוב זה שלא ראיתי אנימה הרבה זמן! באלי להשתגע זה כמו סיגריות, מתחילים ואי אפשר להפסיק!
[quote=buizel שולט;1215481]וואי אני פשוט הפכתי לבן אדם ממש עסוק בזמן האחרון..... לא הייתי בפורום הרבה זמן....
מה קורה?
עריכה: יותר גרוע ועצוב זה שלא ראיתי אנימה הרבה זמן! באלי להשתגע זה כמו סיגריות, מתחילים ואי אפשר להפסיק![/quote]
אני פשוט רואה את אותם דברים שוב ושוב. למשל, לאחרונה ראיתי בפעם המיליון את הפרקים של נארוטו עם השלב הסופי של מבחני הצ'ונין וההתקפה של אורוצ'ימארו (60-79). ועכשיו אני רואה שוב את ההשמדה של קונוהא בידי פיין וקנאן.
[QUOTE=Brieza;1215479]מסכן
השעה הכי מאוחרת שאני גומר זה ב3. וברבע[/QUOTE]
סחתיין עליך.
חוץ מיום שישי השעה הכי מוקדמת שאני גומר זה ב-2...
כן... אני גם צריך לצפות בקרב שלושת הסנינים. יש שם כמה דברים מעניינים: רסנגן בפעם הראשונה, טסונאדה נלחמת, קאבוטו עדיין שפוי (ולא עם חתיכות Dna של אורצ'ימארו בכל מקום ם.ם), ג'יראיה אומר כל מיני דברים שמסתבר שהוא נזכר בהם רגע לפני המוות...
תחממו לי את הביצה..
[QUOTE=YuseiFudo;1215484]סחתיין עליך.
חוץ מיום שישי השעה הכי מוקדמת שאני גומר זה ב-2...[/QUOTE]
תודה
אני בכיתה ט' ואין לחי הרבה שעות לימודים
יש לי רק פעם אחת שאני לומד 8 שעות
בימים אחרים זה 5,6,7 שעות
יש לי פעם אחת 7 שעות ופעם אחת 8 שעת
פעיימם 5 שעות ופעמיים 6 שעות
מה קורה???
כולם לבוא לחת"מ יש מ"ת חדש! D:
אפשר דף שרשום עם תמונות את כל הפוקימונים מעונה 1-5
[QUOTE=Brieza;1215493]תודה
אני בכיתה ט' ואין לחי הרבה שעות לימודים
יש לי רק פעם אחת שאני לומד 8 שעות
בימים אחרים זה 5,6,7 שעות
יש לי פעם אחת 7 שעות ופעם אחת 8 שעת
פעיימם 5 שעות ופעמיים 6 שעות[/QUOTE]
אההה..לא פלא שאתה מסיים מוקדם...
אני בי' מופ"ת, יש לי 47-48 שעות לימוד בשבוע.
BlueHamster-
אתה רוצה דורות 1-5 או של עונות 1-5 בסדרה?כי הסדרה מתחלקת אחרת...
הלכתי לישון :(
למישהו יש מדריך טוב ועדקני ליפרוץ אייפוד 4 גירסה 4.3.3?????
[QUOTE=buizel שולט;1215481]וואי אני פשוט הפכתי לבן אדם ממש עסוק בזמן האחרון..... לא הייתי בפורום הרבה זמן....
מה קורה?
עריכה: יותר גרוע ועצוב זה שלא ראיתי אנימה הרבה זמן! באלי להשתגע זה כמו סיגריות, מתחילים ואי אפשר להפסיק![/QUOTE]
תאמין לי אפשר להפסיק
עישנתי חצי שנה ואני כבר נקי שבועיים , מקווה שלא אחזור לזה
בוקר טוב!
שיהיה כיף בבצפר (לא באמת -.-)
בוקר טוב
בוקר.
עוד מעט אני הולך ליום ארוך :(
אני אחזור ב-4 בערך
בוקר..