-
אני משתגע איזה אפסים יש פה פשוט כבר לארוצה להיות במקום הזה, עומר תקלוט אתה מתנהג כלפיי בתינוקיות מטומטמת כאילו עד היום לא היינו חברים וניהלנו יחד, וכל זה למה? כי באמת ובתמים חשבתי שהלוגו שיוסי עשה יפהפה ובלי הכתובת אינטרנט ייראה הרבה יותר טוב, סך הכל הבעתי דעה כי ממש חשבתי שיהיה יפה ככה, מזה החליט ה'קדוש' של התחת לקרוא לי אפס וגם אתה בתגובות תינוקיות ומטוטמות כאילו בן כמה אתה תגיד לי?
פשוט המקום הזה מלמד אותך מחדש כל פעם למה לא לגלוש בו... היטמן ואלכס צדקו בכל מילה, אפילו שהיו בצדדים שונים, טענו בעצם אותו הדבר...
-
[QUOTE=X-Drake;1346537]אני משתגע איזה אפסים יש פה פשוט כבר לארוצה להיות במקום הזה, עומר תקלוט אתה מתנהג כלפיי בתינוקיות מטומטמת כאילו עד היום לא היינו חברים וניהלנו יחד, וכל זה למה? כי באמת ובתמים חשבתי שהלוגו שיוסי עשה יפהפה ובלי הכתובת אינטרנט ייראה הרבה יותר טוב, סך הכל הבעתי דעה כי ממש חשבתי שיהיה יפה ככה, מזה החליט ה'קדוש' של התחת לקרוא לי אפס וגם אתה בתגובות תינוקיות ומטוטמות כאילו בן כמה אתה תגיד לי?
פשוט המקום הזה מלמד אותך מחדש כל פעם למה לא לגלוש בו... היטמן ואלכס צדקו בכל מילה, אפילו שהיו בצדדים שונים, טענו בעצם אותו הדבר...[/QUOTE]
[IMG]http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/000/346/969638-cool_story__bro_super.jpg[/IMG]
-
תגידו, מה יש לכם???
אתם בכוונה רוצים לריב?
מה אביב עשה לכם???
-
ואתה אופיר נשבע הילד כאפות הכי גדול כאן, משתמש מיליון פעם בתמונות המפגרות האלה שרק כאפות מכירים, אושאוט וצ'יטי ואייל וכל אלה פי מלייון יותר גברים ממך. רק מחפש לריב עם כולם, אולי כי במציאות אתה מפחד לעשות את זה, מנצל שמקסימום יכתבו נגדך משהו בתגובה
-
-
[QUOTE=X-Drake;1346545]ואתה אופיר נשבע הילד כאפות הכי גדול כאן, משתמש מיליון פעם בתמונות המפגרות האלה שרק כאפות מכירים, אושאוט וצ'יטי ואייל וכל אלה פי מלייון יותר גברים ממך. רק מחפש לריב עם כולם, אולי כי במציאות אתה מפחד לעשות את זה, מנצל שמקסימום יכתבו נגדך משהו בתגובה[/QUOTE]
מצחיק אותי איך אתה אומר לכולם "מי אתה שתקרא לזה ככה וככה/מי אתה שתשפוט בכלל" ואז אתה עושה את אותו הדבר בעצמך.
-
מה יש לכם מאביב? מה הוא עשה לכם? תעדכנו אותי...
-
[QUOTE=X-Drake;1346545]ואתה אופיר נשבע הילד כאפות הכי גדול כאן, משתמש מיליון פעם בתמונות המפגרות האלה שרק כאפות מכירים, אושאוט וצ'יטי ואייל וכל אלה פי מלייון יותר גברים ממך. רק מחפש לריב עם כולם, אולי כי במציאות אתה מפחד לעשות את זה, מנצל שמקסימום יכתבו נגדך משהו בתגובה[/QUOTE]
לאושאוט קוראים עומר ולי נתן...
די לקרוא לי צ'יטי, בבקשה
-
-
[QUOTE=Chity;1346551]לאושאוט קוראים עומר ולי נתן...
די לקרוא לי צ'יטי, בבקשה[/QUOTE]
לא נראה לי שמישהו פעם קרא לך צ׳יטי חוץ מאביב...
-
[QUOTE=omer2012;1346554]לא נראה לי שמישהו פעם קרא לך צ׳יטי חוץ מאביב...[/QUOTE]
כן קראו לי, במלא מקומות:sorry:...
-
[quote=Ilan;1346533]שחר קרא חתימה[/quote]
:wink:
אני קטין
-
אביב הם יורדים אליך כי אתה נגרר ככה זה טרולים.. Dont Feed The Trolls
-
אם לא היה נו''ד,לא היו גם ריבים,שמתם לב לזה?
-