-
[QUOTE=May Chan;1408491]לא, אני לא <: פשוט אמרתי שהוא חמוד. אף פעם לא אמרת על בת שהיא חמודה ?XD
לא.
גם לא.
יש הבדל גדול, חביתה יפנית היא יותר שונה ומתוקה.
מזל טוב איש זר D:[/QUOTE]
שטויות במיץ עגבניות, חוץ מזה שתרנגולת אחרת חירבנה את הביצה שלהם, שאולי ובמקרה יש להם מחבת שונה משלי ודרך ההכנה (שבזה אני מתכוון, עם מה תהיה החביתה, כמה פעמים אתה מקפיץ אותה סתם לכיף על המחבת וכו') שונה, הטעם אותו הדבר.
במקרה ואני אבשל חביתה עם ביצה של יען ולא תרנגולת אולי אז הטעם יהיה שונה.
חוץ מזה, למיטב ידיעתי כל השוני בטעם זה הוספה של תבלין אחר או במידה שונה, תכלס זה אותו הדבר.
פעם הבאה שאת מנסה להגיד לי שמשהו שונה תנסי למצוא אוכל שהוא אשכרה שונה, כמו העובדה שאסייתים לא יודעים לבשל ספגטי איטלקי נורמלי ולעומתם מסעדות איטלקיות בישראל הן מסעדות גורמה.
-
[QUOTE=Flupy;1408493]בשביל מה?
אני אשלם טונות כסף לשיעורי נגינה
בשביל שאני אוכל לשלם טונות כסף בשביל לקנות מכונית
בשביל שאני אוכל לשלם טונות כסף בשביל לתדלק ת'חרא הזה?
לא תודה חבריקו[/QUOTE]
אז אוטובוס כל החיים? ):
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1408498]אז אוטובוס כל החיים? ):[/QUOTE]
לא, אוטובוס עד שיהיו לי טונות של כסף לבזבז ):
-
[QUOTE=Flupy;1408499]לא, אוטובוס עד שיהיו לי טונות של כסף לבזבז ):[/QUOTE]
נעשה כמו קרדשיאן: נעלה קלטת סקס שלנו לאינטרנט ונהיה מפורסמים, נקבל 4 תוכניות ריאלטי שאף אחד לא שם עליהן זין ואז נשלם על שיעורי נהיגה ):
-
-
העמוד של כופר בפייסבוק מצחיק אותי כל פעם מחדש ):
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1408501]נעשה כמו קרדשיאן: נעלה קלטת סקס שלנו לאינטרנט ונהיה מפורסמים, נקבל 4 תוכניות ריאלטי שאף אחד לא שם עליהן זין ואז נשלם על שיעורי נהיגה ):[/QUOTE]
יאללה ):
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1408494]שטויות במיץ עגבניות, חוץ מזה שתרנגולת אחרת חירבנה את הביצה שלהם, שאולי ובמקרה יש להם מחבת שונה משלי ודרך ההכנה (שבזה אני מתכוון, עם מה תהיה החביתה, כמה פעמים אתה מקפיץ אותה סתם לכיף על המחבת וכו') שונה, הטעם אותו הדבר.
במקרה ואני אבשל חביתה עם ביצה של יען ולא תרנגולת אולי אז הטעם יהיה שונה.
חוץ מזה, למיטב ידיעתי כל השוני בטעם זה הוספה של תבלין אחר או במידה שונה, תכלס זה אותו הדבר.
פעם הבאה שאת מנסה להגיד לי שמשהו שונה תנסי למצוא אוכל שהוא אשכרה שונה, כמו העובדה שאסייתים לא יודעים לבשל ספגטי איטלקי נורמלי ולעומתם מסעדות איטלקיות בישראל הן מסעדות גורמה.[/QUOTE]
לא.
הצורה של החביתה שונה, דרך ההכנה, התבלינים, זה סוג של מאכל שונה לגמרי, רק שעשוי מביצה כמו חביתה רגילה.
-
[QUOTE=May Chan;1408512]לא.
הצורה של החביתה שונה, דרך ההכנה, התבלינים, זה סוג של מאכל שונה לגמרי, רק שעשוי מביצה כמו חביתה רגילה.[/QUOTE]
צורה זה בולשיט
דרך ההכנה כמעט ולא שונה
תבלינים עוד מילא אבל זה לא משהו שלא אפשרי לעשות בקלי קלותה
קיצור, את מדברת שטויות
-
-
אגב, חביתות זה בכל מקרה לא דבר כל כך טעים אז הויכוח הזה חסר תועלת...
-
למה אני לא רואה ת'חתימה שלי?
-
[quote=teen Wolf;1408517]למה אני לא רואה ת'חתימה שלי?[/quote]
התמונה לא עובדת
-
[QUOTE=Tasha Godspell;1408501]נעשה כמו קרדשיאן: נעלה קלטת סקס שלנו לאינטרנט ונהיה מפורסמים, נקבל 4 תוכניות ריאלטי שאף אחד לא שם עליהן זין ואז נשלם על שיעורי נהיגה ):[/QUOTE]
קין קרדשיאןןןןןןן הכוסיתתת ))):
-
[QUOTE=Dr. Pizza;1408519]קין קרדשיאןןןןןןן הכוסיתתת ))):[/QUOTE]
היא גוש מכוער של ניתוחים פלסטיים