תזכיר לי מה אמרתי לגביהם?
Printable View
תזכיר לי מה אמרתי לגביהם?
[quote=HeavySnorlax;1269955]אתה באמת טוב.
גם לי נראה הגיוני שהמושגים האלו היו שם בצורה כל שהיא, אחרי הכל אנחנו כאן היום בצורה שלנו.
המהלך הבא הוא לדבר על האפשרות המעטה (אך שעדיין נשארה לצערי, כנראה גם תישאר) שאותו דבר ראשוני לא היה בעל ישות כל שהיא אלא רק הכיל את אפשרות לקיום כל מה שקיים בצורה שלנו (דבר שגם ששוב יחליש את הסבירות שהוא חסר "ישות" בגלל שהוא מכיל פוטנציאל של ישויות חושבות אחרות), ובאופן מקרי נוצרה ה"אופציה" עם כל מה שזה כולל שהובילה לעולם כפי שאנחנו מכירים אותו.
אני בטוח שאתה מכיר כבר דברים בסגנון. רוצה שאני אמשיך עכשיו או שנעצור ונתפלסף בפעם אחרת?
דרך אג, אולי נפתח את קבוצת המתפלספים? זאת תהיה קבוצה שעורכת וויכוחים פומביים בנו"ד.[/quote]
למה צריך להגדיר את זה כקבוצה? ידוע לכל שאני יכול לבוא ולדון על כל טענה ולהגן כמעט על כל דעה בכל נושא עם כל אחד. ביוון העתיקה קראו להם סופיסטיים. מכיוון שאני עצל מדי מכדי להחליט על דעה משל עצמי, אז אני מגן על כל הדעות כי אין לי כח לבחור ביניהן.
אני מעדיף עכשיו לפתור שאלות בתורת המידה מאשר להתפלסף, אבל אני יכול לעשות את שניהם בו זמנית ככה שזה לא מפריע לי.
ולי לא מפריעה כלל העובדה שהעולם כפי שאנחנו מכירים אותו הוא תאונה. ארוע בעל הסתברות קטנה, שאם נריץ את העולם שוב (כפי שכתבתי באחת התגובות הקודמות), לא יקרה. נקבל איזשהו עולם אחר. עדיין יפעלו בו אותם עקרונות ואותם אמיתות אוניברסליות. ייתכן ששם במקום בני אדם נמצא כוכב עם יצורים בעלי צורה של X (ולא קו ישר כמו בני האדם), וכל מיני דברים שונים. עדיין האמיתות היסודיות לא ישתנו, העובדה ש-2 הוא מספר ראשוני לא תשתנה. לכן הקיום של בני האדם הוא חסר כל חשיבות. ולכן אני סוציופט אלים. נראה לי שסטיתי מכיון הדיון.
יגעתי.
איתי הלייטסוורן הזאב ההוא טוב אבל יש קלף של הגלדיאטורים שמשמיד אותם
דק בניש איאטוס מחסל לייטסוורן בלי בעיות
נתנו לי אזהרה כי [b]עזרתי[/b] למישהו... זה ממש לא פייר!
לא הבנתי?
[QUOTE=LordAbizi;1269960]למה צריך להגדיר את זה כקבוצה? ידוע לכל שאני יכול לבוא ולדון על כל טענה ולהגן כמעט על כל דעה בכל נושא עם כל אחד. ביוון העתיקה קראו להם סופיסטיים. מכיוון שאני עצל מדי מכדי להחליט על דעה משל עצמי, אז אני מגן על כל הדעות כי אין לי כח לבחור ביניהן.
אני מעדיף עכשיו לפתור שאלות בתורת המידה מאשר להתפלסף, אבל אני יכול לעשות את שניהם בו זמנית ככה שזה לא מפריע לי.
ולי לא מפריעה כלל העובדה שהעולם כפי שאנחנו מכירים אותו הוא תאונה. ארוע בעל הסתברות קטנה, שאם נריץ את העולם שוב (כפי שכתבתי באחת התגובות הקודמות), לא יקרה. נקבל איזשהו עולם אחר. עדיין יפעלו בו אותם עקרונות ואותם אמיתות אוניברסליות. ייתכן ששם במקום בני אדם נמצא כוכב עם יצורים בעלי צורה של X (ולא קו ישר כמו בני האדם), וכל מיני דברים שונים. עדיין האמיתות היסודיות לא ישתנו, העובדה ש-2 הוא מספר ראשוני לא תשתנה. לכן הקיום של בני האדם הוא חסר כל חשיבות. ולכן אני סוציופט אלים. נראה לי שסטיתי מכיון הדיון.
