אני יודע ,אני והוא עובדים ביחד כצוות , הוא יודע על מה שאני עושה ואני יודע על מה שהוא עושה
אין פה 1 ועוד 1 , אנחנו שתיים
Printable View
אני יודע ,אני והוא עובדים ביחד כצוות , הוא יודע על מה שאני עושה ואני יודע על מה שהוא עושה
אין פה 1 ועוד 1 , אנחנו שתיים
את זה לא ידעתי,אבל טוב לדעת :sorry:
[QUOTE=Erwin;1272774]אני יודע ,אני והוא עובדים ביחד כצוות , הוא יודע על מה שאני עושה ואני יודע על מה שהוא עושה
אין פה 1 ועוד 1 , אנחנו שתיים[/QUOTE]
1 ועוד 1 זה שתיים D:
(אז טכנית אמרת אותו הדבר, למרות שאני יודע למה התכוונת 3: )
[quote=Erwin;1272774]אני יודע ,אני והוא עובדים ביחד כצוות , הוא יודע על מה שאני עושה ואני יודע על מה שהוא עושה
אין פה 1 ועוד 1 , אנחנו שתיים[/quote]
צר לי ארווין, אך אחד ועוד ואחד אינם אלא שניים. אי לכך אין מהות בטיעון שלך. כך גם אין מהות בטיעון של אריסטו שהשלם גודל מסכום חלקיו.
טוב, מנוחה מאינסוף הגהות של משחקי תפקידים ואני אנסה לבדוק מה לעזאזל קורה בשאלה 2 בממן 18 במד"ח.
@מעליי
ואתה רואה! זו עוד דוגמא שאנחנו מבינים אחד את השני בלי כאב!! (כלומר בלי שאני אהרוג את ההורים שלך, ובלי שאתה תהרוג לי את המאסטר ותדקור אותי עם מקל ששולט בצ'אקרה)
אביזי ראית את ההודעה שלי בנוגע ליושי?
[QUOTE=LordAbizi;1272782]צר לי ארווין, אך אחד ועוד ואחד אינם אלא שניים. אי לכך אין מהות בטיעון שלך. כך גם אין מהות בטיעון של אריסטו שהשלם גודל מסכום חלקיו.
טוב, מנוחה מאינסוף הגהות של משחקי תפקידים ואני אנסה לבדוק מה לעזאזל קורה בשאלה 2 בממן 18 במד"ח.
@מעליי
ואתה רואה! זו עוד דוגמא שאנחנו מבינים אחד את השני בלי כאב!! (כלומר בלי שאני אהרוג את ההורים שלך, ובלי שאתה תהרוג לי את המאסטר ותדקור אותי עם מקל ששולט בצ'אקרה)[/QUOTE]
אז אתה אומר שמצב שבו היו יחסי בינינו אתה היית הורג את ההורים שלי ובתור החזר אני הייתי דוקר אותך עם מקל? אני מרוצה.
(זה כיף להתפס לקטנות D: )
[QUOTE=LordAbizi;1272782]צר לי ארווין, אך אחד ועוד ואחד אינם אלא שניים. אי לכך אין מהות בטיעון שלך. כך גם אין מהות בטיעון של אריסטו שהשלם גודל מסכום חלקיו.
@מעליי
ואתה רואה! זו עוד דוגמא שאנחנו מבינים אחד את השני בלי כאב!! (כלומר בלי שאני אהרוג את ההורים שלך, ובלי שאתה תהרוג לי את המאסטר ותדקור אותי עם מקל ששולט בצ'אקרה)[/QUOTE]
התכוונתי שלא כל אחד עובד לבד ,עובדים ביחד.
[quote=Aichi Sendou;1272785]אביזי ראית את ההודעה שלי בנוגע ליושי?[/quote]
כן. הסיבה שתיקנתי את זה כי זו טעות די נפוצה להוסיף ה' לסוף של פועל בבניין הפעיל (להצביעה, כלשון PO ZON, "זה הגיעה לו", וכל מיני כאלה) וחשבתי שזה המקרה גם שם. כאן במקרה זה היה נכון. ושוב, אני אסתכל על המשחק מאוחר יותר (מאוחר יותר יכול להיות גם מחר)
@1UP:
ברור שלזה התכוונת. אבל בני אדם אינם יכולים להבין אחד את השני בלי כאב.
@2UP:
לא רק דוקר אותי, אלא גם הורג את המאסטר. זה קצת יותר שיוויוני, במיוחד אם ההורים שלי מתים זה מכבר. (ועל כן אינך יכול להרוג את ההורים שלי)
[QUOTE=LordAbizi;1272760]רק תזהר לא להעניש כבר את הענושים.
אוף נראה לי שכל מה שאני עושה היום זה לסמן צבעים שונים במשחקי תפקידים של אנשים... למזלי עכשיו קיבלתי את המשחק שלך, מאסטר ליאון, ובינתיים אין לי בו כל כך הרבה עבודה.[/QUOTE]
יש
עפתי לעשות משהו לבית ספר ..
קח את הזמן,כול עוד ה"זמן" הזה יהיה עד סוף השבוע,אני ממש לא לחוץ [קודם אני מתכנן לסיים את האנימה ואז אם אני אקבל אישור,רק אז אני אפתח אותו]
באתי לשאול בכללי איפה שלומי ולהגיד שאני שואל בגלל שיש לחץ עלך אביזי, אבל אז נזכרתי שהוא אוהב לסבול אז מחקתי הכל 3:
היי כולם! חזרתי מארוחת ערב!xd
תגיד שקד,מארוקמון,הוא ספנסר דיימון נכון?
לא הוא פגש את ספנסר