-
[QUOTE=X-Drake;1356392]כי אף אחד לא ילך למשוב-
עוד בעיה! אני פשוט עייף מזה וכבר לא מסוגל!
לא יכול ללחוץ על שום כפתור שעושה דברים לתגובה, בין אם סימון בולט, סמיילי, להגדיל טקסט, לשנות צבע טקסט וכו', פשוט זה לא נלחץ! מה עושים!@#?!@#?!@#?[/QUOTE]
פורשים, ביי.
-
[quote=ホミカ;1356399]מה זה השפה הזאת
עם אתה מיקלל תעשה בבקשה @#$!@$
:d
תודה![/quote]
מה תודה לא הסכמתי בכלל >:
עושים לי עסקאות מול הפנים מה אני עורך דין?
תפתח חוזה, תנסח לי סעיפים, מה זה ככה לא יפה /=
-
[QUOTE=Spider Man;1356402]מה תודה לא הסכמתי בכלל >:
עושים לי עסקאות מול הפנים מה אני עורך דין?
תפתח חוזה, תנסח לי סעיפים, מה זה ככה לא יפה /=[/QUOTE]
שקט בבית המשפט
עם אתה מיתחצף עלי עוד פעם אחת אני יביא עליך אותו!
[IMG]http://static.fjcdn.com/pictures/Avatar+Me+Gusta.+This+is+my+own+repost.+Posted+it_b97ff9_3749583.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=ホミカ;1356397]הדרך הכי טובה
לך לשירותים תוריד את המים
תשתה תמות :punch:
BITCH ליאון סתכל מה כתבתי לך O_O[/QUOTE]
מה כתבת
-
[QUOTE=X-Drake;1356392]כי אף אחד לא ילך למשוב-
עוד בעיה! אני פשוט עייף מזה וכבר לא מסוגל!
לא יכול ללחוץ על שום כפתור שעושה דברים לתגובה, בין אם סימון בולט, סמיילי, להגדיל טקסט, לשנות צבע טקסט וכו', פשוט זה לא נלחץ! מה עושים!@#?!@#?!@#?[/QUOTE]
מישהו יודע?
-
-
עבד רק לקטע של הטקסט, לא לזה ששום דבר כמו סימון בולט והגדלת טקסט לא הולך ואני אפילו לא יכול להדביק תמונות בקופי פייסט עכשיו
-
[QUOTE=X-Drake;1356413]עבד רק לקטע של הטקסט, לא לזה ששום דבר כמו סימון בולט והגדלת טקסט לא הולך ואני אפילו לא יכול להדביק תמונות בקופי פייסט עכשיו[/QUOTE]
שלח למישהו בה"פ והוא יפרסם
למרות שאם זה מה שאני חושב שזה אתה לא תעשה את זה..
-
אני חושב שהבנתי... אבא שלי עשה מיליון הגדרות חסימה ובטח הכפתורים קשורים לפלאש או משהו אנערף שחסום
-
-
היי אחי התגעגתי אליך אם תרצה תדבר בפרטי אני פה בנוד רק לפתור תבעיה
אתה לא מבין תעצבים שלי אני כתבתי משהו במשך שעות וישבתי יותר שעות ועוד יושב רק לפרסם את זה כי לא מסוגל ללחוץ על כפתור מזדיין של הדגשה ודומיו
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356327]עוד 5 ימים P:
ליאור אם תצליח לתקן איכשהו או למצוא מישהו שיתקן לך [הכוונה בטא] זה יקל עליי מאוד.
ותחליף את הזה של הצמחת עיניים על מה שאתה רוצה [רובין?] בהצמחה בלתי מוגבלת של עיניים [מהמקום שאין לך עין, כמובן בזמן שהעין של הפרי מרחפת.. ואז אתה יכול לעשות מגוון רחב יותר של התקפות][/QUOTE]
זה יותר מדי זמן ):
תקתק הרשמה תוך יומיים
-
[quote=X-Drake;1356423]היי אחי התגעגתי אליך אם תרצה תדבר בפרטי אני פה בנוד רק לפתור תבעיה
אתה לא מבין תעצבים שלי אני כתבתי משהו במשך שעות וישבתי יותר שעות ועוד יושב רק לפרסם את זה כי לא מסוגל ללחוץ על כפתור מזדיין של הדגשה ודומיו[/quote]
וואי זה נאצי :D
להדגשה תעשה CTRL+B
-
[QUOTE=ホミカ;1356404]שקט בבית המשפט
עם אתה מיתחצף עלי עוד פעם אחת אני יביא עליך אותו!
[IMG]http://static.fjcdn.com/pictures/Avatar+Me+Gusta.+This+is+my+own+repost.+Posted+it_b97ff9_3749583.jpg[/IMG][/QUOTE]
לא לא רק לא תמונה שלא עובדת חוס עליי אל הרחמים >:
-
[QUOTE=Spider Man;1356427]לא לא רק לא תמונה שלא עובדת חוס עליי אל הרחמים >:[/QUOTE]
חחחח XD