[QUOTE=Prxj;1343466]תגידו אנשים, אתם מדיי פעם יוצאים מהנו"ד או משו? חחחחח
שאר הפורום מת![/QUOTE]
ככה זה מאז
Printable View
[QUOTE=Prxj;1343466]תגידו אנשים, אתם מדיי פעם יוצאים מהנו"ד או משו? חחחחח
שאר הפורום מת![/QUOTE]
ככה זה מאז
[QUOTE=Gil_Gil;1343469]ככה זה מאז[/QUOTE]
חחחחחחחחח, רציני?
מכה הנו"ד הזה
ואו, מלא זמן לא התרגשתי מלנגן ככה :o
[QUOTE=Prxj;1343468]מהזה?[/QUOTE]
משחק ששיטי לא יודע לשחק בו בשיט.
[QUOTE=FIupy;1343471]ואו, מלא זמן לא התרגשתי מלנגן ככה :o[/QUOTE]
על מה אתה מנגן?
[QUOTE=Prxj;1343473]על מה אתה מנגן?[/QUOTE]
בתכלס אני בסיסט אבל הרגע אני על חשמלית חח
[QUOTE=FIupy;1343474]בתכלס אני בסיסט אבל הרגע אני על חשמלית חח[/QUOTE]
מגניב, שניסיתי ללמוד גיטרה קרעתי מיתר או שניים חחחחח (זה היה בחדר מוזיקה, ככה שלא נורא )
[QUOTE=Prxj;1343470]חחחחחחחחח, רציני?
מכה הנו"ד הזה[/QUOTE]
בתקופת 2007-2008 היה המון אנשים, לא משנה מי בן כמה היה, או מי הוא היה העיקר שהפורום היה פעיל, היה המון אנשים שחוץ מלהגיב בנושא דיבורים הגיבו גם בפורום אחרים, עד שלאחרונה כמו שאפשר לראות,אין פעילות...
[QUOTE=Gil_Gil;1343477]בתקופת 2007-2008 היה המון אנשים, לא משנה מי בן כמה היה, או מי הוא היה העיקר שהפורום היה פעיל, היה המון אנשים שחוץ מלהגיב בנושא דיבורים הגיבו גם בפורום אחרים, עד שלאחרונה כמו שאפשר לראות,אין פעילות...[/QUOTE]
פשוט יש מלא פורשים ומלא חטפו באנים :-(
[QUOTE=Gil_Gil;1343477]בתקופת 2007-2008 היה המון אנשים, לא משנה מי בן כמה היה, או מי הוא היה העיקר שהפורום היה פעיל, היה המון אנשים שחוץ מלהגיב בנושא דיבורים הגיבו גם בפורום אחרים, עד שלאחרונה כמו שאפשר לראות,אין פעילות...[/QUOTE]
איפה כל האנשים נעלמו? :ס
[QUOTE=Prxj;1343480]איפה כל האנשים נעלמו? :ס[/QUOTE]
צבא, פרשו מהפורום ולא נכנסים יותר, וכמו שעומר אמר, גם חטפו באן לתמיד..
אני לדוגמא בצבא ונמצא פה מהסיבה שהפורום הזה זכור לי כחלק מהילדות שלי (הייתי אז בן 15 וחצי)
[QUOTE=Prxj;1343476]מגניב, שניסיתי ללמוד גיטרה קרעתי מיתר או שניים חחחחח (זה היה בחדר מוזיקה, ככה שלא נורא )[/QUOTE]
חח, כולם קורעים מיתרים, זה לא כזה נורא
אם זה מעניין אותך ואתה רוצה ללמוד תנסה בכל זאת P:
[quote=F|upy;1343445]אני תמיד עושה את שלי מפורטוגל או גרמניה כדי לשחק עם רונאלדו או עם גומז ואוזיל D:[/quote]
><" אחתוך לעצמי תזין לפני שאעשה שאני מגרמניה
ואייל דיברת עם להב????????????????????????
[QUOTE=Gil_Gil;1343481]צבא, פרשו מהפורום ולא נכנסים יותר, וכמו שעומר אמר, גם חטפו באן לתמיד..
אני לדוגמא בצבא ונמצא פה מהסיבה שהפורום הזה זכור לי כחלק מהילדות שלי (הייתי אז בן 15 וחצי)[/QUOTE]
אהה אוקיי, באמת הגיוני, אבל גם הגיוני שתהיה תחלופה של משתמשים... לא ככה??
אולי יש בעיה עם הפרסום של הפורום או משו?
[QUOTE=FIupy;1343483]חח, כולם קורעים מיתרים, זה לא כזה נורא
אם זה מעניין אותך ואתה רוצה ללמוד תנסה בכל זאת P:[/QUOTE]
נעעעע אני בחור דיי אגרסיבי, אם כבר משו אז תופים...
[QUOTE=Prxj;1343487]אהה אוקיי, באמת הגיוני, אבל גם הגיוני שתהיה תחלופה של משתמשים... לא ככה??
אולי יש בעיה עם הפרסום של הפורום או משו?
נעעעע אני בחור דיי אגרסיבי, אם כבר משו אז תופים...[/QUOTE]
אין שום בעיה עם הפרסום, הפורום מוכר כפוקימונוס בעברו אבל שנכנסים לפורום וכותבים פוקימון, זה ישר מוביל לאתר של הפורום (כמו שאתה יודע) וככה פעם לפעם אנשים יודעים על הפורום
ובשביל מה תחלופה של משתמשים? כל אחד והמשתמש שלו