השם שלו לא בדוי, יש לי אותו חבר באימייל ולא נראלי שזה בדוי (יש גם שם משפחה באימייל)
אוף אני מתגעגע אליו ):
Printable View
השם שלו לא בדוי, יש לי אותו חבר באימייל ולא נראלי שזה בדוי (יש גם שם משפחה באימייל)
אוף אני מתגעגע אליו ):
Stm הוא התופעה הכי מוזרה בפורום... הוא כל הזמן כאן אבל לא יודעים עליו כלום..
[quote=Spider Man;1363246]למה..?
זה נוסטלגי לראות איזה תמים היית, לפחות לדעתי.[/quote]
לא סבלתי לא אותם ולא את הבצפר עצמו,ביום שקיבלתי את התעודה של סיום כיתה ו' עשיתי מדורה אחת גדולה עם אבא שלי,שרפתי את התלבושת האחידה,התעודות,המחברות,המבחנים,כל מה שהיה יכול ליצור אצלי זיכרונות
הוא גם לא הגיב אף פעם בד"א, כך שלא נדע ואפילו קצת על האישיות שלו.
יש לי סיבה להאמין שקוראים לו "חיים", אבל זה די Long Shot.
הוא הגיב פעם בד''א.
תבדקו אפילו
[QUOTE=Gamatatsu;1363249]לא סבלתי לא אותם ולא את הבצפר עצמו,ביום שקיבלתי את התעודה של סיום כיתה ו' עשיתי מדורה אחת גדולה עם אבא שלי,שרפתי את התלבושת האחידה,התעודות,המחברות,המבחנים,כל מה שהיה יכול ליצור אצלי זיכרונות[/QUOTE]
WTF?!
מה אתה רואה עכשיו חברים שלך מהיסודי אתה לא מדבר איתם?
יעני פתחת דף חלק בחטיבה לגמרי..?
למען השם למה?
אני יודע שהוא פרפקציוניסט כנראה עם כמה שהוא רוצה הכל מסודר.. הוא כנראה יפרוש יום אחד..
[quote=Spider Man;1363253]WTF?!
מה אתה רואה עכשיו חברים שלך מהיסודי אתה לא מדבר איתם?
יעני פתחת דף חלק בחטיבה לגמרי..?
למען השם למה?[/quote]
בסדר הזה:כן,כן,כי אני שונא אותם
[quote=Ilan;1363254]אני יודע שהוא פרפקציוניסט כנראה עם כמה שהוא רוצה הכל מסודר.. הוא כנראה יפרוש יום אחד..[/quote]
לא שיש לו ברירה, הוא לא יכול להיות בפורום הזה לנצח.
[QUOTE=Brook;1363252]הוא הגיב פעם בד''א.
תבדקו אפילו[/QUOTE]
איך אני אמור לבדוק דבר כזה רואים רק עד 20 ע"מ בפרופיל שלו (ההודעות שלו)
stm ישאר עד שהפורום ימות ):
[quote=Brook;1363258]stm ישאר עד שהפורום ימות ):[/quote]
איפה,גם אחרי שהפורום ימות הוא ישאר XD
[quote=Spider Man;1363257]איך אני אמור לבדוק דבר כזה רואים רק עד 20 ע"מ בפרופיל שלו (ההודעות שלו)[/quote]
אתה עושה "חיפוש בפורום" ואז חיפוש מתקדם, ואז אתה מחפש הודעות שנכתבו על ידי המשתמש "stm".
חיפוש מאוד מועיל.
[QUOTE=Spider Man;1363257]איך אני אמור לבדוק דבר כזה רואים רק עד 20 ע"מ בפרופיל שלו (ההודעות שלו)[/QUOTE]
חיפוש מתקדם->כותבים את השם משתמש שלו->עושים שזה יציג תוצאות בתור הודעות->מסמנים את פורום דיבורים