אביזי אתה מה זה לא השתנית. זה משהו...
עומר, החיים דבש, מקווה שגם שלך...
Printable View
אביזי אתה מה זה לא השתנית. זה משהו...
עומר, החיים דבש, מקווה שגם שלך...
[QUOTE=LordAbizi;1323816]זה לא משנה. אני יודע שהמשחק שלי פועל טוב כל עוד אנשים לא רוצים להרשם אליו. אחרי הכל, כל הטענה שלי היא שאי אפשר לשחק במשחק הזה (ראה שורה ראשונה במשחק!), ולכן אם בני אדם לא נרשמים, תהא הסיבה אשר תהא, למשחק שלי, אז אני יודע שהכל עובד טוב.
[/QUOTE]
אז אתה לא רוצה שירשמו לך למשחק?
כי אם כן, אז למה לפתוח אותו מלכתחילה?
[quote=Blackbeard;1323817]אתה לא תהנה לנהל תמשחק?[/quote]
אני לא חושב במונחים כאלה, אתה מבין, כבר בלבלתי את עצמי. פעם חשבתי שאני רוצה להסב לעצמי סבל רב ככל האפשר. אז הבנתי שאני נהנה מזה. אז אם אני נהנה מזה, אני לא צריך להסב סבל לעצמי, כי אז אני אהנה מזה. לכן החלטתי פשוט לעזוב את כל הדיון הפילוזופי הזה, ופשוט לעשות דברים בין אם אני נהנה מזה ובין אם לא.
@Ritsuka Kun
יש לי נטייה לכתוב דברים. אז הייתה לי מוטיבציה, אז התחלתי לכתוב את המשחק הזה. אז הבנתי שעשיתי אותו מוזר, אז באתי לנו"ד, וכתבתי "הכנתי משחק שאי אפשר לשחק בו איזה כיף". ואז כולם היו כזה "בטח שאפשר לשחק בו!!! תפתח אותו היום ואני ארשם ואראה לך!!!!" ואז אמרתי "לא, אבל אי אפשר לשחק בו!!!". בסוף נכנעתי, וחיכיתי עד ליום שבו אני אנהל שנה את חת"ם כדי לפתוח אותו. ואני עדיין מנסה לדאוג שלא יירשמו אליו אנשים, כדי לנצח. (ובגלל זה אני רושם שהמשחק לא מומלץ בכותרת שלו, ובפרסומת שלו בנושא הטיזרים).
[QUOTE=The Charmander;1323818]אביזי אתה מה זה לא השתנית. זה משהו...
עומר, החיים דבש, מקווה שגם שלך...[/QUOTE]
וואי אדם אם גם אתה חזרת כל מה שאנחנו צריכים זו את ניצן ואז יש לנו את כל ההיכל תהילה בפורום חח
אהה ואלירן אבל אני בספק אם הוא יחזור חח
[quote=Ritsuka Kun;1323821]וואי אדם אם גם אתה חזרת כל מה שאנחנו צריכים זו את ניצן ואז יש לנו את כל ההיכל תהילה בפורום חח
אהה ואלירן אבל אני בספק אם הוא יחזור חח[/quote]
ן Walugi, Impala, shadow, BlueFire וכיוצא באלו...
אוי שכחתי מהם לגמרי ם:
[quote=Ritsuka Kun;1323823]אוי שכחתי מהם לגמרי ם:[/quote]
אתה כל כך חבר טוב D:
אני זוכר את כולם.
אז אני סנילי~
חוץ מזה אתה יותר זמן פה ממני
[quote=Ritsuka Kun;1323826]אז אני סנילי~
חוץ מזה אתה יותר זמן פה ממני[/quote]
למה? את רובם לפי דעתי אתה מכיר.
יכול להיות.. את רובם אני לא זוכר או שהדחקתי אותם מזיכרוני חח
[QUOTE=LordAbizi;1323761]I am ALWAYS here.[/QUOTE]
המ"ת שלי קרוב לאישור?
[quote=מאסטר ליאון;1323829]המ"ת שלי קרוב לאישור?[/quote]
אני לא יודע.
אתמול למדתי במהלך יום עיון לשופטי שחמט, שכשחקן שואל "כמה מסעים עברו מאז", או "כמה מסעים נותרו עד ל", השופט חייב להתעלם מהשאלה.
שיקול דעת דומה אני אפעיל כאן.
[quote=Ritsuka Kun;1323828]יכול להיות.. את רובם אני לא זוכר או שהדחקתי אותם מזיכרוני חח[/quote]
חח למה הם דווקא אחלה אנשים,אין לך שום סיבה להדחיק אותם.
את ניר מריו אתה לא זוכר? ואת יוסי, המנכ"ל/מנהל ראשי/פקח/כל תפקיד אחר לשעבר? ואת איילון שאדוו?
אותם אני זוכר! ברור שאני זוכר!
אני אפילו זוכר שניר שנא אותי (:
[quote=Ritsuka Kun;1323833]אותם אני זוכר! ברור שאני זוכר!
אני אפילו זוכר שניר שנא אותי (:[/quote]
אלו בדיוק האנשים שהוא הזכיר, חוץ מבלו פייר שאני לא בטוח מי הוא אבל אני בטוח שאם אני אראה את החתימה אני אזכר P:
וניר שנא אותך? וואלה?