לי אמרנו שיש מחר\ביום רביעי את המיצ''ב
Printable View
לי אמרנו שיש מחר\ביום רביעי את המיצ''ב
אדם,תגיב לי בסיפור החדש שלי,שיפעל כל שבת שנייה.
כל שבת שנייה זה לא הייתה תוכנית ישנה בערוץ הילדים?
[QUOTE=Death The Kid;1321438]כל שבת שנייה זה לא הייתה תוכנית ישנה בערוץ הילדים?[/QUOTE]
חחח, נכון
[QUOTE=דור רמאי;1321423]תתפלא, יש, אבל זה שאף אחד לא עמד בהבטחה והיה בזמן זה מה שמאכזב.[/QUOTE]
סליחה אני חשבתי שזה הצבעה ביום כמו במ"ת של דפ נוט
אני נרדמתי..:sorry:
סעמעמעמעמעמעמעמעמק! אני שונא את החרא שמלמד אותי ערבית!
אני בכוח מנסה להגיע לשיעור שנקרא "אסטרטגיות למידה"
אני מאושר מכך שעידן זכר להכנס למשחק שלי.
[quote=Monkey D Luffy;1321445]סעמעמעמעמעמעמעמעמק! אני שונא את החרא שמלמד אותי ערבית![/quote]
וזה מעניין אותנו כי ?!
אתה כל פעם מוכיח שאני צודק, אתה קטן מנטלית.
איזה מצחיק זה שמישו לא קולט שלא שמים עליו זין -.-
באסה, מחר אין שינויים במערכת :(
אבל לפחות מחר זה יום קצר יחסית, פחות לומדים, יותר ספורט ושעות בחירה
[quote=סת' קינגלר;1321260]אדיר! אני אהיה משתמש מתקדם ביום הולדת שלי.[/quote]
התכוונתי בערך ביום ההולדת שלי, זה לא מדוייק ולא היה לי כוח לחשב את הזמן המדוייק.
[quote=מאסטר ליאון;1321267]רוצה להבין איך תכננתי לעשות מ"ת על אנגרי בירדס?[/quote]
אני עדיין לא מצליח להירדם רק בגלל שלא הצלחתי להבין איך תיבננת דבר שכזה, זה פשוט אחד הדברים המעניינים עליהם אני יכול לחשוב.
מזל טוב גלעד
תוכל להגיב?: [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1321360#post1321360[/URL]
איתי, תתחיל להרגע עם הכתיבה שלך, זה שאתה כותב סעמק וזין זה לא הופך אותך ל״קול״ או לגבר..
אתה יכול להתבטא בצורה יותר יפה..
ניר, אני ממש מצטער כתבתי כבר, התכוננתי למתכונת בהיסטוריה ופשוט נרדמתי באמצע וקמתי בשמונה וחצי.. >.<״
[quote=~prinny;1321476]איתי, תתחיל להרגע עם הכתיבה שלך, זה שאתה כותב סעמק וזין זה לא הופך אותך ל״קול״ או לגבר..
אתה יכול להתבטא בצורה יותר יפה..
ניר, אני ממש מצטער כתבתי כבר, התכוננתי למתכונת בהיסטוריה ופשוט נרדמתי באמצע וקמתי בשמונה וחצי.. >.<״[/quote]
תתעלם הוא סתם רוצה צומי.