יגעתי.[/QUOTE]
כי אז עוד אנשים יצטרפו לדיונים.
כנראה שיצא יקום בלי שום דבר מעניין בתוכו, או משהו שיתעניין במשהו מעניין בתוכו.
טוב, סיימנו בינתיים. יש כאן נקודת שבירה שבה צריך להחליט לבד למה להאמין (ואני לא מדבר על זה שזה לא מזעזע אותך שכמעט ולא התקיימנו), ואני ממש נהנה מהדיון איתך.
בכל מקרה אני צריך ללכת בקרוב אז זה מקום טוב להפסיק בו. חוץ מזה שאני בודק את עצמי ומחכים גם תוך כדי. מזל שהצטרפתי לקהילה הזאת.
[quote=HeavySnorlax;1269968]כי אז עוד אנשים יצטרפו לדיונים.
כנראה שיצא יקום בלי שום דבר מעניין בתוכו, או משהו שיתעניין במשהו מעניין בתוכו.
טוב, סיימנו בינתיים. יש כאן נקודת שבירה שבה צריך להחליט לבד למה להאמין (ואני לא מדבר על זה שזה לא מזעזע אותך שכמעט ולא התקיימנו), ואני ממש נהנה מהדיון איתך.
בכל מקרה אני צריך ללכת בקרוב אז זה מקום טוב להפסיק בו. חוץ מזה שאני בודק את עצמי ומחכים גם תוך כדי. מזל שהצטרפתי לקהילה הזאת.[/quote]
ואני עדיין מופתע מזה שמישהו לוקח את השטויות שאני ממלמל לעצמי ברצינות. נדיר מאוד שזה קורה. תודה גם לך.
[QUOTE=Aichi Sendou;1269966]לא הבנתי?[/QUOTE]
המדריך בפורום אדום אש\ירוק' עלה לא גמור ומישהו ביקש המשך, אז תיקתקתי חיפוש בגוגל נכנסתי למדריך, בדקתי שהוא שלם ונתתי קישור, נתנו לי אזהרה על פירסום אתר מתחרה! מה הייתי אמורה לעשות?! להעתיק אותו, אבל גם אז הייתי מקבלת אזהרה על העתקה, או שכדי לעזור הייתי צריכה לכתוב שלב שלב עד סוף המשחק מחדש מה לעשות! כל אצר עם מדריך הוא מתחרה! אני לא בודקת נושא נושא עם זה מתחרה או לא! זה ממש לא פייר!:cry:
תגידי תודה שלא קיבלת באן.
פשוט תתעלמי ממנו או שתגידי לו "חפש בגוגל 'מדריך לאדום אש\ירוק עלה'"
שלום לכם ספאמרים, מה קורה?
[QUOTE=Aichi Sendou;1269964]דק בניש איאטוס מחסל לייטסוורן בלי בעיות[/QUOTE]
טוב זה נכון וגם בנאדם עם חיות גלדיאטוריות ינצח אותו ואני גם כזה וגם עם בלאקוינג
מה קורה ספאמר-שלא-מודה-שהוא-ספאמר?
או בקיצור מה קורה סשמ''שס?
גם אם כותבים את זה הפוך זה עדיין סשמ''שס Xd
[QUOTE=Aichi Sendou;1269977]מה קורה ספאמר-שלא-מודה-שהוא-ספאמר?
או בקיצור מה קורה סשמ''שס?
גם אם כותבים את זה הפוך זה עדיין סשמ''שס Xd[/QUOTE]
ספאמר? מאווה? (יעני 'אני' בצרפתית)
חח.. איך ספאמר ויש לי 13 הודעות בנו"ד הזה?
[QUOTE=Aichi Sendou;1269974]תגידי תודה שלא קיבלת באן.
פשוט תתעלמי ממנו או שתגידי לו "חפש בגוגל 'מדריך לאדום אש\ירוק עלה'"[/QUOTE]
אבל רק רציתי לעזור, ראיתי שמישהו צריך עזרה אז עזרתי! לא ידעתי שכל אתר שקשור לפוקימון הוא מתחרה!