אני ממש שמח מפורום ספרות לאחרונה, יש תזוזה.
Printable View
אני ממש שמח מפורום ספרות לאחרונה, יש תזוזה.
חזרתי
Welcome back!
לא! [COLOR=yellow]נפרדו מGoing Merry[/COLOR] :cry: [מי שרואה וואן פיס ולא עבר את פרק 331 לא לסמן]
אין לי מושג על מב אתה מדבר דניס חח
תראה וואן פיס ותבין D=
מומלץ P=
[QUOTE=הנואש לווינר;1318905]הלו, מיסטר פירומן..
נארוטו.. נשמע לי מוכר Lol
אולי שמישהו יטריח תצמו לראות אנימות אחרות כמו בליץ' או משהו..? אי אפשר לדבר פה על משהו חוץ ממלחמת השינובים או המתקפה המאגניבה של זאבוזה וקאקשי..?
חוץ משקד אף אחד לא ראה פה בליץ', ותעשו לי טובה, אייזן זה לא נושא שיחה ><"[/QUOTE]
ואני עז?, התחלתי דווקא לפני חודש אבל אני רואה המון תוך יום. באיזה פרק\ארכ אתה?
[QUOTE=LordAbizi;1318917]אלים אדירים, אני [b]רוצה [/b]לבדוק את המשחקים שיושבים אצלי, אבל זה פשוט משעמם מדי... אני לא יכול להתרכז. אני מניח שאני אלך לצפות בודים גרינשטיין מדבר שעה, ואז אני אהיה מאופס ואצליח להתרכז בזה.[/QUOTE]
רומה הציע לך עוזרים,אני מתנדב ואנסה להסביר ולהיות ברור ככל האפשר(בבקשה תקבל אותי!)
החלפתי חתימה D:
איך החדשה ?
מי אתה לעזאזל?
עריכה:
אה,דניאל. וקול,קול מאוד
אייל אם רצית המשחק שלי לאימוץ
[QUOTE=Prince;1318971]אייל אם רצית המשחק שלי לאימוץ[/QUOTE]
אני אחכה שבועיים ואז עוד שלושה שבועות,אז עוד שבוע אחרי הסופ"ש הזה אני אאמץ אותו
[quote=The Sir;1318949]אתה צריך לעשות מין צוות סינון מ"ת כזה שזה תהליך הבדיקה הראשוני ביותר.
תיקח איזה 4 שה"מ שיעזרו לך קצת.[/quote]
זה לא הבעיה, המשחקים ברמה סבירה. אני פשוט כמו מכשף שלא ישן 50 שעות ומנסה להטיל קסם... או... פיזבן שמנסה להטיל כדור אש אבל כל פעם שוכח את המילים.
[quote=מאסטר ליאון;1318967]ואני עז?, התחלתי דווקא לפני חודש אבל אני רואה המון תוך יום. באיזה פרק\ארכ אתה?
רומה הציע לך עוזרים,אני מתנדב ואנסה להסביר ולהיות ברור ככל האפשר(בבקשה תקבל אותי!)[/quote]
גם אם כל משתמשי הפורום יפרשו, ויישארו כאן רק אתה ואני, גם אז אני לא אקבל אותך לצוות סינון של משחקים.
[quote=Chopper;1318959]לא! [COLOR=yellow]נפרדו מGoing Merry[/COLOR] :cry: [מי שרואה וואן פיס ולא עבר את פרק 331 לא לסמן][/quote]
אה אתה רק ב331? אז עוד אין לך מושג מה זה OP חחח אבל עברת את אנייס לובי ששם התאהבתי בסדרה
[QUOTE=LordAbizi;1318976]זה לא הבעיה, המשחקים ברמה סבירה. אני פשוט כמו מכשף שלא ישן 50 שעות ומנסה להטיל קסם... או... פיזבן שמנסה להטיל כדור אש אבל כל פעם שוכח את המילים.
גם אם כל משתמשי הפורום יפרשו, ויישארו כאן רק אתה ואני, גם אז אני לא אקבל אותך לצוות סינון של משחקים.[/QUOTE]
טוב אני מבין אותך,כי לפי מה [B]שראית(לא יקרה יותר)[/B] זה לא מתאים וגם אני די עסוק כרגע
Sigh.
התחלתי לראות פוקימון. אני בפרק שהנרות האלו כמעט הרגו את צוות רוקט, שחזרו באופן לא ממש מפתיע, להיות אובססיביים לפיקאצ'ו וחיים בסרט שכבוד אוהב אותם...